Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.960.527
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Dota 2

Kako se DK narugao sa svima, znaci nitko nije imao nikakve sanse za dobiti jedan gejm, a ne seriju...

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Trazim jednog solidnog igraca(rating iznad 3000) malo malo nas 4 ima, pa nam fali jedan za ranked. Starija smo ekipa, pa bi preferirali nekog iznad 20 da se ne osjecamo matoro :) Dodaj me na steam-u  ReaperCRO

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Koliko košta legendary shapeshift za Lycana (Great Grey set) trenutno? Ima li razlike u vrijednosti uopće jer su promijenili vrijednost tog novog seta (a istog) na mythical? Koji najskuplji set mogu dobiti za cijeli Great Grey set?

Kthx, bye.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Ramo kaže...

Kako se DK narugao sa svima, znaci nitko nije imao nikakve sanse za dobiti jedan gejm, a ne seriju...

U neku ruku to je i ocekivano, 

kao sto je icex3 rekao, to je njihov posao, cijelo vrijeme su u DK Gaming housu i dnevno igraju 8-12 sati zajedno..

Dok rijetko koji Europski ili USA team to radi, eventualno par dana prije turnira...

12 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dota 2

Odlična vijest za sve Dota 2 igrače na Balkanu.
ESL nam donosi seriju Dota 2 Warmup kupova, ovoga puta nešto drukčijih nego inače.
Naime na ovim kupovima mogu sudjelovati sve zemlje iz našeg govornog područja, ne samo iz Hrvatske kao dosad.
Vjerujemo da će ova promjena izmamiti osmijeh na lica ekipama željnih dokazivanja na regionalnoj sceni koje nisu mogle sudjelovati na prijašnjim ESL turnirima upravo zbog restrikcija koje je ESL implementirao.

Linkić

3 0 hvala 1
13 godina
Dota 2

Ako ste kojim slucajem pratili dota scenu, LINK vrištat ćete {#}

btw

The loki?! garena, hostanje i sl?

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
:)
16 godina
neaktivan
Dota 2

11 Teamova pozvano na TI4

http://www.dota2.com/international/announcement/

Manje više po JD Rankingu

http://www.joindota.com/en/edb/teams

Moj PC  
3 2 hvala 2
16 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

11 Teamova pozvano na TI4

http://www.dota2.com/international/announcement/

Manje više po JD Rankingu

http://www.joindota.com/en/edb/teams

Manje-više očekivano.

12 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
15 godina
mvilla5 kaže...

Ipak je to singsing.

Say hello to my little friend
13 godina
Dota 2

mocan mi je novi set za silencera, dugo nije bilo upgrada  a sad setova na sve strane {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
chaselol kaže...

mocan mi je novi set za silencera, dugo nije bilo upgrada  a sad setova na sve strane {#}

nez zasto ali na prvi pogled taj set  me podsjetio na dante's inferno

definitivno cu si ga pribavit :D

13 godina
Dota 2

Da lici helm jako

za 1k sam dobio citav set + loading background sliku

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Je*ote jeli postoji regija a da Rusi ne igraju u njoj.
404 Greške a nema ih nigdje
13 godina
Bug Manijak kaže...

ruska regija

14 godina
neaktivan
Bug Manijak kaže...

To je dijelom i krivica valvea. Većina rusa ima veći ping na ruskim serverima nego euw,eue.

16 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...
Bug Manijak kaže...

To je dijelom i krivica valvea. Većina rusa ima veći ping na ruskim serverima nego euw,eue.

Treba napravitit Match Making baziran na IP Lokaciji, pa bi im jedini nacin bio preko Proxy servera, ali opet bilo bi ih manje

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.5.2014 13:02 (ToMisLaW).
13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

Treba napravitit Match Making baziran na IP Lokaciji, pa bi im jedini nacin bio preko Proxy servera, ali opet bilo bi ih manje

Šta se desi kada imaš stack u kojem je jedan Zimbabveanac, 2 Engleza, jedan tip iz BiH i jedan Poljak? Tako u većini slučajeva izgleda moj stack.

16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
ToMisLaW kaže...

Šta se desi kada imaš stack u kojem je jedan Zimbabveanac, 2 Engleza, jedan tip iz BiH i jedan Poljak? Tako u većini slučajeva izgleda moj stack.

To je onda Party stack, i nema logike oces ti dobiti rusa u team, ako vas je 5 u stacku..

14 godina
neaktivan
Dota 2

jel zna neko postavit da sve sljaka u linuxu (ubuntu trusty)?

http://getdotastats.com/sig/86815748.png

0 0 hvala 0
15 godina
pepelko kaže...

jel zna neko postavit da sve sljaka u linuxu (ubuntu trusty)?

Eh, samo trebaš imat proprietary drivere (može ti i raditi s Open Source driverima, ali će vjerojatno ici puno sporije nego sto bi trebalo), Steam mozes instalirati preko Ubuntu centra.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.5.2014 16:18 (Krunoo7).
14 godina
neaktivan

instaliral sam steam i skinul dotu i pokrenul je (izbaci mi opengl gresku, al kliknem wait), UI je spor, uđem spectat i imam 5-10 fps, i hud mi je izglitchan (malo ga ima, malo ne)- to je sa open source driverima.

kad instaliram/ukljucim fglrx drivere sustav mi neide dalje od loading screena nakon restarta (napuni se loading bar i nema dalje, moram preko recoveryja iskljucit fglrx).

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.5.2014 16:50 (pepelko).
15 godina
pepelko kaže...

instaliral sam steam i skinul dotu i pokrenul je (izbaci mi opengl gresku, al kliknem wait), UI je spor, uđem spectat i imam 5-10 fps, i hud mi je izglitchan (malo ga ima, malo ne)- to je sa open source driverima.

kad instaliram/ukljucim fglrx drivere sustav mi neide dalje od loading screena nakon restarta (napuni se loading bar i nema dalje, moram preko recoveryja iskljucit fglrx).

Fglrx driveri su za AMD kartice, ne nVidi-u. Potraži drivere baš za tvoju karticu.

14 godina
neaktivan

Pa i imam radeonku 5470 mobile EDIT: na laptopu (ocito, ak je mobile)

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.5.2014 19:12 (pepelko).
16 godina
neaktivan

Tvoj PC tvrdi drugo...

15 godina
pepelko kaže...

Pa i imam radeonku 5470 mobile EDIT: na laptopu (ocito, ak je mobile)

Jesi skinuo drivere s AMD-ove stranice ili si išao preko terminala?

14 godina
neaktivan

skinuo sam zip preko amd-ove stranice (preko wget-a se (ne)moze jer treba postojati http header koji mi se neda postavljat), napravim unzip, ukucam sh amd* ( .run file) u extractanom folderu i dobijem ovo:

Created directory fglrx-install.dSxo7Q
Verifying archive integrity... All good.
Uncompressing AMD Catalyst(TM) Proprietary Driver-14.10.1006.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
=====================================================================
 AMD Catalyst(TM) Proprietary Driver Installer/Packager
=====================================================================
Detected configuration:
Architecture: x86_64 (64-bit)
X Server: X.Org 6.9 or later 64-bit

i samo stoji tako.

a preko additional drivera sam vec opisao kaj se desi u jednom od prijasjih postova.

13 godina
neaktivan
Dota 2

ekipa koji laptop bi preporučili da kupim da mogu uredno igrat dotu 2 na njemu bareeem  iduće 3 godine? :)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice