Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.230.800
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Eurotruck Simulator 2 aka next
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Eurotruck Simulator 2 aka next
DangerousB kaže...

nikad nisam volio ovaj tip igre ali ovo uhhh joj 5 tura odbacio po njemackoj :D i fali mi jos 200 eura da kupim svoj kamion :D hahaha ali me interesuje imal kakva mogucnost da ubacujem svoje radio stanice?? :S jer one koje imaju su bas bzvz :( znam da mogu muziku ubaciti!

U dokumentima imaš mapu Euro Truck Simualtor 2 i u njoj mapu music u koju možeš staviti svoju muziku!

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
17 godina
DangerousB kaže...

nikad nisam volio ovaj tip igre ali ovo uhhh joj 5 tura odbacio po njemackoj :D i fali mi jos 200 eura da kupim svoj kamion :D hahaha ali me interesuje imal kakva mogucnost da ubacujem svoje radio stanice?? :S jer one koje imaju su bas bzvz :( znam da mogu muziku ubaciti!

Uredi datoteku live_streams.sii u Euro Truck Simulator 2 direktoriju u svojim Dokumentima i tijekom igranja slušaj svoj omiljeni Internetski radio!

Support http://blog.scssoft.com
17 godina
trucktz kaže...

Pozdrav svima. Registrirao sam se samo zbog ove teme i ove igrice. Ukratko imam dva "problema" . Prvi je , manji ali dosta mi smeta. Naime zvuk u kabini skoro da se ne čuje , rad motora , šaltanje , žmigavci itd .. Gledao sam na opcijama , sve je normalno pojačano. Kad prebacim na kameru van kabine , onda je zvuk dobar , sve se čuje ali unutra skoro pa ništa. Jel to do mene ili je takva igra napravljena ? 

Drugi problem je lagg. Igram na High postavkama i lijepo radi bez imalo lagga ... dok su ugašena svijetla. Čim upalim poziciju ili kratka odmah se stvori manji lagg , odnosno manje štekanje. Probao sam u opcijama napravit ali nikako , čak kad stavim i na Low isto bude. Konfiguracije PCa su : procesor i3 3.3gh , 4 gb rama , 2 gb graficke .. znači nije do samog PCa.. 

Ako neko zna u čemu je poenta , bio bi mu zahvalan .. 

Inače igra je vrh {#}

Da, zvuk u kabini čuje se dosta slabo i to je do igre. Možda će to nekim od sljedećih patcheva biti poboljšano...

I drugi problem (lag) je do igre. Koju grafičku imaš?

13 godina
neaktivan

Šta je već prošlo 4h...Zakon igra,zvuk je nešto prigušeniji u renaultu,u ostalim nisam primjetio čak je vrlo ugodan u mercu,pak u ivecu zna da iznervira pisak turbine ili to plastika se čuje :) - dobro su ukopili zvuk u pozadinu.Ne tako skoro tura u englesku - zaboravio da voze kontra stranom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 4:37 (Spartakus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Moze meni key za igru u PP? Hvala unaprijed!

0 2 hvala 0
17 godina
I ja se zeznia kad sam isa u englesku.onih 90km na sat-jel to maximala ili automatski ogranicava brzinu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

90 je max brzina svih kamiona...nazalost :(  nego, jel jos neko probo sa h-shifterom?  i de molim vas nek neko napise kako se ustima da mogu gledat lijevo, desno po kamionu i kontrolirat misem pomicanje pogleda.

17 godina
neaktivan
zstef kaže...
trucktz kaže...

Pozdrav svima. Registrirao sam se samo zbog ove teme i ove igrice. Ukratko imam dva "problema" . Prvi je , manji ali dosta mi smeta. Naime zvuk u kabini skoro da se ne čuje , rad motora , šaltanje , žmigavci itd .. Gledao sam na opcijama , sve je normalno pojačano. Kad prebacim na kameru van kabine , onda je zvuk dobar , sve se čuje ali unutra skoro pa ništa. Jel to do mene ili je takva igra napravljena ? 

Drugi problem je lagg. Igram na High postavkama i lijepo radi bez imalo lagga ... dok su ugašena svijetla. Čim upalim poziciju ili kratka odmah se stvori manji lagg , odnosno manje štekanje. Probao sam u opcijama napravit ali nikako , čak kad stavim i na Low isto bude. Konfiguracije PCa su : procesor i3 3.3gh , 4 gb rama , 2 gb graficke .. znači nije do samog PCa.. 

Inače igra je vrh {#}

Da, zvuk u kabini čuje se dosta slabo i to je do igre. Možda će to nekim od sljedećih patcheva biti poboljšano...

Pa sasvim je normalno da se zvuk cuje slabije u kabini, ne znam sto vam to smeta, to je bas realisticno. Imate osjecaj da sjedite unutar kamiona, a kad prebacite na kameru 2, ono za sada, zvuk se odmah pojaca, kao da ste pored kamiona.

za lag ne znam, meni sa mojom konfom ne stopa.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
14 godina
neaktivan

Ovo skinite
Ovo je MOD za bolju fiziku kabine i bez limita na 90km/h, ubacite ovo u mydocuments/ETS2/Mods:

Sto se tice mijenjaca, ja vozim na H-Shifteru+rage+splitter (dakle imas parne i neparne brzine+ vise i nize brzine)!!
Dosta je dobro napravljen taj mijenjac, i imas stvarno osjecaj kao da vozis zapravo kamion (posto sam ga u stvarnosti vozio), + ja igram s G27 ;)

EDIT:

Evo ako netko hoce jace zvukove iz kabine... ;)

LINK

Raspakirati iz .rar , te ubaciti u Mydocuments/ETS2/Mods

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 10:24 (Kiki287).
13 godina
neaktivan

Imam igru, sve radi kako treba, ali...

...ima li možda Engleski jezik, sad imam Ruski, neki Linhenštajnski i tak' to?

LP.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BestOne kaže...

Imam igru, sve radi kako treba, ali...

...ima li možda Engleski jezik, sad imam Ruski, neki Linhenštajnski i tak' to?

LP.

Odakle si skidao? Skini sa offical stranice. Tamo imaš puno jezika.
Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
15 godina

koliko moze potegnut sa ovim modom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

putovao iz kiela u berlin.0:40 kratka svjetla upaljena idem preticat drugi kamion,lijepo ja pretičem a kad ono kamion iz drugog smijera.frontalni sudar samo takav jedva sam kamion izvukao...ah jesam se protresao kad sam se slupa :D i kad sam iša iz berlina u kiel kiša me uhvatila odlično je bilo ;-)

PRODAJEM AJVAR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pozdrav, ako sam dobro shvatio, skinem demo, upisem u njega cd key i imam full igricu?
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

super ovo bez ogranicenja na 90km/h... scania potegla do 140 prazna, sa teretom nisam jos probao... a sto se tice sudara, userem se svaki puta kad cujem onaj zvuk, samo od jednom buuum... strava. nego jel imate vi one crne rubove sa donje i gornje strane ekrana? ja neznam kak da ih se rijesim :/  i nikako ne mogu napravit da mogu okretat kameru u cockpitu :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da.

13 godina
neaktivan
BestOne kaže...

Da.

To je bio odgovor na moje pitanje? :)
16 godina
tomek2510 kaže...
Pozdrav, ako sam dobro shvatio, skinem demo, upisem u njega cd key i imam full igricu?

dobro si shvatio... bas tako napravis :D ;)

14 godina

Zamolio bih dobru dušu za cd-key na PM...za brata mi je, on je lud za kamionima. Unaprijed se zahvaljujem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jel ima koja dobra dusa da mi da cd key u inbox? :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ja se pripadnem pri kucici za cestarinu.nije lako usporit s 90 haha.jedanput sam se slupa na rampi jer sam pokusa proc dok je rampa bila gore..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Molio bih cd key na PM, inače dok sam imao laptop jedva sam mogao pokrenut San Andreas i onda bi spojio volan, uzeo kamion prikolicu i vozio po 2,3 h dnevno.

Pingu ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zstef kaže...
trucktz kaže...

Inače igra je vrh {#}

ATI Radeon HD 5450 2 GB .. inače igrao sam mnoge igre koje zahtijevaju i jači PC i nikad mi nije laggalo.. 

13 godina
neaktivan
Puno hvala na cd keyu ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako svi budete share-ali isti key, neće biti ETS3, a uskoro bome niti SCS Software-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jel normalno da na medium ima laga i štekanja na mojoj konfi pod "Moj PC"?

Kao što sam i rekao, igra je odlična samo kada ne bi morao igrati na low bila bi još bolja :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

kad su nas zeznuli ovi sa origina... 29. je daleko, a moramo nekako probat igru :D

de momci kako su vam namjestene konfiguracije, ja nikako ne mogu nastimat kako treba... igram na 1280x1024 i imam crne rubove gore i dolje na ekranu (nije cijela slika) i ne mogu micat pogled u kabini, samo ravno gleda ko da mu je neko zakuco glavu za sjedalo :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kruskar kaže...

Ekipa ima ko save di ima više onih dodataka za kamion otključanih? tamo negdje 10-12razina.

Ako da neka mi na mail pošalje ili uploada.HVALA

evilmage007@gmail.com

Itko? Dajte ekipa,trebam folder koji se nalazi unutar C:\Users\Evilmage007\Documents\Euro Truck Simulator 2\profile (unutar mape profile,onaj s onim slovima i brojevima).

Bitno je da bude između 9/10 i 12/13 razine.

HVALA!

Key šaljem na PM ako tko treba.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice