- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moj tata je bolji od tvog jer on jede kitekat.... OMFG.
Sve noobovi po lobijima...
Kae?
EDIT:
zaboravio sam slikat inv.
cek sta ti pokusavas postiti photoshopom? :O
Laskaš mi, ali ne, nije photoshop.
games nije photoshop? :D
Laskaš mi, ali ne, nije photoshop.
Nego je Paint.NET ?
Sinoćni game između MYM-a koji su se nedavno, u naravno, drukčijoj postavi vratili na DotA2 scenu i Fnatica je bio toliko epic da je Capitalist kroz komentiranje doživio evoluiranje u TobiWan-a. Odličan game od samog početka, ali ovdje je prikazano ono najbitnije:
Jedini minus je taj što je Era bio full retard.
Odličan dokumentarac...toliko dobar da sam sav nabrijan isao jedan game odigrat...ofc izugbimo 15-43 G_G
Zapravo, jedina stvar koju nisam znao (i velika većina koji Dotu već igraju) je povijest i životopis nekih timova i igrača. Dokumentarac koji je ciljao na novu publiku koja se tek upoznaje sa DotA-om, mislim really, prikazivati The International 2011 (bez obzira, bilo zato što je on otvorio samo takve nove staze ili ne)...
Dobro, dosta stvari je poznato vecini koji malo duze prate dotu, ali je stvarno odlicno napravljen film. Iskreno nisam mislio da ce izgledati tako profesionalno. Jos vise jer je LD na streamu govorio kako u biti nitko od ljudi koji su ga radili nije nikad se bavio takvim poslom.
Zapravo, jedina stvar koju nisam znao (i velika većina koji Dotu već igraju) je povijest i životopis nekih timova i igrača. Dokumentarac koji je ciljao na novu publiku koja se tek upoznaje sa DotA-om, mislim really, prikazivati The International 2011 (bez obzira, bilo zato što je on otvorio samo takve nove staze ili ne)...
Pa dokumentarac je rađen 2011, za promiđbu dote, i prikazan jos na TI3, a i logično daa ce prikazivati povijest i životopise, pa dokumentarac je...
jedno pitanje za vas koji malo vise pratite od mene ima li sanse za neki uskrsnji event tj dali se zna kad bi mogao bit sljedeci..??
hoce netko igrat? +1
jedno pitanje za vas koji malo vise pratite od mene ima li sanse za neki uskrsnji event tj dali se zna kad bi mogao bit sljedeci..??
Ima neki turnir u Areni Zagreb, dota 2 je dio turnira. Tema je ovdje na forumu, pa ti vidi. Pocinje onaj tjedan kad je Uskrs, mislim da traje utorak do subote.
Ima neki turnir u Areni Zagreb, dota 2 je dio turnira. Tema je ovdje na forumu, pa ti vidi. Pocinje onaj tjedan kad je Uskrs, mislim da traje utorak do subote.
http://crodota.ml/content.php?116-Universe-HR-Dota-2-LAN-Turnir
hvala ali izgleda da ste me krivo shvatili mene zanima nesto tipa ovaj new bloom event ili tako kaj ce bit u igrici..:D
i onaj kaj je bio wraith king ili tako nes..:D
hvala ali izgleda da ste me krivo shvatili mene zanima nesto tipa ovaj new bloom event ili tako kaj ce bit u igrici..:D
i onaj kaj je bio wraith king ili tako nes..:D
Što bi, nije dosta itema? :D
ma meni je vise zbog monotonije a ne ubacuju ove gluposti tipa ability draft nema mi goreg moda..:O
a naravno i itemi dobro dodju..:D
http://www.push-mid.com/novosti/push-mid-dota-2-turnir/ Esl 5v5 Nagradni fond 155€
Naš Tomica kaj god napiše nekom se ne sviđa...
Naš Tomica kaj god napiše nekom se ne sviđa...
Mentalist, 4ucker i još jedan navi fanboy sve dislajkaju ;)
Btw.
Napravio sam Dota HR stranicu sa još par ljudi, slobodno se registrirajte
Stranica: http://dotahr.ga
Teamspeak: ts3.universe.hr:9990
Facebook: https://www.facebook.com/DotaHR
tomica je pokazo svoj skill protiv mene ... mislio sam da ce sutit nakog tog pubstompa ... ali nikako da usuti prokleta nubara
tomica je pokazo svoj skill protiv mene ... mislio sam da ce sutit nakog tog pubstompa ... ali nikako da usuti prokleta nubara
Još da znam tko si ti?
btw.
Dota Lege Kup
Još da znam tko si ti?
btw.
Dota Lege Kup
najbolji sam igrac na balkanu !
Ajde limitiraj reklame na jednu po dva posta.
Možda bude manje hejtera