Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.220
|
čitano: 8.166.828
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

imam jedno pitanje ako mi ko moze pomoci....imam konfiguraciju dual core 2.13 8gb ram 1gb graficku i steka mi igrica povremeno a dok vozim iz kabine nesmijem upalit svjetla jer je onda jos gore.

ja mislim da ova konfiguracije nije tak pre losa.....

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
zico1991 kaže...

imam jedno pitanje ako mi ko moze pomoci....imam konfiguraciju dual core 2.13 8gb ram 1gb graficku i steka mi igrica povremeno a dok vozim iz kabine nesmijem upalit svjetla jer je onda jos gore.

Dal si napravio update drivera za graficku?

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Ok jel mi može itko objasnit razliku između "nove" i stare scanie? vizualno jedini drukčiji dio je novi interior od ostatka ništa nisa mrpimjetio

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

Ok jel mi može itko objasnit razliku između "nove" i stare scanie? vizualno jedini drukčiji dio je novi interior od ostatka ništa nisa mrpimjetio

To je druga generacija Euro 6 motora, s promjenjenim snagama.... Kod 440 i 480 je snaga povecana za 10ks i 50nm, pa sad imas 450/2350nm i 490/2550nm... Novost je i motor od 410ks koji nema EGR, nego koristi samo SCR... Ta generacija je 2-3% stedljivija od prethodnika.. Novosti ima i kod V8 motora, pa E6 verzije istih sada iz 16.4l(ko 730) izvlace 520, 580ks te 2700 i 2950nm... A vizualne i sam vidis
17 godina
zico1991 kaže...

A da napises koji ti je cpu i koja graficka ... dual core moze biti pentium ili i3...graficka moze biti 8600gt ili 7870...to su razlike ko nebo i zemlja. Napravi update drivera, iskljuci vertical sync i hdr i probaj tada...

12 godina
zico1991 kaže...

Imam intel g2020 2.9, 4 gb ram-a, xfx amd radeon hd 7750 1gb i s pol problema pici 50 fps-a!

Budy
16 godina

Jel se zna kaj o multiplayeru?

kak su to planirali napravit?

15 godina

Stalno spominjete taj multi, nije mi baš najjasnije što bi točno radili u njemu. Jel ima SCS neke konkretne ideje što se toga tiče?

HTC 8X :)
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

neznam je li do novig patcha ili sam ja nešto nesvjesno promijenio na kompu, uglavnom stavim eksperimentalno postavke na ultra i radi 40-60 fps....

ranije nije išlo preko 30 tako da je promjena wau

u skorije vrijeme planiram krenut iz početka sa "hard economy" modom i nekom dodatnom mapom da vidim razliku u odnosu na stock postavke

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ako i jednog dana bude Multiplayer, sumnjam da će to bit official patch od SCS-a, već će to neki modder napravit.

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Sto sve dolazi u patch 1.8.2?????
jk

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
gale007 kaže...

Igrajuci sve ove silne mape, svaka je na svoj nacin dobra, ali kad igram TSM nekako mi je najbolja (moje misljenje), i kad tu vec ima LJEPA NASA, istina samo 3 grada ali vjerujem da ce biti jos, onda nako razmisljam zasto netko od Vas koji se kuzite u to nebi napravili da imamo i nase benzinske kao recimo INA, TIFON, AT ANTUNOVIC, ZOVKO itd pa ima i nasi pumpi da se malo ugodnije osjecamo kad dodemo na kavicu na pumpu  ;)  pa eto jedan predlog od mene mozda netko i napravi

pozzzz idemo sad na put malo

Gale, ima mod za pumpe otkad je igra lani izasla. I zelenbic se tada zabavljao sa skinovima za prikolice od Lidla, Konzuma, Gavrilovica, Karlovackog itd.

gdje je taj mod ak znas, hmm, i dali je sada kontabilan sa novim patchom , ak moze link dobis jos jednom hvala  ;)

Uspori malo! Već sutra budeš samo ime na spomeniku!
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Gaming 4ever.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Novi patch nazalost nije donio nista dobroga za moj Volvo. Mod koji koristim nije bas nesto kompatibilan, makar unutrasnjost nije, pa cu morat cekati dok ne proradi

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 19:47 (coso9288).

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
coso9288 kaže...

Novi patch nazalost nije donio nista dobroga za moj Volvo. Mod koji koristim nije bas nesto kompatibilan, makar unutrasnjost nije, pa cu morat cekati dok ne proradi

to je vjerojatno neki truck mod kojeg imas (ako ga imas), i on radi belaj sa 1.8.x verzijama... osobno imam dosta modova na 1.8.x s i nema frke osim tog problema kojeg sam igranjem otkrio (Scania R1000 u mojem slucaju)

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
12 godina
coso9288 kaže...

Hm, tri like na ovaj post a ja nikako da skuzim niti jedan, el na text el na super fotku ?!? ... de pomozi ...
Novi patch ima novi exclusive interior za Volvo 2012 ... a usput baci taj mod ovdje da ga privirim ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
14 godina

Iskreno,ne zanimaju me TU...izbrisao sam taj mod dok se ne rijese problemi

Mod se zove:  New volvo editing v2 by KaptaN_38 {#}

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dečki, samo da Vas upitam, koja je ono mapa gdje trebaju se u shopu kupiti lanci za snijeg? Dal je u samom modu od mape integriran snijeg ili je original pa treba da se ubaci neki winter mod? bio sam gledao netko je napisao da ne moze u uzbrdicu pa mu je jedan od Vas savjetovao da kupi lance u shopu, pa me interesira o kojoj se mapi, odnosno modu radi? hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
coso9288 kaže...

Iskreno,ne zanimaju me TU...izbrisao sam taj mod dok se ne rijese problemi

Mod se zove:  New volvo editing v2 by KaptaN_38 {#}

Dobio sam ovo, bolje ne mogu, uzmi ili batali ... {#}

http://en.file-upload.net/download-8387502/Volvo-editing-V2-KaptaN_38.scs.html

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dostavljam prikolicu gore negdje u skandinaviji, neznam ni sam točno gdje kad ulazim u parking a ono me čeka:

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Moj PC  
12 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
lotar1919 kaže...

Dostavljam prikolicu gore negdje u skandinaviji, neznam ni sam točno gdje kad ulazim u parking a ono me čeka:

Jel ti mislis na Ferrari.a ili iza prikolicu punu milkinih proizvoda {#} {#}

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Par slika od mene ;)

Moj PC  
9 1 hvala 0
12 godina
kicmabrajker kaže...

Dečki, samo da Vas upitam, koja je ono mapa gdje trebaju se u shopu kupiti lanci za snijeg? Dal je u samom modu od mape integriran snijeg ili je original pa treba da se ubaci neki winter mod? bio sam gledao netko je napisao da ne moze u uzbrdicu pa mu je jedan od Vas savjetovao da kupi lance u shopu, pa me interesira o kojoj se mapi, odnosno modu radi? hvala unaprijed

Od mapa samo Rusija ima snijeg i to na sjeveru, za ostale mape ti treba Winter mod.
Winter mod koji ima snijega na cesti i gdje trebaju lanci je:
citat: "... ja evo instaliro neki najnoviji, ver.3 ludara je, sve se skliže, a kad i uspijem ubrzat na više od 80, nezavrši dobro ..."
ali ima i bez snijega na cesti gdje su putari bili vrijedni ... {#}
http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/euro-truck-simulator-2/3982144.aspx

13 godina
neaktivan
suMaper kaže...
kicmabrajker kaže...

Od mapa samo Rusija ima snijeg i to na sjeveru, za ostale mape ti treba Winter mod.
Winter mod koji ima snijega na cesti i gdje trebaju lanci je:
citat: "... ja evo instaliro neki najnoviji, ver.3 ludara je, sve se skliže, a kad i uspijem ubrzat na više od 80, nezavrši dobro ..."
ali ima i bez snijega na cesti gdje su putari bili vrijedni ... {#}
http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/euro-truck-simulator-2/3982144.aspx

E super, puno hvala

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pozdrav svima,

pitanje, imam instaliranu verziju 1.7 i stavio sam od modova Truck Sim Map v 4.1.2 a i Mega pack v2 i igra mi se konstantno krši u windowse, ali ne dok vozim nego u raznim menuima.

imate li vi sličnih problema ili ako znate neki drugi mod da ide uz truck sim map da ima prave nazive kompanija.

Hvala

0 0 hvala 0
12 godina
kresss kaže...

pozdrav svima,

pitanje, imam instaliranu verziju 1.7 i stavio sam od modova Truck Sim Map v 4.1.2 a i Mega pack v2 i igra mi se konstantno krši u windowse, ali ne dok vozim nego u raznim menuima.

imate li vi sličnih problema ili ako znate neki drugi mod da ide uz truck sim map da ima prave nazive kompanija.

Hvala

Trucksim Map JPM V 4.1.7.BETA for 1.7
Changelog JPM (Just play mod)
...
NEW: fanfare horns and function
Companies are included
Approx: 300 skins for trailer
Mercedes star
...
Weather and temperatures adapted to the autumn
diverse new engines and attachments
and much more …. a lot of fun driving ….

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

1 0 hvala 0
15 godina
VELPRO Team kaže...

To je sve kamilica što oni izbace od zvukova, nema do modera i njihovog inata.

Edit: E ovo se čeka! Fizika sjedala i glave vozača. Još je WIP.

http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=39&t=105179

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 17:09 (vrinho).
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nakon dva tjedna prisilnog izbivanja zbog poslovnih obveza moja Scania i ja ponovno na cesti :) 

Updejtani i refrešani ;) 

Molio bih lijepo onoga tko ima hr radio postaje u live streamu da zaljepi ovdje ili da mi pošalje

Ne treba, pronašao

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 18:05 (robisierra92).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
vrinho kaže...
VELPRO Team kaže...

To je sve kamilica što oni izbace od zvukova, nema do modera i njihovog inata.

Edit: E ovo se čeka! Fizika sjedala i glave vozača. Još je WIP.

http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=39&t=105179

A što ti očekuješ od ovako male firme? Ja što god da naprave sam zadovoljan, naravno što i moderi srede. Sve je za svaku pohvalu :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice