Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.220
|
čitano: 8.176.040
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
macgyver 53 kaže...
Softwer kaže...

Napravio sam novi profil uzeo mana i kako da volan stavim na lijevu strani sad mi je na desnoj!..{#}

Odi u servis i promjeni stranu tamo gdje nadograđivaš kamion, ja mislim da je besplatno.

JEl to znaci da se i strana voznje mjenja!

Softwer
13 godina
Euro Truck Simulator 2

A jesi za početni grad na profilu si uzeo neki u Engleskoj? Ja mislim da se strana vožnje ne mjenja,bar nebi trebala.

Poznat ću te i po mraku po felgama i turbaku a ti mene po rotirci na mojoj škodici
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 22:41 (macgyver 53).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
macgyver 53 kaže...

A jesi za početni grad na profilu si uzeo neki u Engleskoj? Ja mislim da se strana vožnje ne mjenja,bar nebi trebala.

Bravo momak!---Problem sam tako rijesio hvala ti puno-.. {#}

Softwer
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Mijenjaš stranu na kojoj se nalazi volan, a pravila u prometu - pa tako i strana ceste, se ne mijenjaju!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
godo kaže...

Mijenjaš stranu na kojoj se nalazi volan, a pravila u prometu - pa tako i strana ceste, se ne mijenjaju!

Promijenio sam zemlju sad je sve ok,ajd mi recite koji vi mjenječ najčešće koristite (automatski ili ručni) koji kamion vozite te koliko brzo vozite po uskim cestama?-.-

Softwer
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kada skinem ovaj mod za snijeg, imam one tri mape i kamo ih trebam stavit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
laux kaže...

Kada skinem ovaj mod za snijeg, imam one tri mape i kamo ih trebam stavit?

My Documents>Euro truck simulator 2>mapa mod!

Softwer
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

radi mi sad, prvi put sam dobro napravio alli sam bio u gradu a tamo nije bilo snijega, dosad sam vidio samo sastrane snijeg, jel ima po cesti?

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 23:49 (laux).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Ja vozim s ručnim mjenjačem na tipkovnici,na autoputu se vozim 100km/h a na sporednoj cesti 70km/h,kroz grad 50km/h

Poznat ću te i po mraku po felgama i turbaku a ti mene po rotirci na mojoj škodici
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CoLdPlay kaže...

Čini se da je ovo do sada najbolji snow mode.

http://ets2.lt/en/winter-mod-v3-3-edit-goba6372/

Drek od moda, proklizava ko mutavo, na naplatnim kučicama nisam se mogao pomaknuti kad sam stao kod rampe, kotači se samo okretali a kamion nikud nikam.

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Koliko brzo vozite po sporednoj cesti?

1 60-70 km/h
6 70-80 km/h
16 80-90 km/h
11 90-100 km/h
11 Brže od 100 km/h
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.1.2013 0:30 (macgyver 53).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vrinho kaže...
CoLdPlay kaže...

Drek od moda, proklizava ko mutavo, na naplatnim kučicama nisam se mogao pomaknuti kad sam stao kod rampe, kotači se samo okretali a kamion nikud nikam.

Nisam ga instalirao, ali po onome što sam na prvu vidio činio mi se kao najrealniji i najbolji. Hvala na informaciji :)

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
15 godina
CoLdPlay kaže...
vrinho kaže...
CoLdPlay kaže...

Nisam ga instalirao, ali po onome što sam na prvu vidio činio mi se kao najrealniji i najbolji. Hvala na informaciji :)

Pa nije ni toliko loš samo ga treba doraditi, daje tu neku realnost zbog proklizavanja ali prepretjerano, kao da si na klizalištu s ćelavim gumama. Al kad se nisam mogao pomaknuti na ravnici odmah sam ga izbrisao.

14 godina
CoLdPlay kaže...
vrinho kaže...
CoLdPlay kaže...

nmg iz grada izac samo se kotaci okrecu ali se nekrecem xD

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
neaktivan
vrinho kaže...
CoLdPlay kaže...

http://ets2.lt/en/wheel-chain/

evo ti mod za lance {#} {#}{#}{#}

17 godina
Euro Truck Simulator 2

Koja glupost je taj mod...lanci se uvijek stavaljaju na pogonske točkove...a ovde što je stavljeno naprijed...kako izgleda vožnja, ko traktor da vozis {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

... ovi lanci služe samo kao estetski, za snow mod. {#}

095/8033306
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

to sam iz zajebancije stavi....zašto bi lanci išli samo na pogonske kotače??

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
gefufna kaže...

Oni obično idu na njih jer pogonski kotači vuku ,a ako nemogu povuči samo ce se okretati i nece se vozilo pomaknuti

Neznam se potpisat..xDD
14 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...
vrinho kaže...
CoLdPlay kaže...

Kako da instaliram ovaj mod?

Neznam se potpisat..xDD
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Stavi one tri mape u folder mod.

Meni uopće nema na cesti snijega samo sa strane, jel trebam nesto posebno nariktat možda??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Skinem jučer onaj mod sa benzinskim postajama, ali stalno se pojavljuje ARAL, nema ni OMV-a, ni Shella, BP-a...

Edit: Pojavili su se.

To sam ja- sigurno JA
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.1.2013 15:24 (wall3).
17 godina
gefufna kaže...

Slab si ti vozač kad ne znaš to...{#}{#}

16 godina
gefufna kaže...

A nedaj bože šta ti pitaš,sama logika govori ako se zovu pogonski znači da pogone tj. pokreću cijeli kamion i ako imaš na prednjim kotačima a ne na zadnjim(pogonskim) džaba ti jer nećeš opet krenut jer pogonski proklizavaju a prednji ti služe za upravljanje kamionom..Jesil shvatio?....

Softwer
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

dobio sam 50xp za 100 km slobodne vožnje ...mislim da sam već jednom dobio al neznam za kolko pređenih jer rijetko vozim prazan pa me zanima oni koji lunjaju bezveze prazni il idu iz jednog grada do drugog po teret jel se isplati takva  vožnja i na kolko se pređenih km dobivaju dodatni xp-ovi ??

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Na svakih 100 km dobiješ 50xp bio pun ili prazan. Isplati se jer imaš širu ponudu poslova, vrsta kamiona(salona), agencija za zapošljavanje, garaža...

Inače ovo se desi kad si ja umislim da znam voziti sa kamerom 1(inače koristim kameru 2):

To sam ja- sigurno JA
13 godina
neaktivan

Možel mi neko objasnit kako da ubacim snow mod .. kad se raspakuje dobije se tri foldera koja nisu u formatu .scs .. šta da radim , gdje da ih ubacim

EDIT: 

Ubacio sam nekako , ali nema snijega na putu samo po stranama :O ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.1.2013 14:57 (trucktz).
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

U samom početku igre unajmio/kupio sam  John-a koji ima 2.5 ocjenu i mislio da će on brzo napredovati donositi novac al lik je neki prosjek jer bolji su oni sa 1.7 il 0.8 ocjenama od njega...onda mi se nakon dugo vremena otvorio novi vozač  Julian 2.5 al neuzimam ga jer smatram da će i taj biti loš (imam 85% firmi za najam vozača otkriveno)... zanima me jel su samo ta 2 lika s tom ocjenom il ih ima više samo moram uzet i njega da bi mi se novi sa takovm ocjenom otvorio ??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
wall3 kaže...

Inače ovo se desi kad si ja umislim da znam voziti sa kamerom 1(inače koristim kameru 2):

Kako kameru 2 pa nit crte ne vidis nit aute ispred sebe.. Nije mi jasno. 

9090 kaže...

U samom početku igre unajmio/kupio sam  John-a koji ima 2.5 ocjenu i mislio da će on brzo napredovati donositi novac al lik je neki prosjek jer bolji su oni sa 1.7 il 0.8 ocjenama od njega...onda mi se nakon dugo vremena otvorio novi vozač  Julian 2.5 al neuzimam ga jer smatram da će i taj biti loš (imam 85% firmi za najam vozača otkriveno)... zanima me jel su samo ta 2 lika s tom ocjenom il ih ima više samo moram uzet i njega da bi mi se novi sa takovm ocjenom otvorio ??

Nema ti to veze to samo znaci kolko skilova ima. Onaj s vecim brojem ima vise skilova. Moja 2 vozaca koja sam unajmio na pocetku su imala 1.7 i zaradivala minus dnevno a sad svaki zaradjuje po 4k € dnevno. Isto imam puno agencija otkriveno ali nemam u ponudi nikog iznad 1.7.. Malo cudno.

13 godina
neaktivan
Softwer kaže...
gefufna kaže...

A nedaj bože šta ti pitaš,sama logika govori ako se zovu pogonski znači da pogone tj. pokreću cijeli kamion i ako imaš na prednjim kotačima a ne na zadnjim(pogonskim) džaba ti jer nećeš opet krenut jer pogonski proklizavaju a prednji ti služe za upravljanje kamionom..Jesil shvatio?....

niste shvatili, podrazumijeva se da idu na pogonske kotače, no ako ima i za ostale nigdje ne piše da se ne stavljaju...nisam ja mislio da bi samo stavio na gonjene kotače...ili kako ste već protumačili moj odgvor odnosno pitanje..{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice