Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.220
|
čitano: 8.190.689
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

dajte neki link za auspuhe,po mogucnosti da ih mogu na sve kamione stavljat..i kako da dobim Mercedes kamione,na proslom igraču sam ih imo ali sam ga izbriso i krenuo s novim svi modovi i sve ostalo isto ali nigdje ne vidim mečku ?!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
smrdljo kaže...

dajte neki link za auspuhe,po mogucnosti da ih mogu na sve kamione stavljat..i kako da dobim Mercedes kamione,na proslom igraču sam ih imo ali sam ga izbriso i krenuo s novim svi modovi i sve ostalo isto ali nigdje ne vidim mečku ?!

pa sta vi nemate google ...upisi Euro truck simulator 2 mods i eto

Gaming 4ever.
14 godina
Ima li nekih modova za volvo(valiante)
Nemogu ih nigdje nacu
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Skinuo sam igru,ali nema nigdje hrvatskog ..dali se moze to naknadno skinut?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kad će više mape počet izlazit :S smorilo vozit po ovoj

15 godina
neaktivan
trucktz kaže...

Kad će više mape počet izlazit :S smorilo vozit po ovoj

He, he, pa kako kaže kolega ti vozi dvaput po istoj cesti da budeš siguran da si otkrio sve! {#}

Ali da, evo i ja već nekoliko dana ne igram, što zbog obaveza što zbog toga jer mi je pomalo dosadilo.

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo konačni dizajn Scanie, više ne mjenjam niti šarafa na njoj, samo još da skinem mod Side pipe 6x4 i to je to... {#}

Pess

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Scania Fanatic kaže...

Evo konačni dizajn Scanie, više ne mjenjam niti šarafa na njoj, samo još da skinem mod Side pipe 6x4 i to je to... {#}

Super ti izgleda!

I ja sam sa svojom Skandzom zadovoljan, konacno nasao i sredio zvuk motora (trebalo malo prepraviti neke od zvukova iz moda), te konacno sredio i svjetla (uzeo mod i promijenio boju svjatala) malo manje bljestavu, oni krovni extra farovi sada bacaju dalji snop, ali uzi, ne vise originalni 85 stupnjeva kut nego samo 65 stupnjeva,i spustio sam snop svih svjetala na -5 stupnjeva u odnosu na vodoravnu os, te onda povecao odgovarajuci domet itd. Zadovoljan sad. Motor je ostao onaj stari, moddan R830. Dovoljno snazan da povuce sve u redu ali ne i prejak da postane utrka a ne simulacija. Jos vozim 90-100, a samo kad sam bez prikolice povucem do 120-125 i to nakratko. Vozaci polako napreduju, experimentiram sa raznim pozicijama mojih garaza, je li bolje imati ih u sredini mape ili na rubovima, itd. Otkrivenost mape je oko 93% i malo mi postalo mrsko loviti i zadnju sivu 'kockicu' ceste na mapi :)

13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo ga novi mod jahta vrlo visoke kvalitete mod 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Jel ima neki dobar mod za zvuk motora scanie V8

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ja111 kaže...

Evo ga novi mod jahta vrlo visoke kvalitete mod 

moze link od moda

Gaming 4ever.
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Da li je moguće maknuti (odnosno kako) 'zima mod'?

Fora je i htio bih ga isprobati, ali navodno je .exe datoteka koju treba pokrenuti da se instalira mod. umjesto da se stavi u mapu mod, pa ne znam na koji način maknuti!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

kad instaliraš dobiješ file ekstenzije .scs i samo ga obrišeš i nema više zime :D

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
godo kaže...

Fora je i htio bih ga isprobati, ali navodno je .exe datoteka koju treba pokrenuti da se instalira mod. umjesto da se stavi u mapu mod, pa ne znam na koji način maknuti!

NEMOJ nikada koristiti mod koji je .exe!

Imas dobar mod koji su napravili ljudi sa foruma Sveta kompjutera, dovrsili bas ovih dana! Ja sam isprobao i ok je ali mi je brzo dosadio, nema detalja, gola stabla, sve bijelo, pa bijelo i bijelo. Milsim da bi bilo ok kad bi se moglo winter mod ograniciti samo na neke predjele, kao Ceska, Poljska, Svicarska i Austrija npr. Ovako mi je previse monotono.

http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=1658848&postcount=3980 evo to veza za linkove snow moda.

pozz.

16 godina
BULIGO kaže...
godo kaže...

NEMOJ nikada koristiti mod koji je .exe!

Imas dobar mod koji su napravili ljudi sa foruma Sveta kompjutera, dovrsili bas ovih dana! Ja sam isprobao i ok je ali mi je brzo dosadio, nema detalja, gola stabla, sve bijelo, pa bijelo i bijelo. Milsim da bi bilo ok kad bi se moglo winter mod ograniciti samo na neke predjele, kao Ceska, Poljska, Svicarska i Austrija npr. Ovako mi je previse monotono.

http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=1658848&postcount=3980 evo to veza za linkove snow moda.

pozz.

objasni zasto? i onako kad pokrenes exe, on ubaci mod u mods folder sa .scs ekstenzijom... ustvari je to napravljeno radi lakse instalacije da ne moras kopirat i to....

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
13 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Jel ima neki dobar mod za zvuk motora scanie V8

Ima. Ja vec neko vrijeme koristim OVAJ :

P.S. Smetalo me ono glasno 'kihanje' kod mijenjanja brzina pa sam to smanjio za 40% u nekom sound editoru i sad mi je isto cujno ali ne i iritirajuce. Koristim njegovu V3 varijantu, ta mi je nekako najbolje sjela..

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 2:28 (BULIGO).
13 godina
neaktivan
Karlo, kad pokrenes neki .exe sa neta, nikad ne znas kakva ti sranja usput moze smjestiti u racunalo, npr, neki opaki trojanac ili keylogger.
Ja to izbjegavam jer je moguce namjestati i prckati po modovima bez ijednog .exe fajla.
A ti izvoli kako hoces.
16 godina
BULIGO kaže...
Karlo, kad pokrenes neki .exe sa neta, nikad ne znas kakva ti sranja usput moze smjestiti u racunalo, npr, neki opaki trojanac ili keylogger.
Ja to izbjegavam jer je moguce namjestati i prckati po modovima bez ijednog .exe fajla.
A ti izvoli kako hoces.

pa ako skidas modove sa "provjerenih" stranica onda nema straha zbog tih gluposti... a i neko ti moze takve stvari uvalit samo tako i bez exe-ova :D

ustvari ispada da je najbolje ne ic na internet da nebi pokupio neku glupost od virusa :/

ako se bilo sta desi imam scan keya kao dokaz, a windowse uvijek mozes ponovo instalirat ;)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
13 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

pa ako skidas modove sa "provjerenih" stranica onda nema straha zbog tih gluposti... a i neko ti moze takve stvari uvalit samo tako i bez exe-ova :D

ustvari ispada da je najbolje ne ic na internet da nebi pokupio neku glupost od virusa :/

ako se bilo sta desi imam scan keya kao dokaz, a windowse uvijek mozes ponovo instalirat ;)

Jos mije lakse kupit novi PC, sa vec instaliranim cistim Windozama! {#}

Liverpool, noc, snijeg i moja Skandza. Beatlese nisam vidio :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 18:26 (BULIGO).
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Nekoliko puta sam skinuo mod koji je .exe i radio je sasvim normalno. Samo otvorite sa 7zip ili WinRAR i unutar te .exe datoteke se nalazi .scs.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav iz Snijeznog Amsterdama!! :)

17 godina

moze link za snjezni mod i kak to ide s njim jel cijelo vrijeme snjieg il se pojavljuje ko kisa?

EDIT:dal postoji mod koji dodaje nova AI vozila u igru?

You got to lose to know how to win
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 18:52 (R4zOR229).
13 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

moze link za snjezni mod i kak to ide s njim jel cijelo vrijeme snjieg il se pojavljuje ko kisa?

EDIT:dal postoji mod koji dodaje nova AI vozila u igru?

Imas moje linkove za snijezni mod na ovoj istoj stranici malo vislje. Snijeg je stalan, i posvuda. Jedino kod mene ne pada snijeg nego lici na ledenu kisu. Ali, i to ce ispeglati, kako tvrde.

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Za zimski mod, koja je razlika između basic i full opcija pri instalaciji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Zna li netko kad ce ostatak europe biti u mogucnosti za igru,ovo sam sve prosao vec nekoliko puta pa nije vise tako zanimljivo....

0 0 hvala 0
17 godina
Euro Truck Simulator 2

Nije loš taj zimski mod samo što je nerealan, uletiš sa 90km/h u zavoj na autocesti i naravno ne prokližeš nimalo.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Večer svima,nije mi jasno zasto kad vozim kamion majestic nakon nekog vremena padne mi kazaljka od zraka iz kocnica i nemogu krenut s kamionom i moram na servis?

Softwer

0 0 hvala 0
16 godina
Euro Truck Simulator 2

Zar nitko nezna?

Softwer

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kolika je razina oštečenja?

Što sve ne možeš sa kamionom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
godo kaže...

Kolika je razina oštečenja?

Što sve ne možeš sa kamionom?

Pise motor 100% ali nigdje nisam udario u cemu je stvar?

Softwer
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice