Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.961.258
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Dota 2
warlocka neka igra ...s onim chainom harras,ima heal i ako ulti ne moze pogodit s onolikim rangeom onda nek ni ne igra dotu
But in the end i have to fall to lose it all
15 godina
Dota 2

Od str heroja bi možda mogao igrati Svena i Wraith kinga pod uvjetom da ne levela lifesteal i cleave u pocetku. Snipera nikada, prelako je umrijet njime.

Say hello to my little friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jel ima tko da hoce igrat pa da napravimo tim? ili da fali nekom igrac jer mi dosadilo ovak igrat sam vise ...imam 1500+ sati i mogu sve igrat,a vecinom support i offlane
But in the end i have to fall to lose it all
14 godina
neaktivan

Ja obicno kada me netko pita pocetnicima preporucam licha, velik ms, dobar harass i range heroj. Za pocetak odlican.

13 godina
Dota 2

Za pocetak nista drugo nego kentaur!

CIzme, tri bracera i udri! Nema puno pametovanja, stun ulti i cao! Nek nauci neke osnove igre pa tek dalje!! 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

Evo da se ukljucim u raspravu kod stvari s pocetnicima (smatram sebe jos uvik newbiem). Lion je vrlo vjerovatno najbolji support ( IMO) za pub "dominaciju". Dobar stun omogucava vrhunski harras u lane-u. Koristi ga cesto da ti protivnik postane pasivan i zaboravi na mogucnost ganka. Hex? Nepotrebno spominjat pluseve. Sto se tice blink vs meka, ovisi o smjeru igre. Njihov AM ima free-farm? Blink. Ucestali teamfight? Meka. Ultu koristim kao "KS". Al rijetko ako je ispod 200 hp i ne moze pobjeci.

Ovo je moj manji osvrt na liona, naravno i ja sam newb pa svaki savjet je dobrodosao :)

I see no changes wake up in the morning and I ask myself is life worth living should I blast myself?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
JokeKralj kaže...

Evo da se ukljucim u raspravu kod stvari s pocetnicima (smatram sebe jos uvik newbiem). Lion je vrlo vjerovatno najbolji support ( IMO) za pub "dominaciju". Dobar stun omogucava vrhunski harras u lane-u. Koristi ga cesto da ti protivnik postane pasivan i zaboravi na mogucnost ganka. Hex? Nepotrebno spominjat pluseve. Sto se tice blink vs meka, ovisi o smjeru igre. Njihov AM ima free-farm? Blink. Ucestali teamfight? Meka. Ultu koristim kao "KS". Al rijetko ako je ispod 200 hp i ne moze pobjeci.

Ovo je moj manji osvrt na liona, naravno i ja sam newb pa svaki savjet je dobrodosao :)

Ja sam tebe imao jedno vrijeme na friend listi, i onda te obrisao. Igrali smo jednu noć, 6 puta za redom si uzimao Liona i imali smo 6 winnova i čini mi se da je to bio jedan od ključnih trenutaka zašto ja nisam prestao igrati Dotu.

14 godina
Dota 2

hoćemo složit neku fanatasy ligu?

0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Da, mogli bi napravit dota chat room pod nazivom npr Bug Fantazy liga pa tko ima compendium neka se joina i tamo se sve dogovorimo, jer ja jos bas i nisam siguran kako liga funkcionira...

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

rečeno - učinjeno

chat room je bug.hr Fantasy

liga je bug.hr Fanatasy - password: bughr

League ID: 44824

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 11:57 (Zvonzi).

1 0 hvala 0
17 godina
Zvonzi kaže...

rečeno - učinjeno

chat room je bug.hr Fantasy

liga je bug.hr Fanatasy - password: bughr

League ID: 44824

Ligu nasao, ali chat ne mogu naci

Jel se itko prijavio?

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 12:23 (Ramo).
14 godina
Ja hahaha
17 godina
Dota 2

Evo i ja sam usao, da se ne mislim previse

1 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

vidim da je već 5 ljudi ušlo. ajd' dodajte me na Steam (neke ne mogu naći), ili se probajte ubacit u chat room bug.hr Fantasy pa da se dogovorimo za draft i to. može i ovdje ako svi čitamo forum.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zvonzi kaže...

vidim da je već 5 ljudi ušlo. ajd' dodajte me na Steam (neke ne mogu naći), ili se probajte ubacit u chat room bug.hr Fantasy pa da se dogovorimo za draft i to. može i ovdje ako svi čitamo forum.

I ja sam unutra. ID: Tortuga

14 godina
Dota 2

evo i postavke lige (većinom sve po defaultu), tako da pogledajte i recite ako bi trebalo nešto još dodatno podesiti/promjeniti.

http://imgur.com/LmxU92l

tortuga - addaj me jer ja tebe nikako naći među svim tortugama :)

0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Ajde jos 3 mjesta ima :D

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

još imamo samo dva mjesta.

za početak, draft sam stavio za nedjelju (18.5.), u 21:15? sumnjam da će netko u nedjelju ić' lokat, a nije niti prekasno za one koje rade ujutro/škola/studiranje

0 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

sad smo puni. samo još draft i to je to :D

1 0 hvala 0
12 godina
Dota 2

Vidim da se Rhodin i ostali dosta svadjaju,kako lion nije ovo nego ono.Umjesto toga,zasto ne bi se dogovorili i napravili 3v3 ili 5v5 sa tim likom unutra i uvjerili se sta je bolje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Vidim da se Rhodin i ostali dosta svadjaju,kako lion nije ovo nego ono.Umjesto toga,zasto ne bi se dogovorili i napravili 3v3 ili 5v5 sa tim likom unutra i uvjerili se sta je bolje?

BUG ekipa je previše pro za 5v5 i to se nikad neće desiti.

12 godina
Dota 2

A dobro,mislio sam ovi koji imaju neke suprotne tvrdnje.Na njih sam mislio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

Dokle ste dosli sa 10 hero challenge?

ja sam sinoc zavrsio, pa me zanima ako kliknete na reroll jel dobijete nove heroje ili se nista ne mjenja, je pise da mjenja samo one koje niste zavrsili.

Dobio sam relativno lake heroje samo sto je problem bio ostali igraci su igrali sa herojima na koje nisu navikli pa je tu bilo svacega...

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.5.2014 17:15 (goodye).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dobio sam prvo 10 carrya,a pošto igram supporta uvijek u ranked mm reko idem rerollat. I dobio sam meppa sad :(

14 godina
Dota 2

ja u prvom draftu dobio meepa, i rekoh idem rerollat i onda dobijem tri s kojima se nisam do sada niti potrudio igrati - chen, enchantress i invoker. ali, mislim da ću riješiti to s ability draftom :)

0 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

Ja zavrsio 7 u nekih 10-12 gejmova, reroll i meepo... I onda support meepo jedno 8 partija dok me nije jedan dobar pudge spasio :) 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Evo mene kasnim al se nadam da vas ima jos koji niste u nikakvoj ligi napravio sam jednu(iako ne kontam bas sve najbolje al hajd) u biti trenutno nas samo dvojica u njoj a kontam da je bolje jeli ako nas je 6 pa ko hoce nek me doda na steam ReaperCRO.

ID lige je : 103383

pass je : anal 

:)

0 0 hvala 0
12 godina
Dota 2

Pozz,danas sam igrao malo sa Linom pa me zanimka,da li su dobri ovi itemi.Ugl,bio sam prvi 13K 6D 2A...(phase boots,hyperstone,vladimirs,buterfly

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Endymon kaže...

Pozz,danas sam igrao malo sa Linom pa me zanimka,da li su dobri ovi itemi.Ugl,bio sam prvi 13K 6D 2A...(phase boots,hyperstone,vladimirs,buterfly

djes keri nisam te prepozn'o

Kad vec glumis kerija pravi BKB

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.5.2014 15:33 (chaselol).
12 godina
Dota 2

Mi mozete onda dati neki prijedlog,kakve iteme da stavljam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice