Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.234.660
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Rodić kaže...

Mod 4.1 nije tesko instalirat, sve scs. fileove prebacis u mod mapu i samo ih pod uredi profil u igri ukljucis... pozz :)

Hvala, Rodicu :)

Tako sam i napravio i sve radi za 5. Jedino je patchanje 1.3--1.5.2 trajalo..sat vremena valjda :)Svi stari modovi rade, rade cak i neki koji prije nisu htjeli (skinovi za neke prikolice).

Buduci da sam bio na putu za vrijeme patcha, bacilo me 'doma' u garazu u Frankfurt. I ja ni pet  ni sest odmah zapalio za Istambul! {#}

Pitanje: ne vidim cijelu (sad ogromnu) mapu. Ima li tu pomoci da mogu dalje skrolati mapu? Mapa ima 'domet' toliki i toliki, koji se pomice kako putujem Evropom ali domet nije dovoljan!!

Ova mapa je guba! I to jos besplatna :) Jedva cekam da zapalim za Portugal i Afriku :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 6:05 (BULIGO).
12 godina
BULIGO kaže...
... Buduci da sam bio na putu za vrijeme patcha, bacilo me 'doma' u garazu u Frankfurt. I ja ni pet  ni sest odmah zapalio za Istambul! {#}

Pitanje: ne vidim cijelu (sad ogromnu) mapu. Ima li tu pomoci da mogu dalje skrolati mapu? Mapa ima 'domet' toliki i toliki, koji se pomice kako putujem Evropom ali domet nije dovoljan!!

Ova mapa je guba! I to jos besplatna :) Jedva cekam da zapalim za Portugal i Afriku :)

He, ma gje nade odma Istambul, a ja ga trazim li trazim ... {#}
Mapa se ne vidi cijela u jednom pogledu, ali je mozes pomerati desnim tast. misa. Ako je vidis ovako kao na linku onda je ok.

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/euro-truck-simulator-2/3863346.aspx

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ma nije bas Istambul nego Alexandropolis. Ma, skoro pa Istambul :)

Nisi shvatio moj problem: mapa se (uz drzanje desnog uha misa) ne da pomaknuti tako da vidim recimo gradove u Africi, nista juznije od Tirane.

EDIT: Internet je prijatelj. Naucio sam da se postavke zoom-a mape i kamere nalaze u fajlu game_data.sii. Program pamti postavke poslijednje ucitane datoteke game_data.sii

U mom slucaju to NISU postavke iz fajlova TSM mape nego nekog drugog moda, njegove postavke kamere su se koristile. Ima 2  rjesenja za to:za znalce i za neznalce :)

Za znalce: no, oni ionako znaju kako mijenjati postavke kamere min/max jeli.

Za nas obicne smrtnike: datoteku TSM-Map_4_X_def&mats.scs preimenovati tako da se ucita poslijednja, npr preimenovati u zzzzzzzzzzzzzzzzzTSM-Map_4_X_def&mats.scs

Seljacko rjesenje ali radi :)

Ovo pisem za jadnike koji kao ja ne mogu na kraj sa kamerom i zoomom mape (nisam mogao birati poslove/ture u Grckoj i Africi, kao i na jugu Spanjolske.

Sad radi ko puska. Vozao se po novoj mapi 9500 km (istok i Austrija/Madzarska/SLO/CRO itd i mapa je super. 2 godine sam zivio u Rijeci i svejedno je nisam prepoznao kad sam tamo stigao... Ma boli me k..... glavno da se ima hrpetina cesta kuda voziti. Ture od 3000+ kilometara. Strava...

Moj najdrazi vozac, plavusa Suzy zapalila iz Bratislave za Spanjolsku. Sretan joj put zelim. Valjda ce se vratiti do Bozica :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 9:25 (BULIGO).

0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Jel rade svi modovi na 1.5.1.2 verziji

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
suMaper kaže...
robisierra92 kaže...
... Nakon toga sam isključio i mod za jesen jer sam tek sad skužio da mi se TSM mapa ne da zumirati na Afriku.

I, kaj si usutio, ma nisi vaaljda bacio taj super-extra mod :-)
Ja sa njim nisam imao taj problem (niti bilo koji drugi) ali posle tvog posta sam ga pogledao i vidio da to je problem za TSM mapu, dok za Skandinaviju i default mapu je ok.

Pa sam zato napravio mali dodatak tj. mod za sve koji koriste jesen-mod i TSM mapu (vjerujem da si ti to vec sebi uradio) koji popravlja to zumiranje onako kako to radi i TSM.
Znaci ako netko koristi mod za jesen i TSM mapu treba da skine ovaj moj mod i zumiranje mape ce biti ok.

mod za jesen: http://ets2.lt/en/autumn-mod-v-4-0/
moj mod: http://en.file-upload.net/download-8170403/zzzzHerbstmod_dodatak_za_TSM.scs.html

PS - a to sto ja nisam imao taj problem, e to je duga prica ...

Radi sada hvala :) Siguran sam da nije bilo komplicirano to popraviti ali jednostavno mi se nije dalo ;) Zaljepi link na fix u komentare na ets2.lt

Inače, u igri su mi se dogodile dvije stvari za koje sam mislio da se nikad neće dogoditi banka mi zaprijetila pljenidbom zbog neplaćenog kredita i ostadoh po prvi put bez goriva :D 

Morao sam prodati jedan kamion da sve poplaćam, tako je to na hard hard economy modu ;) 

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 14:59 (robisierra92).
17 godina
Euro Truck Simulator 2

....evo vam za zoom mape da se ne mučite koji mod učitava a koji ne,ja sam ga sebi integrirao u drugi mod ,da nemam sto modova...(mora biti zadnji u mod folderu)...{#}..... http://www30.zippyshare.com/v/93220116/file.html

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Koliko brzo vozite?

8 75-90 Km/h?
9 90-105 Km/h?
16 105-115 Km/h?
3 115-125 Km/h?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ovisi... tamo u Tunisu u onoj pustinji ga nabijem 120 i pici. Na autobahnu ispod 100 nejdem... dok po cesti pratim znakove i to je to.

Moj PC  
7 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
lion002 kaže...

....evo vam za zoom mape da se ne mučite koji mod učitava a koji ne,ja sam ga sebi integrirao u drugi mod ,da nemam sto modova...(mora biti zadnji u mod folderu)...{#}..... http://www30.zippyshare.com/v/93220116/file.html

Hvala ti, Lion. Znam da je to jednostavno kad znas sto radis, ali meni je ipak jednostavnije ovako preuzeti kad to netko vec daje gotovo {#}

A sada nazad Alexandropolis--- Kiel. Opet preko Albanije!! {#}

P.S. Zna li se na cemu trenutno rade decki iz TSM mape?

Ovo je bila super ideja!! Nazalost, to je samo crtez mape 'na papiru'. Svejedno sam onomad skocio na stolici kad sam prvi puta vidio. Ponadao se da je to gotov mod :)

http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=5&t=4&start=40

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Decki neznam dal sam vam preporucil mapu vec, evo jedna, po meni bolja od TSM-a... Mapa Scandinavije+normalno DLC
http://www.promods.net/index.php?sid=1ffe6cae660127cd3b787838b42d3004
-Mapa mozda nije tolko velka ko TSM-ova, al je bolje detaljirana... TSM to je klapa koja radi vise na brzini i velicini mape, a kvaliteta joj je 0... Afrika im je napravljena za 0 bodova, a da ne govorim o Hrvatskoj, opcenito balkanu, razocaral sam se totalno, od ST do RI vozis samo napred, par zavoja, planina gotovo da nema, mora ne vidis, koma...
Isprobajte ProModsovu, nije nekaj mozda velika, al je zato kvalitetna mapa 

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lettel kaže...

Decki neznam dal sam vam preporucil mapu vec, evo jedna, po meni bolja od TSM-a... Mapa Scandinavije+normalno DLC
-Mapa mozda nije tolko velka ko TSM-ova, al je bolje detaljirana... TSM to je klapa koja radi vise na brzini i velicini mape, a kvaliteta joj je 0... Afrika im je napravljena za 0 bodova, a da ne govorim o Hrvatskoj, opcenito balkanu, razocaral sam se totalno, od ST do RI vozis samo napred, par zavoja, planina gotovo da nema, mora ne vidis, koma...

Hvala legendo, odmah idem probat pa ću stavit par slika :) 

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
Lettel kaže...

Imas mora koliko hoces juznije od Splita. Kilometri i kilometri mora, pjescane plaze i ogromni kontejnerasi plove po moru na pucini. OK toga nema u stvarnosti (kilometri pjescane plaze u Dalmaciji, ai kontejnerasi su proslost, ali ok). Probaj odvoziti do Alexandropolisa, imas svega, zavoje, gudure, provalije. TSM mapa je puno veca od Skandinavije. Vjerujem da je Skandinavija OK (vidio par filmica na Jutjubu i dojmilo me se), a siguran sam da je DLC istocni dio super. Nazalost za sada nije moguce imati istovremeno TSM i Skandinaviju. Mozda se decki napokon dogovore i konacno sve stisnu u zajednicki pack.{#}

Mnogima ovdje je vazno da imaju mnogo gradova i kilometre i kilometre novih cesta a ne samo mozda 10 km nove super-detaljne OMFG-realisticne ceste. Najbolje od svega je sto se moze igrati i jedna i druga (treca sa DLC) mapa. Ukljucis-iskljucis-ukljucis..tralalala.Igras jedno, drugo, trece, sve zajedno, kako ti pase :)

A i TSM i Skandi mape ce se jos poboljsavati i prosirivati. Njam!

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 16:48 (BULIGO).
13 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
Lettel kaže...

Hvala legendo, odmah idem probat pa ću stavit par slika :) 

Evo dok cekamo tvoje fotke :)

15 godina
Lettel kaže...

Još kad je izašla to sam rekao, oni nešto surađuju s SCS tako da je s DLC-om automatski i njihova mapa pasala bez update-a a tako bude i u budućnosti. Ovo bude definitivno No.1 mapa, meni je već sad najbolja zbog raznolikosti, nema copy-paste cesta kao TSM da bi se dobilo na količini već sve nanovo rade. Najgore mi na TSM bilo kad sam vidio ceste iz Austrije i Švicarske u Africi a samo okoliš obojan u žuto. Trenutno se radi na Irskoj, Francuskoj, Španjolskoj, Baltičkim zemljama i mali dio Rusije a i poboljšat će dosadašnju mapu, sviđa mi se što ne žure s radom već sve detaljno obrade.

Ja još pratim i ovu mapu. Defaultna ali u najsitnije detalje poboljšana, pogledajte malo po temi i jasno vam bude. Ne zna se kad bude izdana jer čovjek hoće očito savršenstvo napraviti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 16:56 (vrinho).
17 godina

...samo da vas upozorim(nije do vas ili vaših modova): bez DlC-a radi super,a sa DLC-om nakon što otkrijete sve gradove ili večinu, crashat će vam se igra na desktop/bila pirat ili original/ kad budete birali quick job ili radili/vozili za sebe... Ja sam otkrio sav DLC i Skandinaviju..a o tome imate više ovdje/ još nisu riješili taj bug: http://www.promods.net/viewtopic.php?f=5&t=620  i da:ja je vozim i dalje, samo što isporuke tražim po gradu. Završim isporuku,uzmem novu i tako od grada do grada(bez brzih poslova)... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 17:07 (lion002).
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Skandinaviju sam cijelu provozao uzduž i poprijeko i da odlična je mapa, ali mana joj je, po mom mišljenju, što je trenutačno manja od TSM. Jedini razlog zašto vozim TSM je upravo zbog veličine. 

Volim voziti duge rute jer mi je to malo veći izazov. Mana TSM-a je što nije tako detaljna ali teško je očekivati da će tolika mapa biti detaljna poput ProModsa jer to bi bio ogroman posao koji bi potrajao jako jako dugo. Primjerice mapa Skandinavije se radila devet mjeseci. 

Ima i TSM svojih "vau, gle ovo" trenutaka divljenja ali ima i dosadnih cesta i nezanimljivog okoliša. S obzirom na to da to radi mala skupina ljudi, trošeći vlastito slobodno vrijeme i to još besplatno zamjerke nemam nikakve. 

Obje mape imama na dva profila, spojene s DLC-om, i siguno ću voziti obje i dalje. Koja mi je draža? Nema takve - obje su mi drage.

Očigledno je u kojem smjeru će se mape razvijati TSM će i dalje vjerojatno pretežno biti copy/paste dok će ProMods radit manje segmente ali detaljnije.  

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 17:09 (robisierra92).

4 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Jel može neka mapa po Africi pustinji gdje su ravne ceste

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
hrčak kaže...

http://ets2.lt/en/truck-sim-map-v4-1-0/

Tempus fugit
13 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
hrčak kaže...

http://ets2.lt/en/truck-sim-map-v4-1-0/

Evoga, jos jedan NFS-ovac {#}

RE: mape. Slazem se, robi. Nakon 200.000+ km po originalnoj mapi, malo sam se zazelio novih teritorija. TSM mapa mi je pruzila bas to: nova ogromna prostranstva. Jasno, cijenim trud ljudi koji su napravili (izgleda odlicnu) Skandinaviju, i jedva cekam da je izvozam, ali TSM pruza nesto sasvim novo: egzotiku! Grcka? Komadic Dalmacije? Da molim. Iako je copy/paste, Grcka zvuci egzoticno i tocka. Afrika? Maroko? Pustinja? Egipat? pijeska mora bit. Uvijek zamisljamo sjevernu Afriku kao veliku pustinju. Pa sto ako nije bas tako? Rado cu zatvoriti jedno oko (povremeno i oba) na manjkavosti. Zasto? Pa zaboga, vozimo po Africi!!! Hocu palme. bilo kakve. I pijeska.To sigurno nije bilo u planu kod SCS-ovaca. Nikad. E, mozda necu voziti za  copy/paste Maroko bas svaki dan, ali sigurno hocu bar nekoliko puta. A onda je expanzija uspjela, bar kod mene. Danska, Skandinavija, Poljska, tj. sve iz ADD-ona..to mi izgleda kao ...jos vise Njemacke (bez uvrede).

A mozda dozivimo dan kad ce ljudi iz TSM-a popeglati detalje?

P.S. kakva je Spanjolska/Portugal? Jos sam zaglibljen na Balkanu/italiji :)

P.P.S. robi, sto je sa Scandinavia bugom? Nije ti se jos dogodio? Otkrio si sve iz Skandinavije i DLC-a?

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 17:48 (BULIGO).
16 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

RE: mape. Slazem se, robi. Nakon 200.000+ km po originalnoj mapi, malo sam se zazelio novih teritorija. TSM mapa mi je pruzila bas to: nova ogromna prostranstva. Jasno, cijenim trud ljudi koji su napravili (izgleda odlicnu) Skandinaviju, i jedva cekam da je izvozam, ali TSM pruza nesto sasvim novo: egzotiku! Grcka? Komadic Dalmacije? Da molim. Iako je copy/paste, Grcka zvuci egzoticno i tocka. Afrika? Maroko? Pustinja? Egipat? pijeska mora bit. Uvijek zamisljamo sjevernu Afriku kao veliku pustinju. Pa sto ako nije bas tako? Rado cu zatvoriti jedno oko (povremeno i oba) na manjkavosti. Zasto? Pa zaboga, vozimo po Africi!!! Hocu palme. bilo kakve. I pijeska.To sigurno nije bilo u planu kod SCS-ovaca. Nikad. E, mozda necu voziti za  copy/paste Maroko bas svaki dan, ali sigurno hocu bar nekoliko puta. A onda je expanzija uspjela, bar kod mene. Danska, Skandinavija, Poljska, tj. sve iz ADD-ona..to mi izgleda kao ...jos vise Njemacke (bez uvrede).

A mozda dozivimo dan kad ce ljudi iz TSM-a popeglati detalje?

P.S. kakva je Spanjolska/Portugal? Jos sam zaglibljen na Balkanu/italiji :)

P.P.S. robi, sto je sa Scandinavia bugom? Nije ti se jos dogodio? Otkrio si sve iz Skandinavije i DLC-a?

Odvozio sam Skandinaviju dok još nije bilo DLC-a, dakle pretežno taj dio mape, ostatak nisem previše vozao zato jer sam po tim cestama več prošao X puta, tako da niti nisam došo u susret s bugom. A daleko sam još od 100 posto otkrivenosti jer sam 1.5. verziju igre reinstalirao i sve pobrisao pa krenuo od nule s hard economy modom. 

Španjolsku sam tek počeo otkrivati a u Portugalu još nisam bio. Uglavnom autoceste ali zavojite, nije baš cijelo vrijeme ravnica i "cigla na gas". Npr Grčka mi je odlična jer se uglavnom vozi po lokalnim cestama s dosta zavoja i a i krajolici su lijepi. 

Kad budeš imap prigodu provozaj se "donjom" cestom u sj. Africi, cestom koja vodi od Maroka do Tunisa, odnosno od Casablance do Hebire (kroz Meknes, Tazu, Djelfu, Biskru, Redyef). Ako voliš izaozve u vožni to je cesta za tebe :) 

Inače svakim novim updejtom TSM se razlikuje od prethodne verzije u tome što ceste postaju sve više zavojite i složenije. Od dugačkih dosadnih ravnica koje su bile u drugoj verziji mape nije puno ostalo. 

Manjak mape je taj što npr. Zadar izgleda idnetično kao Gabes u Tunisu a takvih primjera ima još. 

Tempus fugit
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozz!
Ovako kupit ću si igru za koji dan pa me zanima vidio sam da ima Ets 2 obični i Ets 2 Gold(dobije se dlc Going east) da li ima nekakve velike razlike ili su samo nešto nadodali? Hvala.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
igorrr kaže...

Pozz!
Ovako kupit ću si igru za koji dan pa me zanima vidio sam da ima Ets 2 obični i Ets 2 Gold(dobije se dlc Going east) da li ima nekakve velike razlike ili su samo nešto nadodali? Hvala.

Gold je dakako bolji zato jer u paketu dobiješ DLC koji ti u kombinaciji s ProMods ili TSM mapom znatno povećava broj cesta, druge razlike nema. Razlika je u cijeni, ovisi gdje kupuješ, ako se ne varam 80-ak kuna, koliko košta DLC.

Tempus fugit
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Ets 2 je 80kn a Ets 2 Gold oko 140kn. Onda uzimam Gold. ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
igorrr kaže...
Ets 2 je 80kn a Ets 2 Gold oko 140kn. Onda uzimam Gold. ;)

Što reći nego dobro došao u klub virtualnih kamiondžija {#}

Tempus fugit
12 godina
lion002 kaže...

...samo da vas upozorim(nije do vas ili vaših modova): bez DlC-a radi super,a sa DLC-om nakon što otkrijete sve gradove ili večinu, crashat će vam se igra na desktop/bila pirat ili original/ kad budete birali quick job ili radili/vozili za sebe... Ja sam otkrio sav DLC i Skandinaviju..a o tome imate više ovdje/ još nisu riješili taj bug: http://www.promods.net/viewtopic.php?f=5&t=620  i da:ja je vozim i dalje, samo što isporuke tražim po gradu. Završim isporuku,uzmem novu i tako od grada do grada(bez brzih poslova)... 

Po meni to nije problem Promods mape nego ets2 ekonomije. Biranjem posla sa desktopa on prvo prikazuje poslove za sve otkrivene gradove pa tek onda biras grad i prikazuje samo za taj grad. Prikazivanje poslova za dafault + promods mapu mu je podnosljivo ali ako treba da prikaze jos i DLC to je za njega preevise i zato krahira. Odlaskom u neku firmu pokazuje poslove samo za tu firmu (ne niti za ceo grad) i zato mu je to sasvim ok.
Za nove profile za svaku mapu do v1.4.x "krivac" je bio SCS, za ovu nemogucnost trazenja posla sa desktopa kad imas mnoogo otkrivenih gradova je takode uzrok SCS. Posto to jos sasvim ok funkcionira na SCS mapama (default + DLC) SCS ceka da mu "prigusti" kao sto je docekao izbacivanje DLC i tek onda priznao da ni oni ne mogu dodati to prosirenje bez novog profila pa su moorali ponovo raditi mapu tj. podjeliti je na sektore (ali naravno ne samo nju) ...

robisierra92 kaže...

Radi sada hvala :) Siguran sam da nije bilo komplicirano to popraviti ali jednostavno mi se nije dalo ;) Zaljepi link na fix u komentare na ets2.lt

Do sada jos nigdje nisam postavio niti jedan mod van svojih foruma, a i ne namjeravam. Ako ti to zelis slobodno uradi ...

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 19:10 (suMaper).
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Dali je 60FPS-a izvana i 50\55 iznutra dosta za moju konfu? I dali mogu tako fluidno igrati?

Strm
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
suMaper kaže...

robisierra92 kaže...

Do sada jos nigdje nisam postavio niti jedan mod van svojih foruma, a i ne namjeravam. Ako ti to zelis slobodno uradi ...

A zašto ne? Zahvaljujući moderima i modovima, koliko se god se možda nekome činili beznačajni, ova igra živi i širi se.

Evo ja sam ti jako zahvalan za taj fix a vjerujem da bi i drugi bili ;) 

Tempus fugit
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

A gle nekome je ljepse da mu je mapa detaljirana, kak god bila mala il sl...(Primjer na 18WoS Haulin mapa poljske koja je takodjer u ono vrijeme imala dosta detalja) i svaki put kad sam instaliral Haulina obavezno je isla ta mapa ili mapa od Rig'n'Rolla(mala ali detaljna)... 

Ja sam rekel, meni osobno ProMods-ova bolja nego TSM, makar je kud i kam manja, ali za mene su detalji bitniji... Radje budem cekal pa da se napravi mapa kak spada nego nabrzaka pomecu gradovi i sve ko u orginal igri i sad igra ima na tisuce km vise, ono "wow" a vecina tog zbrda zdola... Ali svaka cast deckima na trudu, i znam ih dosta kaj deru igru s TSM mapom bas jedino zbog tog kaj je ogromna.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Moja najveća želja je da naprave neku "brdovitu mapu" sa uskim cesticama, ako se itko vozio od vas jadranskom magistalom pa išao od sv.jurja prema otočcu na autoput znat će o čemu pričam. I uz to još uzeti neki slabiji kamion, scania 520 {#}

EUNE LoL: TomoRi || Xfire: tomorijeka56
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 20:56 (TomoRI).
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2

..pauzica...{#}..pa nastavljamo...

Moj PC  
8 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice