Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.228.782
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Vec par dana imam cudan problem sa zvukom,

zvuk je toliko iritantan da nemogu igrat,zvuci kao da zvucnici krce,cujes kamion pa opet malo krkrkr zakrci,

bio u kabini,ili van kabine,u garazi u glavnom meniju,jednostavno se samo od sebe pojavilo,igrao sa modovima ili bez ista stvar se dogadja.

Problem sa zvukom imam na bilo kojoj verziji i samo u toj igri,

cak sam probao instalirati i 4 razlicite verzije ista stvar se dogadja na

1.3.8

1.4.8s

1.5.2s

1.6.0

Zna li netko u cemu bi mogao biti problem

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
denisbucan1993 kaže...
Pozdrav ekipa evo upravo sam se registrirao pratim vas već neko vrijeme i ima stvarno korisnih stvari...
Jer isprobao netko tsm 4.1.7? Jel ima kakve razlike od 4.1.2? Ili da čekam 5.x
Izašao je danas na ets2.ln trailer pack 1.8 netko isprobao??

Ako misliš na ovaj mod to nije nova TSM mapa nego samo "TSM Just Play Mod" koji daje neke nove dodatka za one koji imaju TSM mapu 

http://ets2.lt/en/trucksim-map-jpm-v-4-1-7-beta-for-1-7/

Skinuo sam i isprobao "Trailer pack 1.8". To je zapravo hrpetina svega i svačega ne samo prikolice. U jedan mod, koji je velik 3,8 giga, su natrpali hrpu drugih modova pa se tako sada u prometu dobiju novi automobili, novi skinovi, zvukovi, teksture građevina, tekstura prikolica...ali i prikolice koje smo viđali u drugim modovima. 

Problem je što se ništa od toga ne može isključiti zasebno, osim čačkanja po scs fajlu. Npr Scania je dobila novi zvuk koji je užasan a ne može ga se ukloniti. 

Sve to skupa možda utječe na stabilnost igre jer toliko modova na hrpi može, ali i ne mora, usporiti igru i praviti probleme

http://ets2.lt/en/trailer-pack-1-8/

macgyver 53 kaže...

Btw jel zna nekto kako napraviti glasniji zvuk u Volvu?

U ovom modu imaš pojačane i ponešto izmijenjene zvukove. Drugačiji su zvukovi turba, kočnica, prebacivanja brzina, žmigavaca, retardera... uglavnom sve je pojačano, uključujući i zvukome motora u kabini, od 8 do 12 decibela

Napravio sam to za sve kamione pa tako i Volvo. Ako ne radi, a trebao bi, na novom kamionu napravit ću drugi 

http://ets2.lt/en/default-sound-edit-for-all-trucks-v2/

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 20:09 (robisierra92).
14 godina
robisierra92 kaže...
macgyver 53 kaže...
Strm kaže...

Imam onog novog Volva,samo neznam gdje se točno prikazuje potrošnja?? Može neki screen plz??

Imaš na putnom računalu, šaltaj ga sa slovom I i imat ćeš trenutnu potrošnju i potrošnju na 100km. Btw da su bar svi kamioni detaljni kao novi Volvo, čak su napravili da kad potegneš ručnu da se na ručici od ručne upali crvena crta i kad se upale sva četiri žmigavca svijetli njihov gumb.

EDIT: Ima netko link moda za felge koji radi na novom Volvu?

Koje felge? 

Kad već spominjemo potrošnju evo koliko R620 troši dok ju se gazi po zimi - prosječno 105 litara na 100 kilometara :) 

Dali je to mod za gledanje potrošnje goriva ili je došlo u nekom od patcheva? Ažurirao sam igru na 1.5.2.1S

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
16 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Kad već spominjemo potrošnju evo koliko R620 troši dok ju se gazi po zimi - prosječno 105 litara na 100 kilometara :) 

Dali je to mod za gledanje potrošnje goriva ili je došlo u nekom od patcheva? Ažurirao sam igru na 1.5.2.1S

To je simulacija potrošnje koja dolazi s 1.6 patchem. Može se isključiti ali je puno realnije ovako jer se zbog velike potrošnje vozi opreznije, ako igraš realno, pa se češće tenkira što znači i veće troškove. 

Updejtaj igru na 1.7, to te ništa ne košta ;) 

Tempus fugit
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Može link za nek tune mode ver 1.7? Nemogu ništa da nađem 

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
robisierra92 kaže...
kruskar kaže...

To je simulacija potrošnje koja dolazi s 1.6 patchem. Može se isključiti ali je puno realnije ovako jer se zbog velike potrošnje vozi opreznije, ako igraš realno, pa se češće tenkira što znači i veće troškove. 

Updejtaj igru na 1.7, to te ništa ne košta ;) 

Jel radi TSM koji radi na toj mojoj verziji i na 1.7? Da se opet nemoram zahebavat s tsm map,to mi je smrt oko downloada jer one stranice mi više od 100kb/s nepuštaju a imam 10mbp/s.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ma igrao sam lani na par mjeseci te razne winter modove, i zasitio se. Hocu non-stop proljece uz povremenu kisu i to je to. :)

0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Mamu mu...Neko mi skinuo felge s BMW-a

((Inace je to nei bug))

Strm
Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Jel radi TSM koji radi na toj mojoj verziji i na 1.7? Da se opet nemoram zahebavat s tsm map,to mi je smrt oko downloada jer one stranice mi više od 100kb/s nepuštaju a imam 10mbp/s.

TSM 4.1.2 radi na 1.7 i radi su kompletu s DLC-om 

http://ets2.lt/en/truck-sim-map-v-4-1-2-a/

Jedan od aleternativnih linkova ovdje je mega, tamo se uvijek skida maks brzinom 

BULIGO kaže...

Ma igrao sam lani na par mjeseci te razne winter modove, i zasitio se. Hocu non-stop proljece uz povremenu kisu i to je to. :)

Taj mod je za tvoje dobro jer će te usporiti, nećeš opet tako brzo otkrtii cijelu mapu ;) 

Osim toga ovaj winter mod je daleko daleko bolji od tog kojeg si igrao 

Tempus fugit
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Idemo sa 1.4.1 na 1.7.0, da vidimo kakvih sve promjena ima.

Sudeći po zadnjih 20 pročitanih stranica, iznenaditi ću se, a pogotovo sa Volvom.

Btw. da znate kako je lijepo vidjeti 2 Volva 2013 jedan iza drugog, heheee.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 23:03 (SpaMaster).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

ljudi moze pomoc, trenutno imam savegame na 1.5.2 dlc going east i sada sam stavio 1.7.0 patch radi onog volva *-* i nemogu loadati savegame jer fali dlc. postoji li sansa da to rjesim bez da krecem sve ispocetka?

I Love Milka
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1950Killer kaže...

ljudi moze pomoc, trenutno imam savegame na 1.5.2 dlc going east i sada sam stavio 1.7.0 patch radi onog volva *-* i nemogu loadati savegame jer fali dlc. postoji li sansa da to rjesim bez da krecem sve ispocetka?

JA imo s tim problema, rapi**** se jer sam skidao sa torrenta 2-click ets 2 i kupio igru danas, i radi mi sve .. jer sam planirao uzet igru nakon sto uzmem monitor al et nikad neide kako si ocekivao u zivotu 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 0:23 (Damir1908).
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ubacio sam ovaj extreme hard economy mod u sredini igrice... imam zaposleno oko 25 vozača i ni jedan mi nema prihod veći od nule. zašto? što napraviti?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Strm kaže...

((Inace je to nei bug))

I ostavili ga na ciglama {#} 
Neki zesci bug, ja kad recimo stanem na parkiralistu i stanem izmedju 2 kamiona, odem na fotkanje kamiona, kad se udaljim, okrenem pogled prema svom kamionu i kamionu iza, na prikolici kamiona iza mene fale kotaci :D Malo blesavo al nije bed :D

14 godina
Lettel kaže...
Strm kaže...

((Inace je to nei bug))

Neki zesci bug, ja kad recimo stanem na parkiralistu i stanem izmedju 2 kamiona, odem na fotkanje kamiona, kad se udaljim, okrenem pogled prema svom kamionu i kamionu iza, na prikolici kamiona iza mene fale kotaci :D Malo blesavo al nije bed :D

Kad sam u kabini normalno auto ima felge...KAd uđem u photo manager nema-...

Strm
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo moja limuzina, ništa nije pretjerano sređena, osim što su dodane tablice na šoferšajbi,motor jači, svjetla gore i naljepnice firme

Za naljepnice na kamionu još jednom HVALA robisierra92 :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 10:32 (VELPRO Team).

3 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2
Strm kaže...
Lettel kaže...
Strm kaže...

((Inace je to nei bug))

Kad sam u kabini normalno auto ima felge...KAd uđem u photo manager nema-...

Pa photo manager je jos jaako nov, i treba ga shvatiti jer dovesce se on vec u red ... {#}

--------------------------

Netko je trazio blago friziranje Scanije na 850 ks, pa eto ja sam se moorao potruditi ... {#}

http://en.file-upload.net/download-8222651/Scania_500_ks_na_850_ks.scs.html

Nikak da skuzim ko tu koga ... Nikak da skuzim ko tu koga ...
IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Moj PC  
3 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

.

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

http://i.imgur.com/mD1gfek.png

Hvala Robi na pomoći oko modova :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

mali zeko predje preko puta {#}

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!

5 0 hvala 0
12 godina
denisbucan1993 kaže...

ubacio sam ovaj extreme hard economy mod u sredini igrice... imam zaposleno oko 25 vozača i ni jedan mi nema prihod veći od nule. zašto? što napraviti?

hm, pa tvoji vozaci su se izgleda ugledali na moje koji (sasvim zasluzeno) dobijaju bozicnice, godisnjice, dividende, etc ...

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/euro-truck-simulator-2/3891433.aspx

ali ako ti bas nisi odusevljen tom idejom znas da ga uvjek mozes iskljuciti bez problema, pa ako se predomislis i opet ga ukljuciti, a kolega ce sigurno pomoci cim bude slobodan ...

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
12 godina
neaktivan

hahaha baš... samo što račun u jednom danu ode na -1000000 doslovno!!

a onda ću koristiti ovu metodu uključi/ isključi :D

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

I tako ja idem iz Rima u Tripoli(vlakom)....i ovo mi se desi nakon load screena... :(

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
sokre007 kaže...

I tako ja idem iz Rima u Tripoli(vlakom)....i ovo mi se desi nakon load screena... :(

Iz Rima u Tripoli s vlakom? Kaj to fkt postoji, kolko ja znam ne.. Nerealno al ajd, ok, bolje da su napravili s brodom... 
No, kad ti se tak nekaj dogodi odi u FREE CAMERU(koja je na 0 ja mislim) i odes metar dalje, cim blize asfaltu i kliknes F9 :D I ne dobis nikakvu stetu na kamionu/prikolici 

16 godina
neaktivan
Lettel kaže...
sokre007 kaže...

Iz Rima u Tripoli s vlakom? Kaj to fkt postoji, kolko ja znam ne.. Nerealno al ajd, ok, bolje da su napravili s brodom... 
No, kad ti se tak nekaj dogodi odi u FREE CAMERU(koja je na 0 ja mislim) i odes metar dalje, cim blize asfaltu i kliknes F9 :D I ne dobis nikakvu stetu na kamionu/prikolici 

Ma pobrkao je s zrakoplovom, jer od Rima do Tripolija se ide avionom ;) 

free cameru treba najprije omogućiti u postavkama

Tempus fugit
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Ok, vidim da i vi imate problema s vozačima koji vam rade gubitke, mislio sam da samo mene potkradaju, problem je u Economy modovima koje nisam istestirao do kraja ali našao sam u čemu je problem i popravio, vrijednost koju sam promjenio u modu utjecala je na zaposlenike i njihove dohotke od vožnji. Stare economy modove sam pobrisao i napravio 2 nova, Extreme Hard gdje će zaposlenici kao i vi voziti za siću i Hard, malo lakši od Extreme Hard verzije i zaposlenici malo manje zarađuju od vas. Oba sam testirao i sad bi sve trebalo biti OK, ako naiđete na problem pišite. Isprika svima koji su zbog mene imali lopove i lijenčine u firmi {#}

Hard Economy v2

Extreme Hard Economy v2

Moj PC  
4 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Zasto meni tamo u glavnom meniju gdje biram poslove i dalje stoji recimo Transinet,Stokes itd.,a kad odaberem posao na prikolici pise DHL ili recimo nesto drugo.Inace koristim ovaj zadnji update i ETS mods pack 2.0 verzija??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...

Kad vec imam Logitech G27 onda neka imam i original igru sa svim dodacima ! {#}

Ljudi pogledajte sliku skinuo sam i hallowen dodatak tj kupio, al posto nemam svoj kamion nmgu vidit dal ga ima kad budem friziro ga .Pitanje jest sigurno ce bit tako ne trebam se brinut il ? 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Early morning, somewhere in nort europe {#}

10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav ekipa, evo ovako:

U dogovoru sa Florinom , otvorio sam na njegovom forumu OMSI sekciju i vjerojatno cu postati moderator tamo na forumu.

Ako zelite registrirajte se i pratite forum, odlican je, ima dobrih modova za ETS2/GTS i biti ce ih jos vise, ako budete aktivni clan mozete i uci u sekciju privatnih modova koji se djele jedino sa povjerljivim ljudima ;)

Toliko od mene, pozz

tse.ecfteam.ro

Moj PC  
3 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice