No neću reči da možda i ja ne griješim a za to je bitna kvalitena rasprava? A ne odmah sa noob pick pro priče itd...
Stvar je u tome što sam ja za tebe veteran i meni treba puno više pobijeda da promijenim winrate već tebi, a onda si još krenuo vrijeđati ustaljeni build, a zatim i moj ratio. Zar se i ti ne bi osjećao loše?
Nešto si spomenuo DotA 1 i Yurnero. Nisam dobro razumio.
Majstore look back. Nisam vrijeđao ti si počeo se sjecaš?Ustvari ti se večini puta rugaš nekome a sebe ne gladaš(to je moja poanta mog posta bila)
Na moj first pick item bf si rekao da to samo najgori noobovi rade?? ko je koga vriješao ja tebe ili ti mene?
Ti veteran? ma daj jbte vidim da još ideš u školu tebi treba jos par tisuca gejmova da skines moje dosadasnje iskustvo u moba igrama.
Spoemeno sam tebe i tvje pro priče Yurnero itd.. pa ti dotu 1 nisi vidio i pričaš o dota 1 herojima kao da si sa njima na TI a dota 2 ti je prva moba igra..
Jel teba pamčenje loše služi ili što? Se sjecas kada si igrao samnom? Jel se sjecas kolki si noob bio? (ne kažem da si sada) ali malo pogni glavu i prekini biti pro jer to nisi.
Veteran si za mene u gubljenju vremena uzalud to se slažem.
Maknimo sada to sve sa strane pa ti meni objasni onako tvojom pro spikom.. Zašto bi pogobu radio Scepter a ne BF kao first pick item??
Push lane? U kojem smislu ti misliš da se treba igrati Juger? Koja je njegova rola? Scepter i udri ulit pa što bilo? Push lane sa ward heal?