Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.959.584
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2

To je vjerovatno sjever Rusije .. uzmi centralni dio Ukraine , on je sasvim dobar .. 

14 godina

a nerviraju me one "trake" po cesti i neznam u kojem gradu da pocnem kada je svaki potopljen vodom

Koji k.?

pa neznam svaki grad kod mene pokriven vodom http://mods2013.com/wp-content/uploads/2013/05/af652b25-copy.png

Hmmm,ja bih rekao da je to bug..KOju verziju igre imaš? Takodjer i koje sve modove imaš? 

Strm
12 godina
neaktivan
Strm kaže...

a nerviraju me one "trake" po cesti i neznam u kojem gradu da pocnem kada je svaki potopljen vodom

Koji k.?

pa neznam svaki grad kod mene pokriven vodom http://mods2013.com/wp-content/uploads/2013/05/af652b25-copy.png

Hmmm,ja bih rekao da je to bug..KOju verziju igre imaš? Takodjer i koje sve modove imaš? 

verzija je 1.3.1 evo slike modova

Gaming 4ever.
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.7.2013 21:05 (99Mile99).
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Probaj sve modove isključiti osim mape,pa onda probar,ako nebude radilo jš onovno extraktiraj .zip i stavi u mods,ak nebude ni tad radilo onda je takva mapa

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav svima, eto opet ću početi igrati ETS2 pa me zanima koje modove da skinem, ono must have modovi ? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Reedy kaže...

Pozdrav svima, eto opet ću početi igrati ETS2 pa me zanima koje modove da skinem, ono must have modovi ? 

skini da ti se vozaci ne vracaju prazni,,skini neki map mod PO IZBORU,,,,real company mod,,,mod za jaci zvuk u kabini....

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Strumf imas taj mod da se ne vracaju prazni? Gdje mogu skinuti mod?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...
Strumf imas taj mod da se ne vracaju prazni? Gdje mogu skinuti mod?

http://ets2.lt/en/drivers-always-return-with-a-cargo/

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
12 godina
neaktivan
99Mile99 kaže...
Strm kaže...

Koji k.?

verzija je 1.3.1 evo slike modova

probaj makut TSM MAP

ja imam ove modove i meni je mapa radila odlicno,ali sam je makno 

14 godina
Euro Truck Simulator 2

U tjeku je skidanje potencijalne DOBRE map,rjec je o Europe rebuilding map,evo link http://www.simgamemod.com/?p=1321 screenshotove ako bude radila

Strm
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.7.2013 22:18 (Strm).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo decki radiiiiii vozio sam po nekakvim uzbrdicama 1 sat(u stvarnosti) mi je trebalo za 200 km uhh 

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Strm kaže...

U tjeku je skidanje potencijalne DOBRE map,rjec je o Europe rebuilding map,evo link http://www.simgamemod.com/?p=1321 screenshotove ako bude radila

Dobra je mapa, međutim meni se rušila na jednoj točki u Poljskoj i nisam nikako mogao prijeći dalje prema istoku. Kretao ispočetka, uklanjao modove.. što god pokušao nije pomoglo, pa sam ju morao ukloniti. Inače mapa je na etsl.lt dostupa već tjedan dana. 

Uglavnom, preko ruske granice neide se tek tako ;) A detalji poput ovih kamiona parkiranih uz cestu i kamiondžija koji stoje uz nijh (i kreću se) su ono što mi se baš sviđa kod mape v26. 

Btw 13 tisuća kilometara duga ruta do Norveške je upravo startala :) 

Tempus fugit
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.7.2013 23:58 (robisierra92).
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Sretno ti s Norveškom,ja sam mapu skinuo pa ču je i ja probati,ima te neke detalje kao i v26-ica poput kamiona sa strane,nesreča itd...

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Može neki link za tu v26 mapu? Ja sam našao neki Torrent od 1.15 GB, ali ide užasno sporo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo jedan kamion koji je uradio jedan moj " faccebook prijatelj". Surađujem s njim. Izaći će i V2 sa originalnim volanom i još puno toga.......
Stvarno se isplati skinuti model. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo jedan kamion koji je uradio jedan moj " faccebook prijatelj". Surađujem s njim. Izaći će i V2 sa originalnim volanom i još puno toga.......
Stvarno se isplati skinuti model. {#}

0 0 hvala 0
14 godina
david7 kaže...

Može neki link za tu v26 mapu? Ja sam našao neki Torrent od 1.15 GB, ali ide užasno sporo...

http://www.4shared.com/zip/vbqhuZB-/Truckers_map_bygoba6372r26.html ako ti se neda registrirati javi mi u p.m pa ću ti ja dati svoj accont,provjereno je i radi

Strm
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Imam već account tu... Šta misliš, hože ići brže od mizernih 160 kB/s? I da, po vama, je li bolja ova ili Europe Rebuilding?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
david7 kaže...

Imam već account tu... Šta misliš, hože ići brže od mizernih 160 kB/s? I da, po vama, je li bolja ova ili Europe Rebuilding?

men je isla između 250 i 320,dali je bolja? to ti sam procjeni

Strm
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Na svu sreću, Torrent se digao na 500 kB/s

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
david7 kaže...

Na svu sreću, Torrent se digao na 500 kB/s

Onda dobro

Strm
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Jel normalno da mi na toj mapi za one dugačke rute u Rusiju i gdje već GPS pokazuje da idem preko Finske, Portugala? To je vjerovatno Bug neki

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

jel ima nekih vijesti o multiplayeru?

ja sam morao opet rušit windowse, pa sam opet ostao bez save-a.... i opet ispočetka sve -.-'

--> gas -- gas <---

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
david7 kaže...

Jel normalno da mi na toj mapi za one dugačke rute u Rusiju i gdje već GPS pokazuje da idem preko Finske, Portugala? To je vjerovatno Bug neki

Glupo je napravito, ja moram ići u Norvešku (mislim bar) i moram ići preko Engleske, gore na sjeverni pol (praktički) i onda tek dolazim do Norveške..

14 godina
Euro Truck Simulator 2

Napravio novi profil i prva tura od oko 5000 km... Zanimljivo :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
david7 kaže...

nije bug, tako je napravljeno. ta mapa je baš za one koji vole duuugo voziti ;) 

i ja vozim 13 tisuća km od rusije do norveške, tek sam napravio tisuću km a već sam vidio svašta, ne može ti bit dosadno ;) 

Tempus fugit
12 godina
neaktivan
mantgxtruck kaže...

http://ets2.lt/en/volvo-fh12-1994/

14 godina
Strumf123 kaže...
mantgxtruck kaže...

http://ets2.lt/en/volvo-fh12-1994/

Sve u svemu jako dobar kamion,neznam sta reci... Svaka cast ljudi,samo da vam je neki original zvuk staviti i sve pet! Također i malo pojačati zvuk u kabini i mod ce  biti odlican,Možda malo sretditi rubove kamion jer su crni,a i imam neke bugover u kamionu tipa da mi se nekad kamion nece okretati ili da ja skerecem ali kamionu tockovi ostanu na mjestu,volan takodjer isto nekad ostane na mjestu a nece da skrece,možda "posuditi" par skripti od scanie ili nekog drugog kamiona za skretanje, jed nekad zbilja zna ici na zivce

Strm
14 godina
Euro Truck Simulator 2

TSM 3.0 mapa stigla :) Samo mi se ne sviđa ovo *** Important *** It is to start a new game {#} Uglavnom kad se skine javim dojmove.

The following new countries are incorporated: Portugal, Spain, Denmark, Slovenia, Croatia, Albania and Greece. In North Africa, Egypt can be traveled.

LINK

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.7.2013 19:04 (vrinho).
Moj PC  
3 1 hvala 4
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

toooooooooooooooooooooooooooooo skidam odmah {#}

Gaming 4ever.
Moj PC  
1 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice