Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.973.544
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

dali netko zna koji mod za svijetla?? {#}

jk

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Prije mjesec dana sam ponovno počeo igrati ovu igru, igram ju od početka ali s prekidima.

Igram na TSM mapi, evo par slika moje scanie R420.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Tražim mod za AI jača svjetla (u retrovizoru nevidim ništa skoro).... mora raditi sa novim patchom! aka. 1.7

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

tekst

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
6 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Strumf123 kaže...

tekst

Vazda iste slike...Neznam sta pokusavas pokazat,grafiku na max ili kamion koji smo vidjeli vec 1000 puta...Ne zamjeri ali si mi dop*** sa istim  slikama...

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.12.2013 23:14 (Xperiax1).
12 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...
Strumf123 kaže...

tekst

Vazda iste slike...Neznam sta pokusavas pokazat,grafiku na max ili kamion koji smo vidjeli vec 1000 puta...Ne zamjeri ali si mi dop*** sa istim  slikama...

pokusavam pokazat to da nisam ko drugi,koji mjenjaju kamione ko gace...

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
12 godina
neaktivan
Strumf123 kaže...
Xperiax1 kaže...
Strumf123 kaže...

tekst

Nisam ga ni ja mijenjao nikako sem kad radim novi profil pa kupim opet istu Scaniu, vidim grafika ti je odlicna, mogao bi da stavis nekad neku zanimljivu sa putovanja po danu {#}

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!
12 godina
neaktivan
vucko40 kaže...
Strumf123 kaže...
Xperiax1 kaže...
Strumf123 kaže...

tekst

Nisam ga ni ja mijenjao nikako sem kad radim novi profil pa kupim opet istu Scaniu, vidim grafika ti je odlicna, mogao bi da stavis nekad neku zanimljivu sa putovanja po danu {#}

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Šta uradi štrumfe

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Zasto niko nije spominjao kamion marke Valiant, ja sam sinoc skupio dovoljno novca i krenuo u kupovinu da kupin najjace sto se moze na 16 levelu. Normalno gledam prvo scaniu i ona koja se otkljucava na 25 levelu ima oko 700hp i isto tako kamion marke MAN. I sasvim slucajno odem u Valiantovu trgovinu i nadjem kamion za 190 000 eura, najjaci kamion za te pare jos otkljucava na 16 levelu, za razliku od scanie.

16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Valiant je Volvo...

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina

Hehe, mlad si a vec sve skuzio (Volvo vs Scania), skidam kapu ... {#}  Ostaje ti samo jos da prepoznas da je taj Valiant u stvari Volvo (u starijim verzijama igre kad jos nije imala licencu za Volvo, kao sto jos uvjek nema Mercedes nego Majestic) ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
11 godina
neaktivan

Nisam to skonto, kako to??

11 godina
neaktivan

pretpostavljam ako nemaju linencu za ime onda ni kamioni ne izlgledaju onako kako inace izgledaju??

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Ne, svi su oni pljunuto sve isti sem znaka i imena ...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
suMaper kaže...

I što je najbolje, svi su dosad licencirani osim mečke (zaboravio sam kako se zove sad njegova verzija). Da gospon gore možda updeata na najnoviju verziju?? {#}

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...
suMaper kaže...

I što je najbolje, svi su dosad licencirani osim mečke (zaboravio sam kako se zove sad njegova verzija). Da gospon gore možda updeata na najnoviju verziju?? {#}

Mercedes je Majestic.I sto je fora kada stavis mod da ti se vidi znak i ime Mercedes igra kresa kada hocu kupit kamion..

12 godina
Xperiax1 kaže...

Mercedes je Majestic.I sto je fora kada stavis mod da ti se vidi znak i ime Mercedes igra kresa kada hocu kupit kamion..

Majestic pise samo paar postova iznad, al ajd ... a kresa kako kome, pa nisu ni sva jaja ista a kamoli modovi ... {#}

http://ets2.lt/en/mercedes-benz-ultimate-mod-v1/

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Bas cu ga ubacit da vidim dal radi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
muhica kaže...

Jesi li ikad cuo za marku kamiona "Valiant" haha {#}

12 godina
Kiki287 kaže...
muhica kaže...

Jesi li ikad cuo za marku kamiona "Valiant" haha {#}

Sorry, ali ja mislim da nije bas primjeren post (u cjelosti) jednom novom kolegi (tek 2 tjedna) ...

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

IVEDOOOOO!! :)

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav ekipa.

Ovako s obzirom da nisam najvjestiji oko grafika, trebao bih nekoga da mi izradi skin za 2 kamiona. Radi se o skinu za novog Volva (Globetrotter XXL i Globetrotter XL) i Scaniu (obična scania Topline i Highline) pa ako je netko zainteresiran za izradu neka mi se javi preko PP-a pa ću mu dati instrukcije kak treba biti skin.

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dobro večer svima :)
Zanima me radi li ova verzija [http://bitly.com/bundles/thomastsm/t] TSM mape na verziji igre 1.7 + DLC?
Aje nek neko odgovori, da ne skidam bezveze.
Unaprijed se zahvaljujem  

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Xperiax1 kaže...

... i, si ga pogledao ? ajd mene bas zanima rezultat ... {#}

12 godina
neaktivan
suMaper kaže...
Xperiax1 kaže...

... i, si ga pogledao ? ajd mene bas zanima rezultat ... {#}

Probao sam onda jos ali sam zaboravio javit...Valja sve,ne kresa mi i sviđa mi se mod...

14 godina
neaktivan
leotom kaže...

Dobro večer svima :)
Zanima me radi li ova verzija [http://bitly.com/bundles/thomastsm/t] TSM mape na verziji igre 1.7 + DLC?
Aje nek neko odgovori, da ne skidam bezveze.
Unaprijed se zahvaljujem  

Da

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo malo vozim merđana

Jedna je BOSNA ALLAHU EKBER
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.12.2013 1:14 (gamer11).
Moj PC  
4 2 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Sad sam prešao sa TSM-a na scandinavia mapu i nije loša nisam još puno vozio ali prvi dojam mi je da mi igra općenito manje šteka i brža je sad ćemo nastavit i malo istraživati mapu,uglavnom preporuka da isprobate i tu mapu

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
3 2 hvala 1
12 godina
zelenbic kaže...

Sad sam prešao sa TSM-a na scandinavia mapu i nije loša nisam još puno vozio ali prvi dojam mi je da mi igra općenito manje šteka i brža je sad ćemo nastavit i malo istraživati mapu,uglavnom preporuka da isprobate i tu mapu

Apsolutno se slazem ... imas like i od mene (ako ti to uopce nesto znaci) ... {#}

Moj nick je Maper a to znaci udareni fan svih mogucih i nemogucih mapa, i nema te mape koju ja nisam isprobao. I zbog toga je meni jos uvjek aktivan patch 1.3.1 i Gobina mapa. A trenutno vozim sve tri postojece mape (mod) za najnoviji patch. TSM, Skandi i Rusija.
Tko nije vidio sve (ili bar skoro sve) taj je doobrano toga propustio, jer Goba, Brazil, Irska, Colorado pa i Iran su jednostavno neponovljivi ... {#} ... {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice