KATASTROFA NA JUŽNOM FRONTU!!!!!!!1111111111
Kaj ti nisi hmrel još u proljeće?
Isuse i Marijo!!!!!1!
Kada sam ugledao naslov ovog threada s desne strane, uhvatio me isti osjećaj kao kad sam vidio prvi post EP-a (a zapravo njegove drage) nakon nemilog događaja. Strah i nevjerica!
EDIT: dodano po posebnoj želji - Mentalistov krik u stilu Psiha.
KATASTROFA NA JUŽNOM FRONTU!!!!!!!1111111111
Kaj ti nisi hmrel još u proljeće?
Isuse i Marijo!!!!!1!
Kada sam ugledao naslov ovog threada s desne strane, uhvatio me isti osjećaj kao kad sam vidio prvi post EP-a (a zapravo njegove drage) nakon nemilog događaja. Strah i nevjerica!
Dodaj i moj krik u stilu poznate scene Psycho-a.
Oleže, kako stoji stanje?
Oleže, kako stoji stanje? DUDE, WTF???
Inače, ja igram War in The Pacific, kompleksniji je...
Pa, Oleg je WitP-u dao 98% u recenziji, tako da nije ni cudo...
nema izvjestaja s fronte vec dugo vremena.
Bare mu još uvijek objašnjave kako je uspio dopustiti da se onako nešto dogodi...
Vjerujem da Oleg hrabro maršira naprijed...ili čeka zimu :D
Vjerujem da Oleg hrabro maršira naprijed...ili čeka zimu :D
Prvo je čekao da počnu padati sjekire, sad čeka zimu, uvijek će on nešto čekati...
znas kako se kaze... strpljen spasen.
rusi su takvi i bili... sve dok nisu krenuli naprijed.
Oj Oleže, Oleže, naš ratni viteže...pošalji nam glasnika sa punom torbom update-a.
Poslat će on kad bude mogao, igra je komplicirana (relativno) i treba neko vrijeme da se odigra samo jedan potez (i to na manjem scenariju, a oleg igra cijelu kampanju).
Hajde Oleze,jucer sam procitao cijeli topic...
Hocu vidjeti novi izvjestaj
Ima li kakvih vijesti sa Istočne Fronte ili je tavariš O'leg pokleknuo pod naletima mrske švapske armade??
Odbijam povjerovati takvu mogućnost.....
Ima li kakvih vijesti sa Istočne Fronte ili je tavariš O'leg pokleknuo pod naletima mrske švapske armade??
Odbijam povjerovati takvu mogućnost.....
vidi se da nisi pratio kaj se događa
oleg se pravio pametan tokom ljetnje kampanje (srpanj - kolovoz 1941) i kad sam ga upozorio da ne čuva kijev već da brani moskvu, rekao je da se ne želi odreći kijeva
rezlutat je bio njemački prodor prema moskvi i tamo mu se sve raspalo tako da je mislim i predao partiju
vidi se da nisi pratio kaj se događa
oleg se pravio pametan tokom ljetnje kampanje (srpanj - kolovoz 1941) i kad sam ga upozorio da ne čuva kijev već da brani moskvu, rekao je da se ne želi odreći kijeva
rezlutat je bio njemački prodor prema moskvi i tamo mu se sve raspalo tako da je mislim i predao partiju
Bolje se braniti na način da se rastegne front i nađe čvrsto uporište u dubini, ovo je okosnica gotovo svih ruskih strategija i gotovo uvijek im je upalila.
EDIT:
inaće protuudar preko uporišta je dokazano najboja taktika, znaći u ulozi rusa kombinirat pješačko-mehanizirani napad sibirskih divizija uz potporu brzih i izdržvljivih t-34 je gotovo sigrnost za uspijeh. Ključnu ulogu u nastvaku protuudara i cijele kampanje mogu odigrat pozadinski ešaloni, jer s vremena na vrijeme treba izvlačit jedinice i nadopunjavat iste , znaći zadržati elan.
Pozdrav evo odmaran se malo od Europe Universalis 4 uz Darkest Hour modifikaciju HoI2 igre.Oleg da te pitam bacis li jos koju partiju War in Easta i bi li bi mi mogao preporuciti neku grand strategiju tematika nebitna.Mislim nabavljat uskoro neku strategiju tako da bi mi preporuke dobro dosle.Inace sam stari okorjeli igrac civilizacije,a ove su mi grand strategije puno kompleksnije sto mi se posebno svidja.
Igra ovo još netko ?
Igra ovo još netko ?
Priča se da je igra prilično popularna u umirovljeničkim domovima.
Oleg je samo tih dana "zaboravio" opisati kako je zakucan zadnji cavao u lijes njegove crvene armije... Mislim da je iz njegovih zadnjih izvjestaja bilo jasno u kojem smjeru puse vjetar, pa je on, sukladno tadasnjim saznanjima, uzeo najveci kofer koji je mogao pronaci u kuci, napunio ga svim zlatom, srebrom i drugim drangulijama, i pojurio na istok - Mongolija, Kina... nitko ne zna gdje se zaustavio, dan danas nisu ga pronasli.