Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.959.572
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

I jos nesto, na svakom ga semaforu turiraj. Ja na svim semaforima ubacim u ler i turiram, i jako mi se rijetko desi da nemam zraka, iako dosta kocim na putu da se nebi zabio u vozilo ispred. Sve na semaforima nadoknadim :)

http://www.speedtest.net/result/2906188858.png
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 12:50 (Haker_x).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja ne koristim taj zrak za kocnice, i nisam nikad vozio veliki kamion. No, cisto sumnjam da je u pravim kamionima pad pritiska zraka TOLIKI problem. Da jest, vec bi odavno ugradjivali puno vece kompresore. mozda su SCS malo 'prejako' implementirali pritisak zraka-management u igru{#}

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Haker_x kaže...

I jos nesto, na svakom ga semaforu turiraj. Ja na svim semaforima ubacim u ler i turiram, i jako mi se rijetko desi da nemam zraka, iako dosta kocim na putu da se nebi zabio u vozilo ispred. Sve na semaforima nadoknadim :)

Problem je u tome sto vi koji igrate na tipkovnici, nemoguce je izbjeci da gubite zrak, jer nemozete reguliraqti jacinu kocenja kao npr. ja dok vozim s volanom, Vi kad stisnete gas ili je full gas ili ga ne stiskate, isto je i sa kocnicom, to i je razlog zasto se gubi zrak.

Ja igram s volanom, nikad nisam izgubio zrak bas iz tog razloga sto mogu regulirati kocenje.

Jos jedna stavka u kojemu je OMSI bolji od ETS2, bar za vas koji igrate na tipkovnici, u OMSI-u kad stisnete kocnicu, stiska se pomalo, npr sto duze drzis tipku, tro ce jace kociti, napravljena je progresivno isto tako i sa gasom, pa je puno lipse voziti na tipkovnici.

15 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...

Problem je u tome sto vi koji igrate na tipkovnici, nemoguce je izbjeci da gubite zrak, jer nemozete reguliraqti jacinu kocenja kao npr. ja dok vozim s volanom, Vi kad stisnete gas ili je full gas ili ga ne stiskate, isto je i sa kocnicom, to i je razlog zasto se gubi zrak.

Ja igram s volanom, nikad nisam izgubio zrak bas iz tog razloga sto mogu regulirati kocenje.

Imam i ja volan(Genius Speedwheel 3 Vibration), ali je jako ruzno motati na njeg, jer se okrece samo pod 90%, na lijevu, i 90% na desnu stranu, i ako prilagodim skretanje za autoput onda na okukama premalo mota, a ako prilagodim okukama, onda na autoputu previse mora, nikako 2 dobra sastaviti, zato i igram na tastaturu

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 14:00 (Haker_x).
13 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...

G27 rules :D

Također, nisam nikad izgubio zrak.. :P

15 godina
Haker_x kaže...
Kiki287 kaže...

Imam i ja volan(Genius Speedwheel 3 Vibration), ali je jako ruzno motati na njeg, jer se okrece samo pod 90%, na lijevu, i 90% na desnu stranu, i ako prilagodim skretanje za autoput onda na okukama premalo mota, a ako prilagodim okukama, onda na autoputu previse mora, nikako 2 dobra sastaviti, zato i igram na tastaturu

Može se i to srediti(imam isti volan), igraj se malo sa postavkama, sa linearnošću skretanja. Iako je meni najbolje još igrati sa mišem...

HTC 8X :)
15 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

G27 rules :D

Također, nisam nikad izgubio zrak.. :P

Volio bi i ja G25 ili G27, ali financije....

kratos091 kaže...

Može se i to srediti(imam isti volan), igraj se malo sa postavkama, sa linearnošću skretanja. Iako je meni najbolje još igrati sa mišem...

Podesavao sam osjetljivost, ali nikako ne mogu ustimati srednju vrijednost, kada nastimam da mogu dosta smotati u ostrim krivinama, onda mi na autoputu previse skrece, i obratno nikako ne mogu da nastimam kako mi odgovara :(

12 godina
Haker_x kaže...
Podesavao sam osjetljivost, ali nikako ne mogu ustimati srednju vrijednost, kada nastimam da mogu dosta smotati u ostrim krivinama, onda mi na autoputu previse skrece, i obratno nikako ne mogu da nastimam kako mi odgovara :(

Ovdje je vrlo bitno podesiti nelinearnost skretanja pa tek onda osetljivost.
Nelinearnost omogucuje malo skretanje tockova u srednjim polozajima volana (za pravo) a znatno skretanje u krajnjim polozajima volana, za manevrisanje. To (nelinearnost) moras si prvo naci pa tek onda osetljivost.
Kolega rece "igraj se malo sa postavkama" bez toga nema nic ... {#}

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
14 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
Haker_x kaže...

Jos jedna stavka u kojemu je OMSI bolji od ETS2, bar za vas koji igrate na tipkovnici, u OMSI-u kad stisnete kocnicu, stiska se pomalo, npr sto duze drzis tipku, tro ce jace kociti, napravljena je progresivno isto tako i sa gasom, pa je puno lipse voziti na tipkovnici.

OMSI je prva liga i OMSI se nevozi na tipkovnicu nego sve na miš, skrećeš mišom i isto tako daješ gas i kočiš mišom tako što ga povučeš gore da ubrzaš il idole da kočiš, isto možeš odredit jačinu naravno.. da je bar tako i u ETS2 a ne samo skretanje mišem :/

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
14 godina
neaktivan
lotar1919 kaže...
Kiki287 kaže...
Haker_x kaže...

OMSI je prva liga i OMSI se nevozi na tipkovnicu nego sve na miš, skrećeš mišom i isto tako daješ gas i kočiš mišom tako što ga povučeš gore da ubrzaš il idole da kočiš, isto možeš odredit jačinu naravno.. da je bar tako i u ETS2 a ne samo skretanje mišem :/

Eh kad bi barem ETS 2 bio dobar koliko i OMSI ;)

Btw malo offtopic, OMSI 2 izlazi 12.12.2013, vec sam ostavio pare ;)

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Kad smo već {#} da pitam usput. Hoće li bit OMSI 2 bolje optimiziran ili će bit kao prvi dio u kojem busevi lete i hoće li se morat gasti jezgre procesora?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Tko prati cijene, gdje je najjeftini ETS2 s DLC-om u Hrvatskoj?

Pitalo me već nekoliko ljudi a uopće nisam u toku s ponudom

Tempus fugit

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Kad smo već  da pitam usput. Hoće li bit OMSI 2 bolje optimiziran ili će bit kao prvi dio u kojem busevi lete i hoće li se morat gasti jezgre procesora?

Brate s takvim PC-om nazalost, neces moci pokrenuti OMSI kako bas zamisljas, ona je dosta zahtjevna, npr. ja nikad nisam imao problema s OMSI , FPS mi ne pada ispod 25, sto je za OMSI odlicno, buduci da velik broj ljudi igra na 10FPS.

Optimizacija bi trebala biti bolja, ali nevirujem sad da ce ti odjednom OMSI letiti, ako vas zanima sto u vezi OMSI, admin sam na par stranica, posaljite inbox ovdje pa cu vam dati linkove, dosta {#}

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

novi kamion za radnika pa evo jedna iz kreveta {#}

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!

4 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
vucko40 kaže...

Pinky :P

The future is Fusion - AMD
12 godina
neaktivan
MaXt0r kaže...
vucko40 kaže...

jeste {#}, rijesicu problem skinom {#}

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!
12 godina
neaktivan
MaXt0r kaže...
vucko40 kaže...

Captain! Captain Pinky!! (iz pirata s Kariba){#}

12 godina
neaktivan
vucko40 kaže...
MaXt0r kaže...
vucko40 kaže...

Uzivaj brzo, jer uskoro nece biti moguce farbanje ni skinanje er.. narodnih kamiona :)

12 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
vucko40 kaže...
MaXt0r kaže...
vucko40 kaže...

Uzivaj brzo, jer uskoro nece biti moguce farbanje ni skinanje er.. narodnih kamiona :)

Kako to mislis? De pojasni,mozes i na PM {#}

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

**bo mu ja mater lijenu, daš mu svoj kamion i on kaže da nema posla, nebi da se u mene ugledo {#}

7 3 hvala 0
12 godina
VELPRO Team kaže...

**bo mu ja mater lijenu, daš mu svoj kamion i on kaže da nema posla, nebi da se u mene ugledo {#}

Vozac ti u predhodnom mailu upozorava: "Trebam kamion kako bih mogao raditi"
A u ovom kaze: "... Ne mogu raditi bez kamiona i ne zelim vise cekati. ..."
Ko je tu kome dao kamion ... !?!?!  {#}

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo koji je kamion dobio je**em ga lijena, neznam zašto nije prihvatilo. Ja vozim Skaniju

0 0 hvala 0
17 godina

Oce i on skaniju :D

You got to lose to know how to win
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Za njega MAN nije kamion {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Za njega MAN nije kamion {#}

Pokusaj s markom GIRL {#}

Moji svi voze Scaniu R730. Valjda zato ne bjeze. Nakon instaliranja Skandinavije i DLC, pocelo se (ne cesto) dogadjati da se vracaju doma prazni. Morat cu opet staviti mod koji povecava broj ponudjenih poslova..

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 23:21 (BULIGO).
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Meni se jos nikada niti jedan nije pobunio :D

Nekoliko ovih posljednjih imaju najjace motore u kamionima

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
BULIGO kaže...

Moji svi voze Scaniu R730. Valjda zato ne bjeze. Nakon instaliranja Skandinavije i DLC, pocelo se (ne cesto) dogadjati da se vracaju doma prazni. Morat cu opet staviti mod koji povecava broj ponudjenih poslova..

Default i Skandi imaju 10% praznog hoda vozaca a TSM 0% ... {#}

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nakon novog Volva se ponovno vratio Scaniji {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
suMaper kaže...

Default i Skandi imaju 10% praznog hoda vozaca a TSM 0% ... {#}

Sa TSM-om takodjer uzimaju dosta manje para

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nejaki Volvo guzvu napravio uz brdo na putu po grckoj :)

Volvo FH16 Volvo FH16

8 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice