updateo grafu... mijenjao rezu... inace imam 19" monitor i reza mi je 1280x1024... koju god sam drugu probao isto se događa, jedino sam nasao rezu 1280x7xx (neznam tocno koja je) i nema crnih rubova samo ako je windowed mode... ako stavim full screen opet crni rubovi :/ kad sam u kabini, ne mogu skretat pogled lijevo ni desno, samo slika nabrzinu zatreperi ali pomaka nema, kad mis micem isto samo slika zatreperi ali nece okrenut glavu... probao reinstall igre, opet isto sra*e... poludio sam majkumu. idem na raskrizje i samo se zaletim pa kako bude, ako nikog ne pokupim super, al obicno se neki manijak nađe i spuca mi se u prikolicu :(
Igra ti ne podrzava 4:3/5:4 ratio i zbog toga imas takozvane "black barse"...... koju god rezu da stavis trebalo bi ti biti bez black barsa ako je u windowed mode-u, a normalno ako odes u full screen mod da ces imati black barse kada je igra zapravo 16:9 ratio, zaslon ce si prilagoditi sliku full screen mode-u odnosno sirina i visina ce se povecati u istom omjeru (1:1) i nece ti biti razvucena slika ni na jednu stranu ali ces imati black barse jer kada nebi bilo tako onda bi ti vozilo npr izgledalo "mrsavo"........
Mislim, to ti je isto kao kada gledas video na youtube-u odnosno nativnu/pravu 720p ili 1080p rezoluciju, ako povecas malo neces imati black barse ali ako odes full screen imat ces black barse ako ti je rezolucija zaslona na desktopu 1280x 1024 i sl.
Ugl, treba im se zaliti ili predloziti da podrze 4:3/5:4 ratio...