Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.223
|
čitano: 8.231.841
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Eurotruck Simulator 2 aka next

ja sam napravia dvi vožnje pa diga kredit uzea sam kamion, sada radim po mapi one quick poslove. Samo to nekako ide sporo, ko zna kada ću moc zaposlit nekoga da se ta lova brže kreće

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Četiri sata odvožena, oko 25 tisuća eura sam skupio, igrao što češće bez GPS-a i uz pravilo da novi posao počinje u gradu u kojem je završio prethodni. Sa volanom, brzo prođe jer je igra taman za opuštanje. Sad treba naći digital download za manje od 30 eura (ne piratski!) jer ni FIFU13 nisam toliko platio, a ipak imam neke zahtjeve za 200kn.

U svakom slučaju, neka prošire na ostatak (bar zapadne i južne (Italija) Europe) i sve 5.

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

jel postoji kao neki autopilot koji će držat ubrzanje. Kad si na autocesti malo zabole prsti samo držat w

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Može i meni key na PM. Hvala !!!

Axtross_Hr - Origin
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Eurotruck Simulator 2 aka next
joze kaže...

jel postoji kao neki autopilot koji će držat ubrzanje. Kad si na autocesti malo zabole prsti samo držat w

Ima, ne znam koja točno tipka al zove se "cruise control" pa nađi pod kontrolama

13 godina
neaktivan

Odlična je,postavke su na ultra default bile,ubih 5 sati...ako ima netko key molio bih pm.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 22:21 (Spartakus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Odlična je igra, na 5. levelu sam s 2 MAN-a {#}

Kiša, tuneli i brda po Austriji, one vjetrenjače po Njemačkoj.... Proputovao sam puno puta tim rutama i igra je jako realno napravljena po tom pitanju. Sad mi je dosta žao što sam prodao G25 {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
vrinho kaže...

Odlična je igra, na 5. levelu sam s 2 MAN-a {#}

Kiša, tuneli i brda po Austriji, one vjetrenjače po Njemačkoj.... Proputovao sam puno puta tim rutama i igra je jako realno napravljena po tom pitanju. Sad mi je dosta žao što sam prodao G25 {#}

i uz to se osjeća baš ona atmosfera autoceste kad se ide na put :))

13 godina
neaktivan

Hvala vam (znaju koji su).Rotterdam je odlično urađen,poznam ga odlično pa potvrđujem,naročito onaj dio oko Erasmus mosta.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo ja sam odvozio 2 ture...čim sam izaša na glavnu cestu slupa sam se :D malo zeznuto priko tipkovnice

PRODAJEM AJVAR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jel bi bio problem da snimite neki gameplay video za neke koji nemogu igrat trenutno ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tomek2510 kaže...
Jel bi bio problem da snimite neki gameplay video za neke koji nemogu igrat trenutno ;)

16 godina

momci, ja trebam pomoc...  nikako ne mogu napravit da mogu okretat glavu u cockpitu da gledam lijevo desno gore dolje i to... pa ako moze mala pomoc. inace super osjecaj sa g25 i H shifterom, ma perfektno :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav svima. Registrirao sam se samo zbog ove teme i ove igrice. Ukratko imam dva "problema" . Prvi je , manji ali dosta mi smeta. Naime zvuk u kabini skoro da se ne čuje , rad motora , šaltanje , žmigavci itd .. Gledao sam na opcijama , sve je normalno pojačano. Kad prebacim na kameru van kabine , onda je zvuk dobar , sve se čuje ali unutra skoro pa ništa. Jel to do mene ili je takva igra napravljena ? 

Drugi problem je lagg. Igram na High postavkama i lijepo radi bez imalo lagga ... dok su ugašena svijetla. Čim upalim poziciju ili kratka odmah se stvori manji lagg , odnosno manje štekanje. Probao sam u opcijama napravit ali nikako , čak kad stavim i na Low isto bude. Konfiguracije PCa su : procesor i3 3.3gh , 4 gb rama , 2 gb graficke .. znači nije do samog PCa.. 

Ako neko zna u čemu je poenta , bio bi mu zahvalan .. 

Inače igra je vrh {#}

15 godina

Moze i meni taj neki key na PP? :) 

Zahvaljujem svima koji su mi poslali key{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.10.2012 11:33 (ivanoile).
13 godina
neaktivan

Igra je odlicna , sve radi bez problema i trzanja , jedino sto igram na tipkovnici ali svijet su odlicno napravili , btw hvala kolegi koji je prvi postao cd-key radi ali tek malo prije je aktiviran , nemogu naći post na kojem je napisan cd-key da kliknem Hvala , ali evo zahvaljivam se ovdje , imaš pivu od mene :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

znam da vas je već puno napisalo, al bio bi nekom Jaaaaako zahvalan kad bi me poslao key na PM. Stvarno vas mooolim ;)) Unaprijed zahvljujem!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa jeste slijepi il koji ..?
pa covjek vam je stavio prije stranicu dvije key

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ok! HVALA!!! i da, još nešt, jel može neko dat link te službene stranice gdje da skinem demo, ja sam to tražio al nemogu nigdje nač pa ako neko može stavit link za taj DEMO ;) Unaprijed zahvaljujem!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
leotom kaže...

ok! HVALA!!! i da, još nešt, jel može neko dat link te službene stranice gdje da skinem demo, ja sam to tražio al nemogu nigdje nač pa ako neko može stavit link za taj DEMO ;) Unaprijed zahvaljujem!

http://www.eurotrucksimulator2.com/

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
14 godina
neaktivan

odvozio 4 ture.igra više nego dobra.još da mi je i volan imat uff

PRODAJEM AJVAR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sheeva kaže...

pa jeste slijepi il koji ..?
pa covjek vam je stavio prije stranicu dvije key

Nisu slijepi , post je obrisan!

17 godina

jel moze i meni cd key pm?? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ekipa ima ko save di ima više onih dodataka za kamion otključanih? tamo negdje 10-12razina.

Ako da neka mi na mail pošalje ili uploada.HVALA

evilmage007@gmail.com

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

mrak igra,zadesila me kiša kakav doživljaj,još gledam gore po šiberu dere,e da jedno pitanje kad jednom stisnem L upale se kao svjetla al full losa neka,drugi put L se upale ona s kojim mogu stadion osvjetljivat,s kojima vi vozite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

L ti je pozicija i kratka a na slovo K duga , probaj :)

0 0 hvala 0
15 godina
Kosco kaže...

L ti je pozicija i kratka a na slovo K duga , probaj :)

ma bjezi idem spavat ako sad nastavim necu do jutra prestat.

13 godina
neaktivan

Probaaaajjjjj :)

0 0 hvala 0
17 godina

nikad nisam volio ovaj tip igre ali ovo uhhh joj 5 tura odbacio po njemackoj :D i fali mi jos 200 eura da kupim svoj kamion :D hahaha ali me interesuje imal kakva mogucnost da ubacujem svoje radio stanice?? :S jer one koje imaju su bas bzvz :( znam da mogu muziku ubaciti!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ako netko ima key pls posaljite mi ga na PP

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice