DotA - Allstars

poruka: 71
|
čitano: 17.103
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: DotA - Allstars
BannedOnThisForum kaže...
beno101 kaže...

Pozdrav!

Imam verziju Warcrafta III 1.24.4.6387.

I zanimalo me je da li postoji AI verzija DotA-e za tu verziju i ako postoji može li link?

Hvala, pozdrav!

To je samo patch, dota je mapa, potraži po google-u dota allstarts 6.67 AI map

Znači ako to skinem radit će?

Ono što možeš učiniti danas,,,nemoj učiniti
16 godina
neaktivan
beno101 kaže...

Yep, ali su botovi vraški teški za pobijedit'.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
16 godina
protjeran
beno101 kaže...

Yep, ali su botovi vraški teški za pobijedit'.

Nemrem naći link...može pomoć?

BTW dok igram sa lionom nisu...heh...Belji se

16 godina
protjeran
DotA - Allstars

Opet ja!

Evo skinul sam z ovog linka:

http://www.engamers.com/2010/06/07/dota-allstars-6-67b-ai/

i svejedno neće opće prepoznati u FT-u...

zkj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
beno101 kaže...

LINK

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
16 godina
protjeran
beno101 kaže...

LINK

Neće svejedno...

A da updateam Warcraft ???

16 godina
neaktivan
beno101 kaže...

Neće svejedno...

Ovako, jesi ti instalirao 1.24e full patch za frozen throne ili reign of chaos?

Evo ti link sta trebas install

16 godina
protjeran
beno101 kaže...

Neće svejedno...

Ovako, jesi ti instalirao 1.24e full patch za frozen throne ili reign of chaos?

Evo ti link sta trebas install

Tko zna.... stavil sam install pričekal sam i otvoril se Frozen Throne.....

16 godina
protjeran
DotA - Allstars

Evo što dobijem:

problem problem
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
beno101 kaže...

Evo što dobijem:

Jer je igra već update-ovana, daj mi sliku zašto neće da ti otvori mapu?

16 godina
DotA - Allstars

U koji folder si stavil mapu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Don Strongtoni kaže...

U koji folder si stavil mapu?

Pa u Maps...

16 godina

Warcraft III\Maps\FrozenThrone

Tu?

16 godina
protjeran
DotA - Allstars

meni se igra dota

al neznam kako

sta trebam intsalirat

skinuo sam si w3 frozen trone

i sta sad

nako sto ih instaliram

xDDD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
danfa123 kaže...

meni se igra dota

al neznam kako

sta trebam intsalirat

skinuo sam si w3 frozen trone

i sta sad

nako sto ih instaliram

Stavi patch, stavio sam link malo gore.

I onda skini mapu i preko garene igraš.

17 godina

ili preko eurobattle.net sto je puno bolje od garene a netreba ti orididi

http://movies-monkey.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.8.2010 17:20 (dado16).
16 godina
protjeran
DotA - Allstars

koje servere preporucujete

itd malo upoznajte njuba s time

xDDD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
danfa123 kaže...

koje servere preporucujete

itd malo upoznajte njuba s time

Nema ti tu servera, kod originala tu je samo battle.net, dok je na gareni raspoređeno po sobama, pa tipovi "kreiraju" itd...

16 godina
protjeran
Keklja kaže...

pozdrav svima!!!

Nakon godinu dana odlucio sam igratu opet Dotu ali imam problem sa battle netom. Instalirao sam igricu stavio patch 123a i instalirao sam battle.net loader i tu krecu problemi. emo gu  se spojiti. Evo slika sa problemom pa ako neko nešto uzna neka dN   IZASAO JE NOVI PATCH 

CAPETAN PRICE
15 godina
DotA - Allstars

Vidim da se ekipa malo uspavala oko dote pa cisto da je vratimo u zivot.. bar na forumu :)

neznam jeste li culi ali postoji nesto sto se zove IC CUP.  to vam je server u rusiji preko kojeg se spojite na battle.net (znaci instalacija iccup softwera, odaberete path za warcraft, kliknete start game, zatim kliknete na ono malo povecalo u igri pokraj battleneta i na listi servera odaberete server abbys) registrirate se na njihovoj stranici (free) pa taj username i password upisete  u battle.net login u warcraftu i puff. evo vas. odaberete jedan channel koji sluzi za chat i kreiranje igara. ako hocete igrati: imate gore custom games kliknete na to i ako ima koja igra tu ce se prikazati, a ako ih nema.. citaj dalje... pozeljno/potrebno je forvardat portove. ako imate t-com router odete u 192.168.1.1 ili na kojoj vam je vec adresi i tamo pod games and aplications dodate warcraft i warcraft III. to je to. ako vam portovi nisu dobro forwardani necete vidjeti igre. 

zasto preporucam icc?. 

1. ima reconnect tool. znaci ako vas dropa moguce je vracanje u igru.

2. na njihovoj stranici vodi se kompletna statistika koji mozete uvijek pogledati. broje vam se leaves. znaci nema alt+f4 kad god hoces jer uz tvoje ime UVIJEK stoji koliko si puta izasao. nakon 25 puta budi siguran da ce te host igre uvijek kickat iz igre.

3. ima ladder. znaci kad pobijedis dobivas bodove kad izgubis partiju gubis bodove. kako to funkcionira procitajte TU . krecete od 1000 bodova. znaci ako netko ima 5600 bodova vjerovatno je dobar igrac.

4. vise manje sve mane garene su uspjesno izbjegnute. 

kreiranje same LADDER igre radi se ovako :

u channel u kojemu jeste upisete /dotaladder, nakon sto vam server ispise sve naredbe upisete: npr za ap mod 5x5. /host 5x5 ap JOIN ALL

JOIN ALL je naziv igre koji mozete nazvati kako hocete. zatim udjete u custom games i udjete u svoju igru

za pomoc oko svega upisite /help u channel.

ako neko treba help nek se javi.

BESPLATNO JE za razliku od garene!! i da ako netko ima piratsku verziju warcrafta MOZE igrat svejedno!!

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ivan dragi kaže...

Vidim da se ekipa malo uspavala oko dote pa cisto da je vratimo u zivot.. bar na forumu :)

neznam jeste li culi ali postoji nesto sto se zove IC CUP.   to vam je server u rusiji preko kojeg se spojite na battle.net (znaci instalacija iccup softwera, odaberete path za warcraft, kliknete start game, zatim kliknete na ono malo povecalo u igri pokraj battleneta i na listi servera odaberete server abbys) registrirate se na njihovoj stranici (free) pa taj username i password upisete   u battle.net  login u warcraftu i puff. evo vas. odaberete jedan channel koji sluzi za chat i kreiranje igara. ako hocete igrati: imate gore custom games kliknete na to i ako ima koja igra tu ce se prikazati, a ako ih nema.. citaj dalje... pozeljno/potrebno je forvardat portove. ako imate t-com router odete u 192.168.1.1 ili na kojoj vam je vec adresi i tamo pod games and aplications dodate warcraft i warcraft III. to je to. ako vam portovi nisu dobro forwardani necete vidjeti igre. 

zasto preporucam icc?.

1. ima reconnect tool. znaci ako vas dropa moguce je vracanje u igru.

2. na njihovoj stranici vodi se kompletna statistika koji mozete uvijek pogledati. broje vam se leaves. znaci nema alt+f4 kad god hoces jer uz tvoje ime UVIJEK stoji koliko si puta izasao. nakon 25 puta budi siguran da ce te host igre uvijek kickat iz igre.

3. ima ladder. znaci kad pobijedis dobivas bodove kad izgubis partiju gubis bodove. kako to funkcionira procitajte TU  . krecete od 1000 bodova. znaci ako netko ima 5600 bodova vjerovatno je dobar igrac.

4. vise manje sve mane garene su uspjesno izbjegnute.

kreiranje same LADDER igre radi se ovako :

u channel u kojemu jeste upisete /dotaladder, nakon sto vam server ispise sve naredbe upisete: npr za ap mod 5x5. /host 5x5 ap JOIN ALL

JOIN ALL je naziv igre koji mozete nazvati kako hocete. zatim udjete u custom games i udjete u svoju igru

za pomoc oko svega upisite /help u channel.

ako neko treba help nek se javi.

BESPLATNO JE za razliku od garene!! i da ako netko ima piratsku verziju warcrafta MOZE igrat svejedno!!

HVALA care

X
15 godina
DotA - Allstars

nema na cemu. i da... ak nekom treba neki help oko item-builda na određenom heroju ili ako treba pomoc oko necega nek se javi..  ili nesto... IGRAJTE DOTU !!! 

:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivan dragi kaže...

Pa i garena je džabe. Ili sam stvarno tako dugo odsutan?

Ali sviđaju mi se ove ostale poboljšane stvari...

Can't find a better Jam!
15 godina

ma je besplatna samo sto imas ono za gold members da mozes uc u koju god sobu i te gluposti i da dobijes dupli experience. ovdje toga nema. i imas njihove administratore na web stranici koji su ti uvijek dostupni pa ak sumnjas u map hack ili ak imas neki problem slobodno se mos njima javit. ...uglavnom preee dobra stvar.

15 godina
neaktivan
DotA - Allstars

koliki bi bio download war craft 3 dota mod i slicno sve da mogu igrat sa pi*tom

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DotA - Allstars

Za Dotu trebaš samo mapu i to je to :)

Mapa ima oko 7 mb, skini odavde >>> http://www.getdota.com/

Ali ne očekuj da ćeš odma rasturati =)

Trebat će ti 2-3 mjeseca samo da naučiš heroje, skillove, iteme itd... Ima tu dosta posla i kompleksnosti heh

Can't find a better Jam!

0 0 hvala 0
15 godina
hari85 kaže...

koliki bi bio download war craft 3 dota mod i slicno sve da mogu igrat sa pi*tom

imas AI mape. npr DotA v. 6.67c AI.w3x

to je forum i morat ces se registrirat al besplatno je ...

Malo procitaj na netu opcenito o herojima pa uzmi 2-3 za pocetak i odigraj s jednim nekoliko partija protiv jednog BOT-a. Cisto da se upoznas sa s osnovama. nije toliko komplicirana samo sto imas 100+ heroja pa dok zapamtis koje sve spellove imaju trebat ce ti vremena. bar 3 mjeseca. (ako gledas da ces svaki dan jednog heroja "naucit") al ak ima netko tko ti moze malo pomoc bit ce ti puno lakse, brze i zabavnije naravno.

15 godina
neaktivan
DotA - Allstars

da ali mislim i moram li warcraft 3 jos skidat i koliko bi to bilo gb

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hari85 kaže...

da ali mislim i moram li warcraft 3 jos skidat i koliko bi to bilo gb

pa dota je mapa. znaci moras imat warcraft instaliran i updejtan na verziju 1.24.4.6.... !!! Velicina moje instalacije: 1,80 GB (1.938.976.768 bytes) al tu ima dosta replays i jos nekih mapa. al cca oko 1.8 giga. 

15 godina
neaktivan
DotA - Allstars

ok mozda jednom skinem :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice