Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.220
|
čitano: 8.166.276
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Ovaj mod za fiziku mi se cini zanimljiv, malo me podsjeca na nadolazeci support za oculus rift.

Ne mogu docekat Oculus rift!!! Kako ce biti zakon!!

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Da li je možda izašao nekakv update za real enviroment mod, kod mene na verziji 175 još uvijek pada kiša i sunce sja

Ima li tko kakv zoom fix za TSM, opet mi se ne vidi Sjeverna Afrika 

Jedna fotka s puta, ide se u Marocco {#}

Tempus fugit

7 2 hvala 0
14 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
suMaper kaže...

Neznam koja je razlika, ali muchas gracias {#}

Opet radi

12 godina
robisierra92 kaže...

Da li je možda izašao nekakv update za real enviroment mod, kod mene na verziji 175 još uvijek pada kiša i sunce sja

Jedna fotka s puta, ide se u Marocco {#}

Vidi, vidi, vratia se Sime ... eh, covece nemas pojma koliko mi je drago a opet strah me je da opet ne ureknem kao prosli puta ... {#}
zoom te ceka:
http://en.file-upload.net/download-8390392/zzzzzz_mapzoom.scs.html

coso9288 kaže...
Neznam koja je razlika, ali muchas gracias {#}

Opet radi

E super ...

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav ekipi, jel mi možete poslati linkove za mape nove jer ja imam samo one osnovne sa uputama gdje i kako ih treba uglazbiti da rade. Pokušavao sam pa ne ide, kao i linkove za snijeg.

Hvala unaprijed.

0 1 hvala 0
17 godina
suMaper kaže...
kresss kaže...

pozdrav svima,

pitanje, imam instaliranu verziju 1.7 i stavio sam od modova Truck Sim Map v 4.1.2 a i Mega pack v2 i igra mi se konstantno krši u windowse, ali ne dok vozim nego u raznim menuima.

imate li vi sličnih problema ili ako znate neki drugi mod da ide uz truck sim map da ima prave nazive kompanija.

Hvala

Trucksim Map JPM V 4.1.7.BETA for 1.7
Changelog JPM (Just play mod)
...
NEW: fanfare horns and function
Companies are included
Approx: 300 skins for trailer
Mercedes star
...
Weather and temperatures adapted to the autumn
diverse new engines and attachments
and much more …. a lot of fun driving ….

Radi li ova mapa na 1.8 steam verziji?

12 godina
patakmeister kaže...

Pozdrav ekipi, jel mi možete poslati linkove za mape nove jer ja imam samo one osnovne sa uputama gdje i kako ih treba uglazbiti da rade. Pokušavao sam pa ne ide, kao i linkove za snijeg.

Hvala unaprijed.

Mapa imas ovdje pa biraj, ja koristim TSM 4.1.2a ...
A snijega sam stavio post na predhodnoj stranici, pa priviri ... {#}

Modove stavljas u folder ...\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod\  a zatim, kad pokrenes igru, u izbor Profila > Uredi i na desnoj strani cekiras potrebne modove, i to je to ...

malina22 kaže...
suMaper kaže...
kresss kaže...

pozdrav svima,

pitanje, imam instaliranu verziju 1.7 i stavio sam od modova Truck Sim Map v 4.1.2 a i Mega pack v2 i igra mi se konstantno krši u windowse, ali ne dok vozim nego u raznim menuima.

imate li vi sličnih problema ili ako znate neki drugi mod da ide uz truck sim map da ima prave nazive kompanija.

Hvala

...
Companies are included
Mercedes star
...

To nije mapa nego mod za prikolice ali je za TSM mapu ...

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 11:42 (suMaper).
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

{#}

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
suMaper kaže...

Vidi, vidi, vratia se Sime ... eh, covece nemas pojma koliko mi je drago a opet strah me je da opet ne ureknem kao prosli puta ... {#}
zoom te ceka:
http://en.file-upload.net/download-8390392/zzzzzz_mapzoom.scs.html

haha hvala ti :)

kad me stisnu rokovi nema se vremena za ETS, pa sam sinoć morao nadoknaditi propušteno {#}

Tempus fugit
17 godina
Euro Truck Simulator 2

...sa updateom na verziju 1.8.2.4s su i istovremeno izbacili i Ice Cold Paint Jobs DLC....{#}

Moj PC  
7 1 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Znate vec da ja nisam Scania fan ali eto ljepoti nemerem niti ja da odolim ... {#}

Moj PC  
7 1 hvala 0
15 godina
robisierra92 kaže...

https://mega.co.nz/#!uVMUHJTa!LhSj0l1abNFT3GYH0VBE0meunX1wQ2OKONizlY0w-OQ

ili

http://sharemods.com/avlrktf96z2b/zzzzzzzzzzzReal_Environment_v2_AEgos_Edition.7z.html

UPDATE 12/12/2013

This update contains the following changes: better cloud cover, the sky now has a deep blue color, improved sunset, once more improved light flares for environment and AI. Also, this update is fixing the map zoom error in some map mods.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 17:16 (vrinho).
14 godina
lion002 kaže...

...sa updateom na verziju 1.8.2.4s su i istovremeno izbacili i Ice Cold Paint Jobs DLC....{#}

Ma daj budale takvi "DLC-ovi" su se prije zvali patchevi pretjeruju za pola godine će biti još 3-4 takva dlc-a samo sa bojama...

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
neaktivan
suMaper kaže...
patakmeister kaže...

Hvala unaprijed.

Modove stavljas u folder ...\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod\  a zatim, kad pokrenes igru, u izbor Profila > Uredi i na desnoj strani cekiras potrebne modove, i to je to ...

malina22 kaže...
suMaper kaže...
kresss kaže...

pozdrav svima,

Hvala

...
Companies are included
Mercedes star
...

To nije mapa nego mod za prikolice ali je za TSM mapu ...

Šefe skinuo sam mape u napravio kako si mi objasnio, sve se raspalo, nema mape nema poslova nema ničega osim moje flote ;( šta dalje? daj mi neku mapu koja radi sve danska norveška, švedska, rusija balkan, neki dobar link. Unaprijed hvala.

12 godina
patakmeister kaže...
suMaper kaže...

Šefe skinuo sam mape u napravio kako si mi objasnio, sve se raspalo, nema mape nema poslova nema ničega osim moje flote ;( šta dalje? daj mi neku mapu koja radi sve danska norveška, švedska, rusija balkan, neki dobar link. Unaprijed hvala.

Zasto Sefe ? si vidio kad ovdje nekog Sefa ? Nema sefova, nema gospode, ima samo kolega ...
Kazes skinuo si mape a vidim da si ih i sve cekirao, a sta sam ja rekao da koristim jednu ili sest !?! Ne moze vise od jedne mod mape istovremeno{#}
Drugo, nema te mape koja ima sve ove drzave koje si ti naveo, ja bih prvi bio na devetom mjesecu kad bi tako sta postojalo {#} To su bar tri mape.
Rekao sam ti da ja koristim TSM 4.1.2a i dao ti i link, nemoj mi samo jos reci kako nisi zapazio da imas link za mapu koju ja koristim {#}
Fajl za tu mapu koji skines sa neta je "TSM-Map_4.1.2.7z", taj fajl trebas raspakirati i dobices cetiri fajla:
TSM_Map_4_X_def&mat.scs
TSM_Map_4_X_map.scs
TSM_Map_4_X_model.scs
TSM_Map_4_X_prefab&more.scs
E trebas cekirati samo ta 4 fajla jer su svi oni neophodni za TSM mapu (Trucksim Map) i dobices SLO, HR, Albaniju, Grcku, sjevernu Afriku, Spanjolsku, Portugal ... etc

14 godina
Euro Truck Simulator 2

4.1.2.a  je zadnja verzija TSM mape?

1 0 hvala 0
12 godina
coso9288 kaže...

4.1.2.a  je zadnja verzija TSM mape?

Da, ali sacekaj malo jer:

Utorak, Decembar 24, 2013 > predvidja se objavljivanje TruckSim mape 5.0 ... {#}

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Odlicno..hvala ti {#}

Do 24. cu isprobati neke druge mape...ona jedna ruska mapa mi se svidjela na prvu...sa zgradama itd...da li mozda znas koja je to?

0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
suMaper kaže...
coso9288 kaže...

Francuska *__*... Imam osjećaj da ću puno vremena provoditi na relaciji Bordeaux-Tolouise {#}.

Whomsoever takes this sword shall wield the power eternal.. But, as the sword remains fresh, so must power SCAR the spirit. -Frostmourne | R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina

A sto zanemarujes ostale , Albi, Clermont ... ?

15 godina
suMaper kaže...

A sto zanemarujes ostale , Albi, Clermont ... ?

Nebrini nebudem ih zanemario, samo ova lokalna cesta uz autocestu mi je odmah zamutila ostali dio mape {#}.

Whomsoever takes this sword shall wield the power eternal.. But, as the sword remains fresh, so must power SCAR the spirit. -Frostmourne | R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Stavio sam si ovu rusku mapu i imam jedno pitanje. Kako dovraga doci do Rusije???

Nema ceste do tamo, kada hocu odabrati neki posao, nema nijednog ponudenog. U cemu moze biti problem?

Nevermind...napravio sam novi savegame pa cu se malo provozati sa zenom {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.12.2013 1:17 (coso9288).

0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

jeli imas DLC ? obavezan je ...

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.12.2013 1:39 (suMaper).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Damn...nemam...

Hvala za info..bit ce vrijeme ici u nabavku {#}

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nove boje...

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
3 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Da vas nešto pitam...
Do sada sam igrao samo na "stock" mapi. Kako radi ovaj dio sa saveovima kad se instalira nova mapa. Moram li krenuti iz pocetka, ako ne sto bude sa garazama i radnicima u njima?

Puno hvala

Potpis
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Meni redovno izbacuje da nemam orginal verziju, tako da moram izaci pa ponovo uci u igricu. Imali neko neki savjet u vezi toga? Inace imam verziju 1.1, to sad dobijo uz igricu kad sam je skinuo sa torenta. :D

Gala

2 13 hvala 0
13 godina
neaktivan
Luka Ivanković kaže...

Da vas nešto pitam...
Do sada sam igrao samo na "stock" mapi. Kako radi ovaj dio sa saveovima kad se instalira nova mapa. Moram li krenuti iz pocetka, ako ne sto bude sa garazama i radnicima u njima?

Puno hvala

Moras krenuti iz pocetka sa novim profilom...

GALA132 kaže...

Meni redovno izbacuje da nemam orginal verziju, tako da moram izaci pa ponovo uci u igricu. Imali neko neki savjet u vezi toga? Inace imam verziju 1.1, to sad dobijo uz igricu kad sam je skinuo sa torenta. :D

Imam savjet..Kupi igricu ili nadji rjesenje na netu..

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.12.2013 13:06 (Xperiax1).
13 godina
neaktivan
GALA132 kaže...

Koji kralj hahaha.. ako nemas 6-7 eura za igru kad je na popustu onda ne znam sta da ti kazem. 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice