Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.932.111
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Dota 2
alscaul kaže...

imaš win rate od 51% wau, pa ti si specijalni igrač, daleko iznad prosjeka

i penje se. nisam specijalan samo sam prosječan igrač. prosječan igrač ima 50+% winrate malo bolji 60% winrate.

ustvari reko bih da nisam niti prosječan igrač ali za razliku od nekih niti tome naginjem.

ja nemam pro buildove i pro priče pa opet igram SOLO imam pozitivan winrate kako je to moguće? 

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
16 godina
neaktivan
Dota 2

Hajde vas dvojica to riješiti jednim 1v1 Mid only mečem. Ti uzmi bilo kojeg support-a, a on Yurnera. U pravu je onaj koji pobjedi. Tvoji potioni vs njegov Agh's.

Mi svi ćemo radoznalo i sa sjajem u očima spec-ati.

Moj PC  
3 2 hvala 0
13 godina
protjeran
4ucker kaže...

Hajde vas dvojica to riješiti jednim 1v1 Mid only mečem. Ti uzmi bilo kojeg support-a, a on Yurnera. U pravu je onaj koji pobjedi. Tvoji potioni vs njegov Agh's.

Mi svi ćemo radoznalo i sa sjajem u očima spec-ati.

pocepala bi ga venge like np i rhasta i jos puno heroja ...

12 godina
neaktivan

haha, mid or feed, juggeru radi ti lotare to ti je win, ili dagger

13 godina
neaktivan
toxic kaže...

ja nemam pro buildove i pro priče pa opet igram SOLO imam pozitivan winrate kako je to moguće? 

Ja ne mogu bolje pa šta sad? Da li si govorio djeci koja prolaze tricom u školi da su retardi kad god otvore usta?

Ja ne znam kako je to moguće jer sam svaki Bfury Juggernaut koji je do sad sa mnom igrao je dobio Abyssal po nosu od Antimage-a, izgubio manu u sekundi i bio ultan.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 21:37 (Onjegin).
13 godina
protjeran

0 0 hvala 0
14 godina
Onjegin kaže...
toxic kaže...

Ja ne mogu bolje pa šta sad? Da li si govorio djeci koja prolaze tricom u školi da su retardi kad god otvore usta?

Ja ne znam kako je to moguće jer sam svaki Bfury Juggernaut koji je do sad sa mnom igrao je dobio Abyssal po nosu od Antimage-a, izgubio manu u sekundi i bio ultan.

Ne zelim se umijesti u vasu raspravu ali ova usporedba nema smisla jer jugger nema nikakve šanse vs antifun u late gameu

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 21:54 (dad0r).
16 godina
toxic kaže...
alscaul kaže...

i penje se. nisam specijalan samo sam prosječan igrač. prosječan igrač ima 50+% winrate malo bolji 60% winrate.

ustvari reko bih da nisam niti prosječan igrač ali za razliku od nekih niti tome naginjem.

ma ti si neki pro igrac jbt... sta zahebavas ljude ovdje i solis pamet. nabavi si tim i postigni nesto ako si toliko bolji od ljudi sa ovog foruma pa onda dodi i pricaj nesto. zaboli me za tvoj win rate i ostale statistike, dota je timska igra i koliko ti je tim dobar toliko si dobar i ti, a to sto imas win rate ne znaci nista, mozda si cijelo vrijeme igrao sa drugim igracima iako pises ovdje da igras solo... mozda si imo dobar matchmaking ili si jedan od onih koji igraju 50 gamova sa istim herojem da slucajno ne bi imali losiji win rate... 

16 godina
neaktivan
dad0r kaže...
Onjegin kaže...
toxic kaže...

Ne zelim se umijesti u vasu raspravu ali ova usporedba nema smisla jer jugger nema nikakve šanse vs antifun u late gameu

Ne samo on, nego i većina tih nazovi-kerija.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 22:40 (4ucker).
16 godina
4ucker kaže...
dad0r kaže...
Onjegin kaže...
toxic kaže...

pa zbog toga imas tim neces ici protiv njega 1vs1... pickas vise stunera i neki disablera i cao AM... 

15 godina
neaktivan

http://www.dota2wiki.com/wiki/Juggernaut

Izvoliš toxic, kad već očito nisi videl Juggera u gameu sa Agh'som. Dva supporta skine bez problema. I to ti mogu reći iz prakse, al nek bude i teoretski dokaz.

P.S. Ne zovem ga Yurnero jer nisam igral DotA 1

16 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...
4ucker kaže...

pa zbog toga imas tim neces ici protiv njega 1vs1... pickas vise stunera i neki disablera i cao AM... 

A stvarno?

Ne znam zbilja, ja igram samo 1v1 protiv botova i imam 50,14% win rate.

15 godina
neaktivan
Dota 2

Fnatic bootcampa u srbiji... Od tolko zemalja oni u srbiju HAHA

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Imsovcanin kaže...
toxic kaže...
alscaul kaže...

ma ti si neki pro igrac jbt... sta zahebavas ljude ovdje i solis pamet. nabavi si tim i postigni nesto ako si toliko bolji od ljudi sa ovog foruma pa onda dodi i pricaj nesto. zaboli me za tvoj win rate i ostale statistike, dota je timska igra i koliko ti je tim dobar toliko si dobar i ti, a to sto imas win rate ne znaci nista, mozda si cijelo vrijeme igrao sa drugim igracima iako pises ovdje da igras solo... mozda si imo dobar matchmaking ili si jedan od onih koji igraju 50 gamova sa istim herojem da slucajno ne bi imali losiji win rate... 

ja sam nešto propustio? pa ne hvalim se ja nego mentalist sa svojim pro pričama ja velim da Scepter juger ne valja i to je to..

A niti jedno od ovog navedenog nije točno, najviše puta sam odigrao silencera i to svega 20 puta, sve ostale negdje izmedu 10 i 15 puta, svakog heroja igram ali apsolutno svakog a preferiram support. Ali već zadnjih 3 mjeseca i više igram random... ja ne mislim niti igrat u timu jer namam vremena za to odigram dnevno 1 ili 2 matcha i to je to.. Prošlo meni vrijeme kad sam mogao igrat po 10 partija dnevno a to je bilo prije cca 5-6 godina..

Bio je meni loš winrate i znam da ako igram solo može biti dobar jedino ako igram Supporta, realno gledano ako si Carry i ostalih 2 ili 3 možda i svi ce pikat Carry-a to ej tako kada igraš public ali eto vidiš prilagodio sam se situaciju jer ne volim gubit svaki ili svaki drugi match... To nije nikakvo znanje samo malo upotrebljen mozak.. Ja sam naveo za sebe da nisam niti proječan igrač. Ali bogami niti 70% Vas pojma nema a to što Vas boli istina je druga priča.

17 godina
6BoosteR9 kaže...

http://www.dota2wiki.com/wiki/Juggernaut

Izvoliš toxic, kad već očito nisi videl Juggera u gameu sa Agh'som. Dva supporta skine bez problema. I to ti mogu reći iz prakse, al nek bude i teoretski dokaz.

P.S. Ne zovem ga Yurnero jer nisam igral DotA 1

A to je kao bilo moje pitanje? i to se dovodi pod upitnik? {#} Pa fala bogu da će skinut, igrao sam i ja Sceptera na Jugeru kada mi je bilo dosadno, može svašta ali u pitanje se dovodio da li je Scepter dobar item za njega ili ne a ja tvrdim ovo drugo znači NE.

Reko sam da mi je bf bolji pick i tad se onjegin zvani Mentalist obrušio na mene sa pro pričama i kako ja ustvari pojma nemam i da je to noob pick itd..

Na što ja necu sutjet jer znam da prica suvisle stvari..

No neću reči da možda i ja ne griješim a za to je bitna kvalitena rasprava? A ne odmah sa noob pick pro priče itd...

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 8:08 (toxic).
13 godina
neaktivan
toxic kaže...

No neću reči da možda i ja ne griješim a za to je bitna kvalitena rasprava? A ne odmah sa noob pick pro priče itd...

Stvar je u tome što sam ja za tebe veteran i meni treba puno više pobijeda da promijenim winrate već tebi, a onda si još krenuo vrijeđati ustaljeni build, a zatim i moj ratio. Zar se i ti ne bi osjećao loše?

Nešto si spomenuo DotA 1 i Yurnero. Nisam dobro razumio.

17 godina
Onjegin kaže...
toxic kaže...

Stvar je u tome što sam ja za tebe veteran i meni treba puno više pobijeda da promijenim winrate već tebi, a onda si još krenuo vrijeđati ustaljeni build, a zatim i moj ratio. Zar se i ti ne bi osjećao loše?

Nešto si spomenuo DotA 1 i Yurnero. Nisam dobro razumio.

Majstore look back. Nisam vrijeđao ti si počeo se sjecaš?Ustvari ti se večini puta rugaš nekome a sebe ne gladaš(to je moja poanta mog posta bila)

Na moj first pick item bf si rekao da to samo najgori noobovi rade?? ko je koga vriješao ja tebe ili ti mene?

Ti veteran? ma daj jbte vidim da još ideš u školu tebi treba jos par tisuca gejmova da skines moje dosadasnje iskustvo u moba igrama.

Spoemeno sam tebe i tvje pro priče Yurnero itd.. pa ti dotu 1 nisi vidio i pričaš o dota 1 herojima kao da si sa njima na TI a dota 2 ti je prva moba igra..

Jel teba pamčenje loše služi ili što? Se sjecas kada si igrao samnom? Jel se sjecas kolki si noob bio? (ne kažem da si sada) ali malo pogni glavu i prekini biti pro jer to nisi.

Veteran si za mene u gubljenju vremena uzalud to se slažem.

Maknimo sada to sve sa strane pa ti meni objasni onako tvojom pro spikom.. Zašto bi pogobu radio Scepter a ne BF kao first pick item??

Push lane? U kojem smislu ti misliš da se treba igrati Juger? Koja je njegova rola? Scepter i udri ulit pa što bilo? Push lane sa ward heal?

13 godina
neaktivan
toxic kaže...

Maknimo sada to sve sa strane pa ti meni objasni onako tvojom pro spikom.. Zašto bi pogobu radio Scepter a ne BF kao first pick item??

Push lane? U kojem smislu ti misliš da se treba igrati Juger? Koja je njegova rola? Scepter i udri ulit pa što bilo? Push lane sa ward heal?

Jugger se igra kako se igra, kao neki utility hero poput Windrunner. Njegov heal mu je možda i najjači spell, ima kvazi-BKB (Bladefury+TP=broken), a tu je i ult da uradi i malo dmg-a.

Izvini na svemu.

17 godina
Onjegin kaže...
toxic kaže...

Jugger se igra kako se igra, kao neki utility hero poput Windrunner. Njegov heal mu je možda i najjači spell, ima kvazi-BKB (Bladefury+TP=broken), a tu je i ult da uradi i malo dmg-a.

Izvini na svemu.

Meni je on čisti Carry, - tako ja gledam na njega. No velim ja nisam igrao kompetativno da bih to mogao sa sigurnošću reci.

17 godina
Dota 2

Haha, sada malo saram po youtube pa se prisjetih jedne epizode Pyrion Flaxa

Sto jest jest, nitko te, tvoj, ni u jednoj drugoj igri ne mozes sje8ati kao u Dota 2 :)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 13:08 (goodye).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
ToMisLaW kaže...

Pa grupa srba ti je igrala za Fnatic, tj. tamo krajem 2011 pocetkom 2012 srbi su bili dota 2 fnatic team, naravno srbi ko srbi svadjali se medjusobno i fnatic je odustao od njih na kraju. Jos srbi su ti uvijek bili na dota vrhu medju najjacim timovima u doti 1, igralo je i hrvata sa njima, mitch i jos jedan kojem sam zaboravio nick. Sada ne igram dotu 2 sem rekreativno pa ne znam kakvi su danas.

Darko
15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
ToMisLaW kaže...

Pa grupa srba ti je igrala za Fnatic, tj. tamo krajem 2011 pocetkom 2012 srbi su bili dota 2 fnatic team, naravno srbi ko srbi svadjali se medjusobno i fnatic je odustao od njih na kraju. Jos srbi su ti uvijek bili na dota vrhu medju najjacim timovima u doti 1, igralo je i hrvata sa njima, mitch i jos jedan kojem sam zaboravio nick. Sada ne igram dotu 2 sem rekreativno pa ne znam kakvi su danas.

to sam i ja napisao par postova prije.. igrali su zato sto je menager fnatica srbin, danas ti ljudi igraju za Infernity.rs ( http://en.dota2.raidcall-emsone.com/summer-2013/cup4/ protiv Quantic Gaminga igraju za finale vjerovatno sa NTH ) 

ugl. nema veze sto im je menager srbin, ali di baš u srbiju?? :D

17 godina
neaktivan
Dota 2

Zašto ne u Srbiju? Pa Srbija je miljama ispred nas po pitanju zastupništva, vendora, gaminga i svega ostalog vezanog uz taj segment IT-a. Za koga će dolazit kod nas? Nije bilo većeg lana već par godina, a nečeg na višoj razini još duže.

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
Moj PC  
3 1 hvala 1
13 godina
odjavljen
ToMisLaW kaže...
DarkoKwon kaže...
ToMisLaW kaže...

to sam i ja napisao par postova prije.. igrali su zato sto je menager fnatica srbin, danas ti ljudi igraju za Infernity.rs ( http://en.dota2.raidcall-emsone.com/summer-2013/cup4/ protiv Quantic Gaminga igraju za finale vjerovatno sa NTH ) 

Pa nije Srbija uganda, Beograd je lijep grad. Uglavnom dosta staff clanova u fnaticu su srbi, pa su sigurno predlozili Srbiju. Samo nek se klone fudbal navijaca :)

Medjutim ti tamo stranci njih bas briga za nas taj balkanski mentalitet i medjusobnu mrznju.

Darko
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 14:58 (DarkoKwon).
15 godina
toxic kaže...
Onjegin kaže...
toxic kaže...

Izvini na svemu.

Meni je on čisti Carry, - tako ja gledam na njega. No velim ja nisam igrao kompetativno da bih to mogao sa sigurnošću reci.

Teško da se jugg može uvrstiti u čiste carry.e, pogotovo ne late game carry. Po meni je on odličan za mid game gdje ima odličan heal za pushanje towera, dobar ulti da poplaši ekipu i semi bkb da se izvuče kada zagusti. Po meni BF se radi ukoliko se tim planira koncetrirati na midgame push a scepter za late mid game i rani end game.

Ući u late game sa juggom kao hard carryem je gg... naravno ukoliko su ekipe podjednake skillom :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
13 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

Beograd je potpuno drugi svijet od onoga kako se često zamišlja Srbija.

Kad nabrajaš države potpuno je normalan ovaj niz: Turkmenistan, Etiopija, Srbija, Honduras, Nigerija.

Ali kad nabrajaš gradove onda je potpuno drugi niz: Hong Kong, Pariz, Beograd, London, Moskva.

Vjerovatno je srce jugoistočne Europe.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 14:58 (Onjegin).
17 godina
smiglcro kaže...

Teško da se jugg može uvrstiti u čiste carry.e, pogotovo ne late game carry. Po meni je on odličan za mid game gdje ima odličan heal za pushanje towera, dobar ulti da poplaši ekipu i semi bkb da se izvuče kada zagusti. Po meni BF se radi ukoliko se tim planira koncetrirati na midgame push a scepter za late mid game i rani end game.

Ući u late game sa juggom kao hard carryem je gg... naravno ukoliko su ekipe podjednake skillom :)

njegov passive skill nije za odbacit "Gives Juggernaut a chance to deal double damage on each attack." to upari sa pravim itemima i imaš dobrog late game carry-a.. Gledao sam matcheve gdje dobar Juger čuda radi.

15 godina
neaktivan
Dota 2

Eo Alliance vs Keita gaming, pobjednik igra u finalu sa Infernity.rs ( SRB Team )

http://www.twitch.tv/tobiwandota

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zašto mi je u posljednje vrijeme AA u svakom gameu? Iako odličan support prije ga nisam uopce viđao

14 godina
ToMisLaW kaže...

Eo Alliance vs Keita gaming, pobjednik igra u finalu sa Infernity.rs ( SRB Team )

http://www.twitch.tv/tobiwandota

Ovi srbi u chatu...gori nego rusi u doti samo spamaju bez prestanka {#}

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 22:14 (dad0r).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice