Ovaj mod za fiziku mi se cini zanimljiv, malo me podsjeca na nadolazeci support za oculus rift.
Ne mogu docekat Oculus rift!!! Kako ce biti zakon!!
Ovaj mod za fiziku mi se cini zanimljiv, malo me podsjeca na nadolazeci support za oculus rift.
Ne mogu docekat Oculus rift!!! Kako ce biti zakon!!
Dobio sam ovo, bolje ne mogu, uzmi ili batali ... 
http://en.file-upload.net/download-8387502/Volvo-editing-V2-KaptaN_38.scs.html
Neznam koja je razlika, ali muchas gracias 
Opet radi
Da li je možda izašao nekakv update za real enviroment mod, kod mene na verziji 175 još uvijek pada kiša i sunce sja
Ima li tko kakv zoom fix za TSM, opet mi se ne vidi Sjeverna Afrika
Jedna fotka s puta, ide se u Marocco 
Vidi, vidi, vratia se Sime ... eh, covece nemas pojma koliko mi je drago a opet strah me je da opet ne ureknem kao prosli puta ... 
zoom te ceka:
http://en.file-upload.net/download-8390392/zzzzzz_mapzoom.scs.html

Opet radi
E super ...
Pozdrav ekipi, jel mi možete poslati linkove za mape nove jer ja imam samo one osnovne sa uputama gdje i kako ih treba uglazbiti da rade. Pokušavao sam pa ne ide, kao i linkove za snijeg.
Hvala unaprijed.
pozdrav svima,
pitanje, imam instaliranu verziju 1.7 i stavio sam od modova Truck Sim Map v 4.1.2 a i Mega pack v2 i igra mi se konstantno krši u windowse, ali ne dok vozim nego u raznim menuima.
imate li vi sličnih problema ili ako znate neki drugi mod da ide uz truck sim map da ima prave nazive kompanija.
Hvala
Trucksim Map JPM V 4.1.7.BETA for 1.7
Changelog JPM (Just play mod)
...
NEW: fanfare horns and function
Companies are included
Approx: 300 skins for trailer
Mercedes star
...
Weather and temperatures adapted to the autumn
diverse new engines and attachments
and much more …. a lot of fun driving ….
Radi li ova mapa na 1.8 steam verziji?
Pozdrav ekipi, jel mi možete poslati linkove za mape nove jer ja imam samo one osnovne sa uputama gdje i kako ih treba uglazbiti da rade. Pokušavao sam pa ne ide, kao i linkove za snijeg.
Hvala unaprijed.
Mapa imas ovdje pa biraj, ja koristim TSM 4.1.2a ...
A snijega sam stavio post na predhodnoj stranici, pa priviri ... 
Modove stavljas u folder ...\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod\ a zatim, kad pokrenes igru, u izbor Profila > Uredi i na desnoj strani cekiras potrebne modove, i to je to ...
pozdrav svima,
pitanje, imam instaliranu verziju 1.7 i stavio sam od modova Truck Sim Map v 4.1.2 a i Mega pack v2 i igra mi se konstantno krši u windowse, ali ne dok vozim nego u raznim menuima.
imate li vi sličnih problema ili ako znate neki drugi mod da ide uz truck sim map da ima prave nazive kompanija.
Hvala
...
Companies are included
Mercedes star
...
To nije mapa nego mod za prikolice ali je za TSM mapu ...
Vidi, vidi, vratia se Sime ... eh, covece nemas pojma koliko mi je drago a opet strah me je da opet ne ureknem kao prosli puta ... 
zoom te ceka:
http://en.file-upload.net/download-8390392/zzzzzz_mapzoom.scs.html
haha hvala ti :)
kad me stisnu rokovi nema se vremena za ETS, pa sam sinoć morao nadoknaditi propušteno 
Da li je možda izašao nekakv update za real enviroment mod, kod mene na verziji 175 još uvijek pada kiša i sunce sja
Ima li tko kakv zoom fix za TSM, opet mi se ne vidi Sjeverna Afrika
https://mega.co.nz/#!uVMUHJTa!LhSj0l1abNFT3GYH0VBE0meunX1wQ2OKONizlY0w-OQ
ili
http://sharemods.com/avlrktf96z2b/zzzzzzzzzzzReal_Environment_v2_AEgos_Edition.7z.html
UPDATE 12/12/2013
This update contains the following changes: better cloud cover, the sky now has a deep blue color, improved sunset, once more improved light flares for environment and AI. Also, this update is fixing the map zoom error in some map mods.
...sa updateom na verziju 1.8.2.4s su i istovremeno izbacili i Ice Cold Paint Jobs DLC....
Ma daj budale takvi "DLC-ovi" su se prije zvali patchevi pretjeruju za pola godine će biti još 3-4 takva dlc-a samo sa bojama...
Hvala unaprijed.
Mapa imas ovdje pa biraj, ja koristim TSM 4.1.2a ...
Modove stavljas u folder ...\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod\ a zatim, kad pokrenes igru, u izbor Profila > Uredi i na desnoj strani cekiras potrebne modove, i to je to ...
pozdrav svima,
Hvala
...
Companies are included
Mercedes star
...
To nije mapa nego mod za prikolice ali je za TSM mapu ...
Šefe skinuo sam mape u napravio kako si mi objasnio, sve se raspalo, nema mape nema poslova nema ničega osim moje flote ;( šta dalje? daj mi neku mapu koja radi sve danska norveška, švedska, rusija balkan, neki dobar link. Unaprijed hvala.
Šefe skinuo sam mape u napravio kako si mi objasnio, sve se raspalo, nema mape nema poslova nema ničega osim moje flote ;( šta dalje? daj mi neku mapu koja radi sve danska norveška, švedska, rusija balkan, neki dobar link. Unaprijed hvala.
Zasto Sefe ? si vidio kad ovdje nekog Sefa ? Nema sefova, nema gospode, ima samo kolega ...
Kazes skinuo si mape a vidim da si ih i sve cekirao, a sta sam ja rekao da koristim jednu ili sest !?! Ne moze vise od jedne mod mape istovremeno
Drugo, nema te mape koja ima sve ove drzave koje si ti naveo, ja bih prvi bio na devetom mjesecu kad bi tako sta postojalo
To su bar tri mape.
Rekao sam ti da ja koristim TSM 4.1.2a i dao ti i link, nemoj mi samo jos reci kako nisi zapazio da imas link za mapu koju ja koristim 
Fajl za tu mapu koji skines sa neta je "TSM-Map_4.1.2.7z", taj fajl trebas raspakirati i dobices cetiri fajla:
TSM_Map_4_X_def&mat.scs
TSM_Map_4_X_map.scs
TSM_Map_4_X_model.scs
TSM_Map_4_X_prefab&more.scs
E trebas cekirati samo ta 4 fajla jer su svi oni neophodni za TSM mapu (Trucksim Map) i dobices SLO, HR, Albaniju, Grcku, sjevernu Afriku, Spanjolsku, Portugal ... etc
4.1.2.a je zadnja verzija TSM mape?
Odlicno..hvala ti 
Do 24. cu isprobati neke druge mape...ona jedna ruska mapa mi se svidjela na prvu...sa zgradama itd...da li mozda znas koja je to?
Ja vozim : http://ets2.lt/en/russia-express-map-v3-0/
Francuska *__*... Imam osjećaj da ću puno vremena provoditi na relaciji Bordeaux-Tolouise
.
A sto zanemarujes ostale , Albi, Clermont ... ?
A sto zanemarujes ostale , Albi, Clermont ... ?
Nebrini nebudem ih zanemario, samo ova lokalna cesta uz autocestu mi je odmah zamutila ostali dio mape
.
Stavio sam si ovu rusku mapu i imam jedno pitanje. Kako dovraga doci do Rusije???
Nema ceste do tamo, kada hocu odabrati neki posao, nema nijednog ponudenog. U cemu moze biti problem?
Nevermind...napravio sam novi savegame pa cu se malo provozati sa zenom 
Damn...nemam...
Hvala za info..bit ce vrijeme ici u nabavku 
Da vas nešto pitam...
Do sada sam igrao samo na "stock" mapi. Kako radi ovaj dio sa saveovima kad se instalira nova mapa. Moram li krenuti iz pocetka, ako ne sto bude sa garazama i radnicima u njima?
Puno hvala
Meni redovno izbacuje da nemam orginal verziju, tako da moram izaci pa ponovo uci u igricu. Imali neko neki savjet u vezi toga? Inace imam verziju 1.1, to sad dobijo uz igricu kad sam je skinuo sa torenta. :D
Da vas nešto pitam...
Do sada sam igrao samo na "stock" mapi. Kako radi ovaj dio sa saveovima kad se instalira nova mapa. Moram li krenuti iz pocetka, ako ne sto bude sa garazama i radnicima u njima?
Puno hvala
Moras krenuti iz pocetka sa novim profilom...
Meni redovno izbacuje da nemam orginal verziju, tako da moram izaci pa ponovo uci u igricu. Imali neko neki savjet u vezi toga? Inace imam verziju 1.1, to sad dobijo uz igricu kad sam je skinuo sa torenta. :D
Imam savjet..Kupi igricu ili nadji rjesenje na netu..
Koji kralj hahaha.. ako nemas 6-7 eura za igru kad je na popustu onda ne znam sta da ti kazem.