Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.954.513
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Base-host je samo putem opće uplatnice ili internet bankarstva, a ova online izdanja su svi boxed, što je u prijevodu čekanje bar dva tjedna na igru. Ništa, čekat još jedno tjedan dana pa će se valjda igra pojaviti na nekim jačim cd key resellerima.

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Eurotruck Simulator 2

Znaci u teoriji sada nema nigdje kod nas za uzet samo key,do 150kn?

14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Gdje mi je najbolje kupiti key?
Što jeftinije, sigurno(paypal), funkcionalan, provjereno.

Hvala 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Znaci u teoriji sada nema nigdje kod nas za uzet samo key,do 150kn?

KOd nas nažalost ne!!

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Mijenjam Diablo 3 i WoW do Cate za ETS 2 :)

Ne nije muljaža niti išta. Neigram to dvoje pa tko hoće nek se javi na PM

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

3 0 hvala 0
17 godina
Eurotruck Simulator 2

Daj sta ste zapeli za te keyeve daj 150kn ili 200 i muci vise.

70% poruka su vam ili neradi igra ili nemate key, na baustelu radit jedan dan(probni kao 200kn..) i kupis si igru haha

Inace imam 21% mape u 2 dana 9lvl... nego mi moze neko rec koliko se zaradi kad imas 1-2 radnika tj u prosjeku po danu?

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.10.2012 23:00 (ivm).

7 2 hvala 0
14 godina
ivm kaže...

Daj sta ste zapeli za te keyeve daj 150kn ili 200 i muci vise.

70% poruka su vam ili neradi igra ili nemate key, na baustelu radit jedan dan(probni kao 200kn..) i kupis si igru haha

Inace imam 21% mape u 2 dana 9lvl... nego mi moze neko rec koliko se zaradi kad imas 1-2 radnika tj u prosjeku po danu?

ja imam dva radnika i jako lose zarade, do 10k na manje, ja sam više zaradim za kredit nego oni

R3MZ1
15 godina
Eurotruck Simulator 2

meni nekako nije jasan taj njihov rad,dolazi mi poruka cesto,da lik nije naso posao i mora se vratit prazan,kao prvo nekuzim di se on treba vratit,sta ne vozi samo random rute koje se najbolje placaju,onda lik ima dobru ocjenu 1.7(zadad je to najbolja jer sam niski lvl)razbije kamion,i nakraju lik po voznji mi zaradi manje od 1000 €,pise da on uzima 366 eura po voznji i 10.3 eura po kilometru. nekako mi se premalo cini ta njihova zarada, lopovi sigurno :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
crack kaže...

lopovi sigurno :)

Sigurno balkanski radnici :P

Ja sam na lvl-u 14, kupio sebi kamion i lagano skupljam za prijevremenu otplatu kredita. Bio u minusu, pa sjela rata kredita, pa "radnici" napravili štetu na kamionima, jedva sam se isčupo :D

Meni 1 vozač ima 2.5 rating, drugi 1.7 i vozačica ima 2.5 :)

15 godina
Eurotruck Simulator 2

nemoj to ljudi žene su ti loši vozači :))

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Eurotruck Simulator 2

U ovom slučaju ispadaju bolje, više zaradi i manje štete nego ova dvojica zajedno :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

ma radnici su katastrofa.stvarno ne vidim korist tj. profit od njihovog rada.samo sam 2 kamiona platio oko 200 000 eura,da bi oni zarađivali 1000-2000 eura po danu,ak se ne varam.osobno zarađujem oko 35 000 eura po ruti,tako da nisam u minusu.trenutni buđžet mi je oko 70 000 eura,a rata kredita oko 10 000 eura.nadam se da će oni kasnije doći do zarade u visini rate

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Eurotruck Simulator 2

kako vi vozite te dugacke rute? vjerovatno dolazi s levelom,jer su meni zasad otkljucanje samo ove do otprilike 8-10 000 eura lvl 8 sam

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ne znam jesteli vi primjetili , ali na ovom patch 1.3 treba duze vremena da zakocis sa 90 km/h nego na obicnom 1.1 .. bas ubacim patch i kontam da vidim sta ima nova , i onako navikao da zakocim brzo , zaletim se na petlji i krenem da kocim u posljednji tren kad nista .. i bum prevrnem se , 27 % odstete , oko 15k morao platiti .. bem ti {#}

15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

ja imam 2 zenske zaposlene i nekog muskog... muski je dobar, ova jedna zenska je solidna, al druga zenska je katastrofa... nebi joj dao ni da tacke (kolica) gura... sprema joj se otkaz... 0,26€ po kilometru mislim da zarađuje, katastrofa. inace sam 5 lvl imam 3 zaposlenika i kamiona+ja naravno :) kredit sam otplatio, sad kad mi je banka povecala svotu na 500k razmisljam opet dic kredit i zaposlit jos 1-2 radnika :)  radnici mi imaju 2 merca i renola, ja vozim volva 750ks+ neke sitne nadogradnje. pomalo se napreduje, sad kad imam track ir, dobio sam vecu volju za igranjem. sve u svemu zadovoljan sam igrom, mada bi volio vidjet vece gradove i vise gradova, malo balkana itd... valjda ce to ubacit u narednim patchevima :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
karlo666 kaže...

ja imam 2 zenske zaposlene i nekog muskog... muski je dobar, ova jedna zenska je solidna, al druga zenska je katastrofa... nebi joj dao ni da tacke (kolica) gura... sprema joj se otkaz... 0,26€ po kilometru mislim da zarađuje, katastrofa. inace sam 5 lvl imam 3 zaposlenika i kamiona+ja naravno :) kredit sam otplatio, sad kad mi je banka povecala svotu na 500k razmisljam opet dic kredit i zaposlit jos 1-2 radnika :)  radnici mi imaju 2 merca i renola, ja vozim volva 750ks+ neke sitne nadogradnje. pomalo se napreduje, sad kad imam track ir, dobio sam vecu volju za igranjem. sve u svemu zadovoljan sam igrom, mada bi volio vidjet vece gradove i vise gradova, malo balkana itd... valjda ce to ubacit u narednim patchevima :)

Jes ti riješio problem sa okretanjem glave u kabini?

Raise hell in heaven
15 godina
trucktz kaže...

Ne znam jesteli vi primjetili , ali na ovom patch 1.3 treba duze vremena da zakocis sa 90 km/h nego na obicnom 1.1 .. bas ubacim patch i kontam da vidim sta ima nova , i onako navikao da zakocim brzo , zaletim se na petlji i krenem da kocim u posljednji tren kad nista .. i bum prevrnem se , 27 % odstete , oko 15k morao platiti .. bem ti {#}

Nisam ga još instalirao, ali za panic kočenje dignem sve snage na noge.

Znači kad me iznenadi crveno ili auto dignem ručnu, kočim na normalne kočnice i držim retarder. Otkad ovo radim, zabijem se jednom u 10 tura.

Pingu ;)
15 godina
neaktivan
St0ka kaže...

jesam... morao sam obrisat ove face track i te gluposti... sad radi na mis... al buduci da sam nabavio track ir, mis vise ne treba, a dozivljaj je sad potpun ;)

14 godina
neaktivan
crack kaže...

kako vi vozite te dugacke rute? vjerovatno dolazi s levelom,jer su meni zasad otkljucanje samo ove do otprilike 8-10 000 eura lvl 8 sam

Ja sam lvl 7 i imam već poslove za 12-15 tisuća eura...Ovisi i koje vještine "učiš" ,ja dugačke rute u kombinaciji s kemikalijama i tim glupostima i dobro ide :)

15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

ja se isto bacio na ADR certifikate, ali i visokovrijedni teret... mada pokusavam sve drzat uravnotezeno...

a sad idem isprobat mod ovih pravih naziva firmi :)

BTW evo glasniji zvuk motora u kabini... pa tko hoce nek skine. ovaj radi...

http://www.file-upload.net/download-6723096/z-louder-int-sound-schleicher77--13db-v1.0.1.scs.html

Moj PC  
0 0 hvala 4
15 godina
karlo666 kaže...

ja se isto bacio na ADR certifikate, ali i visokovrijedni teret... mada pokusavam sve drzat uravnotezeno...

a sad idem isprobat mod ovih pravih naziva firmi :)

BTW evo glasniji zvuk motora u kabini... pa tko hoce nek skine. ovaj radi...

http://www.file-upload.net/download-6723096/z-louder-int-sound-schleicher77--13db-v1.0.1.scs.html

E to mi je trebalo. Volim čut motor, lakše je šaltat brzine po zvuku nego non stop okretaje gledat, a ako pojačam zvučnike doživim šok nakon odvožene rute sa menu zvukom.

Pingu ;)
16 godina
karlo666 kaže...
St0ka kaže...

jesam... morao sam obrisat ove face track i te gluposti... sad radi na mis... al buduci da sam nabavio track ir, mis vise ne treba, a dozivljaj je sad potpun ;)

Super. Sad više ne moraš ulazit u križanja kamikaza style.

Raise hell in heaven
15 godina
neaktivan
St0ka kaže...
Super. Sad više ne moraš ulazit u križanja kamikaza style.

pff... ko da je to ikad bio problem... hehe...

15 godina
Eurotruck Simulator 2

sta svi hvale taj track ir sta je to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

@crack

Jel ima negdje kod nas za kupiti track ir 5??

14 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Htio bih kupiti ali neznam dal da čekam Steam key koji će MOŽDA biti a možda i ne.  NIsam pametan.

Malo je po meni loše ovo napravljeno s keyom. Što kada srušim win..Kolke su šanse da mi da odheb na taj key?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Sad vozim lijevom trakom na auto putu , idem 90 km/h , gledam nema nikog ispred mene .. Kad ovaj frajer iz desne trake , 1 m ispred mog kamiona samo hladno predje u lijevu a vozio je sporije (oko 80km/h).. ja da njega izbjegnem , skrenem desno i udarim u ogradu i prevrnem se .. 54 % štete na trucku , 25 na prikolici .. malo je reč koliko sam iznerviran {#}

16 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Ne znam zašto si ga izbjegavao, kočnica + retarder bi riješili stvar bez promjene trake...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2

Nova ruta Strasbourg - Lyon

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice