Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.958.302
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Naisao na stup po sred ceste  {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 3:26 (Xperiax1).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2

Da, samo ti treba verzija 1.7 physics moda. Evo linkic

Popravclja rikverc problem i sada je all in one za sve konfiguracije kamiona. 

Takodjer s limiterom ili bez.

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

jel mi se cini ili su cestarine poskupili :( 

jel ima neki mod da se moze imati (ENC) ili tele pass

pa da nemoramo cekati nego samo piciiiii{#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
to sam i ja primjetio ali konto da je zbog moda heheh a bas je koma
12 godina
neaktivan

to sam bas primjeti ali moze se normalno proci

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo ja krenio ispočetka... nešto mi se sj*bo save i čim uđem izbaci me van... tako da sam novi profil morao napraviti i sada šljaka... uglavnom, krenio sam malo drugačiom metodom, dakle bez kredita... vozio sam i vozio i sada kupio scaniu, ne onu najjeftiniju već onu sa 420 KS... sada mi je cilj vozikati se dok ne skupim 400K da unaprijedim garažu i kupim odmah dva kamiona i zaposlim dvoje ljudi.... sve u paketu :) 

što se tiče kamiona, scania je prezakon... ali moram priznati da sam se dobro dvoumio između scanie i volva... dakle, kako sam vozio za druge i zarađivao za svoj prvi kamion primjetio sam kako je volvo isto jako dobar kamion, dosta je snažan, ima dosta dobro ubrzanje sa teretom i na uzbrdicama ne gubiš toliko puno na brzini... ali ipak je izgled odlučio, pošto je po mom mišljenju scania puno ljepša :)

ništa, sada me čeka 20-ak vožnji od po cca 20K evrića pa krećem na proširenje... 

btw. što se "skilova" tiče, unaprijedio sam udaljenost na drugu razinu, da mi ne bude predugo za voziti, pa ću sada sve ostalo unaprijđuivati, a udaljenost ćžu ostaviti za kraj da unaprijedim do kraja... na prošplom sam profilu unaprijedio prvo udaljenost, pa sam primjetio da i nije neka prevelika razlika u cijeni... većinom su cijene od 30-40K €, al se navozaš ko konj, nikad stići, dok su na drugoj razini oko 20K €, al relativno brzo stižeš....

--> gas -- gas <---

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Naisao na stup po sred ceste {#}

tu sam i ja nasao podavno, na istoj toj krivini :)

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!
15 godina
Euro Truck Simulator 2

na kojoj cesti je ovaj stupić? nisam još naišao na njega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

U novijim verzijama igre ne bi ga trebalo biti.

Support http://blog.scssoft.com
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

btw. kako da npravim skin za kamion... skinio sam nešto, ali nemam pojma kako da napravim, jel se mora baš "odrezati" točno po rubovima ili kako? i kako ga se onda stavlja u igru?

--> gas -- gas <---

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DriverOS kaže...

btw. kako da npravim skin za kamion... skinio sam nešto, ali nemam pojma kako da napravim, jel se mora baš "odrezati" točno po rubovima ili kako? i kako ga se onda stavlja u igru

to se i ja pitam isto sam skinuo program neki {#} al neznam odakle povuci kamion i kako ga posle uopce ubaciti u igricu

14 godina
neaktivan
DJ Zero kaže...

to sam našao na netu i prije

al kako iz toga napravit mod????

-hvala

12 godina
neaktivan
vargich kaže...
DJ Zero kaže...

-hvala

pokusaj skinit s drugim veb preglednikom, predpostavljam da ti izbaci slova neka i meni je tako kad pokusam skinit mod s mozillom a s operim sve normalno

a meni opet isto bude sve, izbrisem staru verziju physics moda stavim 1.7 i opet isto idem u rikverc i nemogu stat koristim verziju 1.3.1 desava li se jos ikome ovo?

14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
sad ne koristim nikakav physic mod Šteta da oni nisu poradili na fizici Nije im problem, ali očito imaju razlog Za limiter se ne žalim Kaj kažete na nadolazeći DLC ? i cijenu od 10 €vra :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo uredio Scaniu.

Uglavnom potrošio brdo love...ali j0š nije gotovo..

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo moj ljubimac gotov, sa mojim curama, heheh

hvala majstoru on zna koji je da ga nereklamiram, pa da ga onda svi napadaju  {#}

3 5 hvala 0
12 godina
neaktivan
gale007 kaže...

hvala majstoru on zna koji je da ga nereklamiram, pa da ga onda svi napadaju  {#}

i  kad bude bilo love onda malo doteravanja

12 godina
neaktivan
gale007 kaže...

jel ovo novi patch posto vidim da je drugaciji pokazivac goriva i ima krevet sto pokazuje koliko si umoran?

Poznat ćeš me i po mraku po felgama i šestaku a ja tebe po oblaku dima što izlazi iz tvog tdi-a!!!!!!
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

evo malo i moje masine :)  Nisam nikako bio u nekom vecem zastoju ali ovo je preslo svaku mjeru 

ne mogu vise ne mogu vise
da sam ostao jos ne bi krenuo da sam ostao jos ne bi krenuo

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Virus_sc kaže...
vargich kaže...
DJ Zero kaže...

Da, samo ti treba verzija 1.7 physics moda. Evo linkic

-hvala

pokusaj skinit s drugim veb preglednikom, predpostavljam da ti izbaci slova neka i meni je tako kad pokusam skinit mod s mozillom a s operim sve normalno

a meni opet isto bude sve, izbrisem staru verziju physics moda stavim 1.7 i opet isto idem u rikverc i nemogu stat koristim verziju 1.3.1 desava li se jos ikome ovo?

Da i to mi se desavalo. 

Dakle obrises stari mod, tj sve physics sto imas.

Pokrenes bez novog physics, igra ti kaze da on fali te da moze doc do greske bla bla... tu ok.

Onda ubacis 1.7, kad pokrenes igru i biras profil ides na edit i desno odaberes Realystic Physics 1.7 tj stavis kvacicu.

Sto se tice downloada, imas i ovdje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 6:51 (DJ Zero).
12 godina
Euro Truck Simulator 2

U kojem dućani mogu kupiti maz kamion

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
vucko40 kaže...
gale007 kaže...

jel ovo novi patch posto vidim da je drugaciji pokazivac goriva i ima krevet sto pokazuje koliko si umoran?

da patch 1.3.1

12 godina
neaktivan
gale007 kaže...

kako si ubacio svoje slike? 

--> gas -- gas <---
12 godina
vucko40 kaže...

evo malo i moje masine :)  Nisam nikako bio u nekom vecem zastoju ali ovo je preslo svaku mjeru 

Takav se zastoj i meni dogodio par puta, poludio sam čekajući.

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Još jednom bih molio ako mi netko može reći kako se rade skinovi za kamione bio bih vrlo zahvalan... imam jednu odličnu ideju i baš mi se prčka po tome, pa eto, trebao bih pomoć :)

--> gas -- gas <---

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

pozdrav :) imam jedno pitanje,kada kamion sredjivam i kada stavim na njega svijetla ili maglenke kako god kojim slovom da ih upalim sa L palim svijetla normalna ali nemogu upaliti maglenke nikako

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DriverOS kaže...
gale007 kaže...

kako si ubacio svoje slike? 

ma nisam ja nego mi je ovdje na forumu jedan klamiondia to napravio, al javit ce se on ako ima vremena, da ja negovorim koji je  jer da nebi bilo ajojjjjjjjj

12 godina
neaktivan
DriverOS kaže...

Još jednom bih molio ako mi netko može reći kako se rade skinovi za kamione bio bih vrlo zahvalan... imam jednu odličnu ideju i baš mi se prčka po tome, pa eto, trebao bih pomoć :)

i mene to zanima, vremena na pretek a neznam kako grrr, eto vidis i meni drugi rade

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

samo malo guglanja i sve se nade ja sam sebi nesto radijo oko kamijona uz pomoc raznih tutorijala 

http://www.eurotruck2.com.br/search/label/Tutoriais%20-%20ETS%202

pogledajte ovdije koji tutorijal

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav

Evo upravo sam i ja instalirao najnoviji patch pa imam pitanje za one koji se razumiju u kamione. Zanima me što je to retarder koji se koristi u igri i na koji način funkcionira kod stvarnih kamiona? Engine break mi je poznat otprije, ali retarder mi je nešto novo.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice