Elite: Dangerous

poruka: 2.518
|
čitano: 370.622
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Elite: Dangerous
brane82 kaže...

Problemi sa instancama...

iako smo u wingu ja nevidim igraca koji ga gada....vidim jedino pogotke na njegovom stitu.

hm to sam prije wingsa dozivio jednom,u wingsu jos nisam...

17 godina

Malo zujanja po conflict zoni uz glazbenu podlogu by ovaj klinac:

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 4:04 (Berko).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Berko kaže...

Ha! Odlično, očem i ja fajtove, krediti lete ko blesavi 

Samomrzeći hrvat
12 godina
neaktivan
Berko kaže...

Kao gađanje glinenih golubova:)

Srecom sada se moze i u conflict zonama zaradit dobra para.

11 godina

Sinoć presretnem wanted solo igrača u Vultureu s potjernicom za 800 kredita. Nakon interdictanja i KWskena vidim da ima samo tih 800 i ništa više, te mu kažem da je "free to go for now" jer ako nije pokupio slučajno onda nešto mulja, ali se vidimo kad bude vrijedio više i krenem FSDat van. Pametna odluka, jer je bio mamac. U toku te interakcije (evidentno je zavlačio) je odjednom postao wing member, ispalio "you die now!" dok je uletavao njegov (clean) kolega u drugom Vultureu i odmah otvorio vatru. :) Poprilično jeftin trik kojeg sam i naslutio (wanted vulture koji je lagano vuče u supercruiseu je nedvojbeno sumnjiv). Apsolutno mi ništa nisu mogli (klasični supercruise - drop to normal - hyperjump izlaz iz sistema).

Empire dio galaksije je pun šarolikih likova :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 11:55 (Moloch).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Berko kaže...

Evo i mene u Sirthu, Remec City 

Ima metala tu za kupit 

Samomrzeći hrvat
14 godina
Entry Point kaže...
Berko kaže...

Evo i mene u Sirthu, Remetinec City 

Ima metala tu za kupit 

Na kvartu 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
11 godina
quickr kaže...

Na kvartu 

Evo Sanadera u Pythonu 

Samomrzeći hrvat
14 godina

Jel mi može netko objasniti ovaj game mechanic.... Napadnem u RES-u wanted pythona, koji je u wingu sa type7 koji je clean. Uništim pythona, ali me sada type7 gađa, ubijem i njega, jer kaj će mene tamo neki transporter gađati i dobijem wanted status. Kaj sam trebao pustiti da me ubije? I nisam htio otići u hyper jer bih izgubio instancu. Ne kužim. I naravno, svi mogući federal security shipovi me počnu gađat i poginem. Izgubim nekih 200k bountya što sam nabrao. 

13 godina

ne pustis da te ubije nego ako si već pogodio type 7 i dobio 200 fine onda utekneš i vratiš se nazad.

Ili jednostavno radiš to šta radiš u anarchy sektoru i moš gadjat koga oćeš,samo skenirat sa warrant scannerom prvo trebaš. tamo briga oko authoritya nemaš.

14 godina

Nisam ja prvi pogodio typea7, on je mene gađao, bio mi je crven na radaru a imao je clean status. nakon kaj sam vidio da me nece pustiti na miru, okrenuo sam se i razvalio ga te dobio fine i wanted status, nakon toga je usljedili sra*e jer su me svi poceli gadjati :( 

Glupost je da on nije dobio wanted jer je prvi gadjao mene koji sam bio clean.

11 godina

To što ti je bio crven ne znači da te gađao. Crveni će ti na radaru biti svi članovi fakcije u sustavu s kojom si u "hostile" odnosu (i cijeli wing ako si se napucavao s jednim od njih). No međutim, to što ti je crven na radaru ne znači da ga smiješ gađati - ako mu je wanted status "clean" ili dok on ne otvori vatru prvi.

Nema šanse da je Type7 prvi otvorio vatru, NPC transporteri u igri pucaju samo u obrani.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 18:34 (Moloch).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jedina je mogučnost da sam ga ja prvi pogodio  Baš imam sreće

12 godina
neaktivan

Ma nije nikakav problem bit wanted, zabavno je jer ce bit uvijek bit nekih naivaca kaj ce te probat ubit.

Npr. ovi sa cobrama sta su mislili da ako su njih 2 a ja sam da ce me lako ubit.

A jos sam ih i prije borbe pitao "Are you sure about this?" :)

0 0 hvala 0
14 godina

Nije kad si u vulture-u. Ali zato je kad si u viperu a preko nekoliko federalaca te lovi. Nije meni što sam popušio insurance, nego bountye 

Meni samo nije jasno kako se to desilo jer dajem ruku u vatru da ga nisam pogodio prvi. 

Nema veze, igramo dalje 

Edit: 

nova epizoda fangs-a vani, ako netko čita 

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.4.2015 14:04 (quickr).
11 godina

Zahvaljujući Berku i njegovim rutama već imam 700k 

Vama možda malo, ali meni ogroman skok. Istina navozio sam se za to, ali 1:15 omjer cijena je slatka kad se vratiš i prodaš 

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2015 9:09 (Entry Point).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Entry Point kaže...

Vama možda malo, ali meni ogroman skok. Istina navozio sam se za to, ali 1:15 omjer cijena je slatka kad se vratiš i prodaš 

Tim tempom prestići ćeš me bez problema. Stvarno jedino isplativo u igri je trejdanje. 

Sinoć 2 sata letenja po RES_u, 300k zarade. Tim tempom do kraja godine neću doći do ASP-a 

11 godina

Bounty hunting je i prije bio isplativ, a nakon patcha bez problema se zaradi hrpetina para u dobroj RES instanci. Već i Viper je više nego dovoljan za makljažu svega što tamo naleti, a bez problema sređuje i misije s elite Anacondama. Trgovina će svakako uprihoditi više (Python mi okrene 700k u jednoj povratnoj turi bez problema, a za turu mi treba 12ak minuta), ali bez problema se sad može napucavanjem zaraditi 2-3 milje u sat vremena. Samo trebaš naći dobru instancu u kojoj se nalaze wanted Pythoni, Anaconde i Clipperi. Moj rekord je 6 i pol milja u nešto više od 2 sata (s Vultureom).

Ako ti ustreba pomoć ili još nemaš dobru opremu javi mi se in-game, navratiš do nekog obližnjeg mi sustava pa ćemo naći neku dobru instancu i podijeliš fini profit. Iako, nemaš žurbe grindat pare...

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2015 10:36 (Moloch).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
quickr kaže...
Entry Point kaže...

Tim tempom prestići ćeš me bez problema. Stvarno jedino isplativo u igri je trejdanje. 

Sinoć 2 sata letenja po RES_u, 300k zarade. Tim tempom do kraja godine neću doći do ASP-a 

Kao što su ti rekli,u RESu se da natuć milja po satu sigurno. Isto koliko bi dobio trejdanjem u type 6.

Tako da postoji alternativa trejdanju.

Doduše ja nisam uspio nadmašit zaradu od 3ipo/4 milje po satu u clipperu (kad trejdam),al sad ni nemam potrebu trejdat više. Tj. malo sam se ohladio,nisam igrao elite 2 tjedna sigurno (malo sam počeo War Thunder s ekipom,navečer je WG,Pillars of Eternity,a jos i Dayzamo...)

14 godina
Moloch kaže...

Bounty hunting je i prije bio isplativ, a nakon patcha bez problema se zaradi hrpetina para u dobroj RES instanci. Već i Viper je više nego dovoljan za makljažu svega što tamo naleti, a bez problema sređuje i misije s elite Anacondama. Trgovina će svakako uprihoditi više (Python mi okrene 700k u jednoj povratnoj turi bez problema, a za turu mi treba 12ak minuta), ali bez problema se sad može napucavanjem zaraditi 2-3 milje u sat vremena. Samo trebaš naći dobru instancu u kojoj se nalaze wanted Pythoni, Anaconde i Clipperi. Moj rekord je 6 i pol milja u nešto više od 2 sata (s Vultureom).

Ako ti ustreba pomoć ili još nemaš dobru opremu javi mi se in-game, navratiš do nekog obližnjeg mi sustava pa ćemo naći neku dobru instancu i podijeliš fini profit. Iako, nemaš žurbe grindat pare...

Čitao sam dosta na ED forumu o BH, educirao se  

Sinoć prvih sat vremena sam potrošio leteći od jednog RES_a do drugog da dobijem dobru instancu, sa velikim brodovima ali nikako. Najveći brod koji sam vidio bio je drop ship. On mi je donio 100k kredita. Isto tako sam naučio da gađam power plant, drop ship je roknuo na 70% hulla, meni ni štitove nije skinuo. Nemam problema napadati veće i jače brodove od sebe, sa stickom je 100x bolje i lakše letiti, mogu se držati blizu, na guzici, često mi veći brodovi ni štitove ne skinu. Tu i tamo imam problema sa condama ali ih onda navućem na par federalaca pa ih zajedno skinemo. 

Sinoć mi je najveći problem bilo naći dobru instancu, 3 sata sam bio online i nisam uspio. Na kraju sam se morao zadovoljiti ubijanjem addera, vipera, cobri i ostale sitne gamadi. 20k po killu, sića. 

Mislim da je vrijeme da se malo više okrenem exploru 

11 godina

Igrao danas sa Berkom wing i mogu reći da je predobro. On lupa u svojoj zvijeri, a ja kupim mrvice hehe.  

Kasnije sam otišao bezveze do prvog nav beacona bio tamo 10 min i pokupio 70k bounty-a  

Edit: Prijedlog nekog joysticka kojeg mogu kupit u hr? thx

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2015 20:01 (Entry Point).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

@ entry mislim da na ovoj temi par stranica ako scrollaš mozes neke preporuke i revieowe nać za dobar i jeftin HOTAS itd...

P.S wing je sooo much more fun ako se koristi ingame voice comm,efekti su brutala.
Major Tom to ground control,,kššššš ,roger roger kšššššš,over and kšš out

11 godina
Rocinante2112 kaže...

@ entry mislim da na ovoj temi par stranica ako scrollaš mozes neke preporuke i revieowe nać za dobar i jeftin HOTAS itd...

P.S wing je sooo much more fun ako se koristi ingame voice comm,efekti su brutala.

Da skužio sam da su dodali šum i ostale efekte. Dobro je 

Samomrzeći hrvat
11 godina

Dosta trolanja oko nav becona 

Sutra nastavljam ganjat zločeste brodove 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Rocinante2112 kaže...

Kako funkcionira taj wing voice comm? Nigdje nemogu naći push to talk botun 

Odmori malo entry, ja ću preuzeti 

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2015 22:00 (quickr).
13 godina
quickr kaže...
Rocinante2112 kaže...

Kako funkcionira taj wing voice comm? Nigdje nemogu naći push to talk botun 

Odmori malo entry, ja ću preuzeti 

its always on.

kad pričaš ili ti pričaju vidiš ''vumetar'' kod avatara tj. vidis signal.

14 godina

Totalni fijasko sinoć. Opet sam sprašio jednog clean CMDR-a i dobio wanted status. I naletio sam na dva totalno drugačija tipa igrača, ovaj kojeg sam pogodio mi je rekao da bježim da me neće loviti, shvatio je da sam pogriješio, a drugi, u vulteru me počeo šamarat k'o blesav iako je bounty na mene bio 600 kredita. Valjda iz samog gušta ubijanja human playera. Uspio sam izvuć živu glavu i dogegat se do obližnje baze. Sinoćnja zarada jedva 150k 

Berko, koliko sati igranja imaš na svom sticku? Ovaj fly5 mi se nakon 10-ak sati čini skroz mekan, neznam jel ja to divljam previše sa njim ili je tvornički da se tako "razradi".

11 godina

Meni čist ok išlo sad ujutro. Skinuo clippera za 103k bounty-a i još neke komarce okolo, tako da sam u pola sata pokupio oko 300k bounty 

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

Meni osobno ti efekti smetaju, pogotovo ako je akcija i vise ljudi prica brzo jer moze postat nerazgovjetno.

Vise imam osjecaj da sam u nekom avionu uz ww2 nego u svemirskom brodu iz 3300 a to se nikako ne uklapa u feeling.

13 godina

Meni je to najbolji dio elitea :)

Komunikacija unutar winga mi baš daje onaj star wars feel.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice