- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Od str heroja bi možda mogao igrati Svena i Wraith kinga pod uvjetom da ne levela lifesteal i cleave u pocetku. Snipera nikada, prelako je umrijet njime.

Ja obicno kada me netko pita pocetnicima preporucam licha, velik ms, dobar harass i range heroj. Za pocetak odlican.
Za pocetak nista drugo nego kentaur!
CIzme, tri bracera i udri! Nema puno pametovanja, stun ulti i cao! Nek nauci neke osnove igre pa tek dalje!!
Evo da se ukljucim u raspravu kod stvari s pocetnicima (smatram sebe jos uvik newbiem). Lion je vrlo vjerovatno najbolji support ( IMO) za pub "dominaciju". Dobar stun omogucava vrhunski harras u lane-u. Koristi ga cesto da ti protivnik postane pasivan i zaboravi na mogucnost ganka. Hex? Nepotrebno spominjat pluseve. Sto se tice blink vs meka, ovisi o smjeru igre. Njihov AM ima free-farm? Blink. Ucestali teamfight? Meka. Ultu koristim kao "KS". Al rijetko ako je ispod 200 hp i ne moze pobjeci.
Ovo je moj manji osvrt na liona, naravno i ja sam newb pa svaki savjet je dobrodosao :)

Evo da se ukljucim u raspravu kod stvari s pocetnicima (smatram sebe jos uvik newbiem). Lion je vrlo vjerovatno najbolji support ( IMO) za pub "dominaciju". Dobar stun omogucava vrhunski harras u lane-u. Koristi ga cesto da ti protivnik postane pasivan i zaboravi na mogucnost ganka. Hex? Nepotrebno spominjat pluseve. Sto se tice blink vs meka, ovisi o smjeru igre. Njihov AM ima free-farm? Blink. Ucestali teamfight? Meka. Ultu koristim kao "KS". Al rijetko ako je ispod 200 hp i ne moze pobjeci.
Ovo je moj manji osvrt na liona, naravno i ja sam newb pa svaki savjet je dobrodosao :)
Ja sam tebe imao jedno vrijeme na friend listi, i onda te obrisao. Igrali smo jednu noć, 6 puta za redom si uzimao Liona i imali smo 6 winnova i čini mi se da je to bio jedan od ključnih trenutaka zašto ja nisam prestao igrati Dotu.
hoćemo složit neku fanatasy ligu?
Da, mogli bi napravit dota chat room pod nazivom npr Bug Fantazy liga pa tko ima compendium neka se joina i tamo se sve dogovorimo, jer ja jos bas i nisam siguran kako liga funkcionira...
rečeno - učinjeno
chat room je bug.hr Fantasy
liga je bug.hr Fanatasy - password: bughr
League ID: 44824
rečeno - učinjeno
chat room je bug.hr Fantasy
liga je bug.hr Fanatasy - password: bughr
League ID: 44824
Ligu nasao, ali chat ne mogu naci
Jel se itko prijavio?
Evo i ja sam usao, da se ne mislim previse
vidim da je već 5 ljudi ušlo. ajd' dodajte me na Steam (neke ne mogu naći), ili se probajte ubacit u chat room bug.hr Fantasy pa da se dogovorimo za draft i to. može i ovdje ako svi čitamo forum.
vidim da je već 5 ljudi ušlo. ajd' dodajte me na Steam (neke ne mogu naći), ili se probajte ubacit u chat room bug.hr Fantasy pa da se dogovorimo za draft i to. može i ovdje ako svi čitamo forum.
I ja sam unutra. ID: Tortuga
evo i postavke lige (većinom sve po defaultu), tako da pogledajte i recite ako bi trebalo nešto još dodatno podesiti/promjeniti.
tortuga - addaj me jer ja tebe nikako naći među svim tortugama :)
Ajde jos 3 mjesta ima :D
još imamo samo dva mjesta.
za početak, draft sam stavio za nedjelju (18.5.), u 21:15? sumnjam da će netko u nedjelju ić' lokat, a nije niti prekasno za one koje rade ujutro/škola/studiranje
sad smo puni. samo još draft i to je to :D
Vidim da se Rhodin i ostali dosta svadjaju,kako lion nije ovo nego ono.Umjesto toga,zasto ne bi se dogovorili i napravili 3v3 ili 5v5 sa tim likom unutra i uvjerili se sta je bolje?
Vidim da se Rhodin i ostali dosta svadjaju,kako lion nije ovo nego ono.Umjesto toga,zasto ne bi se dogovorili i napravili 3v3 ili 5v5 sa tim likom unutra i uvjerili se sta je bolje?
BUG ekipa je previše pro za 5v5 i to se nikad neće desiti.
A dobro,mislio sam ovi koji imaju neke suprotne tvrdnje.Na njih sam mislio.
Dokle ste dosli sa 10 hero challenge?
ja sam sinoc zavrsio, pa me zanima ako kliknete na reroll jel dobijete nove heroje ili se nista ne mjenja, je pise da mjenja samo one koje niste zavrsili.
Dobio sam relativno lake heroje samo sto je problem bio ostali igraci su igrali sa herojima na koje nisu navikli pa je tu bilo svacega...
Dobio sam prvo 10 carrya,a pošto igram supporta uvijek u ranked mm reko idem rerollat. I dobio sam meppa sad :(
ja u prvom draftu dobio meepa, i rekoh idem rerollat i onda dobijem tri s kojima se nisam do sada niti potrudio igrati - chen, enchantress i invoker. ali, mislim da ću riješiti to s ability draftom :)
Ja zavrsio 7 u nekih 10-12 gejmova, reroll i meepo... I onda support meepo jedno 8 partija dok me nije jedan dobar pudge spasio :)
Evo mene kasnim al se nadam da vas ima jos koji niste u nikakvoj ligi napravio sam jednu(iako ne kontam bas sve najbolje al hajd) u biti trenutno nas samo dvojica u njoj a kontam da je bolje jeli ako nas je 6 pa ko hoce nek me doda na steam ReaperCRO.
ID lige je : 103383
pass je : anal
:)
Pozz,danas sam igrao malo sa Linom pa me zanimka,da li su dobri ovi itemi.Ugl,bio sam prvi 13K 6D 2A...(phase boots,hyperstone,vladimirs,buterfly
Pozz,danas sam igrao malo sa Linom pa me zanimka,da li su dobri ovi itemi.Ugl,bio sam prvi 13K 6D 2A...(phase boots,hyperstone,vladimirs,buterfly
djes keri nisam te prepozn'o
Kad vec glumis kerija pravi BKB
Mi mozete onda dati neki prijedlog,kakve iteme da stavljam?