- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sa desne strane imas opciju UREDI post,pa iduci put koristi to jel je preglednije...
Sa desne strane imas opciju UREDI post,pa iduci put koristi to jel je preglednije...
hvala
pozzzdrav ljudiii imam problem saa ets2 udem u igru odvezem jedan teret i krenem da uzmem drugi i izbaci me iz igre i pise
PROGRAM EURO TRUCK SIMULATOR 2-STEAM JE PRESTAO RADITI....molim vas pomozite.....
pozzzdrav ljudiii imam problem saa ets2 udem u igru odvezem jedan teret i krenem da uzmem drugi i izbaci me iz igre i pise
PROGRAM EURO TRUCK SIMULATOR 2-STEAM JE PRESTAO RADITI....molim vas pomozite.....
dali koristis orginal ili ?
dali koristis orginal ili ?
nije orginall.. je..
moze li preporuka mape koja je najbolja po vama. hvala
Po meni super-extra mapa je: Europe & Africa Map MultiMod v5.5 ...
Back
Koji patch koristiš?
Back
Koji patch koristiš?
1.8.2.5
Kako tebi upaljena svijetla ljepše svijetle, jel koristiš neki mod?
jel vam se događalo da se sudarite ni krivi ni dužni?
majmun u nizozemskoj pretjecao i frontalno se zaprdio u mene, i ja dobijem kaznu za sudar i 25 tisuća eura štete?
*ebi me u *upe ako je to simulacija
majmun u nizozemskoj pretjecao i frontalno se zaprdio u mene, i ja dobijem kaznu za sudar i 25 tisuća eura štete?
Sto nisi skrenio sa strane? Tako ja napravim ali jako rijetko mi se to desi...
Kako tebi upaljena svijetla ljepše svijetle, jel koristiš neki mod?
Flare mod By Dallybor&50k i imam ukljucen HDR
3215531564613548645647 puta. Zato kao i u stvarnom životu puno puta trebaš više paziti na druge nego na sebe Nadam se da će uskoro update s poboljšanim AI.
ma nisam uspio ništa, vozio 80 na sat i tip samo izletio, niti kočnicu nisam uspio stisnit, kao na cesti
Se zna kad je sljedeci update? Hoce bit sta od novih kamiona? Daf i Renault?
znal korijesenje
Problem je bio u tuning modu.
sta???
Rekao si i sam da imas verziju igre,nadji rijesenje na netu jel se tu nesmije raspravljat o tome...
sta???
Nisam se obraćao tebi.
je se vozite šta????
I vratila se Strumfeta ? ... i tko je tu kome bio dobar ...
Mađarska mi je do sad najbolja mapa, nekako najrealnija, naravno i zbog faktora prostora i vremena. Igram onaj "škrtica mod" i daleko sam još od vlastitog kamiona al doće i taj dan.