Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.956.749
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: Eurotruck Simulator 2
Remzi kaže...

hebem ti mater i igru, ne smijem stisnut esc odma k*y hebe, odvozim jednu i k*y hebe, za poludit {#}

prijatelju moj... nije igra kriva! ti si kriv! kupi original pa neces imat problema... :)

15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Posto je izasla nova verzija logo na onom brazilskom sajtu ..

Da li ja trebam u folderu mod imati i staru verziju 0.1 beta i novu verziju 0.5 beta?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

samo novu.... bar ja tako imam i sve radi kak treba :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Može link?

Winter is coming...
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Kakva su iskustva sa base host-om?Ne mogu da ih nađem u sudskom registru pa nemam povjerenja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Spartakus kaže...

Kakva su iskustva sa base host-om?Ne mogu da ih nađem u sudskom registru pa nemam povjerenja.

Jučer sam naručio od njih, uplatio Internet bankarstvom i ujutro stigao key na mail. Sve 5

15 godina
Eurotruck Simulator 2

86000 eura (100%) štete na kamionu, sad sam u minusu 70000 eura :@

2 puta sam se prevrnuo u istom zavoju, a treći put sam se zabio u stup (nisam uspio skrenut xD), sve se dogodilo na istoj ruti

:(

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 22:45 (Trawis).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Trawis kaže...

2 puta sam se prevrnuo u istom zavoju, a treći put sam se zabio u stup (nisam uspio skrenut xD), sve se dogodilo na istoj ruti

sta si ti vozio 400 km/h ili?

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
12 godina
neaktivan

Jel zna neko kako blockati igru preko firewalla (inbound , outbound) na windows XPu ? na ytu imaju klipovi za W7 ali nije isto , tj nikao ne mogu da nadjem inbound i outbound 

15 godina
zelenbic kaže...
Trawis kaže...

sta si ti vozio 400 km/h ili?

Ma kriva procjena i ne poštivanje ograničenja brzina su me doveli do toga, u oštrom zavoju uletio sa 70-80 i samo se zaljuljo i hop na bok. Od tad usporim u zavojima čak i ispod ograničenja :D

13 godina
Vapor kaže...
Remzi kaže...

hebem ti mater i igru, ne smijem stisnut esc odma k*y hebe, odvozim jednu i k*y hebe, za poludit {#}

inbound, outbound rules blokaj u firewallu i nemaš problema.

ma ne radi to

15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

ja cim vidim da se priblizavam zavoju odma sve kocnice postiscem, par puta sam se prevalio, nekoliko puta vozio vise desetaka matara na 2 kotaca i od onda nema vise zezancije... da ne kazem da sam nekoliko puta promasio skretanje :D sve pare koje zaradim moram potrosit na placanje popravaka a tu nema ekonomske racunice... samo fino i polako pa se teret doveze bez problema i bez ostecenja u zadanom roku...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Eurotruck Simulator 2

Najgore kad naučiš na svojim greškama :P

Sad ću bit lvl 16, koji ste vi level? I ne znam jel ste primijetili, al s povećanjem levela raste vam maksimalni iznos kredita u banci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

ovaj bug me umalo koštao..:)

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 23:32 (josip199).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Eurotruck Simulator 2

Ja kad vozim dulju rutu spremam svakih 15-ak minuta, ako se slupam slucajno loadam zadnji save.

BTW 16 level.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xpider kaže...
Vapor kaže...
Remzi kaže...

inbound, outbound rules blokaj u firewallu i nemaš problema.

ma ne radi to

Dok ne priskrbim paru moram. Volik kupovat originale pa će tako bit i sa ovim. Imam Steam account u vrijednosti nekih 1k kn, pa ću čekat da ETS dođe na Steam.

Pingu ;)
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 23:49 (Vapor).
12 godina
neaktivan

Znal neko gdje se prodaje Iveco  ? jedino njega nisam našao -.- 

15 godina
neaktivan
trucktz kaže...

Znal neko gdje se prodaje Iveco  ? jedino njega nisam našao -.- 

Frankfurt

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

di ima volvoja za kupiti?

battlelog:kickass1999

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kurt kaže...

di ima volvoja za kupiti?

Osnabruck

13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Šta nije bolje kupiti igru,odblokirati firewall,pustiti radio dok vani kiša pada....ne strepiti da će na svaki klik tipke ESC tražiti key.Čemu taj mazohizam.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 15:13 (Spartakus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Zar bi trebale biti naplatne kucice za cestarine i sl.? Jer ja toga nemam u igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dodge_167 kaže...

Zar bi trebale biti naplatne kucice za cestarine i sl.? Jer ja toga nemam u igri.

Kod mene ima, ne svugdi ali da.

Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Imaš naplatne kućice cijene variraju od 22€ do 48€.

Realistic Physics Mod v1.3:

Sa 1.1.3 patch oko 4h prije odmora samo zijeva zadnja 2h zamračuje ekran.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 16:10 (Spartakus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Spartakus kaže...

Šta nije bolje kupiti igru,odblokirati firewall,pustiti radio dok vani kiša pada....ne strepiti da će na svaki klik tipke ESC tražiti key.Čemu taj mazohizam.

u pravu si... ali moras razumit da neki nemaju 200kn koje ce "bacit" na igru... nisam bas za piratluk, al trenutno ni ja nemam love da bi ju kupio... cekam da bude placa i onda cu ju kupit ali do tad, moram biti gusar... ja također svima kazem da kupe, ali ih razumijem da nemaju novca za to... onaj koji ima obitelj, djecu, treba ih i nahranit, tak da tih 200kn puno znaci... al ih ne opravdavam sto psuju i pljuju po igri zato sto im stalno izbacuje krivi key, kolko novaca tolko i muzike, zato psssst....

13 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Ja imam cracked verziju i normalno mi sve radi, radio radi normalo, nije me key još niti jednom pitalo.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

kako da popravim skretanje? lijevo -desno

OMG toliko je ogavno, bilo na tipkovnici, bilo na gamepadu x360....

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
karlo666 kaže...
Spartakus kaže...

u pravu si... ali moras razumit da neki nemaju 200kn koje ce "bacit" na igru... nisam bas za piratluk, al trenutno ni ja nemam love da bi ju kupio... cekam da bude placa i onda cu ju kupit ali do tad, moram biti gusar... ja također svima kazem da kupe, ali ih razumijem da nemaju novca za to... onaj koji ima obitelj, djecu, treba ih i nahranit, tak da tih 200kn puno znaci... al ih ne opravdavam sto psuju i pljuju po igri zato sto im stalno izbacuje krivi key, kolko novaca tolko i muzike, zato psssst....

Ma svašta sam vidio na jednom drugom forumu,ono kao tip piše kako su ga za.ebali iz SCS-a iako je kupio ključ pa traži ostale da mu daju svoje na privat...da se ti se ogadi kakvih ljudi ima.I sam sam koristio "piratski" key ali kupio sam igricu jer definitvno spada za mene u onu kategoriju igrica kojima ću se redovno vraćati...ima i po 160kn a siguran sam da većina spali više love za cugu preko vikenda.

Igra je zaraza - nosio sam komp u noćnu na posao da igram.....{#}

15 godina
Bernard Huky Hux kaže...

kako da popravim skretanje? lijevo -desno

OMG toliko je ogavno, bilo na tipkovnici, bilo na gamepadu x360....

Kontroliraj mišem volan,.

Pingu ;)
15 godina
neaktivan
Spartakus kaže...
Ma svašta sam vidio na jednom drugom forumu,ono kao tip piše kako su ga za.ebali iz SCS-a iako je kupio ključ pa traži ostale da mu daju svoje na privat...da se ti se ogadi kakvih ljudi ima.I sam sam koristio "piratski" key ali kupio sam igricu jer definitvno spada za mene u onu kategoriju igrica kojima ću se redovno vraćati...ima i po 160kn a siguran sam da većina spali više love za cugu preko vikenda.

Igra je zaraza - nosio sam komp u noćnu na posao da igram.....{#}

znam da ima svasta, skitam ja po svakakvim forumima i stvarno ima svakakvih "budalastina"... al samo kazem, znam da neki nemaju novaca za kupit, al nije onda u redu sto se zale na igru, kad znaju da imaju takvu verziju igre... kolko si platio tolko si i dobio, suti i duraj... tako sam i ja, spalim 300-400kn za vikend i onda preko cjelog tjedna nemam za kiflu... vise ne pijem toliko, sad bude i 100kn dosta za izlazak i uvijek imam novaca za kupit neki hardver ili dobru igru... sad mi je malo kriza do ponedjeljka (do place) jer sam kupio track ir, al u ponedjeljak idem u nabavku ETS2 i ako bog da farming simulatora :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice