Super,bas mi je ovo trebalo da moram instalirati,tj.nece mi dati mira dok ne instaliram,a vec se dovoljno zivciram kad mi 7-8 climbera navru na krovove :D
Dying Light - Super Aggressive Zombies Mod
Super,bas mi je ovo trebalo da moram instalirati,tj.nece mi dati mira dok ne instaliram,a vec se dovoljno zivciram kad mi 7-8 climbera navru na krovove :D
Ja ih šutnem sa krova, ostavim jednog ili dva, pa se s njima obračunam dok se ovi dole penju, prorjedim bagru
BTW: dobro igra ovaj na videu, ali tip je kamikaza, baš upadne u gužvu i nevolje
Evo okinuo sam par slika, ima jedan air drop u old town-u gdje je sve prepuno ovih beštija, sreća pa su spori, jednog pogodim nogom u čelenku i poruši on dva/tri svoja iza sebe...
Nemojte zamjerit za krv koja baš nije realna na mojim medium postavkama, na zadnjoj slici sam htio pokazati kako nisam baš neki švercer, nagomilalo mi se cigareta da mi je brojač stao na 99 i počeo brojat u drugom redu...
Evo ga sto reci,igra zavrsena,skoro svi iole normalni questovi ( nisam radio fetch questove ) za 45 sati zavrseno.
Odlicna igra,stvarno me drzala uz ekran i ima dosta zanimljivih side questove ( tolga i fatim i ending quest od njih lol,quest za onu navodnu vjesticu pa hodanje po mostu pa onaj psihopat sto ubija ljude itd. ),jedina i najveca mana je optimizacija.
Gledao bas HCL.HR commentary i da spomenem,bolje da su presli na Dying Light nego Dead Island 2,par puta bolja igra,zanimljivija i imerzivnija.
Evo ss,grapling hook uopce nisam koristio...
Konacno igra radi kako treba bez ovog programa za podesavanje posle ovog update 1.4
Izasao patch 1.4 koji optimizira igru za AMD-ove procesore.
Citam ekipa sa FX 8350 reporta boost fps za 15-20.
Iako sam presao igru,probam pa javim.
hint :skidro*
Izasao patch 1.4 koji optimizira igru za AMD-ove procesore.
Citam ekipa sa FX 8350 reporta boost fps za 15-20.
Iako sam presao igru,probam pa javim.
hint :skidro*
Ovaj patch je stvarno dobar.
Ja sam bio na 1.2 patchu (zaboravio na 1.3) , sad sam stavio 1.4, napravio backup save game, sve sredio i radi, ali mi je promjenjen jezik na ruski
, nemogu nigdje naći kako da vratim na engleski, jel ima tko ideju ?
yogurt verzija RLD
EDIT: riješeno, uspio sam vratit
Ja sam bio na 1.2 patchu (zaboravio na 1.3) , sad sam stavio 1.4, napravio backup save game, sve sredio i radi, ali mi je promjenjen jezik na ruski
yogurt verzija RLD
Kako si tocno vratio ? Moze i PM
yogurt verzija RLD
Kako? ja isto updejto i sve na ruskom :D
i kod mene isti problem.
stavite onaj cr... koji u nastavku ima dodatak na ruskom i bit ce na engleskom..
samo sto sejvova vise nema
i kod mene isti problem.
stavite onaj cr... koji u nastavku ima dodatak na ruskom i bit ce na engleskom..
samo sto sejvova vise nema
Ja sam rjesio tako da sam izbrisao u game folderu sve ostale jezike osim engleskog :D
Jutros sam malo zaigrao da vidim kakvo je stanje sa novim patchom i mislim da cu je opet preci haha, pregenijalna je igra, meni goty za 2015 i mislim da ce je tesko neka igra skinuti.
Jutros sam malo zaigrao da vidim kakvo je stanje sa novim patchom i mislim da cu je opet preci haha, pregenijalna je igra, meni goty za 2015 i mislim da ce je tesko neka igra skinuti.
Malo pretjeruješ... Igra je dobra ali kada pogledaš šta sve dolazi ove godien ovo je labava izjava..
Tu su novi Batman, Metal Gear Solid 5, The Withcer 3... Sve izgledaju odlično i realno bit će vjerovatno kvalitetnije od Techlandovog naslova...
Gdje se skinuli taj 1.4 patch? Ja imam HD7700 i athlona x2 3.8 Ghz pa patch možda pomogne.
Malo pretjeruješ... Igra je dobra ali kada pogledaš šta sve dolazi ove godien ovo je labava izjava..
Tu su novi Batman, Metal Gear Solid 5, The Withcer 3... Sve izgledaju odlično i realno bit će vjerovatno kvalitetnije od Techlandovog naslova...
Kakav verbalni proljev, ne kažem da neće dobro izgledati, ali da li će imati gameplay koji će te zakucati kao dying light? U dying light'u mi ni jedne hebene sekunde nije bilo dosadno. Gameplay kakav će teško dostići i batman i mg5, a witcher 3 možda.
Nije ni meni bilo dosadno u igri, bilo je dobro dok je trajalo. Ali evo nakon tjedan dana više se pola stvari ne sjećam, jučer pričam s frendom, nešto me pital vezano za misiju blizu kraja igre i više se ne sjećam detalja ni redoslijeda nekih događaja.
Tako da igra i nije ostavila neki duži dojam, nakon 25 sati igranja ne vjerujem da ću se na nju vraćati.
Igra je vrlo dobra, ali da je goty, teško, uostalom tek je godina počela, još nas svašta čeka i bilo bi žalosno da smo već na početku godine dobili najbolje što ova gamerska godina nudi
Gdje se skinuli taj 1.4 patch? Ja imam HD7700 i athlona x2 3.8 Ghz pa patch možda pomogne.
Izvoli
Igra ima tako fluidnu akciju i tako je zabavna da je to nestvarno. Ja bih mogao sada 5 sati lupati zombije sa cijevi od vode lvl1 i ne bi mi dosadilo. Da mi je netko rekao da se mele combat u prvom licu moze ovako dobro napraviti stjerao bih ga u tri mp . A i ovo kretanje je genijalno, ovo je arkadno i naravno pretjerano, u stilu s ovom igrom, ali mislim da neke stvari trebaju polako ulaziti kao standard u sve fps. Sjecam se da bih cesto dok sam isao u srednju skolu upadao u dvoriste preko 2m visoke ograde tako da bih se s dva koraka dokopao vrha ograde, tu se presavio preko ograde, uhvatio se za ogradu sa druge strane, stavio noge u zrak i prebacio se na drugu stranu. Potaknut igrom isao sam se popeti na kucu preko balkona i bez problema, doduse malo sporije, ali sada imam 120kg
. E sad, igram armu i trebao bih da budem neka pro vojnicina, ispred mene zid visok 1m i ja moram da obilazim 30m oko zida jer ga nemogu preci, pa ono wtf
...
Izvoli
Bolje ukloni link prije nego moderator intervenira.
Ovaj patch stvarno pomaže. Nešto su se pobljšale performanse ali pao je i memory usage, prije je bilo blizu 4000 mb (imam 4 GB rama) sada je ~2800 mb.
Baš neki dan odlučim baciti pogled na gameplay i prvo pozitivno što mi je zapelo za oko i što uvijek gledam, a to je... da se prilikom svke radnje glavnog lika, lijepo vidi ispružena ruka. Jbg., slab sam na detalje...
Igra se stvarno čini baš onako napeta i budući da dugo nisam rokao po zombijima, mislim da je krajnje vrijeme za jedan krvavi pir.
Iskreno, nakon odigrane glavne misije nema se bogznašto raditi.
Mlatiti opet po zombijima? Baš i ne, nakon nekog vremena postane monotono i degutantno, toliko rezanja, krvi i dijelova tijela (priznajem, ipak nisam koljač u duši a ni psihopat).
Da se razumijemo, igra je jedna od boljih i ljepših u zadnjih nekoliko godina, ali mesarenje brzo dozlogrdi.
Što se tiče tih patcheva, ni jedan ne mijenja ništa značajno, barem ne meni sa Ati R9 280X karticom. I dalje imam framedrop, na otvorenom imam čas 60, čas 30 fps, ma što radio. Ne trza mi ništa, sve je prilično fluidno (u 99%), ali na Frapsu jako oscilira.
Iskreno, nakon odigrane glavne misije nema se bogznašto raditi.
Mlatiti opet po zombijima? Baš i ne, nakon nekog vremena postane monotono i degutantno, toliko rezanja, krvi i dijelova tijela (priznajem, ipak nisam koljač u duši a ni psihopat).
Da se razumijemo, igra je jedna od boljih i ljepših u zadnjih nekoliko godina, ali mesarenje brzo dozlogrdi.
Što se tiče tih patcheva, ni jedan ne mijenja ništa značajno, barem ne meni sa Ati R9 280X karticom. I dalje imam framedrop, na otvorenom imam čas 60, čas 30 fps, ma što radio. Ne trza mi ništa, sve je prilično fluidno (u 99%), ali na Frapsu jako oscilira.
Nema logike to što pričaš jer igra nikako ne može biti fluidna ako ti pada sa 60 na 30FPS-a to se mora osijetiti i puno je teže tako igrati.
I dalje imam framedrop, na otvorenom imam čas 60, čas 30 fps, ma što radio. Ne trza mi ništa, sve je prilično fluidno (u 99%), ali na Frapsu jako oscilira.
Nema logike to što pričaš jer igra nikako ne može biti fluidna ako ti pda sa 60 na 30FPS-a to se mora osijetiti i puno je teže tako igrati.
Ozbiljno, nema nikakvog trzanja (možda zbog blura?), igra ide sasvim dobro, u zatvorenim prostorima nikako ne pada ispod 60. Na otvorenom, sa puno detalja (i sve na MAX u postavkama) ide od 30 do 60 ali meni ne smeta, tj. ne primjećuje se.
ima netko problem inst. sam igru i kada idem igrat znaci uzasno mi steka i na high i na low, pogledajte pod moj pc ja mislim da bi morao igrati barem na medium...
ima netko problem inst. sam igru i kada idem igrat znaci uzasno mi steka i na high i na low, pogledajte pod moj pc ja mislim da bi morao igrati barem na medium...
Igra ne voli AMD-ove procesore,probaj staviti 1.4 patch,sa njime su se popravile perfomanse znacajno.
Drugim rijecima,Intel ima bolje singlethread perfomanse,a igra ne korist vise od 2 jezgre i eto problema,G3258 jede tu igru.
Igra ne voli AMD-ove procesore,probaj staviti 1.4 patch,sa njime su se popravile perfomanse znacajno.
Drugim rijecima,Intel ima bolje singlethread perfomanse,a igra ne korist vise od 2 jezgre i eto problema,G3258 jede tu igru.
ne koristi vise od dvije jezgre? kaj je ovo onda?
inace meni prva igra s zivim mrtvacima da donekle valja!, o grafici da ne govorim!cisti eye candy!
Onda ti meni objasni kako jedan low-end dual core bez HT-a izvlaci bolje igru nego quad-hexa core CPU
G3258 + GTX 970 FullHD sve max osim view distance,vrti od 40-60 fps,i to dual core...
drugim rijecima igra voli pise perfomanse per core nego vise jezgri...
stari moj ti neznas ocigledno ni osnove...