Elite: Dangerous

poruka: 2.518
|
čitano: 373.419
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina

Super!

I ja sam neki dan napokon došao do Empire ranka za Cuttera... casual igrač jbg trebalo mi par godina :)
Uglavnom jasno mi je kako uspiješ krepat u Cutteru - to se čudo zaustavlja sporije od Titanica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Elite: Dangerous
Rocinante2112 kaže...

Odgovorili na ticket napisan jucer u 2 ujutro.

''On this occasion, as a gesture of goodwill, I am happy to help you out.When you next log in, you'll find your Cutter docked at a nearby Station, I hope this helps! :)''

Bogovi.

Ja ti nebi vratio 

11 godina

Pusti... ja mislim da je čovjek pogledao Argusov acc i sažalio se - ako se ne varam Arguse tebi to nije prvi, drugi, a bogme ni treći put :D

Next time don't fly without rebuy

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.3.2017 13:38 (Moloch).
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

ako budes htio isprobati cuttera a da ga neizgubis javi, imam i cuttera i corvete . samo jos nemam improvised comp a to ce doci

dododomba

0 0 hvala 0
14 godina

Gdje se to može džabe isprobati cutter/corvetta? A da nije beta 

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.3.2017 15:01 (quickr).
8 godina
neaktivan

pa dogovorimo bubanje, al se ne unistimo nego se mlatimo do 40 %

dododomba
12 godina

Jel igrate ovo čudo s HOTAS ili Joystickom? I preporuke naravno! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Azmo kaže...

Thrustmaster HOTAS X. Preporuka  Jeftin a dobar. 

12 godina

Kad smo već kod toga, imam priliku relativno jeftino (jeftino za takvu stvar) dobiti SAITEK X65F. Ne rabljeni već NOVI! S obzirom da je stvar već stara i više se ne proizvodi i da je taj HOTAS sam po sebi "poseban" ne znam dal da ga uzmem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Azmo kaže...

Pozz Azmo. Navrni i na Discord ako ti dosadi solo igrat - skupljamo se navečer.

Koristim HOTAS, Saitek X52 Pro, a prije njega sam koristio gorespomenuti T.Flight Hotas X.

T.Flight je super za te novce, možda mu nedostaje preciznosti (bolji senzori) i još pokoji gumb i HAT switch, ali nigdje drugdje nemaš toliki "bang for buck".

Osim njega pogledaj novi T1600M HOTAS (ima i joystick i joystick+throttle varijanta).

Saitek X52, X52Pro, X56 (redom po cijeni) su precizni i dobro opremljeni HOTASi, ali su puno skuplji i skloni kvarovima. Od njih bi ti preporučio osnovnu X52 varijantu ili Pro verziju. X56 je po meni preskup za ono što nudi.

Ako imaš para, prostora na i oko stola i jaku ruku junačku - gledaj Thrustmaster Warthoga.

Ako imaš tetu u SAD, onda gledaj CHProducts joystick i throttle. Izgledaju plastično, ali su najkvalitetniji i najbolji od svega navedenog. Jedino im fali gumba.

13 godina

Ha gle,ja sam sve svoje pare u igri mukotrpno nabavio. Nikakve exploite nisam rokao,vecinom trade i slicno...

I mislim jesma glup šta sam alt tabo (al zato imam taj docking module) i skršio me. Nisam bio mutav pa se ja skršio

I sad zamisli brod od 400-injak milja u vjetar..Jao :D
Čovjek se sažalio vjerojatno,hvala mu na tome :D

11 godina

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Moloch kaže...

Nije mi nekaj, ima boljih. Ali samo ljepi tu sve kaj nađeš. Bit će još boljih filmova sada kad nova kamera izađe iz bete. 

13 godina

Nova kamera ubija :))

Se zna otprilike kad izlazi 2.3?

14 godina

"We're delighted to announce that The Commanders 2.3 Update will be available week ending 16 April."

14 godina
neaktivan

Volim ovu igru. Igrao sam Frontier kao klinac. K***a nisam konto, al bilo mi je fora.

Nisam još uzeo Horizons ali planiram.

Jedino što rijetko nalazim druge igrače...

Jel bio tko posjetio Leonard Nimoy memorial station?

http://9gag.com/gag/a2rZ6mp

Tko pod drugim jamu kopa, naslađe se smije...

0 0 hvala 0
14 godina
ezekiel kaže...

Volim ovu igru. Igrao sam Frontier kao klinac. K***a nisam konto, al bilo mi je fora.

Nisam još uzeo Horizons ali planiram.

Jedino što rijetko nalazim druge igrače...

Jel bio tko posjetio Leonard Nimoy memorial station?

http://9gag.com/gag/a2rZ6mp

Uđeš u "open" i odeš do nekog community goal-a, naći ćeš commandera kao u priči. Pripremi se za rebuy screen 

13 godina

ne ako combat logaš što 90% igrača radi jer nemaju muda.

14 godina

Combat log je za pi*ke. Pravi muškarci lete u openu bez insureanca, jel tako Roc?

I onda plaću na frontier supportu da im se vrati anaconda 

13 godina

fuj anakonda :)

al generalno,da :D

10 godina

Upadam ko padobranac s pitanjcem: Koliko ima stvari u igri za explorat? Jel se može sletit na planete na koje naletiš? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Magibagi kaže...

Upadam ko padobranac s pitanjcem: Koliko ima stvari u igri za explorat? Jel se može sletit na planete na koje naletiš? 

Milky way galaksija, full size 1:1. (400 milijardi sistema) Manje od 1% je istraženo tako da bih rekao da ima jaaaakooo puno za istraživati.

Planeti i ostala svemirska tijela su sva u 1:1 omjeru, a trenutno se može slijetati na sve planete bez atmosfere.

Jedino što je SF je način putovanja (brže od svjetlosti) sve ostalo je hard core znanost. 

https://www.elitedangerous.com/en/features/our-galaxy

10 godina

Hehe, ti uvijek dobro odgovoriš. Čini se odlično ovako za opuštanje i kruzanje po galaksiji.  

Kako misliš manje od 1% istraženo? U globalu svi igrači ili si ti istražio manje od 1%? 

14 godina
Magibagi kaže...

Hehe, ti uvijek dobro odgovoriš. Čini se odlično ovako za opuštanje i kruzanje po galaksiji.  

Kako misliš manje od 1% istraženo? U globalu svi igrači ili si ti istražio manje od 1%? 

Malo sam se krivo izrazio. Svi igrači koji igraju Elite su zajedno posjetili manje od 1% sistema. 

Ima dosta igrača koji igraju elite čisto radi istraživanja, ako te to zanima mislim da će ćeš biti oduševljen. Stellar forge kao alat je čudo. Čak je predvidio ovaj zadnji sustva trapist-1, sa svim planetima pa čak i udaljenost od našeg sustava. 

Jedan od najpoznatijih jutubera kad je u pitanju Elite, obsidian ant, je upravo pokrenuo novi serijal pa baci oko ako te zanima:

10 godina

Odlično, hvala na informacijama. 

11 godina

Istraženo je manje od 0.01% galaksije. :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Magibagi kaže...

Odlično, hvala na informacijama. 

Hvala tebi i tvojima 

Moloch kaže...

Istraženo je manje od 0.01% galaksije. :)

Što je opet manje od 1%  Lex cjepidlaka 

11 godina

Jbg u astronomiji je takva razlika astronomska, što da ti kažem :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Magibagi kaže...

Može. Ali ćeš se nakon nekoliko sletanja zapitat čemu to služi, da se voziš po pustoj planeti. Onda će ti pasti na pamet da bi mogao

radit misije vezane uz planete. Zatim ćeš nakon hrpe odrađenih misija se zapitat čemu ja grindam misije koje su sve isti k.

Zbog kredita da bi kupio drugi brod s kojim ćeš radit opet istu stvar? 

Sad ispadam kao netko tko ne voli ED. A nije tako. Igrao sam Elite još davno na C64. Stvarno želim igrat ovu igru, ali toliko nešto dosadno

treba znat napravit. Ne razumijem zašto nisu ukrali neke ideje od igre koja je vani već 14 godina. Govorim o Eve online. Trebali su maknut 

ovaj solo play i stavit samo open play(koji btw koliko čitam po forumima i nema baš puno smisla osim ako nisi iskompleksirani balavac koji

uživa ubijat druge i liječit komplekse). Stavit neki security dio svemira gdje napad na nekoga donosi određene posljedice. Dati igračima da 

osvajaju dijelove galaksije i crpe resurse za osobnu korist. To bi dovelo do zanimljivih ratova između korporacija, politika, saveza itd.  

Pa su npr mogli staviti player driven ekonomiju, proizvodnju brodova i opreme za brodove, exploration koji ima neki cilj i svrhu osim trenutnog lupanja

screenshotova zvijezda i planeta, itd. U ovakvom sandbox okruženju mogućnosti su ogromne.

Ovako kako sad igra stoji.... mi izgleda kao neki poluproizvod sa ogromnim potencijalom koji će ostat samo na tome. Na potencijalu nikad iskorištenom.

Šteta

14 godina

Ja ću samo reći: 10 year development plan, a ti se slobodno vrati EVE-u 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice