Dota 2

poruka: 8.950
|
čitano: 2.155.110
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Dota 2
Onjegin kaže...
toxic kaže...

No neću reči da možda i ja ne griješim a za to je bitna kvalitena rasprava? A ne odmah sa noob pick pro priče itd...

Stvar je u tome što sam ja za tebe veteran i meni treba puno više pobijeda da promijenim winrate već tebi, a onda si još krenuo vrijeđati ustaljeni build, a zatim i moj ratio. Zar se i ti ne bi osjećao loše?

Nešto si spomenuo DotA 1 i Yurnero. Nisam dobro razumio.

Majstore look back. Nisam vrijeđao ti si počeo se sjecaš?Ustvari ti se večini puta rugaš nekome a sebe ne gladaš(to je moja poanta mog posta bila)

Na moj first pick item bf si rekao da to samo najgori noobovi rade?? ko je koga vriješao ja tebe ili ti mene?

Ti veteran? ma daj jbte vidim da još ideš u školu tebi treba jos par tisuca gejmova da skines moje dosadasnje iskustvo u moba igrama.

Spoemeno sam tebe i tvje pro priče Yurnero itd.. pa ti dotu 1 nisi vidio i pričaš o dota 1 herojima kao da si sa njima na TI a dota 2 ti je prva moba igra..

Jel teba pamčenje loše služi ili što? Se sjecas kada si igrao samnom? Jel se sjecas kolki si noob bio? (ne kažem da si sada) ali malo pogni glavu i prekini biti pro jer to nisi.

Veteran si za mene u gubljenju vremena uzalud to se slažem.

Maknimo sada to sve sa strane pa ti meni objasni onako tvojom pro spikom.. Zašto bi pogobu radio Scepter a ne BF kao first pick item??

Push lane? U kojem smislu ti misliš da se treba igrati Juger? Koja je njegova rola? Scepter i udri ulit pa što bilo? Push lane sa ward heal?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
13 godina
toxic kaže...

Maknimo sada to sve sa strane pa ti meni objasni onako tvojom pro spikom.. Zašto bi pogobu radio Scepter a ne BF kao first pick item??

Push lane? U kojem smislu ti misliš da se treba igrati Juger? Koja je njegova rola? Scepter i udri ulit pa što bilo? Push lane sa ward heal?

Jugger se igra kako se igra, kao neki utility hero poput Windrunner. Njegov heal mu je možda i najjači spell, ima kvazi-BKB (Bladefury+TP=broken), a tu je i ult da uradi i malo dmg-a.

Izvini na svemu.

17 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
toxic kaže...

Jugger se igra kako se igra, kao neki utility hero poput Windrunner. Njegov heal mu je možda i najjači spell, ima kvazi-BKB (Bladefury+TP=broken), a tu je i ult da uradi i malo dmg-a.

Izvini na svemu.

Meni je on čisti Carry, - tako ja gledam na njega. No velim ja nisam igrao kompetativno da bih to mogao sa sigurnošću reci.

18 godina
neaktivan
Dota 2

Haha, sada malo saram po youtube pa se prisjetih jedne epizode Pyrion Flaxa

Sto jest jest, nitko te, tvoj, ni u jednoj drugoj igri ne mozes sje8ati kao u Dota 2 :)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 13:08 (goodye).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
ToMisLaW kaže...

Fnatic bootcampa u srbiji... Od tolko zemalja oni u srbiju HAHA

Pa grupa srba ti je igrala za Fnatic, tj. tamo krajem 2011 pocetkom 2012 srbi su bili dota 2 fnatic team, naravno srbi ko srbi svadjali se medjusobno i fnatic je odustao od njih na kraju. Jos srbi su ti uvijek bili na dota vrhu medju najjacim timovima u doti 1, igralo je i hrvata sa njima, mitch i jos jedan kojem sam zaboravio nick. Sada ne igram dotu 2 sem rekreativno pa ne znam kakvi su danas.

to sam i ja napisao par postova prije.. igrali su zato sto je menager fnatica srbin, danas ti ljudi igraju za Infernity.rs ( http://en.dota2.raidcall-emsone.com/summer-2013/cup4/ protiv Quantic Gaminga igraju za finale vjerovatno sa NTH ) 

ugl. nema veze sto im je menager srbin, ali di baš u srbiju?? :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Dota 2

Zašto ne u Srbiju? Pa Srbija je miljama ispred nas po pitanju zastupništva, vendora, gaminga i svega ostalog vezanog uz taj segment IT-a. Za koga će dolazit kod nas? Nije bilo većeg lana već par godina, a nečeg na višoj razini još duže.

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
Moj PC  
2 1 hvala 1
16 godina
toxic kaže...
Onjegin kaže...
toxic kaže...

Izvini na svemu.

Meni je on čisti Carry, - tako ja gledam na njega. No velim ja nisam igrao kompetativno da bih to mogao sa sigurnošću reci.

Teško da se jugg može uvrstiti u čiste carry.e, pogotovo ne late game carry. Po meni je on odličan za mid game gdje ima odličan heal za pushanje towera, dobar ulti da poplaši ekipu i semi bkb da se izvuče kada zagusti. Po meni BF se radi ukoliko se tim planira koncetrirati na midgame push a scepter za late mid game i rani end game.

Ući u late game sa juggom kao hard carryem je gg... naravno ukoliko su ekipe podjednake skillom :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
13 godina
ToMisLaW kaže...

Beograd je potpuno drugi svijet od onoga kako se često zamišlja Srbija.

Kad nabrajaš države potpuno je normalan ovaj niz: Turkmenistan, Etiopija, Srbija, Honduras, Nigerija.

Ali kad nabrajaš gradove onda je potpuno drugi niz: Hong Kong, Pariz, Beograd, London, Moskva.

Vjerovatno je srce jugoistočne Europe.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 14:58 (Onjegin).
17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

Teško da se jugg može uvrstiti u čiste carry.e, pogotovo ne late game carry. Po meni je on odličan za mid game gdje ima odličan heal za pushanje towera, dobar ulti da poplaši ekipu i semi bkb da se izvuče kada zagusti. Po meni BF se radi ukoliko se tim planira koncetrirati na midgame push a scepter za late mid game i rani end game.

Ući u late game sa juggom kao hard carryem je gg... naravno ukoliko su ekipe podjednake skillom :)

njegov passive skill nije za odbacit "Gives Juggernaut a chance to deal double damage on each attack." to upari sa pravim itemima i imaš dobrog late game carry-a.. Gledao sam matcheve gdje dobar Juger čuda radi.

16 godina
neaktivan
Dota 2

Eo Alliance vs Keita gaming, pobjednik igra u finalu sa Infernity.rs ( SRB Team )

http://www.twitch.tv/tobiwandota

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zašto mi je u posljednje vrijeme AA u svakom gameu? Iako odličan support prije ga nisam uopce viđao

15 godina
ToMisLaW kaže...

Eo Alliance vs Keita gaming, pobjednik igra u finalu sa Infernity.rs ( SRB Team )

Ovi srbi u chatu...gori nego rusi u doti samo spamaju bez prestanka {#}

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 22:14 (dad0r).
16 godina
neaktivan
dad0r kaže...
ToMisLaW kaže...

Ovi srbi u chatu...gori nego rusi u doti samo spamaju bez prestanka {#}

bogami Alliance se zajebaje, troll pickovi, a oni se uzbudili kao da su osvojili TI :D

18 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
ToMisLaW kaže...

Kad nabrajaš države potpuno je normalan ovaj niz: Turkmenistan, Etiopija, Srbija, Honduras, Nigerija.

Ali kad nabrajaš gradove onda je potpuno drugi niz: Hong Kong, Pariz, Beograd, London, Moskva.

Jooj, daj nemoj pričat gluposti. Kak uopće možeš utrpat Beograd uz Pariz, London i Moskvu? A di si našao Hong Kong za tu priču.  Jesi bio kad u BG? Jesi vidio koliko smeća ima po tom gradu. BG je poznat u europi samo zbog dobre partijane(jer im je zakon fleksibilan po tom pitanju pa je sve dozvoljeno, partija se 24/7) i što naše kurve idu tamo na karanje jer je to in.

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 23:04 (Pupo).
16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
ToMisLaW kaže...

ma da Hong Kong i Beograd jako slicni {#}

Beograd je u ranku sa Zagrebom i ostalim Balkanskim gradovima, i to ce uvijek tako biti, posto je rat unistio balkan, ali to je sada off-topic

a opcenito, Beograd je razvijen zato sto je to jedini grad u srbiji u koji se ulaze... dok npr u hrv imas: Zagreb, Split, Osijek, Dubrovnik, Pula itd...

i kada nekog pitas iz srbije odakle si? on ti kaze beograd, a onda ga pitas koje mjesto, pa jedno 250 km od beograda.... njima je beograd sve...

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 23:31 (ToMisLaW).
15 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...
Onjegin kaže...
ToMisLaW kaže...

ma da Hong Kong i Beograd jako slicni {#}

Beograd je u ranku sa Zagrebom i ostalim Balkanskim gradovima, i to ce uvijek tako biti, posto je rat unistio balkan, ali to je sada off-topic

a opcenito, Beograd je razvijen zato sto je to jedini grad u srbiji u koji se ulaze... dok npr u hrv imas: Zagreb, Split, Osijek, Dubrovnik, Pula itd...

i kada nekog pitas iz srbije odakle si? on ti kaze beograd, a onda ga pitas koje mjesto, pa jedno 250 km od beograda.... njima je beograd sve...

Ovo mogu potvrdit {#}

LoL acc THCJoshi
13 godina
ToMisLaW kaže...

Osijek ima 100k stanovnika. ROFL

Zašto ići u ovoliki off topic....

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 19:48 (Onjegin).
18 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
ToMisLaW kaže...

Osijek ima 100k stanovnika. ROFL

Zašto ići u ovoliki off topic....

Momče, ajde čitaj s razumjevanjem. Uopće se neradi o broju stanovnika, već o statusu grada među drugim gradovima u Hr.

Da nebude totalni off,

gledao i ja sinoć stream kad su Srbi igrali, mi balkanci smo posebna rasa. Ono je bilo katastrofa u chatu, sreća da tobi nekuži šta se piše jer bi vjerojatno prekinuo stream.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 20:53 (Pupo).
16 godina
neaktivan
Pupo kaže...

Da nebude totalni off,

gledao i ja sinoć stream kad su Srbi igrali, mi balkanci smo posebna rasa. Ono je bilo katastrofa u chatu, sreća da tobi nekuži šta se piše jer bi vjerojatno prekinuo stream.

da ahahaha, ljudi psuju sve živo, svađaju se, rugaju tobija itd.. a moderatori sve englezi :D

Video

kao sto je covjek rekao, mi smo stoka :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 21:00 (ToMisLaW).
13 godina
Pupo kaže...

Da nebude totalni off,

Stonesi u Osijeku. Mislim, da ne duljim raspravu, Osijek ima status ovećeg seoceta, nema kulturne, turističke ili neke druge vrijednosti, nije centar ni na jednoj većoj razini, nema dovoljan broj stanovnika da podrži oveći event poput koncerta ili utakmice. Gradić kao bilo koji drugi na svijetu, vjerujem da pola ljudi u, recimo, Rumuniji i ne zna da postoji.

Da ne bude totalni off, Tobi svakako ne drži chat urednim, da ga drži ne bi ni kape onoliko bilo.

KAPPA

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 21:39 (Onjegin).
16 godina
neaktivan
Onjegin kaže...
Pupo kaže...

Da nebude totalni off,

Stonesi u Osijeku. Mislim, da ne duljim raspravu, Osijek ima status ovećeg seoceta, nema kulturne, turističke ili neke druge vrijednosti, nije centar ni na jednoj većoj razini, nema dovoljan broj stanovnika da podrži oveći event poput koncerta ili utakmice. Gradić kao bilo koji drugi na svijetu, vjerujem da pola ljudi u, recimo, Rumuniji i ne zna da postoji.

Da ne bude totalni off, Tobi svakako ne drži chat urednim, da ga drži ne bi ni kape onoliko bilo.

KAPPA

nekuzis ti neke stvari...

Osijek je glavni grad slavonije, Pula je glavni grad istre itd.. dok je Beograd glavni grad srbije, nema ni jedan drugi grad u srbiji da valja kur**

a ovo sto si usporedio Beograd i Hong Kong, Pariz nemoj nikad više...

Pitaj nekoga izvan balkana da li je cuo za Beograd, i pitaj nekoga izvan balkana da li je cuo za Pariz ili Hong Kong...

i dosta Off Topica.... Kud neznas dotu igrat, jos se pravis najpametnij... {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 22:05 (ToMisLaW).
17 godina
neaktivan
Dota 2

Priča se po DotA2 forumima da su neki developeri posjetili ovu temu i da će razmisliti i ubaciti novu mapu u DotA-u po prvi puta ikad - zvati će se Beograd.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 1:36 (4ucker).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Ovo su najljepsa dva grada u Srbiji meni

Subotica

http://www.javolimsrbiju.rs/pub/page/subotica.jpg

Novi Sad

http://srbin.info/wp-content/uploads/2012/12/011.jpg

Novi sad ti je poznat po Exit festivalu, gdje dolaze ljudi iz citavog svijeta, a bome poznat je i po Dunavu, jer tuda mnogo prodje brodova, dok u Vukovaru niko ne izlazi u luku, ovo pricam jer radim na rijecnom turistickom brodu. Sto se tice dote, prije se sjecam da ...

A ovaj lik gore sto poredi Beograd i Hong Kong, no comment.

Koji bendovi nastupaju? The Dire i The Radiant ili?

Moj PC  
3 2 hvala 0
18 godina
Dota 2

Ova tema je postala obicno smece. Treba lock hitno.

Unsubscribed

8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Pa dobro jel ovo tema o Doti ili o Srbiji ? {#}

Winter is coming !!

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Nisam znao da invoker više nema 2 forged spirita kad ima Aghanim's Scepter. 

Jučer sam se neugodno iznenadio.

Može netko za nas lijene napisati što se još mijenjalo kod invokera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Invoker ima 2 forged spirita kad ima lvl 4 u quasu i exortu.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

Netko za dotu? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

eto prijave za fun turnir:http://alturl.com/cpxc5 CroHQ

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Jel ima neko da napravimo team za ovaj turnir CroHQ ?

Winter is coming !!

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice