Escape from Tarkov

poruka: 622
|
čitano: 342.736
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Escape from Tarkov

TMIWRX

SMWPMNX

17 godina
Escape from Tarkov

Novi patch je super.

Stigao i snijeg na mape.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Escape from Tarkov

EA je kao bad?  Ne kad se ruski krkan prihvati izrade igara. 250 dolara za jebenu igru!!!!!!!!!????????? Kad se slaveni dotaknu kapitalizma, nastaje kaos.

Your mind is like a parachute! Useless unless its open

1 0 hvala 0
16 godina
popljuvali sve koji su prije kupili EOD, di je pisalo da svi buduci dlcovi bla bla je za free, prvo su taj dio izbrisali sa svih stranica i sa svih edicija da nema free dlcova, onda su se branili da ce ipak dobit pve ali samo na 6 mj dok ova verzija 250 eur za stalno, i onda su opet promjenili misljenje pa su rekli da EOD dobiti sve to ali kad bude full release igre, i zatim su nadogradnju na skuplju verziju sa 100 eur smanjili na 50 eur, reddit gori, izgubit ce sve na kraju, ljudi masovno se raspituju oko tuzbe itd. Zaista ruski isus Nikita je popljuvao sve sto je rekao
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
12 godina
Escape from Tarkov

Ovaj zadnji zimski wipe je super popularan čak i bez flea marketa. Najgore prolaze oni poput mene koji imaju standardnu verziju, jer stash napuniš dok si reko keks i onda se jebi.

Ali pojavio se bolestan čit. CPU fryer https://www.forbes.com/sites/mikestubbs/2025/01/11/new-escape-from-tarkov-cheat-can-freeze-your-pc-and-max-out-cpu/

Lvndmark je uspio zakucat jednog (uključite zvuk obavezno) https://www.reddit.com/r/EscapefromTarkov/comments/1hygki6/lvndmark_just_ran_into_a_cpu_freezing_cheater_and/

0 0 hvala 0
13 godina
Escape from Tarkov

Dokle je ovo došlo?

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ja neznam, ja sam odigrao 5 gameova, i vec sam bankrot, ovaj hardcore wipe cisti promašaj. Igra je u silaznoj putanji

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2025 21:28 (dado16).
16 godina
Escape from Tarkov

Jel izašla igra?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nope...predvida se ovaj mj ili iduci al u kakvom je stanju cisto sumnjam :)
17 godina
RePlaY kaže...

Jel izašla igra?

Sutra 1.0 release.

Tko se vraća?

17 godina
Escape from Tarkov

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Kada BF6 propadne, vraćam se :)

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
16 godina

ceka se sutra, ja sam jedan od konjina koji je opet kupio na steamu cisto da imam na steamu....(a vec imam igru preko njihove stranice)

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2025 14:32 (dado16).
12 godina
Escape from Tarkov

Ako hoces povezat postojeci bsg account sa steamom - 30 eura. LOL koji pohlepni gnomovi, koja djubrad, koja stoka pa to samo ruski mozak moze smislit. STOKA

1 0 hvala 0
16 godina
Super64 kaže...

Ako hoces povezat postojeci bsg account sa steamom - 30 eura. LOL koji pohlepni gnomovi, koja djubrad, koja stoka pa to samo ruski mozak moze smislit. STOKA

mislis za standard ediciju?

nego klasicni tarkov, popadala stranica, launcher ne radi, steam ne radi

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2025 14:08 (dado16).
12 godina
Escape from Tarkov

To si ljudima preporucao u drugoj temi? Ovu prevaru? Redd gori, ekipa je van sebe! Od svih vecih naslova izaslih u zadnje vrijeme ovo je najveci flop, najveca prevara, najveci drlog od studija i pohlepe. Activision je postena kompanija za ove. Lvndmark, Pestily..... nitko ne moze u igru. Taaaaaako mi je drago da su se posrali sami sebi u usta.

0 0 hvala 0
16 godina
ovo je klasika za tarkov, svi znaju koji ga imaju, to nije znak jel igra dobra ili ne, igra da ima poštenog vođu i da nije rus vec bi odavno bila na top ljestvicama
12 godina
Escape from Tarkov

Ma vozimo. Nek novi znaju sta ih ceka i gdje novac bacaju (kome ga POKLANJAJU ko ovce). Skin sa cijenom Arc Raiders igre?!  

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2025 16:07 (Super64).

0 0 hvala 0
12 godina
Escape from Tarkov

hahhhahhahahhha jooooj LOL https://steamdb.info/app/3932890/charts/

0 0 hvala 0
17 godina
Super64 kaže...

hahhhahhahahhha jooooj LOL https://steamdb.info/app/3932890/charts/

Čime se ti baviš...

U Arc Raidersima netko povuče paralelu između Tarkova i Arca i ti sad tu plaćeš i lijepiš ultra nebitne steam reviewe, koliko imaš godina? 12?

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 11:41 (Dodinho).
16 godina
raste broj igraca, sad je 46 000 preko steama, a jucer je bilo 10 000, sa obzirom na probleme danas je super.... također ovo je samo steam, pun k igraca ima koji igraju preko launchera jer tko je glup dat dva put pare osim mene :) , malo su zdrkali postavke opet sam morao naredivat, texture su puno mutnije sad na cak i medium settingsu, prije nije bilo ultra sad su i to dodali. Ugl vrti se oko 200tnjak fpsa, uz dropove na nekim mapama, negdje ima i 400 sve zavisi gdje gledas
11 godina
Escape from Tarkov

Na kraju extration shooteri rulaju, battlefield pao u zaborav, red sec kao da ne postoji ne gleda ga ni 4k ljudi na twitchu a BR mod je uvijek bio gledan ali nikog ne zanima jer je smorilo to već sve svih ovih godina sa BR a battlefield klasični nema ono nešto, cod za mj dana neće imat ni 5k igrača. Pakao šta su od coda napravili. 

Daleko je tarkov od arca na steamu veoma daleko. Ali na twitchu dominira trenutno. 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 18:59 (BeLLicus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice