Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.972.028
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2

Jel ima neko mod za smanjenje inteziteta prometa AI ? 

13 godina
neaktivan
trucktz kaže...

Smanjenje? :O

Svi tražimo povećanje hh

12 godina
Hrvek1909 kaže...
trucktz kaže...

Svi tražimo povećanje hh

He, da ... ali on vozi Rusiju a tamo ja haos od silnog AI-a ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2 Trailers (Mod)

2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Igrajuci sve ove silne mape, svaka je na svoj nacin dobra, ali kad igram TSM nekako mi je najbolja (moje misljenje), i kad tu vec ima LJEPA NASA, istina samo 3 grada ali vjerujem da ce biti jos, onda nako razmisljam zasto netko od Vas koji se kuzite u to nebi napravili da imamo i nase benzinske kao recimo INA, TIFON, AT ANTUNOVIC, ZOVKO itd pa ima i nasi pumpi da se malo ugodnije osjecamo kad dodemo na kavicu na pumpu  ;)  pa eto jedan predlog od mene mozda netko i napravi

pozzzz idemo sad na put malo

7 dobra ideja
6 i treba i netreba
2 bez veze
Uspori malo! Već sutra budeš samo ime na spomeniku!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
suMaper kaže...
zelenbic kaže...

Sad sam prešao sa TSM-a na scandinavia mapu i nije loša nisam još puno vozio ali prvi dojam mi je da mi igra općenito manje šteka i brža je sad ćemo nastavit i malo istraživati mapu,uglavnom preporuka da isprobate i tu mapu

Apsolutno se slazem ... imas like i od mene (ako ti to uopce nesto znaci) ... {#}

Moj nick je Maper a to znaci udareni fan svih mogucih i nemogucih mapa, i nema te mape koju ja nisam isprobao. I zbog toga je meni jos uvjek aktivan patch 1.3.1 i Gobina mapa. A trenutno vozim sve tri postojece mape (mod) za najnoviji patch. TSM, Skandi i Rusija.
Tko nije vidio sve (ili bar skoro sve) taj je doobrano toga propustio, jer Goba, Brazil, Irska, Colorado pa i Iran su jednostavno neponovljivi ... {#} ... {#}

Meni je TSM bila prva mod-mapa koju sam uopce isprobao. "Apsolutno fantasicno" (lol) mi je bilo osjecaj glomaznosti, ogromnog podrucja koje je mapa pokrivala. Do tada (prije ljeta '13) jedine mod-mape su se sastojale od cestice-dvije extra, uglavnom na jugu kod Salzburga i to je to. A TSM pokriva cijeli Mediteran, i ima Afriku, najegzoticniju ETS2 mapu koja postoji, valjda. Na TSM sam odvozio preko 100.000km, i uzivao. No, bilo je poteskoca s njom, nekih kojih do sada nisam bio ni svjestan. Npr, iz meni nepoznatih razloga morao sam smanjiti velicinu textura, ukinuti HDR, distance deppth i jos toga. I nisam mogao koristiti radio zbog nekog cudnog memory leaka ( u roku 10 minuta bi se igra usporila na 10FPS). Mod ima novih textura koje su mozda u zastarjelom formatu i dodatno opterecuju sistem.Sve u svemu OK mapa, velika, s puno cesta ali..polako su sve dionice pocele liciti jedna na drugu, premalo posla ulozeno u detalje.Koliko  jedan mali tim moze napraviti je ograniceno. Konacno sam i ja kupio DLC i instalirao ga skupa sa Skandinavijom. I odjednom su sve te tegobe nestale. Ne znam zasto ni kako, FPS je skocio toliko da sam opet mogao igrati na Medium postavkama, radio radi opet bez problema, i druge stvari.

Zakljucak: koliko god se navozio po TSM i uzivao, moram reci da je Skandinavija puno bolje napravljena. Iako mnogo manja po prostoru kojeg pokriva, razina tocnosti i detalja je manijakalna. Citam da rade na prosirenju mape na Francusku. FR je ogromna zemlja i nece napraviti samo 1 cestu kao na TSM, cvec ce biti dobro pokrivena. To ce biti super dodatak na vec ionako dobru 'expanziju'. No, morat cemo cekati, jer sa patchem 1.8 dolaza mnoge promjene, koje ce uciniti Skandinaviju potpuno nekompatibilnom sa novim patchem. Dok Promods prilagodi svoju mapu novom patcju, imat ce puno posla. A zamo koliko je taj tim malen. :(

Buduci da se o ukusima ne(bi trebalo) raspravlja(ti), vjerujem da se mozemo svi sloziti u jednome: glavno da se vozi!!{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.12.2013 16:19 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
gale007 kaže...

Igrajuci sve ove silne mape, svaka je na svoj nacin dobra, ali kad igram TSM nekako mi je najbolja (moje misljenje), i kad tu vec ima LJEPA NASA, istina samo 3 grada ali vjerujem da ce biti jos, onda nako razmisljam zasto netko od Vas koji se kuzite u to nebi napravili da imamo i nase benzinske kao recimo INA, TIFON, AT ANTUNOVIC, ZOVKO itd pa ima i nasi pumpi da se malo ugodnije osjecamo kad dodemo na kavicu na pumpu  ;)  pa eto jedan predlog od mene mozda netko i napravi

pozzzz idemo sad na put malo

Gale, ima mod za pumpe otkad je igra lani izasla. I zelenbic se tada zabavljao sa skinovima za prikolice od Lidla, Konzuma, Gavrilovica, Karlovackog itd.

11 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2 Trailers (Mod)

HVALA {#}

jk
16 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
...

Zakljucak: koliko god se navozio po TSM i uzivao, moram reci da je Skandinavija puno bolje napravljena. Iako mnogo manja po prostoru kojeg pokriva, razina tocnosti i detalja je manijakalna. Citam da rade na prosirenju mape na Francusku. FR je ogromna zemlja i nece napraviti samo 1 cestu kao na TSM, cvec ce biti dobro pokrivena. To ce biti super dodatak na vec ionako dobru 'expanziju'. No, morat cemo cekati, jer sa patchem 1.8 dolaza mnoge promjene, koje ce uciniti Skandinaviju potpuno nekompatibilnom sa novim patchem. Dok Promods prilagodi svoju mapu novom patcju, imat ce puno posla. A zamo koliko je taj tim malen. :(

Buduci da se o ukusima ne(bi trebalo) raspravlja(ti), vjerujem da se mozemo svi sloziti u jednome: glavno da se vozi!!{#}

Iskreno imam 1.8.2s patch na igri i ne vidim probleme sa Skandinavijom (barem nisam do sad uočio neke velike probleme).

Nego da podsjetim ako ima netko vješt u izradi skina za 2 kamiona neka mi se javi preko PP za više detalja.

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

I ja imam 1.8.2.s i Skandinaviju i jos dosta toga i nema nikakvih problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
BULIGO kaže...

Citam da rade na prosirenju mape na Francusku. FR je ogromna zemlja i nece napraviti samo 1 cestu kao na TSM, cvec ce biti dobro pokrivena. 

Rade oni i na Španjolskoj, Irskoj, Estoniji, Latviji, Litvi i dijelu Rusije a i poboljšavaju postojeću.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ima netko da zna pravit skinove? Javite se na PP :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
trucktz kaže...

Svi tražimo povećanje hh

Ne znam za  vas , meni samo AI  smeta. A i dok ga ne srede mnogo me živcira sa raznim glupim postupcima.

11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ekipa  pitanje!!!  igram  igru  preko  steama  i  kako  da  napravim  update  na 1.8  verziju???

0 0 hvala 0
12 godina
BULIGO kaže...
Zakljucak: koliko god se navozio po TSM i uzivao, moram reci da je Skandinavija puno bolje napravljena. Iako mnogo manja po prostoru kojeg pokriva, razina tocnosti i detalja je manijakalna.

Moj stav o TSM vs Skandi u par rijeci je: Skandi je mala ali kvalitetna a TSM je ogromna ali nekvalitetna a bolja je ona koja kome vise pase (se dopada).
Jedan drugi kolega je takodje imao slican stav, citiram: "Pa ne bih rekao da je neka ´bolja´. Pro mods mapa ima više detalja u teksturama a TSM više cesta, svaka je dobra na svoj nacin."
a moj stav uopce o svim mapama je:
Pa mape su ti po meni isto sto i djevojke, sve su lijepe da ne znas koja je ljepsa. A svaka ima svoje specificnosti, (... struk, grudi ... etc) potpuno isto vazi i za mape, sve one imaju ponesto posebnog i interesantnog, treba ih vidjeti i tek onda ces znati shodno svom ukusu i afinitetima koja ti koliko pase.

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Imate 1.8? Onda ce promjene doci s nekim drugim patchem, onim koji popravlja AI.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo i od mene nešto slika (moja Scania)
prve dvije (na ovoj nizbrdici) su negdje u poljskoj čini mi se (ili neka cesta prema Poljskoj), uglavnom tu vam ne treba gas, kočnica je dovoljna ;)

poljska poljska
poljska poljska
njemačka, valjda :) njemačka, valjda :)
neka manja gužvica na naplatnim postajama neka manja gužvica na naplatnim postajama
Moj PC  
9 4 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2 (Volvo)

Ovo je moja makina makar bi ja imao ovaj novi Volvi ali nemogu imati najnoviji update jer miam 32 bitne Windowse.{#}

6 0 hvala 0
16 godina
Re: Euro Truck Simulator 2 (Volvo)

Razmišljam da kupim Euro Truck Simulator 2 i Euro Truck Simulator 2: Going East, al se bojim da mi igra ne dosadi ubrzo.. Skinuo sam preko torrenta i odigrao malo, odvozio par ruta.. Igra mi se čini zabavna.. 

Koja je vaša motivacija za igranje? 

Dal se isplati kupit? 

Ne postane ubrzo dosadno vozit??

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ma kupi, nije toliko skupo da ti bude žao tih para nakon 5 minuta.

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
lotar1919 kaže...

Poslušat ću te.. {#}

Kak vozite, sami mjenjate brzine ili automatic? 

Dal da uzmem na početku loan od banke da si kupim kamion ili da vozim ono quick rute pa da skupljam pare??

Nov sam pa me zanima kak najbolje započet.. 

12 godina
neaktivan
soja kaže...
lotar1919 kaže...

Poslušat ću te.. {#}

Dal da uzmem na početku loan od banke da si kupim kamion ili da vozim ono quick rute pa da skupljam pare??

Na tebi je,ako ne zelis vozit za druge nego bit sam svoj gazda uzmi kredit ili idi mic po mic dok ne skupis pare.

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
12 godina
neaktivan

Moja mečka. Na njoj imam već 15k kilometara i ne planiram je uskoro mijenjati. 

12 godina
neaktivan
soja kaže...
lotar1919 kaže...

Poslušat ću te.. {#}

Uzmi kredit koliko mozes, i vozi za druge dok ne skupis pare za prvi kamion, onda se odmetni (u hajduke) i vozi za svoj racun. Puno je zabavnije, biras sam rute/terete, mozes kupiti garaze, kupiti jos kamiona i unajmiti vozace da voze za tebe i daju ti profit itd.

Sto se tice skill-bodova, meni se pokazao dobar sistem: staviti par u udaljenost, i onda trpati u specjalne terete. Jako dugo ces voziti tamo neke ruzicaste lonce i viljuskare, ali je zarada dobra. To za pocetak. Staklo uzmem najzad, skoro nikad ne vozim 'staklo'. ponekad koji teret, malo aute i to je to, dok lonaca ima posvuda i uvijek dobro placaju (oni poslovi sa zvjezdicom). Hitni tereti samo 2 boda da otkljucam 'urgent' i stop. Poslije popunim sve.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 4:12 (BULIGO).
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo Pariz-Luksembzrg i zatim po novi teret i pravac skandinavija :)

Morao sam go prefarbat da idemo u stilu Morao sam go prefarbat da idemo u stilu
Dobro da nisam izabrao ovu drugu prikolicu :) Dobro da nisam izabrao ovu drugu prikolicu :)
Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo i nekoliko mojih slika:

4 5 hvala 0
14 godina
Re: Euro Truck Simulator 2 (Volvo)
Marin28 kaže...

Ovo je moja makina makar bi ja imao ovaj novi Volvi ali nemogu imati najnoviji update jer miam 32 bitne Windowse.{#}

Imam i ja 32 bitne winse pa mi se normalno updatealo preko steama

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

nisam dugo vidio da kamion pretice kamion , ovaj pretice cas nas 2 {#}

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!

3 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jel zna netko mod za svijetla????? {#}

jk

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

VOLVO FH16 {#}

evo i mog volva FH16 :) evo i mog volva FH16 :)
jk

1 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice