Elden Ring

poruka: 1.697
|
čitano: 555.148
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
odjavljen
Re: Elden Ring
završio igru jučer 150ti level i 120 sati na steamu. Dosta je bilo.

Prva završena igra od FS.
lp
Mount Everest ain’t got shit on me ‘cus I’m on top of the world.

4 0 hvala 0
12 godina
NathanDrek kaže...
Marcek555 kaže...

Moj osvrt dosada na igru je just wow...

Nemogu vjerovat koji sam krelac bio sto nisam prije dao sansu souls igrama (prednost je ta sto sad imam jos dosta souls nastavaka za odigrat xd).

Tek sada vidim kolko je  bitna tehnika, odabir oruzja, oklopa, dobra strategija.

Jedini moj problem je sto previse istrazivam sastrane a ne rjesavam main story, jer igra te jednostavno vuce daj jos samo ovo, daj jos samo ono a sati prolaze.

Kada vidim neke da su manji lvl i imaju manje sati a vec su dogurali puno dalje u igri od mene malo se zapitam....

Ali nemy veze bitno da se uziva xd

Kolega, nemaš problem nego blagoslov. Našao si igru u kojoj uživaš i želiš da traje. Ja sam jučer prošao trećeg glavnog bossa, otkrio još novih lokacija , ubio desetak minibosseva, a achivements mi je skočio sa 9/42 na samo 11/42 što je izmamilo osmjeh na moje lice, jer znači da ima još, još mnogo za igrati, uopće ni ne znam što treba za platinu i ne zanima me. Više se ni ne zamaram s upgrade materijalom koji mi fali za oružje, jer sam ionako razočaran kad prođem bossa ispod 5 pokušaja. Samo bi preporučio da za prvi prolaz igrate off line, bez obzira kako težak bio neki dio, barem se ovdje imaš mogućnosti vratiti jači. Jer kako je kolega Kill Frenzy rekao prije par postova, kad jednom posegneš za summonom, više si nećeš dati truda, prvi neuspjeli pokušaj i ići ćeš na tu opciju. A iskustvo da si sam prešao igru ti više nitko neće moći vratiti, čak i ako ideš u novi prolaz bez summona.

Zato se ne zamaraj gdje je tko u igri, jer ne igraju svi isto, neki kad zapnu idu odmah na Youtube tražiti kako cheesati bossa ili neki OP cheese build (kojih se definitivno da složiti sudeći po inventaru), a 50% doživljaja u Souls igrama ti je osjećaj postignuća. Samo mojih 50 lipa.

Sumon itekako ima svoje mane uz prednosti zajednickog igranja,boss je tezi,pa ne mozes koristit konja ne mozes sumonat ashes.

Recimo na ovom Fire Giant ako sam solo mogu na konju jurit oko njega a sa drugim igracima konj je nedostupan,solo sam ga skoro unistio dok u grupama nismo dosli niti blizu.

16 godina
Elden Ring

Da li je netko probao ako rade tipkovnica i miš na konzolama? (Xbox Series)

I još jedno pitanje, može li se aktivirati Argentinski key za 200njak kn na EU Xbox Accountu preko VPN-a?

EDIT: Inače igram na PC-u i isprobao sam s Xbox Series kontrolerom na Win11 i radi super.. no više mi pašu T/M pa pitam u slučaju da bi igrao na konzoli.

It is always darkest just before the dawn.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2022 14:00 (mrsmith).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
mrsmith kaže...

Da li je netko probao ako rade tipkovnica i miš na konzolama? (Xbox Series)

I još jedno pitanje, može li se aktivirati Argentinski key za 200njak kn na EU Xbox Accountu preko VPN-a?

EDIT: Inače igram na PC-u i isprobao sam s Xbox Series kontrolerom na Win11 i radi super.. no više mi pašu T/M pa pitam u slučaju da bi igrao na konzoli.

uff, ne znam jesi ikad igrao te souslborne igre, ali ti od sveg srca preporučam kontroler, koji god. Jako ti je bitna brzina reakcije, a tipkovnica i miš su jednostavno sporiji i nespretniji za ovakav tip igara. Da je pucačina to je druga stvar. Osim toga čuo sam da miš i tipkovnica uopće nisu sjajno riješeni u ovoj igri. Ja igram na PC i sa ps4 kontrolerom i sve je super, radi savršeno.

10 godina
Elden Ring

Elden Ring je prema SteamSpy u kategoriji od 20 do 50 milijuna prodanih primjeraka. Samo na Steamu, dakle bez konzola. To mi je prilično visoka brojka, znači da je samo na Steamu prodano minimum 20 milijuna. Pa jel to stvarno moguće?

https://steamspy.com/app/1245620

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Cansee kaže...

uff, ne znam jesi ikad igrao te souslborne igre, ali ti od sveg srca preporučam kontroler, koji god. Jako ti je bitna brzina reakcije, a tipkovnica i miš su jednostavno sporiji i nespretniji za ovakav tip igara. Da je pucačina to je druga stvar. Osim toga čuo sam da miš i tipkovnica uopće nisu sjajno riješeni u ovoj igri. Ja igram na PC i sa ps4 kontrolerom i sve je super, radi savršeno.

Ja ih osobno nisam igrao,jedino sto sam od singla prelazio je gta,red dead redemption,god of war,witcher 3...vidim da se hvali igra na sva zvona zasluzeno, citam i vasa iskustva,sad ne znam sta bi mogao ocekivat da nebi pare bacio...svakako nemam sta za igrat mislim se ovo ili cyberpunk uzet.

Origin_Steam: hrka11
10 godina
hrka11 kaže...
Cansee kaže...

Ja ih osobno nisam igrao,jedino sto sam od singla prelazio je gta,red dead redemption,god of war,witcher 3...vidim da se hvali igra na sva zvona zasluzeno, citam i vasa iskustva,sad ne znam sta bi mogao ocekivat da nebi pare bacio...svakako nemam sta za igrat mislim se ovo ili cyberpunk uzet.

Elden ili cyberpunk..... nema tu dvojbe xd

16 godina
Ne mogu bjerovat sta igram. Trebat ce mi pola godine da zavrsim igru. Cijelu. Svaka druga rupa u zemlji otkriva novu ogromnu mapu. Ova igra je ko kredit u svicarcima. Sto dalje to si sve vise zakopan
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
11 0 hvala 0
7 godina
odjavljen
Lonely Boy kaže...
_itsmoriarty kaže...
završio igru jučer 150ti level i 120 sati na steamu. Dosta je bilo.

Prva završena igra od FS.
lp

Kako to misliš dosta je bilo !?! kolega tvoja FS avantura tek počinje. :)

ma ne mogu, postao sam agresivan nakon ove igre, bar tako zena kaze. 

Mount Everest ain’t got shit on me ‘cus I’m on top of the world.

1 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...
Ne mogu bjerovat sta igram. Trebat ce mi pola godine da zavrsim igru. Cijelu. Svaka druga rupa u zemlji otkriva novu ogromnu mapu. Ova igra je ko kredit u svicarcima. Sto dalje to si sve vise zakopan

Ja sam se jučer 4-5 sati borio se protiv prvog pravog bossa Margita. Uspio sam mu uzeti najviše 2/3 healtha. Trebam još vježbati tu mehaniku (reakcije i slično, igram na tipkovnici doduše, ali mislim da to nije problem kod mene).

10 godina
hrka11 kaže...
Cansee kaže...

ja sam i Elden Ring i Cyberpunk pratio cijeli put od prvog trailera do izlaska, obje igre sam prednaručio jer sam imao apsolutno povjerenje u developera, obje sam igre igrao oko 50 sati. Razlika je nebo i zemlja, CP2077 ne mogu više ni pogledati, dok Elden Ring ne mogu dočekati da ponovno upalim. Cyberpunk je jedna fasada, sve izgleda lijepo izvana dok malo ne kreneš u dubinu i onda vidiš da je ko plitak potok, a ER je čista suprotnost. 

Možda se tebi i ne svidi, možda ti bolje odgovara CP, probaj pa vidi. Osobno smatram da je cijena od 20 eura previše za CP, dok bi za ER dao i 80 eura bez trunke razmišljanja.

9 godina
Elden Ring

Jučer pao i četvrti glavni boss, a i došao u posjed Ruin Colossal sworda, charge attack mi je predobar zbog njegovog skilla. Čim izleveliram INT sa 7 na 15 odmah mjenjam, ali pretežak sam, moram bacat i u staminu jer sad nosim Radahnov oklop, do sad sam imao neke lagane prnje. Što se tiče Claymorea (+17) rješio je Margotta iz prve, tako da nije loš.

0 0 hvala 0
10 godina
Elden Ring

Ljudi je li ikako moguce povratit ashes of war, slucajno sam izbrisao jednog

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Mislim da ce ovo biti najlakse izabran GOTY ikad. Mislim da Horizon 2 i God of War Ragnarok koliko god dobri bili ne mogu se mjeriti s Eldenom. Ovo je citav opus From Softwarea i to na steroidima. Ova igra vrijedi 100€. Koliko kvalitetnog sadržaja nudi, neki kazu da je grafika tek osrednja, ja bas volim taj dream-like still. Bloodborne je bio poput nocne more, ovo djeluje poput sna s onim prelijepim drvetom.
Tek sam pobjedio Morgota s Melinom i zasao u Forbidden lands. Godrick mi je bio strasno lagan. Meni osobno najbolja FS igra. 😄
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
Cansee kaže...

Elden Ring je prema SteamSpy u kategoriji od 20 do 50 milijuna prodanih primjeraka. Samo na Steamu, dakle bez konzola. To mi je prilično visoka brojka, znači da je samo na Steamu prodano minimum 20 milijuna. Pa jel to stvarno moguće?

Zvuci nemoguce.

12 godina
Elden Ring

Mislim da sam pri kraju same igre,skoro 100h.

Nisam nasao jos 4 demigoda niti cu ih trazit jer to zelim ostavit za drugi prolaz ❤❤❤❤

Da ove godine nista nece dodirnut Elden kao GOTY....Horizon 2,GT7 i Ragnarok su i bit ce klasa ali Elden je svijet za sebe.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
MEGATAMA kaže...

Nisam nasao jos 4 demigoda niti cu ih trazit jer to zelim ostavit za drugi prolaz ❤❤❤❤

Da ove godine nista nece dodirnut Elden kao GOTY....Horizon 2,GT7 i Ragnarok su i bit ce klasa ali Elden je svijet za sebe.

Ovo boldano je skroz dobra ideja. S jedne strane imam želju kompletirati što više igre, ali je zapravo sve toliko veliko da sasvim ima smisla ostaviti neke stvari za drugi prijelaz. Imaš osjećaj kao da novu igru igraš. Al opet vjerujem da će za kraj imati utjecaj jesi ih sve sredio. 

9 godina
Cansee kaže...
MEGATAMA kaže...

Ovo boldano je skroz dobra ideja. S jedne strane imam želju kompletirati što više igre, ali je zapravo sve toliko veliko da sasvim ima smisla ostaviti neke stvari za drugi prijelaz. Imaš osjećaj kao da novu igru igraš. Al opet vjerujem da će za kraj imati utjecaj jesi ih sve sredio. 

Poznavajući From igra sigurno ima više krajeva.

10 godina
NathanDrek kaže...
Cansee kaže...
MEGATAMA kaže...

Poznavajući From igra sigurno ima više krajeva.

Ima. Vrag mi nije dao mira, pa sam guglao, samo sam htio biti siguran je li postoji više krajeva (iako sam bio 99% siguran da postoje), na svu sreću nije mi ništa spoilano, samo sam po naslovima članaka zaključio da ima barem 3 kraja, možda i više.

11 godina
Lonely Boy kaže...

ako si na konzoli cp se prodaje rabljeni po 150kn, a elden se da naći po 380-400kn.

A nisam,na kompu sam i taman sam sve promjenio komplet tako da od konzole nista ali imam xbox kontroler ako mislis radi tog da mi je lakse za igrat.

Ok za cijenu sam vidio,nego ne znam sta ocekivat od igre,koliko sam skuzio nije bas isto kao nista sto sam igrao do sada,mozda malo slicno ali 100 puta teze nego witcher koji mi je perverzija od igre kao i god of war (radi njeg sam kupio ps4 pro bio da ga pridjem samo).

U mejuvremenu sam dobio dijete tako da od fps online i deranja na team spiku da me cuje i susjed nema trenutno nista pa gledam opet neki single za igrat pomalo 

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
hrka11 kaže...
Lonely Boy kaže...

ako si na konzoli cp se prodaje rabljeni po 150kn, a elden se da naći po 380-400kn.

A nisam,na kompu sam i taman sam sve promjenio komplet tako da od konzole nista ali imam xbox kontroler ako mislis radi tog da mi je lakse za igrat.

Ok za cijenu sam vidio,nego ne znam sta ocekivat od igre,koliko sam skuzio nije bas isto kao nista sto sam igrao do sada,mozda malo slicno ali 100 puta teze nego witcher koji mi je perverzija od igre kao i god of war (radi njeg sam kupio ps4 pro bio da ga pridjem samo).

U mejuvremenu sam dobio dijete tako da od fps online i deranja na team spiku da me cuje i susjed nema trenutno nista pa gledam opet neki single za igrat pomalo 

I ja sam bio skeptican prije prema takvim igrama, ali sada sam odusevljen, jesu teze da, ali to te samo tjera da se usavrsis, proucis protivnika, promijenis oruzje , drugaciji pristup.

Ja se nekad zaletim kada vidim da je boss pri kraju, pa ga hocu sto prije dovrsit, onda se shebem pa poginem, pa opet ispocetka, i to mi jedna od najvecih bresaka sta spamam napade, light heavy, a to u ovoj igri bas ne prolazi najbolje, pogotovo kada uletim medju par protivnika sa zeljom da ih unistim sto prije, onda me sruse na pod, zaredaju par udaraca i gotov sam xd

9 godina
MEGATAMA kaže...
Cansee kaže...

Zvuci nemoguce.

Ja se nadam da je, zaradili su svoju plaću.

10 godina
hrka11 kaže...
Lonely Boy kaže...

to nije tema za kratak post, ali da probam, ove igre koje si naveo (a ja volim i Witchera i GoW) te ubace u svijet uz nekakva objašnjenja, imaš ideju koji je točno zaplet, prođeš nekakav tutorial i onda krećeš raditi questove koji su ti jasno zadani i određeni. Imaš ikonicu koja pokazuje gdje da ideš, prilično bude pravocrtno i jasno je u kojem se smjeru ide i što se točno treba napraviti kako bi postigao sljedeći cilj i tako to ide sve do kraja igre. U Elden Ringu si doslovno pao u svijet i dobio nekakvu polujasnu uputu "become the Elden Lord" - i to je to. Ništa drugo nema, a oko tebe je ogromna mapa na sve 4 strane svijeta pa ti idi gdje god hoćeš i radi šta misliš da treba. I onda takvi jadni kakvi jesmo izađemo u taj svijet i prvi lik kojeg sretneš te ubije jednim udarcem. I onda razmišljaš koji se K ovdje događa. Ali onda malo postaneš pametniji, pa se počneš snalaziti, pa i ubiješ neku živinu pa malo i postaneš jači i tako malo pomalo. Osjećaj uspjeha u njihovim igrama je neusporediv sa drugim igrama. Kad to ukombiniraš sa najboljim artworkom koji si vidio u igrama, odličnom načinu borbe, duboki lore koji moraš sam istražiti, dobiješ stvarno nešto što se zapravo mora isprobati da se doživi.

Još neke razlike su što ove mainstream open world igre se prave da ti skrivaju neki loot, ali ih zapravo vrlo lako pronađeš, dok ER stvarno pokušava na sve načine sakriti od igrača svašta, tako da se moraš potruditi da pronađeš sve. From jedini pravi igre gdje stvarno ne znaš šta te čeka iza sljedećeg ugla i to je nešto što daje stvarno svježinu.

11 godina
Cansee kaže...

to nije tema za kratak post, ali da probam, ove igre koje si naveo (a ja volim i Witchera i GoW) te ubace u svijet uz nekakva objašnjenja, imaš ideju koji je točno zaplet, prođeš nekakav tutorial i onda krećeš raditi questove koji su ti jasno zadani i određeni. Imaš ikonicu koja pokazuje gdje da ideš, prilično bude pravocrtno i jasno je u kojem se smjeru ide i što se točno treba napraviti kako bi postigao sljedeći cilj i tako to ide sve do kraja igre. U Elden Ringu si doslovno pao u svijet i dobio nekakvu polujasnu uputu "become the Elden Lord" - i to je to. Ništa drugo nema, a oko tebe je ogromna mapa na sve 4 strane svijeta pa ti idi gdje god hoćeš i radi šta misliš da treba. I onda takvi jadni kakvi jesmo izađemo u taj svijet i prvi lik kojeg sretneš te ubije jednim udarcem. I onda razmišljaš koji se K ovdje događa. Ali onda malo postaneš pametniji, pa se počneš snalaziti, pa i ubiješ neku živinu pa malo i postaneš jači i tako malo pomalo. Osjećaj uspjeha u njihovim igrama je neusporediv sa drugim igrama. Kad to ukombiniraš sa najboljim artworkom koji si vidio u igrama, odličnom načinu borbe, duboki lore koji moraš sam istražiti, dobiješ stvarno nešto što se zapravo mora isprobati da se doživi.

Još neke razlike su što ove mainstream open world igre se prave da ti skrivaju neki loot, ali ih zapravo vrlo lako pronađeš, dok ER stvarno pokušava na sve načine sakriti od igrača svašta, tako da se moraš potruditi da pronađeš sve. From jedini pravi igre gdje stvarno ne znaš šta te čeka iza sljedećeg ugla i to je nešto što daje stvarno svježinu.

Ee hvala ti...tocno to me je i zanimalo sta mogu ocekivat u odnosu na ove sto sam igrao.

Skuzio sam da je ova igra i ovi nastavci prije nje dosta teske za igrat,ali kad preletim malo gameplay nako brziniski opet mi se cini isto,imas mac trcis i rijesavas questove,a opet znao sam da nije samo to to jer bi bilo isto kao i witchet,gow.

Uglavnom jasno sve,hvala ti.

Moglo bi se zapocet onda jer stvarno ne znam vise sta igrat u pm.

10 godina
hrka11 kaže...
Cansee kaže...

Ee hvala ti...tocno to me je i zanimalo sta mogu ocekivat u odnosu na ove sto sam igrao.

Skuzio sam da je ova igra i ovi nastavci prije nje dosta teske za igrat,ali kad preletim malo gameplay nako brziniski opet mi se cini isto,imas mac trcis i rijesavas questove,a opet znao sam da nije samo to to jer bi bilo isto kao i witchet,gow.

Uglavnom jasno sve,hvala ti.

Moglo bi se zapocet onda jer stvarno ne znam vise sta igrat u pm.

nema frke, sam da dodam što se tiče borbe, ovdje je borba prilično raznovrsna na obje strane. Dakle i ti imaš puno izbora kako ćeš postaviti svog lika, ali također imaš i jako puno različitih neprijatelja koji se bore na jako različite načine. To je isto nešto što igri daje veliku kompleksnost. Imaš neprijatelje koji su jako agresivni i brzi i ne daju ti da dišeš, to će ti sigurno biti iznenađenje naspram onog na što si navikao dosad. Imaš opet i onih koji su sporiji ali imaju svakakve čarolije i slična govna koji te ogule do kože, ma nema čega nema ukratko. 

Moj ti je savjet da uzmeš igru na Steamu (ako igraš na PC) i isprobaš, igraj do 2 sata i odluči jel ti se sviđa. Ako ti se ne sviđa napraviš povrat i gotovo.

11 godina
Lonely Boy kaže...

GoW mi je bio poprilično linearan, predvidljiv i dosta razočaravajuć naslov.
nadam se da će ragnarok ispraviti te neke "bedastoće".

A jbga meni je bilo za opustanje,lagano...zavalis se u kauc,kontroler u ruke pa laganica....nakon fife di sam razbio kontrolere,skidao sve s nebesa,ovo je bilo ozvjezenje samo tako.

Inace nisam igrao prijasnje naslove i vecinom sam igrao fps,fifa itd...probao gow i odusevio se,pa tako s witcherom i rdr2.najgore mi je bilo pocet igrat,jer draze mi je uvik bilo online protiv drugih nesto igrat,ali kad je pokrenem nakon 5min uzivim se odvalim po 5-6h u komadu kad se uzivis u pricu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Elden Ring

Arcane/Blood build u new game+ maznio me koji puta nisam išao na no hit nego čisto da pokažem kojom brzinom jede HP ova kombinacija builda. I Goodskin Pelar je 

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2022 21:47 (BeLLicus).
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
Elden Ring

O jebem ti katakombe i kosture lude, izgleda da cu se kasnije vratit na to, poludio sam

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Marcek555 kaže...

O jebem ti katakombe i kosture lude, izgleda da cu se kasnije vratit na to, poludio sam

izbjegavaj ih. Nemaš nikakve koristi od borbe s njima, samo brzo trči tamo vamo, skupljaj iteme i napravi šta trebaš i šibaj dalje. Ja sam dosad ubio sve skupa 3 kostura, nisam trebao ni toliko

10 godina
Elden Ring

Jesam probao sam al udjem u slijepu ulicu a ono hrpa iza mene, mali prostor jos 2 raka iskoce van xd, dosao sam i do nekog bosa al me satrao samo tako

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice