I jos nesto, na svakom ga semaforu turiraj. Ja na svim semaforima ubacim u ler i turiram, i jako mi se rijetko desi da nemam zraka, iako dosta kocim na putu da se nebi zabio u vozilo ispred. Sve na semaforima nadoknadim :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja ne koristim taj zrak za kocnice, i nisam nikad vozio veliki kamion. No, cisto sumnjam da je u pravim kamionima pad pritiska zraka TOLIKI problem. Da jest, vec bi odavno ugradjivali puno vece kompresore. mozda su SCS malo 'prejako' implementirali pritisak zraka-management u igru
I jos nesto, na svakom ga semaforu turiraj. Ja na svim semaforima ubacim u ler i turiram, i jako mi se rijetko desi da nemam zraka, iako dosta kocim na putu da se nebi zabio u vozilo ispred. Sve na semaforima nadoknadim :)
Problem je u tome sto vi koji igrate na tipkovnici, nemoguce je izbjeci da gubite zrak, jer nemozete reguliraqti jacinu kocenja kao npr. ja dok vozim s volanom, Vi kad stisnete gas ili je full gas ili ga ne stiskate, isto je i sa kocnicom, to i je razlog zasto se gubi zrak.
Ja igram s volanom, nikad nisam izgubio zrak bas iz tog razloga sto mogu regulirati kocenje.
Jos jedna stavka u kojemu je OMSI bolji od ETS2, bar za vas koji igrate na tipkovnici, u OMSI-u kad stisnete kocnicu, stiska se pomalo, npr sto duze drzis tipku, tro ce jace kociti, napravljena je progresivno isto tako i sa gasom, pa je puno lipse voziti na tipkovnici.
Problem je u tome sto vi koji igrate na tipkovnici, nemoguce je izbjeci da gubite zrak, jer nemozete reguliraqti jacinu kocenja kao npr. ja dok vozim s volanom, Vi kad stisnete gas ili je full gas ili ga ne stiskate, isto je i sa kocnicom, to i je razlog zasto se gubi zrak.
Ja igram s volanom, nikad nisam izgubio zrak bas iz tog razloga sto mogu regulirati kocenje.
Imam i ja volan(Genius Speedwheel 3 Vibration), ali je jako ruzno motati na njeg, jer se okrece samo pod 90%, na lijevu, i 90% na desnu stranu, i ako prilagodim skretanje za autoput onda na okukama premalo mota, a ako prilagodim okukama, onda na autoputu previse mora, nikako 2 dobra sastaviti, zato i igram na tastaturu
G27 rules :D
Također, nisam nikad izgubio zrak.. :P
Imam i ja volan(Genius Speedwheel 3 Vibration), ali je jako ruzno motati na njeg, jer se okrece samo pod 90%, na lijevu, i 90% na desnu stranu, i ako prilagodim skretanje za autoput onda na okukama premalo mota, a ako prilagodim okukama, onda na autoputu previse mora, nikako 2 dobra sastaviti, zato i igram na tastaturu
Može se i to srediti(imam isti volan), igraj se malo sa postavkama, sa linearnošću skretanja. Iako je meni najbolje još igrati sa mišem...
G27 rules :D
Također, nisam nikad izgubio zrak.. :P
Volio bi i ja G25 ili G27, ali financije....
Može se i to srediti(imam isti volan), igraj se malo sa postavkama, sa linearnošću skretanja. Iako je meni najbolje još igrati sa mišem...
Podesavao sam osjetljivost, ali nikako ne mogu ustimati srednju vrijednost, kada nastimam da mogu dosta smotati u ostrim krivinama, onda mi na autoputu previse skrece, i obratno nikako ne mogu da nastimam kako mi odgovara :(
Ovdje je vrlo bitno podesiti nelinearnost skretanja pa tek onda osetljivost.
Nelinearnost omogucuje malo skretanje tockova u srednjim polozajima volana (za pravo) a znatno skretanje u krajnjim polozajima volana, za manevrisanje. To (nelinearnost) moras si prvo naci pa tek onda osetljivost.
Kolega rece "igraj se malo sa postavkama" bez toga nema nic ...
Jos jedna stavka u kojemu je OMSI bolji od ETS2, bar za vas koji igrate na tipkovnici, u OMSI-u kad stisnete kocnicu, stiska se pomalo, npr sto duze drzis tipku, tro ce jace kociti, napravljena je progresivno isto tako i sa gasom, pa je puno lipse voziti na tipkovnici.
OMSI je prva liga i OMSI se nevozi na tipkovnicu nego sve na miš, skrećeš mišom i isto tako daješ gas i kočiš mišom tako što ga povučeš gore da ubrzaš il idole da kočiš, isto možeš odredit jačinu naravno.. da je bar tako i u ETS2 a ne samo skretanje mišem :/
OMSI je prva liga i OMSI se nevozi na tipkovnicu nego sve na miš, skrećeš mišom i isto tako daješ gas i kočiš mišom tako što ga povučeš gore da ubrzaš il idole da kočiš, isto možeš odredit jačinu naravno.. da je bar tako i u ETS2 a ne samo skretanje mišem :/
Eh kad bi barem ETS 2 bio dobar koliko i OMSI ;)
Btw malo offtopic, OMSI 2 izlazi 12.12.2013, vec sam ostavio pare ;)
Kad smo već da pitam usput. Hoće li bit OMSI 2 bolje optimiziran ili će bit kao prvi dio u kojem busevi lete i hoće li se morat gasti jezgre procesora?
Tko prati cijene, gdje je najjeftini ETS2 s DLC-om u Hrvatskoj?
Pitalo me već nekoliko ljudi a uopće nisam u toku s ponudom
Kad smo već da pitam usput. Hoće li bit OMSI 2 bolje optimiziran ili će bit kao prvi dio u kojem busevi lete i hoće li se morat gasti jezgre procesora?
Brate s takvim PC-om nazalost, neces moci pokrenuti OMSI kako bas zamisljas, ona je dosta zahtjevna, npr. ja nikad nisam imao problema s OMSI , FPS mi ne pada ispod 25, sto je za OMSI odlicno, buduci da velik broj ljudi igra na 10FPS.
Optimizacija bi trebala biti bolja, ali nevirujem sad da ce ti odjednom OMSI letiti, ako vas zanima sto u vezi OMSI, admin sam na par stranica, posaljite inbox ovdje pa cu vam dati linkove, dosta
novi kamion za radnika pa evo jedna iz kreveta
Pinky :P
jeste , rijesicu problem skinom
Captain! Captain Pinky!! (iz pirata s Kariba)
Uzivaj brzo, jer uskoro nece biti moguce farbanje ni skinanje er.. narodnih kamiona :)
Uzivaj brzo, jer uskoro nece biti moguce farbanje ni skinanje er.. narodnih kamiona :)
Kako to mislis? De pojasni,mozes i na PM
**bo mu ja mater lijenu, daš mu svoj kamion i on kaže da nema posla, nebi da se u mene ugledo
Vozac ti u predhodnom mailu upozorava: "Trebam kamion kako bih mogao raditi"
A u ovom kaze: "... Ne mogu raditi bez kamiona i ne zelim vise cekati. ..."
Ko je tu kome dao kamion ... !?!?!
Oce i on skaniju :D
Za njega MAN nije kamion
Za njega MAN nije kamion
Pokusaj s markom GIRL
Moji svi voze Scaniu R730. Valjda zato ne bjeze. Nakon instaliranja Skandinavije i DLC, pocelo se (ne cesto) dogadjati da se vracaju doma prazni. Morat cu opet staviti mod koji povecava broj ponudjenih poslova..
Moji svi voze Scaniu R730. Valjda zato ne bjeze. Nakon instaliranja Skandinavije i DLC, pocelo se (ne cesto) dogadjati da se vracaju doma prazni. Morat cu opet staviti mod koji povecava broj ponudjenih poslova..
Default i Skandi imaju 10% praznog hoda vozaca a TSM 0% ...
Default i Skandi imaju 10% praznog hoda vozaca a TSM 0% ...
Sa TSM-om takodjer uzimaju dosta manje para