Kako se DK narugao sa svima, znaci nitko nije imao nikakve sanse za dobiti jedan gejm, a ne seriju...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trazim jednog solidnog igraca(rating iznad 3000) malo malo nas 4 ima, pa nam fali jedan za ranked. Starija smo ekipa, pa bi preferirali nekog iznad 20 da se ne osjecamo matoro :) Dodaj me na steam-u ReaperCRO
Koliko košta legendary shapeshift za Lycana (Great Grey set) trenutno? Ima li razlike u vrijednosti uopće jer su promijenili vrijednost tog novog seta (a istog) na mythical? Koji najskuplji set mogu dobiti za cijeli Great Grey set?
Kthx, bye.
Kako se DK narugao sa svima, znaci nitko nije imao nikakve sanse za dobiti jedan gejm, a ne seriju...
U neku ruku to je i ocekivano,
kao sto je icex3 rekao, to je njihov posao, cijelo vrijeme su u DK Gaming housu i dnevno igraju 8-12 sati zajedno..
Dok rijetko koji Europski ili USA team to radi, eventualno par dana prije turnira...
Odlična vijest za sve Dota 2 igrače na Balkanu.
ESL nam donosi seriju Dota 2 Warmup kupova, ovoga puta nešto drukčijih nego inače.
Naime na ovim kupovima mogu sudjelovati sve zemlje iz našeg govornog područja, ne samo iz Hrvatske kao dosad.
Vjerujemo da će ova promjena izmamiti osmijeh na lica ekipama željnih dokazivanja na regionalnoj sceni koje nisu mogle sudjelovati na prijašnjim ESL turnirima upravo zbog restrikcija koje je ESL implementirao.
11 Teamova pozvano na TI4
http://www.dota2.com/international/announcement/
Manje više po JD Rankingu
11 Teamova pozvano na TI4
http://www.dota2.com/international/announcement/
Manje više po JD Rankingu
Manje-više očekivano.
Ipak je to singsing.
mocan mi je novi set za silencera, dugo nije bilo upgrada a sad setova na sve strane
mocan mi je novi set za silencera, dugo nije bilo upgrada a sad setova na sve strane
nez zasto ali na prvi pogled taj set me podsjetio na dante's inferno
definitivno cu si ga pribavit :D

ruska regija
To je dijelom i krivica valvea. Većina rusa ima veći ping na ruskim serverima nego euw,eue.
To je dijelom i krivica valvea. Većina rusa ima veći ping na ruskim serverima nego euw,eue.
Treba napravitit Match Making baziran na IP Lokaciji, pa bi im jedini nacin bio preko Proxy servera, ali opet bilo bi ih manje
Treba napravitit Match Making baziran na IP Lokaciji, pa bi im jedini nacin bio preko Proxy servera, ali opet bilo bi ih manje
Šta se desi kada imaš stack u kojem je jedan Zimbabveanac, 2 Engleza, jedan tip iz BiH i jedan Poljak? Tako u većini slučajeva izgleda moj stack.
Šta se desi kada imaš stack u kojem je jedan Zimbabveanac, 2 Engleza, jedan tip iz BiH i jedan Poljak? Tako u većini slučajeva izgleda moj stack.
To je onda Party stack, i nema logike oces ti dobiti rusa u team, ako vas je 5 u stacku..
jel zna neko postavit da sve sljaka u linuxu (ubuntu trusty)?
jel zna neko postavit da sve sljaka u linuxu (ubuntu trusty)?
Eh, samo trebaš imat proprietary drivere (može ti i raditi s Open Source driverima, ali će vjerojatno ici puno sporije nego sto bi trebalo), Steam mozes instalirati preko Ubuntu centra.
instaliral sam steam i skinul dotu i pokrenul je (izbaci mi opengl gresku, al kliknem wait), UI je spor, uđem spectat i imam 5-10 fps, i hud mi je izglitchan (malo ga ima, malo ne)- to je sa open source driverima.
kad instaliram/ukljucim fglrx drivere sustav mi neide dalje od loading screena nakon restarta (napuni se loading bar i nema dalje, moram preko recoveryja iskljucit fglrx).
instaliral sam steam i skinul dotu i pokrenul je (izbaci mi opengl gresku, al kliknem wait), UI je spor, uđem spectat i imam 5-10 fps, i hud mi je izglitchan (malo ga ima, malo ne)- to je sa open source driverima.
kad instaliram/ukljucim fglrx drivere sustav mi neide dalje od loading screena nakon restarta (napuni se loading bar i nema dalje, moram preko recoveryja iskljucit fglrx).
Fglrx driveri su za AMD kartice, ne nVidi-u. Potraži drivere baš za tvoju karticu.

Pa i imam radeonku 5470 mobile EDIT: na laptopu (ocito, ak je mobile)

Tvoj PC tvrdi drugo...
Pa i imam radeonku 5470 mobile EDIT: na laptopu (ocito, ak je mobile)
Jesi skinuo drivere s AMD-ove stranice ili si išao preko terminala?

skinuo sam zip preko amd-ove stranice (preko wget-a se (ne)moze jer treba postojati http header koji mi se neda postavljat), napravim unzip, ukucam sh amd* ( .run file) u extractanom folderu i dobijem ovo:
Created directory fglrx-install.dSxo7Q
Verifying archive integrity... All good.
Uncompressing AMD Catalyst(TM) Proprietary Driver-14.10.1006.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
=====================================================================
AMD Catalyst(TM) Proprietary Driver Installer/Packager
=====================================================================
Detected configuration:
Architecture: x86_64 (64-bit)
X Server: X.Org 6.9 or later 64-bit
i samo stoji tako.
a preko additional drivera sam vec opisao kaj se desi u jednom od prijasjih postova.
ekipa koji laptop bi preporučili da kupim da mogu uredno igrat dotu 2 na njemu bareeem iduće 3 godine? :)