Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.941.690
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
nerevar20 kaže...

Hehe da mi je znati tko je taj koji na svaku negativnu kritiku o igri daje palac dole na post. 

Btw. Kolko znam GTS je slican ETS2 samo sto on ima samo njemacku. Ja osobno ne volim vozit kroz njemacku jer samo vozis po autocestama. Jucer me konacno jednom GPS preusmjerio na lokalne ceste kad sam isao iz Rotterdama u Dresden. Malo dalje od Hannovera pa sve do Dresdena samo lokalne ceste. Koji gust. Jos uz ovaj Real Enviroment eXtreme mod, uf.

Istina, gušt je malo zaobići jednolične autoceste. Ja si često sam pogledam na mapu pa odem s autoceste na lokalnu, kao prvo da istražim nove ceste, a kao drugo da izbjegnem monotonost autocesta. Primjetio sam da ponekad ovaj GPS ne izabere najkraći put u kilometrima, nego valjda izabire najbrži put.

12 godina
neaktivan
nerevar20 kaže...

Jos uz ovaj Real Enviroment eXtreme mod, uf.

Jel može link za taj mod ?

14 godina
neaktivan
trucktz kaže...
mystik kaže...

De frajeru skupi tim pa ti napravi bolje. 

Ak ti se ne sviđa nemoj igrat i pljuvat.

Aj ne pametuj , ako ti se ne sviđa moj komentar onda ga zaobiđi i kraj borbe !

Mogao si kupiti igru, pa bi onda imao pravo govoriti sto ne valja i sto treba mijenjati, a posto si je skinuo s neta, kao sto si rekao da ju je skinulo 90% njih onda neznam sto pametujes, nisi potrosio pare na nju pa se nemoj onda niti zaliti sto valja/nevalja!!

Ja sam kupio ETS2 jer sam htio, ali sam odmah na pocetku znao da to nece biti neka dobra simulacija, jer ona je miljama daleko od OMSI-a

15 godina
neaktivan
trucktz kaže...
nerevar20 kaže...

http://www.ets-2.com/real-environment-mod-xtreme-beta-test/

samo unzip i install

15 godina
Euro Truck Simulator 2

koji je zanji patch za ETS, imam patch 1.1.1. ako stavi npr. zadnji dali mi se brise save game i sta dobivam s tim novim, dali ih moram po redu updejtat ili odma mogu zadnji

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.1.2013 16:40 (marxone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
marxone kaže...

koji je zanji patch za ETS, imam patch 1.1.1. ako stavi npr. zadnji dali mi se brise save game i sta dobivam s tim novim

1.2.5.1

http://www.eurotrucksimulator2.com/update.php

Swedish latin super funk.
12 godina
neaktivan
nerevar20 kaže...
trucktz kaže...
nerevar20 kaže...

samo unzip i install

moze li link od dipiesa

merc
12 godina
neaktivan
nerevar20 kaže...
trucktz kaže...
nerevar20 kaže...

samo unzip i install

Hvala 

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

moj prvi uradak man-a nije ispo bas najbolje ali sutra cemo pokusati ponovno sa novim uradkom 

1 0 hvala 0
14 godina

Super mod samo puno bugova, cijele šume na cesti tamo oko Praga {#} Da bi ga barem završili, pošto vidim da je već to ''stari'' mod. 

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nisam jos primjetio, a bas sam jucer bio u pragu. Mozda se ne slaze dobro s drugim modovima. Ja trenutno od slicnih imam samo onaj za nove znakove, iako sam jucer pokusao stavit europe 1.0.3, europe 1.2 i russia map modove i opce mi nisu radili. Ko da ih ni nisam stavio.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 10:17 (nerevar20).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

vozio se normalno i gledo svoja posla kad se AI odjednom cimnuo kako to već radi  u ovoj igri  jer se eto sjetio da mu je zapisano negdje u 011001 kodu na kojem će točno mjestu skrenuti iako sam ja već odavno u toj traci, nije me uopće detektiro a ja ga nisam mogao nikako izbjegnuti {#}

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav ljudi!

Evo da se i ja malo priključim razgovoru, malo biti među "svojima" pošto nitko od moje ekipe ne igra ETS pa im bzvz pričam :)

Dakle, drugi dio mi je sto puta bolji od prvog dijela, hrpa novih stvari, hrpa cesta, gradova... ma sve odlično.... nego htio sam pitati, skinio sam si neke modove i stavio u folder "mod" i neće uopće nijedan učitati, ko a ih i nema... jel netko zna u čemu je problem?

Btw. na razini 18 sam, imam dvoje zaposlenih i upravo radim na jednoj vožnji nakon koje ću proširiti garažu pa onda polako novi zaposlenici... imam samo jednu garažu u luxemburgu... vozim mana, naravno sve što je moglo biti upgrade-ano riješeno je, moji bvozaći voze iveco... planiram još jedino pogledati kakva je scania, pa možda promjeniti kamion...

--> gas -- gas <---

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ljudi je li zna neko da li je kraj na 3 i nekoj razini, ja dosao do 28 i prekinuo igrati, dosadilo mi, kada se popune one vjestine nema dalje ja mislim , i mapa se skoro sva istrazi !????

0 6 hvala 0
12 godina
neaktivan
9090 kaže...

vozio se normalno i gledo svoja posla kad se AI odjednom cimnuo kako to već radi  u ovoj igri  jer se eto sjetio da mu je zapisano negdje u 011001 kodu na kojem će točno mjestu skrenuti iako sam ja već odavno u toj traci, nije me uopće detektiro a ja ga nisam mogao nikako izbjegnuti {#}

da, to se i meni znalo događati... čak sam u par navrata ja dobio kaznu 400 € zato što mi je netko izletio sa sporedne ceste i nisam ga mogao izbjeći -.-'

--> gas -- gas <---
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Gledajte ljudi! Modova ima preko 200-300. Upišite u google tražilicu "mod for euro truck simulation 2" i nađite mod koji vam paše. Ja sam ih stavio oko 30-tak + digo lovu pomoću cheat engina na 1.410.000.000, ali pazite neki modovi blokiraju igricu,zato treba probat igru poslije svakog moda,a ako ne radi mod samo ga izbrišite. Igra sa modovima je zanimljivija za igrat!

0 15 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Koje je zadovoljstvo igranja s 1.4 milijarde eura?

Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DriverOS kaže...
.... nego htio sam pitati, skinio sam si neke modove i stavio u folder "mod" i neće uopće nijedan učitati, ko a ih i nema... jel netko zna u čemu je problem?

Jesi raspakirao modove ako su u .zip ili .rar zapakirani? Raspakiraj ih sa 7-zip ili WinRarom i mod mora imati ekstenziju .scs kad ga stavljas u mapu Mod.

12 godina
neaktivan

ma ne moraš se mučit za kupovinu garaža,kamiona,sređivanje,crveno svijetlo samo vozi i kupuj! hehe

12 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Koje je zadovoljstvo igranja s 1.4 milijarde eura?

samo kupuj i vozi!

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Dali zna neko Koja je razlika 1.1.1 od 1.2.5.1 patcha!

0 4 hvala 0
15 godina
Euro Truck Simulator 2

Rađe si stavi hard economic mod, gdje dobivaš manje love za rutu. Mislim da sam lvl9 i trenutno najskuplji posao 2k.

Treba se namučiti da dođeš do svog kamiona, pa onda proširiti garažu i kupiti druge kamione.

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

kako upaliti ona dodatna svijetla na kamionu!

0 5 hvala 0
14 godina
niđo-pula kaže...

F4!

Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. || http://goo.gl/i6Hpi || http://goo.gl/Wqwat || http://goo.gl/w1hZn ||
15 godina
Euro Truck Simulator 2

kako ubacit neki link od radia u igru

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozdrav svima zanima me kako se recimo na Daf - u pale ona svijetla na krovu popularne daljinke?Hvala

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 11:40 (Srky Boy).

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
niđo-pula kaže...

F4!

..

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo da opišem kako sam ja došao do svog kamiona i firme od 95 kamiona.Kad budem imao više vremena postavit ću slike da vidite.Prvo sam vozio za onu firmu što vam daju svoj kamion sakupio tamo negdje cc.50.000 eura i dignuo kredit od 400.000 eura kupio garažu i 3 kamiona i tako je sve krenulo kad sam skupio dovoljno novca kupio sam još 2  kamiona.Počeli su dobro zarađivati i ubrzo sam imao nešto svojih novaca oko 500.000 eura i vratio kredit.Nakon nekog vremena htjeo sam povećati firmu te dognuo još jedan kredit ali i njega sam ubrzo vratio prije roka pošto su ture bile dobro plaćene.Najviše kilometara ćete skupiti ako sami parkirate prikolicu i tako postajete bolji vozač..Da još nešto prvi kamioni bili su mi Renault Premium naj osnovnjiji i naj slabiji.To bi bila neka tajna mog uspjeha.Dakle nisam išao preko cheat engine stavljati na rčun novce već isključiovo sve vožnjom i zarađivanjem.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Stavi hard economy mod pa cu te pitati da li bi imao toliko kamiona i da li bi vracao kredit tako lako...

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

zna li  neko je li kraj igre na trideset i nekoj razini, i mapa kada se istrazi, jer nije zanimljivo dalje igrati, ja stao na 28 razini

0 4 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice