Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.220
|
čitano: 8.166.939
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

nadam se da su ti znalci vidjeli nas problme pa da ce priskociti u pomoc :) jer ja se oko toga bas nimalo nekuzim :)

u proslim postovima sam vidio da se dosta kolega bavi skinovima tj da ih radi pa me zanima dali bi se meni mogao jedan skin napraviti ako nije problem

skin je za scaniu

0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Evo da vam pomognem makar više ne igram TSM mapu a taj mod ne radi na običnoj ili Skandinavia mapi na kojoj igram... Ne garantiram da će vam pomoći ali to su jedine vrijednosti koje vidim u tom modu koje bi trebale promjeniti cijene prijevoza.

Ovako... otvorite file i zatim idite u def - Cargo i otvorite schwert1 i dolje na price_coef: 6.430 stavite manju cifru pa pogledajte da li se što promjenilo, napravite to i na ostalim schwert fileovima, ima ih 10. Evo nadam se da će vam pomoći.

Update 4 posta niže

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 17:53 (vrinho).
Moj PC  
1 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Vrinho imas za preporucit kakvu mapu?

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 17:05 (Xperiax1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Skandinavija, to je mapa koja daje kvalitetu igri i raznolikost ko i Rebuilding mapa, dok recimo TSM mi je brzo dosadila jer se ponavlja jer su se orijentirali na kvantitetu.

Ja bih radije neku manju mapu s više sporednih cesta nego da je 3 puta veća pa stalno drmati po autocesti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 17:17 (vrinho).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ja sam do neki dan igrao TSM,imao sam preko 70 kamiona i sad malo poceo na original mapi..Probat cu ovu mapu sad,hvala!

EDIT:Krene mi ucitavat mapu i izbaci me na pola..Kreiro sam novi profil i pogasio sve modove..

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 17:38 (Xperiax1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Ok čini se da taj mod radi i s Scandinavia mapom tako da potvrđujem da ono gore kako sam napisao funkcionira, svih 10 onih schwerta sam stavio na 1.430 i to sada tako izgleda:

Bolje, ha {#} Vi si stavite koliko vam paše, više ili manje....

@Xperiax

Koliko znam za tu mapu ni ne treba novi profil raditi ako si dosad igrao na original mapi. Jesi li sva 3 file-a stavio u mod folder? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 17:47 (vrinho).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Sve iz mape sam kopiro u mod folder i ukljucio ga u igri..jedino ako nije do verzije igre?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

A koju verziju imaš. Ovako piše na njihovoj stranici:

Compatible ETS 2 versions:

Our mod has been tested mainly on v1.4.8 but it should work with any v1.4.x version.

The map will not work with 1.2.5, 1.3.1 or any other older version!!

We strongly recommend using the latest version (v1.4.8)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Imam 1.3.1s verziju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

E zato ti ne radi, updateiraj igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

SCS radi novi Volvo FH, u poveznici su fotke interijera. Sviđa mi se kako izgleda, jako je detaljno 

http://blog.scssoft.com/2013/08/the-new-volvo-fh-series-news.html

Tempus fugit

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
robisierra92 kaže...

SCS radi novi Volvo FH, u poveznici su fotke interijera. Sviđa mi se kako izgleda, jako je detaljno 

Samo da zvuk naprave dobro... XD

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Oh mah gosh! New favorite truck {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Pažnja! Pažnja! U vezi ovih long heavy tereta... Ako slučano budete ulazili ili izlazili na trajekt zaletite se ko budale jer jedino tako ćete se ukrcati/iskrcati {#}

mrcina mrcina
nekak sam ga uspio izgurati u rikverc, onda zalet s kraja broda... ostalo je povijest :) nekak sam ga uspio izgurati u rikverc, onda zalet s kraja broda... ostalo je povijest :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 0:05 (vrinho).
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
robisierra92 kaže...

Oće on izać u novom patchu ili će se moći posebno skinut?

16 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...
robisierra92 kaže...

Oće on izać u novom patchu ili će se moći posebno skinut?

s obzirom koliko posla još imaju vjerojatno će izaći s dlc-om "going east" za par mjeseci 

Tempus fugit
13 godina
Euro Truck Simulator 2

A hoće li se dlc plaćat?

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 1:40 (macgyver 53).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

A hoće li se dlc plaćat?

hoće, negdje sam pročitao 15 eura, ali nema još službeno o cijeni od scs-a

jer nije ta cijena samo do developera, dio ide distributerima, dio marketingu itd. iz mog poznavanja ekonomije i tržišta općenito vjerujem da kad bi dali dlc za 10 eura da bi bili u gubitku.

igra je iovako prejeftina po mom mišljenju, a nudi poprilično zabave, za one koji vole takvu vrstu zabave naravno 

Tempus fugit
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Da se mene pita bila bi igra godine, nemože ti dosadit igram ju odkad je izašla :) samo ju treba igrat kao simulaciju a ne kao NFS.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo malo slikica moje Scanie sa 780 Ks, naravno, motor je mod inače je 730 najjači motor, no htio sam malo više snage, zato što imam terete i po 60 tona xD I jedan mali bug, leteći auto xD

Signature is assuming direct control
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Ajmo pomoc kamiondzije! Gdje je najbolje kupit igru dvd izdanje?vidio sam u Sophos labu ali cini mi se preskupo.220kn,na steamu je 30eura.moze i link,hvala :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

DVD izdanje? Pa kupuje se samo CD Key, nema tu nikakvog DVD-a. Skines igru sa ETS2 webpagea, kupis CD Key i upises ga pri instalaciji igre...

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 12:58 (GamerX9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skupljam DVD izdanja igre.Nekako me digital download ne privlaci.Uostalom koji je site najbolji za cd keys? Igru trenutno imam skinutu sa Steama
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 13:06 (vcapar).
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Uzmes CD Key sa Steama ili sa web stranice ETS2. Mislim da DVD izdanje ne postoji, tako je zamisljena igra, downloadas, upises CD Key, igras.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

dali netko ima link od scanie R700 da je mogu ja sredjivati?

imam jedan link od kolege ali nema izmjena na njoj samo skin mogu staviti :(

0 0 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

neki dobar zvuk za Volvo ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
vrinho kaže...

Skandinavija, to je mapa koja daje kvalitetu igri i raznolikost ko i Rebuilding mapa, dok recimo TSM mi je brzo dosadila jer se ponavlja jer su se orijentirali na kvantitetu.

Ja bih radije neku manju mapu s više sporednih cesta nego da je 3 puta veća pa stalno drmati po autocesti.

Nakon novog update (  v1.4.12 ) Skandinavija ne radi :((

15 godina
SuperNaturalXXL kaže...
vrinho kaže...

Nakon novog update (  v1.4.12 ) Skandinavija ne radi :((

Meni radi.

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

http://prntscr.com/1md551

kolega gamer mi je dao link od scanie R700 koji vec imam i nemogu se stavljati lampice po maski ni okolo :(

e sad me zanima dali sa ovo moje slike sto je gore dali su ti farovi samo na r700 ili ima jos koji kamion da tako izgleda??

jer zbog tih farova i dolje maglenki mi se najvise svidja kamion :)

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice