Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.960.218
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
Re: Eurotruck Simulator 2 aka next
strbi kaže...

evo igra mi se instalirava, vidim da je svi hvalite, pa rekoh da probam :) vidim da svi trazite nekakav mod da se makne speed limit, zar je on ubacen, što nemogu da vozim dvesta na sat? :( haha

i zanima me kako funkcionira to sa kreditima, jel mogu pobjeci kad dignem kredit sa svojim kamionom i sve pare staviri na tajni racun u svicarskoj, i onda me policija halta? {#}

Možeš,ali ako te ulovu uzmu ti kamion i tebe stavu u zatvor,imaš pravo na odvjetnika ali nećeš imati dovoljno love za malo boljeg,jer ti sjedaju na račun i maznu ti sve...bolje se potrudi da ne bježiš muriji u ovoj igri jer zbilja nemaju milosti..

15 godina
neaktivan
Eurotruck Simulator 2 aka next

nisam znao za ovo sa policijom i kreditima... i racunom u svicarskoj... eto dobro dosla nova informacija hahahahaaha

zaboravili ste reci da ugradite krila na kamion i kad pređete 100km/h kamion poleti... da da, probajte to :D haha

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
kurt kaže...

moze netko napravit mod bez limita brzine?znam da je netko ovdje postao da to zna napraviti...

110 Km/h mod

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/eurotruck-simulator-2-aka-next/3227470.aspx

13 godina
neaktivan

I sad će se s tim modovima , shebat igra , ne hvala vozim normalno i mogu vozit do 100 km/h , neznam kako vi do 90 km/h samo.

1 0 hvala 0
15 godina
Kosco kaže...

I sad će se s tim modovima , shebat igra , ne hvala vozim normalno i mogu vozit do 100 km/h , neznam kako vi do 90 km/h samo.

100 na nizbrdici ali 90km/h je maksimum na ravnome.

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
Trawis kaže...
kurt kaže...

moze netko napravit mod bez limita brzine?znam da je netko ovdje postao da to zna napraviti...

110 Km/h mod

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/eurotruck-simulator-2-aka-next/3227470.aspx

vec imam 120 km/h,pitam da li ima jos vise

battlelog:kickass1999
14 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Evo SS jedne vožnje čisto da se vidi brzina kamiona :D,prazan je bio,a i pun isto tako ide(samo treba više ravne ceste).

cek,a kak ti ides 170?

sry za double post

battlelog:kickass1999
13 godina
neaktivan

ja imam 140, ali to je to. Da ides vise trebas bas odabrati put sa puno ravnine i da je autocesta.

15 godina
kurt kaže...
Trawis kaže...
kurt kaže...

110 Km/h mod

Koliko hoćeš da napravim?

13 godina
neaktivan

tražim cijeli dan pravi IVECO logo (samo mi taj fali još)

pls ako neko nađe može li stavit? (ja cu isto ucinit ako nađem)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma daj ova igra je prevara, prodem dva puta na ŽUTO i oni kažu crveno i ode 2*350€..a u kreditu sam :) izgleda da idem u svicarsku i tajni racun..ahahah {#}

šalim se, morat cu voziti normalno :) sad sam kupio kamion i vozim za svoju tvrtku, ali moram ga tankati, tako da msm da cu ipak probati onako još da vozim za druge vozače i da oni pokre sve troškove...kako proširiti garažu i unajmiti vozača onda?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja se isto mucio kak povecat garazu... maskirali su gumb za nadogradnju, jedva sam ga naso... kad uđes u garazu, u gornjem lijevom kutu na slici garaze imas nadogradi il tak neki gumb...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kurt kaže...
kruskar kaže...

Evo SS jedne vožnje čisto da se vidi brzina kamiona :D,prazan je bio,a i pun isto tako ide(samo treba više ravne ceste).

cek,a kak ti ides 170?

sry za double post

Scania 730ks,mod da nemam limita za brzinu i to je to,s teretom isto mogu povući 170 sam trebam dosta ravne ceste.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
17 godina

I mene zayebalo zuto vise puta, trebali su staviti da prvo treperi zeleno svjetlo prije zutog.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Renault ti je u Francuskoj u Parizu Imaš Magnum i Premium kamione Ja sam na 14. levelu 3 kamiona i 2 šofera + ja Vozim na joystick Logitech al planiram uzeti volan Kupio sam igricu Ako kog zanima, imate program gdje možete stavljat lovu koliko hoćete Al to nije to Ja sam odplatio 100000€ I ostaje mi još za odplatit onaj od 400000€ Nije gušt napucat lovu i to je to Ako kupite novi interijer kamiona, na displeju vam je navigacija I netrebate onu na F3 :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

počeo sam sa ETC2, danas, sada sam na 4 levelu, igram sa scania-om :) sa sjedištem u berlinu i dva kredita  

najdulja trasa mi je do londona, te imam 2 zaposlena sa man-om, 

zanima me da li netko ima i može napraviti live_streams datoteku za narodni radio, totalni radio te radio rijeku,

te me zanima kako da napravim slike kamiona, (da li sa frapsom ili prtsc) da ih mogu staviti na forum 

*** nisam ovlašten da dajem potpis ***
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

evo nekoliko modova za ets2 simulator

http://www.ets2-mods.com/

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
zanima me moje racunalo mi se cini dosta slabo za ovu igru? stavim postavke na srednje i jos mi igra onako usporena pogotovo kada upalim zmigavce :S
veky
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dado16 kaže...
zanimljivo mi je kad me auti pocnu preticat....molim Boga da se bar jednom sudare, da nisam jedini kojem se desilo :)

lol,auto je išal preticati kamion i vozi lik po mojoj traci,i reko ajde više prođi ga i tak se približavam sve bliže i bliže i lik se i dalje vozi u mojoj traci,,a dao je žmigavac tek nakon kaj sam mu došal skroz blizu,i nije se vrAtil u svoju traku,tak da sam ga moral zaobići,nice bug {#}

Live to win!!!
17 godina
Trawis kaže...
kurt kaže...
Trawis kaže...
kurt kaže...

110 Km/h mod

Koliko hoćeš da napravim?

Da ti se na 130? To mi je nekako optimum. Inače igra rula, vozim s volanom i guštam.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
17 godina
neaktivan
vekyyy kaže...
zanima me moje racunalo mi se cini dosta slabo za ovu igru? stavim postavke na srednje i jos mi igra onako usporena pogotovo kada upalim zmigavce :S

čudno :S kod mene na Sempronu igra leti na high~ultra sve po-ukljuceno af max,mlaa,hdr sve zivo ukljuceno(tak je bilo na defaultu .čim sam install odma igrat,kasnije pogledam postavke,ostal sam zapanjen,mislih da će biti neigrivo na jednojezgrenom procesoru kad ono...valjda je to zbog ostatka konfiguracije),1680 reza fps od 22 do 85,zavisi u gradu je cca 22 najmanji u kabini malo šteka ali ono nije strašno ugodno je i dalje,na otvorenom u kabini je od 35~50 ,kamera na broj 2 na otvorenom fps je tada 75~85 varira.

prilično je sasvim OK s obzirom na procesor,zadovoljan sam.{#}

Live to win!!!
14 godina
neaktivan
onda ja neznam do cega je kod mene :S
veky
13 godina
vekyyy kaže...

i kod mene je tako bez brige..mislim imam ja dobar komp..normalno mi sve radi na high ali kad upalim žmigavce il svjetla osjeti se štekanje..neznam..vidit cemo sa sljedecim updateom ako ce isto bit..

15 godina
neaktivan
vekyyy kaže...

Igra je loše optimizirana, vjerojatno će uskoro patch koji će to popraviti ;).. Nego ja gledam vi svi odma dižete kredite, ja ću fino do nekih 80 000 eurića i onda neki mali kredit dići, kupit kamion i otplatiti.. A nakon toga opet štedi za sve ostalo :D

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 14:44 (luxxxfromhell).
14 godina
neaktivan

u kabini kada vozim na 1400x900 postavke na visoko fps mi fraps pokazuje 33 i cini mi se kao da je nekako usporeno :S valjda ce popravit to nije valjda do skatule moje Xd i mozda bi bilo bolje da stavim win 7?

veky
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 14:52 (vekyyy).
14 godina
neaktivan
Hannover si pogledao? najskuplja je R720 al nakon 25. levela 216000€ Tak nešt Nisam sad za kompom pa ne znam najtočnije
16 godina

Izvolite, mod za prava imena SVIH kamiona, i interijera i eksterijera, čak i vanjštine kod salona, zastava, itd. :)

KLIK

Moj PC  
0 0 hvala 8
14 godina
neaktivan
Reedy kaže...

Izvolite, mod za prava imena SVIH kamiona, i interijera i eksterijera, čak i vanjštine kod salona, zastava, itd. :)

KLIK

Kako da se instalira?

15 godina
Unknown_Hacker kaže...
Reedy kaže...

KLIK

Kako da se instalira?

Samo ekstraktiraš ovde.

C:\Users\XXXXX\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod

Swedish latin super funk.
17 godina
neaktivan
Unknown_Hacker kaže...
Reedy kaže...

KLIK

Kako da se instalira?

staviš file u documents/Euro truck simulator 2/mods folder i to je to.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice