Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.956.705
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Eurotruck Simulator 2 aka next

kako da blokam igru da se ne spaja na net,firewall mi neradi,jel ima koji drugi nacin.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Imam Logitech MOMO, nemam nikakvih problema, daju se naći dobri dealovi u oglasnicima (tipa 400kn u dobrom stanju). Igra ne izgleda nimalo extra obzirom na zahtjeve. Morala bi raditi na max sa HD4850/GTS 250 i bilo kojim dual coreom. Nadajmo se da će to riješiti patchom...

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni volan trza i kad je u normalnom položaju i kad skrećem tj ulazim u zavoj, očito nije dovoljno precizan, no čudno mi je zato što je u drugim simulatorima (GTS, ETS, STDS) radio perfektno?!

Probo sam i s org driverima i bez njih, pa sve sam one opcije isprobo i malo je bolje al opet nije to to :/

Ne znam više šta napravit :(

EDIT: Volan je logitech formula vibration feedback wheel

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 21:57 (Trawis).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

neko cd key na PM, hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ima li negdje mod za poboljšanju fiziku a sa limiterom na 90,ovi modovi do sada prtljaju po prijenosima mjenjača a kako igram na automatic stalno je ili preko 1500 obrtaja ili pada ispod 1000 pa stalno prebacuje brzine?

Za lag ne znam...mjerio sam sa fraps-om na ultra postavkama od 37-60fps kada upalim svjetla padne recimo sa 50fps na 41fps.

AI vozač me napucao u prikolicu straga,njegova greška,bez kaznenih bodova ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 22:15 (Spartakus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

your mom forgot her dildo in town

nije mi se dalo palit fraps

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
11 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Eurotruck Simulator 2 aka next
Trawis kaže...

Meni volan trza i kad je u normalnom položaju i kad skrećem tj ulazim u zavoj, očito nije dovoljno precizan, no čudno mi je zato što je u drugim simulatorima (GTS, ETS, STDS) radio perfektno?!

Probo sam i s org driverima i bez njih, pa sve sam one opcije isprobo i malo je bolje al opet nije to to :/

Ne znam više šta napravit :(

EDIT: Volan je logitech formula vibration feedback wheel

imo sam i ja taj isti problem s volanom logitech formula force gp, uspio sam to riješiti tako da sam sensitivty smanjio skoro na nulu a linearity stavio na maximum, uglavnom prtljaj po tim potstavkama i trebalo bi proraditi... :) jer čini mi se da je njemu linearity nešto tipa, kao koji okretni kut volan ima, tj. barem imam takav dojam da ta potstavka tako funkcionira.

12 godina
neaktivan
Tek pocetak a vec kazni za brzinu i za lupanje...i imam jednu primjedbu skretanja s autoceste tj odvojke su ocajno napravili,totalno su neuočljivi hvala bogu da imam GPS

0 0 hvala 0
16 godina

ubacio sam ovaj mod da imam prave znakove i imena kamiona ali opet mi ostalo sve staro :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Imam Logitech MOMO, nemam nikakvih problema, daju se naći dobri dealovi u oglasnicima (tipa 400kn u dobrom stanju). Igra ne izgleda nimalo extra obzirom na zahtjeve. Morala bi raditi na max sa HD4850/GTS 250 i bilo kojim dual coreom. Nadajmo se da će to riješiti patchom...

ja imam u novoj konfi GTX550ti i Intel G630 2.7 Ghz i meni ide na ultra,i hvala za Logitech MOMO sto si napisao,taman trebam svog iz ormara izvaditi,zadnji put je sluzio u Shiftu 2 lol

Xc
13 godina

Maticna: Motherboard - ASUS P5P41D

Procesor: Pentium Dual-Core CPU E6300 @ 2.80GHz

Graficka: ATI Radeon HD 4770

Memorija: 3GB

Hard Disk: Sata 320 GB

Evo moje konfe..i kad upalim svjetla il dajem žmigavce onda mi pocinje lag :S

neznam jel ima neko pridlog neki..da probam neke druge drivere il šta..neki program..

neznam više ni sam..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Meni se danas desilo, vozim se onim uskim putevima, mislim gdje imas saobracaj samo u po jednoj traci iz obasmijera, i idem tako nekih mozda 60 70 kmh, iz suprotnog smijera ide kamion na nekih 30m, pojavljuje se auto iza njeg pretice ga, reko u pm sta je ovo, sreca pa je bilo ravno i nije bilo branika skrenem s puta jedva nekako, i prodjem sa ostetom kamiona od 18% i prikolicom 3%, desavaju li se vama takve situacije :D
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
Xpider kaže...
Meni se danas desilo, vozim se onim uskim putevima, mislim gdje imas saobracaj samo u po jednoj traci iz obasmijera, i idem tako nekih mozda 60 70 kmh, iz suprotnog smijera ide kamion na nekih 30m, pojavljuje se auto iza njeg pretice ga, reko u pm sta je ovo, sreca pa je bilo ravno i nije bilo branika skrenem s puta jedva nekako, i prodjem sa ostetom kamiona od 18% i prikolicom 3%, desavaju li se vama takve situacije :D

Puno puta,danas sam preletio ogradu zbog mrtvog auta,isti slučaj obilazi kamion ja vozim oko 110 i bila zaštitna ograda i neznam ni sam kako sam ju preletio,kamion je bio oko 19% prikolica 22%,strašno nisu normalni,a na semaforima se vuku ko gladni srat,uvjek me naživciraju,pogotovo kad su gužve,isto tako kad sam na auto cesti idem laganini i odjednom mi izleti nekakav glupan koji se priključio na auto cestu a moro je čekat da prođe promet ne on meni izleti.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
14 godina
neaktivan

mozda vam je registry u neredu vama kojima lagga ,probajte Gamebooster za zatvorit sve background taskove(steam,torrent,i sl.)

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Prije nekoliko dana upisao key i radilo je mozda 1-2 dana i jutros opet ne radi i sad upisem isti key i radi. Slucajno kliknem ESC i pise probna verzija zavrsena. Igra je predobra ali je nazalst vise ne mogu igrat radi keya

0 0 hvala 0
15 godina

Kupit ću igru definitvno samo čekam da izbace patch i dok sredim prokleti volan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zelenbic kaže...

your mom forgot her dildo in town

nije mi se dalo palit fraps 

F10 screenshot u igri.

Swedish latin super funk.
14 godina

digao 400k eura kredita, u luksemburgu nadogradio garažu za 180k eura, prvom vozaču dao man za 100k eura, drugom volvo za 100k eura, a sebi uzeo scaniu 360 za 100k eura, i sad po malo vozim i otplačujem, volan imam smartbox v9, ali mi trza pa ne igram s njim, još ću probat nekaj složit

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Level 11 - 12,83% mape otkriveno,kupio sam volvo sa nekim nadogradnjama 6x4,nešto više dođe održavanje guma jer ih ima više ali retarder ne koči isto kao renaultu koji sam prodao,odaziv kod volva je nešto slabiji...ali zato 700ks..."specijalizacija" samo za oversized teret i duge pruge gps me je u jednom trenutku proveo kroz grad negdje na jugu FR...katastrofa i putevi,uski puni zavoja...tura od 900km trajala je uru vremena i 917€štete na teretu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Za ovu igru bilo kakav 900° je OK.

MOMO(240°) ili Driving Force Pro(900°) se daju nać na njuškalu povoljno.

Pingu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

opasan start... pozutio u prvoj minuti... hahaha

jel ima ko ideju zasto mene ovoliko zeza ovaj ETS2? pored problema sa kontrolama kamere i gadnim crnim rubovima sa donje i gornje strane, skuzio sam da ne mogu napravit print screen... stisnem ja fino print screen, odem u paint, stisnem paste, kad ono print screen desktopa, igra kao da nije ni otvorena??? dafuq??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
karlo666 kaže...

opasan start... pozutio u prvoj minuti... hahaha

jel ima ko ideju zasto mene ovoliko zeza ovaj ETS2? pored problema sa kontrolama kamere i gadnim crnim rubovima sa donje i gornje strane, skuzio sam da ne mogu napravit print screen... stisnem ja fino print screen, odem u paint, stisnem paste, kad ono print screen desktopa, igra kao da nije ni otvorena??? dafuq??

Mislim da je F12 il jedna od tih tipki za print screen.

I što se tiče tih crnih rubova. Jesi probo rezoluciju mjenjat, updateo grafu na najnovije drivere?

Raise hell in heaven
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 23:57 (St0ka).
15 godina
neaktivan

updateo grafu... mijenjao rezu... inace imam 19" monitor i reza mi je 1280x1024... koju god sam drugu probao isto se događa, jedino sam nasao rezu 1280x7xx (neznam tocno koja je) i nema crnih rubova samo ako je windowed mode... ako stavim full screen opet crni rubovi :/  kad sam u kabini, ne mogu skretat pogled lijevo ni desno, samo slika nabrzinu zatreperi ali pomaka nema, kad mis micem isto samo slika zatreperi ali nece okrenut glavu... probao reinstall igre, opet isto sra*e... poludio sam majkumu. idem na raskrizje i samo se zaletim pa kako bude, ako nikog ne pokupim super, al obicno se neki manijak nađe i spuca mi se u prikolicu :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
karlo666 kaže...

updateo grafu... mijenjao rezu... inace imam 19" monitor i reza mi je 1280x1024... koju god sam drugu probao isto se događa, jedino sam nasao rezu 1280x7xx (neznam tocno koja je) i nema crnih rubova samo ako je windowed mode... ako stavim full screen opet crni rubovi :/  kad sam u kabini, ne mogu skretat pogled lijevo ni desno, samo slika nabrzinu zatreperi ali pomaka nema, kad mis micem isto samo slika zatreperi ali nece okrenut glavu... probao reinstall igre, opet isto sra*e... poludio sam majkumu. idem na raskrizje i samo se zaletim pa kako bude, ako nikog ne pokupim super, al obicno se neki manijak nađe i spuca mi se u prikolicu :(

Gledajući tvoj PC takve stvari se i ne bi trebale događati. Odakle si skinuo, možda sama instalacija koruptirana al instalira kao bez grešaka. I da još jedno iskustvo mi pada na pamet. Ono što sam ponekad primjetio je to da kad izađe neka nova igra oni koji imaju Ati grafe redovito imaju i probleme, sve dok Ati tj. AMD ne izda novi driver za popravak grešaka. Nisam sad puno gledo al sad sam na brzinu preletio konfu od korisnika koji je par postova prije rekao da ima lag prilikom paljenja svjetala i pokazivača smjera, i ima isto Ati. Nije da napadam Ati ali mi zbilja tako izgleda. Jer ja mogu reć da neam apsolutno nikakvih problema ni s grafikom, ni s volanom ni s lagom. Sve uredno radi a imam još i SLI.

Raise hell in heaven
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 0:16 (St0ka).
15 godina
neaktivan

meni sve kontrole rade savrseno osim tog sa kamerom. volan perfektno, lag nemam ni najmanje a sve je na ful ful podeseno... cudno da niko nema problem slican mom. jel mi moze neko uploadat ili poslat svoj controls.sii fajl da probam. skinuo sam igru sa njihove sluzbene stranice... bas idem probat face track, da vidim jel hoce registrirat pokrete glave :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
karlo666 kaže...

meni sve kontrole rade savrseno osim tog sa kamerom. volan perfektno, lag nemam ni najmanje a sve je na ful ful podeseno... cudno da niko nema problem slican mom. jel mi moze neko uploadat ili poslat svoj controls.sii fajl da probam. skinuo sam igru sa njihove sluzbene stranice... bas idem probat face track, da vidim jel hoce registrirat pokrete glave :)

E još mi jedna stvar pala na pamet...jesi možda stavio pokrete glave na neke tipke na volanu. Možda volan registira te tipke kao stalno pritisnute i onda nemoš pomicat pogled u kabini. Meni na volanu nekad zna bit da mi 2 različite tipke budu istovremeno aktivirane a pritisnuo samo jednu. Ili možda stalno pritisnut broj 5 na numeričkoj tipk. Moguće da si nešto zeznuo u postavljanju kontrola.

A za ovo sa crnim rubovima mi više niš ne pada na pamet. Možda jedino ak možeš posudit/nabavit drugi monitor pa vidit jel tu negdje problem.

Raise hell in heaven
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 0:36 (St0ka).
15 godina
neaktivan

nista od tipki na volanu nisam namjestao osim zmigavaca... i oni rade bilo da ih stisnem na tipkovnici ili na volanu... a ovo za crne rubove sam nesto sad naguglao al neznam jel to istina... imam 4:3 aspect ratio a igra ga bas i ne podrzava. navodno da najbolje radi na 16:9 ili mozda neki drugi wide screen... jel moguce promjenit aspect ratio negdje u postavkama ili cfg datoteci? znam da se recimo u dirtu 2 to moglo podesavati...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
karlo666 kaže...

nista od tipki na volanu nisam namjestao osim zmigavaca... i oni rade bilo da ih stisnem na tipkovnici ili na volanu... a ovo za crne rubove sam nesto sad naguglao al neznam jel to istina... imam 4:3 aspect ratio a igra ga bas i ne podrzava. navodno da najbolje radi na 16:9 ili mozda neki drugi wide screen... jel moguce promjenit aspect ratio negdje u postavkama ili cfg datoteci? znam da se recimo u dirtu 2 to moglo podesavati...

Men se sve više čini ko da ti igra iz nekog razloga registrira tipku za centriranje pogleda kao stalno stisnutu.

A ovo za monitor moguće. Moj monitor je isto 19" ali je wide. A za ovo mjenjanje aspect ratia ne znam.

Raise hell in heaven
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 0:43 (St0ka).
15 godina
neaktivan

koja je to tipka za centriranje pogleda... da je pobrisem sa lica zemlje... ne kontam zasto se meni uvijek takve stvari događaju -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
karlo666 kaže...

koja je to tipka za centriranje pogleda... da je pobrisem sa lica zemlje... ne kontam zasto se meni uvijek takve stvari događaju -.-

Numerička tipkovnica ti je po defaultu napravljena za poglede u kabini, to je uz miš. A Num 5 ti centrira pogled u sredinu. Pa eto moguće da ti to stvara probleme.

Raise hell in heaven
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice