Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.960.218
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Re: Eurotruck Simulator 2
vekyyy kaže...
i mozete mi reci koji je bas bas najjaci kamion sa svim kada se ugradi u njega?

Volvo zasada koliko sam vidio. Default je 700ks ak se nevaram, ali jos se poslije digne na 750ks.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Da li se vama dešava kada stavite modove "real logo"  nema kišnog vremena?Vozio sam danas skoro 7h uvijek lijepo vrijeme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Kupio i ja igru. :D

Zamolio bih da mi neko objasni kako da ubacim mod u igru, odnosno Mercedesov znak na kamion?

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Zamolio bih da mi neko objasni kako da ubacim mod u igru, odnosno Mercedesov znak na kamion?

Modovi idu u Documents\Euro Truck Simulator 2\mods

15 godina
neaktivan
Spartakus kaže...

Da li se vama dešava kada stavite modove "real logo"  nema kišnog vremena?Vozio sam danas skoro 7h uvijek lijepo vrijeme.

Ne, ja imam real logo onaj v0,5 beta i sve radi normalno :)

13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2
pozz trebam savjet...da kupim volvo ili scania kamion mislim na verzije scania r730 ili volvo sa 750 ks...igra je presavrsena,jedino mi nije jasno zasto nisu napravili naprimjer u tom putnom racunalu da izbacuje trenutnu potrosnju na 100 km,pa prosjecnu ...naprimjer kad damo gasa da skoci na pr. 99.7 l i tak ...da se bar to da napraviti
<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!

0 0 hvala 0
17 godina
Eurotruck Simulator 2

Imam tog najbrzeg volva nije mi se bas nesto svidio, sad sam uzeo scaniu i cini mi se stabilnija od volva.

Btw imam osjecaj da je potrosnja stalno ista dali vozio na 1000rpm ili na 2000rpm.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Ima jedna nova vijest na scs blogu, daf je licenciran i doći će s novim većim patchom za oko dva tjedna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Eurotruck Simulator 2

Budala mi izleti sa sporedne ceste i .... I've fucked him up {#}

Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...
pozz trebam savjet...da kupim volvo ili scania kamion mislim na verzije scania r730 ili volvo sa 750 ks...igra je presavrsena,jedino mi nije jasno zasto nisu napravili naprimjer u tom putnom racunalu da izbacuje trenutnu potrosnju na 100 km,pa prosjecnu ...naprimjer kad damo gasa da skoci na pr. 99.7 l i tak ...da se bar to da napraviti

Vjerovatno će biti mod "real gas consumption" kao u GTS-u.Kamioni sa jačim motorima za hladnjače ili specijalne terete samo troškovi održavanja su dosta veliki,trenutno samo MAN sa 6x4x2 i 440ks.Nadam se i sličnom modu koji je bio u GTS za manji procenat zarade.

Uradim upgrade kamiona uzmem oversized cargo duga tura puno love,38km pred Brnom dok sam zadovoljno razmišljao o proširenju garaže i nova 2 kamiona sa velikom lovom koju ću pokupiti od ove ture - u suprotnom smjeru iza kamiona u punoj brzini izleti auto - nisam stigao ni pomisliti na kočnicu....proširenje garaže za neki drugi put.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 2:40 (Spartakus).
12 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Evo za sve koji zele neki mod, nadam se da vam odgovara sve... Do sada sam pribavio poprilican broj modova ;) SITE

2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

nažalost saznao sam kako 110 000 eura pretvoriti u 47 000{#} pa ti vozi 150 km/h

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Eurotruck Simulator 2

evo problema sa onim mojim prikolicama sad sam isao gledati sta koja firma prevozi i to nema veze sa vezom

npr. ista firma prevozi:gume,cement,namještaj i ulje onda druga prevozi naranče i dizel, mislim gdje je tu logika?

I zbog toga npr dukar ima i cisternu i obicnu prikolicu jer ista firma prevozi cement i mlijeko u prahu ali ima i firma koje voze samo cisterne pa cu malo preuredit mod 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

evo problema sa onim mojim prikolicama sad sam isao gledati sta koja firma prevozi i to nema veze sa vezom

npr. ista firma prevozi:gume,cement,namještaj i ulje onda druga prevozi naranče i dizel, mislim gdje je tu logika?

I zbog toga npr dukar ima i cisternu i obicnu prikolicu jer ista firma prevozi cement i mlijeko u prahu ali ima i firma koje voze samo cisterne pa cu malo preuredit mod 

cisterna od gavrilovica ti je automatski jedna velika salama {#}

Xc
13 godina
Eurotruck Simulator 2

Jel vi sami stavljate ove logoe od nasih tvrtki ili ste od nekud skinuli?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Zelenbicu,TD si dobio jer kao sto je alojz rekao reklama od pošte na prikolici od cisterne je veoma glupo,iako to nije tvoja greška.

i reklame se mutne i glupo napravljene,jedino "Jako" je fora. stoga je bolje da svoj trud u nečemu uložiš u nešto što je vrijednije od ovoga šta si napravio

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Aj ne serite previše. Trud je trud i ako netko neće koristiti, netko drugi sigurno želi vidjeti HR proizvođače umjesto ovih umjetnih.

Mene interesira zašto je to toliko LQ, baš se vidi da je mutno na svakoj slici?

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
TIR669 kaže...

Aj ne serite previše. Trud je trud i ako netko neće koristiti, netko drugi sigurno želi vidjeti HR proizvođače umjesto ovih umjetnih.

Mene interesira zašto je to toliko LQ, baš se vidi da je mutno na svakoj slici?

možda zbog male rezolucije a možda jer slike nisu vektorske pa se zamute probat cu ih popravit

15 godina
Eurotruck Simulator 2

Jeste li za ets2 balkan stranicu?

45 Da
7 Ne
11 Svejedno
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

evo malo mojih slika :D

Je mi žao cestara sam radi po kiši 

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 11:00 (mantgxtruck).

0 0 hvala 0
15 godina
Spartakus kaže...
Almin94 kaže...

Ne kuzim,meni modovi uopce ne rade.Raspakiram ih u mod,ali svejedno ih u igri nema,u cemu je problem?

14 godina
ivanoile kaže...
Spartakus kaže...
Almin94 kaže...

Ne kuzim,meni modovi uopce ne rade.Raspakiram ih u mod,ali svejedno ih u igri nema,u cemu je problem?

kada ih stavis u folder modovi mod ti mora biti u .scs formatu možda si ga previse puta extractao :)

14 godina
Eurotruck Simulator 2

Bas cu postat par slikica svoje kompanije.

Btw-Hvala na modovima ekipa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Moze neko da mi posalje u poruci link za download igre?

0 0 hvala 0
15 godina
Viper95 kaže...

Moze neko da mi posalje u poruci link za download igre?

Pa to je jednostavno. Izvoli http://www.eurotrucksimulator2.com/

Skineš si besplatnu trial verziju te nakon toga kupiš ključ koji upišeš u igru. Igra je velika 520mb.

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Jel se govori štogod o Steam verziji igre ?

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

evo sajt na kojem sam do sad nasao najvise modova... naravno, ima ih jos koji nisu na ovoj stranici :)

http://trucksimulator24.de/index.php?page=Board&boardID=9

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Eurotruck Simulator 2

Moze li mi netko dati link na stranicu sa modovima?

Konkretno me zanimaju malo drugacije prikolice,zvuk motora opcenito i poznate firme i poznatije benzinske. Ako postoji tako nesto?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Je mos mislit, pa nema jos nikakvih prikolica , niti boljih zvukova niti kamiona za skinuti (Osim MB Axora), treba vrimena za to napraviti, neke takve stvari se rade mjesecima , osim ako se ne radi convert iz jedne u drugu igru...^^

Ja sam nekad (kad sam bas igrao 18 Wos Haulin cili dan) imao puna kamiona kojih se nije moglo nigdje skinuti, jer sam poznavao dosta tih ljudi koji su ih radili, bio sam dobar s njima pa sam dobio neke njihove ;)

Znao sam i ja convertati npr. iz 18WoS Haulin - ETS1 ,ali sam zaboravio :S

Ja iman tu puno stranica odakle se mogu skidati modovi, ali za sad nema nista konkretno, kad bude izaslo, staviti cu ovdje ;)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice