Dying light

poruka: 370
|
čitano: 74.544
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Dying light

ima li onda fix za to ili nema

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Dying light
Stjepanj kaže...

stari moj ti neznas ocigledno ni osnove...

Kad vec me prozivam da ne znam osnove,elaboriraj svoje onda "znanje" nekim prilozenim videima,grafovima,testovima jer ja onda hocu raditi na unapredenju svog (ne)znanja.

Dao sam ti video di se vidi kako G3258 koji je dvojezgreni CPU pokrece igru,a zna se da Intel ima puno bolje perfomanse per core nego AMD ( ne zelim flame,just saying gledajuci testove poput Arme 3,World of Tanks ) di singlethread perfomanse dolaze do izrazaja.

@toma20 Da li si instalirao patch 1.4 ? Poboljsava znantno perfomanse specificno na AMD-ovim sistemima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2015 13:36 (doky01akablava).
13 godina
protjeran
toma20 kaže...

ima li onda fix za to ili nema

nema, igra je jedna od najgore cpu i gpu optimiziranih igara trenutno(gora od WD i GTA4:), cekaj "sveti" patch kao i svi ostali ako ikad takav izade(znamo kako ce to zavrsiti)! ili smanji detalje do nivoa pristojne igrivosti ili si kupi grafu od 5000kn pa se igraj na jedva 60fps-a...stvarno steta igra ce odbiti hrpu igraca koji zapravo imaju i vise nego dostatan hw!lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
11 godina
doky01akablava kaže...
Stjepanj kaže...

Kad vec me prozivam da ne znam osnove,elaboriraj svoje onda "znanje" nekim prilozenim videima,grafovima,testovima jer ja onda hocu raditi na unapredenju svog (ne)znanja.

Dao sam ti video di se vidi kako G3258 koji je dvojezgreni CPU pokrece igru,a zna se da Intel ima puno bolje perfomanse per core nego AMD ( ne zelim flame,just saying gledajuci testove poput Arme 3,World of Tanks ) di singlethread perfomanse dolaze do izrazaja.

@toma20 Da li si instalirao patch 1.4 ? Poboljsava znantno perfomanse specificno na AMD-ovim sistemima.

nisam probat cu... hvala na odg.

16 godina
toma20 kaže...
doky01akablava kaže...
Stjepanj kaže...

nisam probat cu... hvala na odg.

Instaliraj pa javi,obavezno iskljuci Nvidia stavke,smanji view distance,smanji shadow quality i probaj si skinuti otprije par stranica onaj doktorov Dying Light Manager da ti uvijek bude dyinlight.exe na Realtime ( CPU prioritet ).

Stjepanj ja cekam odgovor,nesto da me razuvjeri kad si onako neargumentirano ispao i nazvao me neznalicom

15 godina
Dying light

Meni nakon patcha 1.4 igra radi brutalno dobro,60 fpsa,mozda malo padne tu i tam al se ni ne osijeti.Pola igre sam presao s trokiranjem tako da sad uzivam al sam nazalost pri kraju..

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 0:13 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dying light

Meni radi savrseno (=fluidno) 1.4 sa svim na max...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Sinoc sam se prvi put susreo s onim nocnim koljacima-skakacima, nisam dugo pozivio:(, ponovno veceras...uff:(, jel u igri postoji kakva sacma i neko drugo vatreno oruzje?
17 godina
Dying light

Pištolj, puške, sačmarica... Ima toga...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Stjepanj kaže...
Sinoc sam se prvi put susreo s onim nocnim koljacima-skakacima, nisam dugo pozivio:(, ponovno veceras...uff:(, jel u igri postoji kakva sacma i neko drugo vatreno oruzje?

Ja sam isto bas sinoc :) Promptno sam umro i sad mi nije svejedno opet pokusavat, bas je.... napeto :D

16 godina
Dying light

Da li je netko kupio rusku verziju i uspješno aktivirao na steamu ?

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dying light

Probao sam sa 1.4 i sad odlično radi igra više nema konstantnih fps dropova.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
doky01akablava kaže...

Onda ti meni objasni kako jedan low-end dual core bez HT-a izvlaci bolje igru nego quad-hexa core CPU

G3258 + GTX 970 FullHD sve max osim view distance,vrti od 40-60 fps,i to dual core...

drugim rijecima igra voli pise perfomanse per core nego vise jezgri...

Igra koristi prastari i konstantno dorađivani i dobrijavani chrome engine. Mislim da sa sa time sve rekao. Lako za CPU u toj igri, nisu problem ni AMD jezgre čak što ih je više to bolje, ali za max detalje i visok fps traži brutalnu grafu. GTX 770/ R9 280X su neki minimum za ugodno igranje na srednjim detaljima i full HD rezi.

http://www.techspot.com/review/956-dying-light-benchmarks/page5.html

http://www.techspot.com/review/956-dying-light-benchmarks/page3.html

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 18:29 (XXX).
13 godina
protjeran
Dying light

pa i far cry 4 je na njemu pa tamo sve radi savrseno od cpu do gpu-a! ali ono brutalno dobro optimizirano! dakle ovdje je doslo do teske degradacije engina ili njihovih programera koji su osakatili engine!

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2015 22:43 (Stjepanj).
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
Dying light

FC4 koristi modificirani Dunia engine.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
XXX kaže...

Ma pusti ne zna ni on sam sta prica,meni Far Cry 4 leti na antiknome CPU i R9 280x dok je Dying Light slideshow jer kao prvo voli vise singlethread perfomanse i Nvidia The Way It's meant to be played.

PS4 vrti stabilno igru u 30 frejmova na fHD,ali njegova grafika nije ni do koljena najnizoj na kompu.

Bas me zanima da uparim R9 280x sa nekim i3/i5 ili fx 6300/8350 koliko bi frejmova dobio vise...

17 godina
odjavljen
Dying light

I5/FX8350 bi ti sigurno grafu iskoristili puno bolje ali uz srednje detalje. Za divljanje u detaljima i visok FPS ti treba uz te procesore i jedna GTX 970. U stvari Intel je za ovu igru sigurnija opcija barem prije zadnje zakrpe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
XXX kaže...

I5/FX8350 bi ti sigurno grafu iskoristili puno bolje ali uz srednje detalje. Za divljanje u detaljima i visok FPS ti treba uz te procesore i jedna GTX 970. U stvari Intel je za ovu igru sigurnija opcija barem prije zadnje zakrpe.

Slazem se,zadnja zakrpa je bila ciljana za AMD CPU-ove,katastrofa kako se izvodi na cak novim FX-ovima.

Intel tu vodi jer koliko god netko tvrdio drugacije,Intel rastura u singlethread perfomansama,vidi se da jedan G3258 guta igru sa GTX 970 dok jedan FX 6300 nema sanse da isti minimum fps izvuce.

Evo koliko se tip kad je igra izasla zalio na igru,i to sa FX 8350...

15 godina
Dying light

S ovim cudom sve je nasjeckano iz prve...

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 18:04 (lmutak).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Dying light

Legendary :D

Dying Light Rap by JT Machinima - "Bite Me"

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dying light

Ima li tko problema sa štekanje cut scena? i naravno fps-ima? 

Ne znam sad koji sam patch zadnji stavio, ali dali se zna da je sa zadnjim to rješeno? i btw. koji je trenutno zadnji?

Hvala, LP

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2015 11:27 (kole2689).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kole2689 kaže...

Ne znam sad koji sam patch zadnji stavio, ali dali se zna da je sa zadnjim to rješeno? i btw. koji je trenutno zadnji?

Hvala, LP

Zadnji patch je 1.4 i popravio je puno stvari. Instaliraj pa vidi.

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
12 godina
odjavljen
Stolnik kaže...
kole2689 kaže...

Hvala, LP

Zadnji patch je 1.4 i popravio je puno stvari. Instaliraj pa vidi.

Potvrđujem! Sinoć sam instalirao igru, probao 1.0, bilo je škakljivih dropova...1.4 je dao dobar boost. Na mojoj konfi, igra ide jako dobro. Unutra oko 100fps vanka 45-70. Zadovoljavajuće. Igra je zanimljiva, nakon dugo vremena sam se uživio u priču, rpg elementi su taman pogođeni. 

S druge strane, igra je do Boga zahtjevna. Meni je naveći minus AMD proc, jednostavno ne feeda grafe dovoljno dobro čim je neka kompleksnija scena (puno objekata, pokretnih). Vani mi grafe rade na 40ak % ...prvom prilikom prelazim na intela .... Sori AMD, al ljubav je pukla :P

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
12 godina
odjavljen
doky01akablava kaže...
XXX kaže...

Ma pusti ne zna ni on sam sta prica,meni Far Cry 4 leti na antiknome CPU i R9 280x dok je Dying Light slideshow jer kao prvo voli vise singlethread perfomanse i Nvidia The Way It's meant to be played.

PS4 vrti stabilno igru u 30 frejmova na fHD,ali njegova grafika nije ni do koljena najnizoj na kompu.

Bas me zanima da uparim R9 280x sa nekim i3/i5 ili fx 6300/8350 koliko bi frejmova dobio vise...

Na bilo kojem AMD-u >nemoj uparivat grafe. Ako je igra imalo CPU zahtjevna, SLi/CF ti neće radit kako treba. To ti je amen, čitaj post iznad. Meni ovaj 8320 klokan na 4.5 ne može izgurat kako treba ove dvije 770ke ako je igra zahtjevnija na cpu. Većina igara radi jako dobro, nikad me nije iznevjerila ova kombinacija...do ove igre. FC3,4 Crysis 2,3...pa čak i WD su radile kako treba. No primjerice BF4 na 64p mapama, umjesto na 100+ fpsa (koliko bi vrtilo da je neki intelov proc) igra se vrti na 60-70fps-a. Ne cjepidlačim radi 60 fpsa, ali činjenica da ti grafe ne mogu otić preko 60% na cpu bound igrama ti dovoljno govori o AMD + CF/Sli

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
13 godina
Dying light

Užasno su portali igru, ps4 i xbox za igre imaju na raspolaganju 6 (od onovg updejta xbox moze i 7 koristit) vrlo slabih jezgri a ova igra na pciju 90% kalkulacija vezinaih za CPU izvršava preko jedne jezgre.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
eywa33 kaže...
doky01akablava kaže...
XXX kaže...

Na bilo kojem AMD-u >nemoj uparivat grafe. Ako je igra imalo CPU zahtjevna, SLi/CF ti neće radit kako treba. To ti je amen, čitaj post iznad. Meni ovaj 8320 klokan na 4.5 ne može izgurat kako treba ove dvije 770ke ako je igra zahtjevnija na cpu. Većina igara radi jako dobro, nikad me nije iznevjerila ova kombinacija...do ove igre. FC3,4 Crysis 2,3...pa čak i WD su radile kako treba. No primjerice BF4 na 64p mapama, umjesto na 100+ fpsa (koliko bi vrtilo da je neki intelov proc) igra se vrti na 60-70fps-a. Ne cjepidlačim radi 60 fpsa, ali činjenica da ti grafe ne mogu otić preko 60% na cpu bound igrama ti dovoljno govori o AMD + CF/Sli

Po *ebeni stoti put igra je CPU jako zahtjevna,GPU je na dosta konfiguracija cak i Intelovih dosta neiskoristen jer je obicno konzolaski port.

Intel ima perfomanse puno bolje singlthread i zato igra ide puno glade,cak Pentium G3258 jede FX-ove,zasto i kako ne znam,valjda radi bolji perfomansi per core.

16 godina
odjavljen

Nije igra samo zahtjevna, nego je govno. 3x GTX 980 i i7 5960X na 4,75GHz joj nisu dosta? Smeće. :)

13 godina
neaktivan
lmutak kaže...

Meni nakon patcha 1.4 igra radi brutalno dobro,60 fpsa,mozda malo padne tu i tam al se ni ne osijeti.Pola igre sam presao s trokiranjem tako da sad uzivam al sam nazalost pri kraju..

isto i kod mene ako se ne pretjeruje sa view distance-om.. 60fpsa+  .. 90% vremena

gpu uredno zakucan na 99%

xfact
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2015 22:02 (=xfact=).
13 godina
Dying light

Meni isto igra nakon 1.4 update radi odlicno, dok je prije jedva 20fps na bilo kakvim postavkama bio maximum.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Dying light

Meni koristi igra 75-80% GPU. Sve postavke na max, FullHD, vsync on. Radi totalno fluidno i predivno, patch 1.4. Ne kuzim neke od vasih komentara moram priznat...

Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice