Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.156
|
čitano: 7.331.281
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Jeli zna netko kako rijesit moj problem s obrtajima znaci kad idem sa Scaniom u 12 90km/h pustim papucicu gasa ne vraca mi oda nego stoji jedno 2 sekunde i onda krene vracat i onda ga prisaltam u manju i sve ide ok.Ovaj problem nisam imao s MAN-om*???

0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Dali ima netko Physich i xenon mod da pase na verziju 1.3.1? Vec sam ih brdo probo ni jedan ne pase...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Scania Bling-bling!

0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

ako skinem igru sa njihove stranice i kupim cdkey na netu sve legalno dali ce mi onda zahebavati igra kad dodju nove verzije ili su moci normalno igrati??

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav,igru neigram već 4 mjeseca,dali se sta poboljšala od 12 mjeseca 2012 godine,dali se isplati zaigrati ponovo čisto da igram jer je dosadaaaa,

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Znalac111 kaže...

Pozdrav,igru neigram već 4 mjeseca,dali se sta poboljšala od 12 mjeseca 2012 godine,dali se isplati zaigrati ponovo čisto da igram jer je dosadaaaa,

Cuj ako ti je dosadna zbog mape ili neceg drugog u igri onda si mijenjaj modove stavljaj i sam si ih radi ako budes imao volje , vremena i znanja koji se lako na netu stekne .. ako ti je dosadna zbog tog sto samo vozis,spavas,popravljas,kupujes ,prodajes onda jbg ne znam sta da ti kazem to ti je simulacija kamiondzija u stvarnom svijetu je samo gore naravno u igri je sve idealno ! {#}

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
12 godina
neaktivan
Damir1908 kaže...
Znalac111 kaže...

Cuj ako ti je dosadna zbog mape ili neceg drugog u igri onda si mijenjaj modove stavljaj i sam si ih radi ako budes imao volje , vremena i znanja koji se lako na netu stekne .. ako ti je dosadna zbog tog sto samo vozis,spavas,popravljas,kupujes ,prodajes onda jbg ne znam sta da ti kazem to ti je simulacija kamiondzija u stvarnom svijetu je samo gore naravno u igri je sve idealno ! {#}

Krivo si me skužio dosadno mi je nemam šta raditi{#},igrica kada je izašla zaljubio sam se ali sam imao problema sa zdravljem pa sam prestao igrati.Možeš li mi ukratko napisati šta je novo,ja kada sam krenio igrati nisam imao modove jer sam igrao od onoga dana kada je igra izašla pa 20 dana poslje.Tako da nisam imao modova,mapa,limit za brzinu,itd..

12 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...
Damir1908 kaže...
Znalac111 kaže...

Krivo si me skužio dosadno mi je nemam šta raditi{#},igrica kada je izašla zaljubio sam se ali sam imao problema sa zdravljem pa sam prestao igrati.Možeš li mi ukratko napisati šta je novo,ja kada sam krenio igrati nisam imao modove jer sam igrao od onoga dana kada je igra izašla pa 20 dana poslje.Tako da nisam imao modova,mapa,limit za brzinu,itd..

Pa nista bas novo . sa patchevima bugovi popravljeni, mozda malo linije i tako te sitnice... modovi imaju za sve sta god ti srce zeli stvarno .. od modova za psyhcis( Ne znam dal sam tocno napiso xD ) , kamiona,limiter( preko 90 km/h ides)  , tereta tj. prikolica, motora kamiona ( imam 1 kWh motor u igri vuce ko konj !!! {#} ) , mape itd itd... ugl moze ti bit zanimljiva ako se pozabavis s njom jer nije samo ono stavis mod i furaj posto si neki smetaju, rain mod ( realnija kisa ) ,a neki ne rade kako treba npr special trailer je bar meni radio problem u rikverc ne zeli stat frajer pa bude svega i svacega i tako te sitnice..al sve u svemu stvarno nema sta se ne moze staivt u igri i da si sam izradis il skines s neta 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
12 godina
neaktivan

dodane su neke stvari na gps onaj tj popravljeno i sredjeno malo ono za gorivo i to

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Omiljeni tereti

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ljudi znam da ćete se ljutit na ovo pitanje a meni se stvarno neda tražiti po forumu.Trebao bih mod za brzinu da bar mogu 150 km/h,i neki mod za gradove nove države.???

Hvala unaprijed.

0 1 hvala 0
12 godina
Znalac111 kaže...

Ljudi znam da ćete se ljutit na ovo pitanje a meni se stvarno neda tražiti po forumu.Trebao bih mod za brzinu da bar mogu 150 km/h,i neki mod za gradove nove države.???

Hvala unaprijed.

A koju verziju igre imaš?

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Skinuo sam ovaj najnoviji patch 1.3.1

0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja sam na tu verziju jucer probao modove stavit nece ni jedan..Poludio sam i skinio 1.2.5 jel na nju ide svaki mod :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

dali moze link od org stranice da si skinem igru? nabavio sam crack nadam se da mi nece zezati na toj najnovijij verziji..

1 2 hvala 0
12 godina
Znalac111 kaže...

Skinuo sam ovaj najnoviji patch 1.3.1

Evo ti stranica s modovima (po meni najbolja) pa pogledaj i skini što te zanima :))

http://ets2.lt/en

12 godina
neaktivan

imam ja mod koji radi na 1.3.1 i vozio sam 147 jbga nemoze vise nije bilo nizbrdice bar ja nisam uspio sa scaniom od 500KS ,da i zanima me ako stavim onu sasiju prvu znaci osnovne kotace da mogu stavit suknjice one i auspuhe hocu li moci voziti iste terete kao i sa onim duplim parom kotaca iza?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
11 godina
neaktivan
Lc_syntax_ kaže...

imam ja mod koji radi na 1.3.1 i vozio sam 147 jbga nemoze vise nije bilo nizbrdice bar ja nisam uspio sa scaniom od 500KS ,da i zanima me ako stavim onu sasiju prvu znaci osnovne kotace da mogu stavit suknjice one i auspuhe hocu li moci voziti iste terete kao i sa onim duplim parom kotaca iza?

možeš voziti što hočeš s bilo kakvim osovinama i pogonima...

11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

malo tuninga

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

lijep pozdrav, ima malo previše toga da čitam jer se nekom neš dešavalo ovako pa molim za pomoć
ovako skinuo sam patch 1.3.1 i sve super radi, naravno pirat {#} ali kad sam došao u servis i popravit kamion mogu, oštečenja i to ali dok ga idem upgrade sve se sruši, izbaci me iz igre...probao sam ponovo instalirat taj patch i opet isto, deinstalirao igricu i onda mi nije bilo save-a ali kad vratim na patch 1.3.1 opet ima..inače došao sam na 18 lvl tako da nebi baš ispočetka igrao..pomagajte, jer se to nekom dešavalo il šta da napravim..hvala puno
inače igricu igram nekih mjesec dana i samo riječi pohvale, jednostavno {#}

0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Sigurno je zbog modova...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

nema niti jednog moda..sve sam uklonio prije nego sam išao stavit patch

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
swizac kaže...

nema niti jednog moda..sve sam uklonio prije nego sam išao stavit patch

zbog toga ti se ruši jer si uklonio modove a kamioni su ostali uređeni s modovima kao i prikolice, vrasti sve modove koje si imao i onda briši jednog po jednog ili vrati sve kamione na default postavke pa ih onda možeš sve slobodno izbrisati

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ekipaaaa, molim pomoć, htio sam igrati igricu i kad kliknem svoj profil samo me van baca na početak, inače imam dva profila (na jednom sam na drugom levelu, a na drugom osamnaesti level) i kad kliknem prvi profil on radi normalno..imam patch 1.3.1 a igra je "khmm" i nikad mi se to nije desilo...

by Težak
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 18:18 (k510).

0 0 hvala 0
14 godina
k510 kaže...

ekipaaaa, molim pomoć, htio sam igrati igricu i kad kliknem svoj profil samo me van baca na početak, inače imam dva profila (na jednom sam na drugom levelu, a na drugom osamnaesti level) i kad kliknem prvi profil on radi normalno..imam patch 1.3.1 a igra je "khmm" i nikad mi se to nije desilo...

Koje imaš modove instalirane??

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
11 godina
neaktivan
k510 kaže...

nešto si pomutio s modovima tako je i meni bilo. vrati sve modove natrag i briši jednog po jednog (npr. ako imaš mod za jači motor i ti  izbrišeš mod, a prije toga nisi stavio originalan motor može doči do rušenja igrice..isto tako je i s tuning shopovima, skinovima)

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 18:24 (gefufna).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo ovo su modovi, ali ne koristim ih sve, sad su trenutno isključeni al i dalje ne radi 

imam Mana onoga kaj ima 680ks, a imam i drugoga slabijega Mana kojega vozi moj radnik, na njemu sam stavljao drugi motor ali  to već prije nekih 2 tjedna i sve je dobro onda bilo

by Težak

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

opet isto..mogu vozit normalno ali kad idem sredit kamion sve se sruši

11 godina
neaktivan
k510 kaže...

evo ovo su modovi, ali ne koristim ih sve, sad su trenutno isključeni al i dalje ne radi 

imam Mana onoga kaj ima 680ks, a imam i drugoga slabijega Mana kojega vozi moj radnik, na njemu sam stavljao drugi motor ali  to već prije nekih 2 tjedna i sve je dobro onda bilo

sto posto je nešto s modovima. uključi ih sve i vrati one koje si izbrisao iz mape mods i uključi prije nego te je izbacivalo

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

uključio sam sve i onda probao, isto je bilo..pa sam onda isključio prvi mod kojeg ne koristim i dalje je isto bilo..ne razumijem

by Težak

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice