Pozdrav.....bi bilo dobro da npr.kupujes i prokolice znaci da imas svoje prikolice pa da vozis za neku firmu kak je bilo u 18 wos haulin....
Zanimalo bi me vase misljenje sta vi kazete o tome...
Pozdrav.....bi bilo dobro da npr.kupujes i prokolice znaci da imas svoje prikolice pa da vozis za neku firmu kak je bilo u 18 wos haulin....
Zanimalo bi me vase misljenje sta vi kazete o tome...
cek zbog cega sam dobio dva td? zbog toga sta sam bio nesposoban naci link? eto zato ta dvojica su sigurno neki profici koji se iti boje napisati da sam nesposoban, lijepo, lijepo
Sta se opterecujes glupostima...bas te briga
Dali je tko kupovao kljuc za ets preko key4game? Vidim da je 55 kn te ga planiram kupiti pa me zanima nacin placanja...
Dali je tko kupovao kljuc za ets preko key4game? Vidim da je 55 kn te ga planiram kupiti pa me zanima nacin placanja...
Mislis na ove? https://www.facebook.com/key4game?fref=ts Kupovao sam kod njih i osobno znam jednoga od njih i imam samo najbolje misljenje o njima, za svaku preporuku....a placati mozes preko internet bankarstva ili virman uplatnicom....
Da na njih mislim.Hvala na odgovoru,trebali bi ja i lega uzeti sad za bozic..
Sad ce za bozic steam akcija pa ces moc tamo dobit za 4-5 eura sigurno.
Evo, gospodo, nest sam imao malo vremena pa sam isprobao taj mod Map 5.4 by Mario koji kao objedinjuje TSM i Scandinaviu, evo link za download. Nadao sam se da cu moci staviti taj mod u folder i preko postojeceg profila iskljuciti TSM mod, ali nije bas bilo tako, heeh
... Znaci morao sam kreirati novi profil gdje sam morao oznaciti ETS_2_Map_5.4.scs i ETS_2_Map_5.x_add_on_ru.scs ( broj 1 na slici) te sam na igracem modulu morao odabrati world.mbd (broj 2 na slici), probao sam staviti Europe ali bila je samo ona osnovna ETS 2 + DLC, znaci mora obavezno ici world.mbd.... Za sada koliko sam uspio odvoziti i probati, cini mi se sasvim okej, ja zadovoljan
EDIT: Ovako, daljnjim mojim istrazivanjem dosao sam do sljedece spoznaje, tko zeli da mu kamion se ponasa kao da ima 7343 HP da te ga ne moze ostetiti kao ni teret mora imat ukljucen ETS_2_Map_5.x_add_on_ru.scs, a tko zeli da igra kao sav normalan svijet, neka to obrise jer kvari simulaciju voznje
Onaj economy mod je malo prehard. 
34 eura za Aberdeen - Glasgow na novom profilu, level 1 i quick job. Nadam se da će se to podignuti na višim levelima.
A DLC bi mogao biti na nekom saleu sad, što bi mi dobro došlo...
U Humble Storeu je trenutno 6.24$.
Jer imas
-sku verziju igrice....
tocno tako, imas i rjesenja na youtube-u kako rjesiti nestajanje prikolica, ali kupnja originala je puno bolje rjesenje 
Evo tko nije uspio uhvatit nedavni SALE na steamu, sad ima priliku, $6.24.... što je nekih 35kn...
https://www.humblebundle.com/store
Evo nekoliko big ass kamiona koji su napravljeni jako detaljno, svaki ima napravljen zvuk i svoju unutrašnjost. Tko nije isprobao preporučam, pogotovo Peterbilta 389.
Evo nekoliko big ass kamiona koji su napravljeni jako detaljno, svaki ima napravljen zvuk i svoju unutrašnjost. Tko nije isprobao preporučam, pogotovo Peterbilta 389.
Zanimljivo mi je kod ovog preterbilta 389 to sto se jabuka kotrlja i onaj kabal se ljuljam sto mi je jako interesantno. Predobro je uradjen kamion, al mi je nekako glupo vozati njuskavca po evropi 
Danas se malo skidalo i testiralo, gore sam stavio neke kamione koji su zbilja top napravljeni ali kako kaže vucko nisu baš za ovu igru zbog tih dugih njuški. Skinuo sam i jednu mapu, onak bezveze jer mi se po sadržaju činila zanimljiva, krenu sam igrati i ostao paf
Doslovno. Zašto? Razina detalja, mali gradovi, stajališta, okoliš.... su nešto posebno. Radi se o mapi Madžarske, cijela mapa je samo ta država. Sad će netko misliti to je bezveze, ali vjerujte mi, isprobajte. Ako netko voli uske ceste, male gradove s hrpom detalja i već mu je dosta autocesta ko meni, preporod ćete doživjeti. Okoliš i arhitektura je dosta slična Hrvatskoj tako da ćete se osjećati kao kod kuće 
Raspakirate što ste skinuli i magyar.zip stavite u mod folder (to već svi znate:D), e sad ono važno...Treba započeti novi profil i kod odabira profila izabrati samo magyar.zip (kad odvozite prvi posao onda tek dodajte ostale modove jer se inače ruši kod prvog posla, bar je tako kod mene bilo) a pod igraći modul izaberite hungary.mbd (slika)
Mapa ne radi u kombinaciji ni s jednom drugom.
Nisam ništa slikao koliko sam se uživio u igru ali ima nekoliko videa koji lijepo prikazuju o kakvoj se mapi radi. Uživajte, I know I will 
Danas se malo skidalo i testiralo, gore sam stavio neke kamione koji su zbilja top napravljeni ali kako kaže vucko nisu baš za ovu igru zbog tih dugih njuški. Skinuo sam i jednu mapu, onak bezveze jer mi se po sadržaju činila zanimljiva, krenu sam igrati i ostao paf
Doslovno. Zašto? Razina detalja, mali gradovi, stajališta, okoliš.... su nešto posebno. Radi se o mapi Madžarske, cijela mapa je samo ta država. Sad će netko misliti to je bezveze, ali vjerujte mi, isprobajte. Ako netko voli uske ceste, male gradove s hrpom detalja i već mu je dosta autocesta ko meni, preporod ćete doživjeti. Okoliš i arhitektura je dosta slična Hrvatskoj tako da ćete se osjećati kao kod kuće 
Raspakirate što ste skinuli i magyar.zip stavite u mod folder (to već svi znate:D), e sad ono važno...Treba započeti novi profil i kod odabira profila izabrati samo magyar.zip (kad odvozite prvi posao onda tek dodajte ostale modove jer se inače ruši kod prvog posla, bar je tako kod mene bilo) a pod igraći modul izaberite hungary.mbd (slika)
Mapa ne radi u kombinaciji ni s jednom drugom.
Nisam ništa slikao koliko sam se uživio u igru ali ima nekoliko videa koji lijepo prikazuju o kakvoj se mapi radi. Uživajte, I know I will 
Predobro izgleda.
Skidam mapu pa ću probat 
Samo da napomenem mapa nije dovršena ni blizu kad bolje pogledate ceste ali se radi na njoj, 35 gradova ima trenutno ali u planu su 300 gradova, znači sve pokriveno. Prvo kad počnete igrati primjetit ćete da su kilometri podešeni da budu čim više ko u stvarnosti, recimo sad sam odvozio rutu od 80 km, trebalo mi je prek pol sata da odvozim. Zbilja je gušt voziti, tako bi se trebale mape raditi.
Ekipa iz TSM-a piše da nova mapa, verzija 4.5, dolazi za Božić a verzija 5 krajem siječnja ili početkom veljače
Ima zanimljivih fotki na njihovoj fb stranici http://www.facebook.com/TrucksimMap
Moze li se voziti sa svojim vozacima koji su zaposleni i voze za mene u konvoju? Postoji li kakav mod za to il nesto? 
Moze li se voziti sa svojim vozacima koji su zaposleni i voze za mene u konvoju? Postoji li kakav mod za to il nesto? 
Ne.
Mađarska mapa je fenomenalna. Svaka čast autoru, zaista genijalno.
Mozete li malo usporediti Scandinavsku i Madzarsku mapu? kvaliteta, kolicina, detalji, realizam itd?
Mozete li malo usporediti Scandinavsku i Madzarsku mapu? kvaliteta, kolicina, detalji, realizam itd?
Gore sam opisao kakva je, nije pretjerano velika jer je još u fazi izrade ali ima se što voziti. Ova mapa je neusporediva s bilo kojom jer su ceste jako slične po kakvima se voziš svakodnevno, nije tipična mapa već ima ono nešto svoje. Skini i isprobaj.
Isprobao,mapa je odlicna 
Uh, dovraga, vrinho, strasno mi se dopada onaj 'bolji' Peterbilt. Vec dugo (200.000km) trazim dostojnu zamjenu..ne, ne zamjenu, ALTERNATIVU svojoj Scaniji (tvornickoj bez dzidza-midza). Onaj PB njuskavac izgleda predivno, a i zvuk je mocan.Nema veze sto nije doma u Europi, onako, filing malo dok cekamo Americku verziju ETS2...
Re: Mazdarska mapa: ne gajim nadu da ce biti kompatibilna s bilo kojom mapom, kao DLC/SCS/Skandinavija. Iz jednostavnog razloga sto su Madjari vjerojatno puno detaljnije pokrili svoju Magyarorszag nego bi to ucinili decki iz TSM ili SCS. Cudi me da nema govora o Francuskoj mapi koja pokriva njihovu veliku zemlju. Jos imamo tamo veliku, bolnu rupu na mapi Europe?/
EDIT: hoce li zabava ikad prestati?? :)