Ja imam logitech g300 i prilčno sam zadovoljan s njim
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel zna ko kakav dobar mis da je dobar za dotu a da nije skup ko naga hex? treba mi hitno mis (jer ovaj s kojim sam do sad igrao je razbijen), al neznam dal da cekam do kraja mjeseca placu pa kupim nagu ili neki jeftiniji do nekih 250 kn.
Logi g400, sharkoon fireglider. Zasto mislis da je naga dobra za dotu? Zbog 60 tipaka zbog kojih ces se samo spetljat? Najbolje je obican mis koji ti pase ruci i to je to. Spellovi su bar laki u novoj doti, itemi na 123456 i nema frke stari!
Točno to, jos ako hoces moze se staviti neki itemi na B ili T pa tu nema problema. Probaj nac neki Steelseries, oni su vrlo kvalitetni i nece se strgati tako lagano
Ima ikoga za gejm?
dajem dota 2 giftove!
javite se samo na pm sa emailom od steam!
Ajmo ljudi, dosta mi je rusa, valjda netko igra sad?
igra, samo koga sam god dodao da igramo odigro je 2partije i il ga vise nema il neigra,tak da mi se neda dodavat bezveze..
jel zna ko kakav dobar mis da je dobar za dotu a da nije skup ko naga hex? treba mi hitno mis (jer ovaj s kojim sam do sad igrao je razbijen), al neznam dal da cekam do kraja mjeseca placu pa kupim nagu ili neki jeftiniji do nekih 250 kn.
Logi g400, sharkoon fireglider. Zasto mislis da je naga dobra za dotu? Zbog 60 tipaka zbog kojih ces se samo spetljat? Najbolje je obican mis koji ti pase ruci i to je to. Spellovi su bar laki u novoj doti, itemi na 123456 i nema frke stari!
Itemi na 1, 2, 3, 4?
Evo moj layout:
- Spellovi: A, W, D, S, F, ulti: E.
- Itemi: Space, R, X, C, Tipka miša 4, broj 4.
- Moj heroj: Tipka miša 3 (mala tipka do glavnog tastera)
- Attack/Deny: Q
- Stop: V
- Shop: T
- Chat Wheel: Y
- Buy from quick-shop (apsolutno obavezno da uspijete potrošiti gold dok vas ubijaju): G
- Kurir: 5
- Važni heroji iz mog tima (osim ako igram Chena, Enchatress, Beastmaster ili stackam dominiranim creepom): 1, 2, 3.
- All other units/Control Group: Tab/Tipka miša 5. Ako igrate Pandu, važniji je Control group pa to onda ide na Tab, ako igrate Brood ili slično, važniji je Select all other units pa je onda to Tab.
- Missing, Back, Care, Push: F1, F2, F3, F4
Itemi na 1, 2, 3, 4?
Evo moj layout:
- Spellovi: A, W, D, S, F, ulti: E.
- Itemi: Space, R, X, C, Tipka miša 4, broj 4.
- Moj heroj: Tipka miša 3 (mala tipka do glavnog tastera)
- Attack/Deny: Q
- Stop: V
- Shop: T
- Chat Wheel: Y
- Buy from quick-shop (apsolutno obavezno da uspijete potrošiti gold dok vas ubijaju): G
- Kurir: 5
- Važni heroji iz mog tima (osim ako igram Chena, Enchatress, Beastmaster ili stackam dominiranim creepom): 1, 2, 3.
- All other units/Control Group: Tab/Tipka miša 5. Ako igrate Pandu, važniji je Control group pa to onda ide na Tab, ako igrate Brood ili slično, važniji je Select all other units pa je onda to Tab.
- Missing, Back, Care, Push: F1, F2, F3, F4
Previse komplikujes sa tim tipkava, stop na V ? Dafuq ? Default je na s, ne znam zasto si to mijenjao.
Najlakse vam je staviti magije na 1, 2, 3 i F, nema bolje kombinacije, a inventory na tipke. Kurir je default stavljen na F2, ne znam zasto si to stavio na 5 kada je 5 ne moguce stisnuti, pogotovo u fajtu ako moras da spasis kokos. Shop na space, ne moze jednostavnije biti, ne znam zasto mijenjati sve default postavke.
Najbolja kombinacija za spellove je ALT+QWEASD.
I kad hoćeš nešto shift queue-ati moraš 3 tipke pritisnuti.
GG.
Previse komplikujes sa tim tipkava, stop na V ? Dafuq ? Default je na s, ne znam zasto si to mijenjao.
Najlakse vam je staviti magije na 1, 2, 3 i F, nema bolje kombinacije, a inventory na tipke. Kurir je default stavljen na F2, ne znam zasto si to stavio na 5 kada je 5 ne moguce stisnuti, pogotovo u fajtu ako moras da spasis kokos. Shop na space, ne moze jednostavnije biti, ne znam zasto mijenjati sve default postavke.
Magije na 1, 2, 3 i F? A gdje su ostale dvije magije za nas koji igramo Pucka i Invokera? Space je najvažnija tipka u igri i staviti je kao shop je overkill.
Space je: Mekansm, Hex, Blink... Sve ono što spašava život.
Ja sam valjda jedini koji igram na deafult postavkama sa malim izmjenama kao sta je push to talk stavljen na mis. Qwerdf za spellove funkcionira savrseno, 123456 za iteme jednako dobro sve osim broja 6 al posto uvijek imam bar jedan passivni item to nema veze. F1 za heroja, TAB za mevjeda iluzije i sl. i to je to.
A možda da si svatko podesi kako njemu paše?
A možda da si svatko podesi kako njemu paše?
NO.
Meni je sve po defaultu, jedino su itemi drugačiji, 1. i 2. item su na dodatnim tipkama miša, 3 item na spaceu (boots), a ostala 3 na brojevima 1, 2, i 3.
Neznam kako uspijevate igrati bez grupa na 1-2-3-4-5. A slova su ne logicna.
F1 F2... su totalno ne spretni za pogoditi.
U mene su default postavke osim inventorija. dvije tipke na misu i space, 4 i 5 jedan je default, jer je uvijek jedan pasivni. I sve dela, nekako sam naviako na to, normalno desi se nekad missklik, ali trebalo bi mi 2 mejseca da naucim sa novim postavkama tako da mi se ne da sada previse mjenjati
mene zanima ima li ovde ijedan bolji igrac od mene?
I kad hoćeš nešto shift queue-ati moraš 3 tipke pritisnuti.
GG.
Magije na 1, 2, 3 i F? A gdje su ostale dvije magije za nas koji igramo Pucka i Invokera? Space je najvažnija tipka u igri i staviti je kao shop je overkill.
Space je: Mekansm, Hex, Blink... Sve ono što spašava život.
Tacnije kod mene je 1, 2, 3, D, F, mada ja ti ne radim mikro da sa vise unita upravljam, ne volim te heroje, osim kada prisvojim nekog centaura, ali njega bez problema radim na tab.
Neznam kako uspijevate igrati bez grupa na 1-2-3-4-5. A slova su ne logicna.
F1 F2... su totalno ne spretni za pogoditi.
Ja koristim brojeve 4,5 i 6 za grupe, ne koristim više grupa od te 3.
Update (najvažniji dijelovi):
- Added Team Matchmaking
- Added Language setting for Matchmaking!
- Fixed Dark Pact and and Kraken Shell not removing Sticky Napalm, Shadow Strike, Venomous Gale, Poison Nova and Viper Strike.
- Dropped, non-sharable items can no longer be destroyed by teammates.
- Enabled Silencer in Captain's Mode for Latest Version
- Courier: Fixed courier not responding to deliver orders after having received a hold or stop order.
- Dark Seer: Fixed being able to cast Ion Shell on special units like Spirit Bear and Warlock's Golem
Prilično dobro. Super mi je ovo za Slarka, super je heroj i volim ga igrati (zapravo je užas, ali ima zabavnih strana), no previše je zbugiran.
Language settings for matchmaking? Jel to ono što ja mislim da je?
Language settings for matchmaking? Jel to ono što ja mislim da je?
"... particularly the language option. It works like the region parameter, but this time will only let you pair up with other players who had selected the same language as you."
Samo opet, pošto svi mogu sami podesit tu opciju, nebi se čudio da opet imamo englezarusa u gameu.
ima
To predivno izgleda na papiru no u stvarnost ko ce ih sprijeciti da ne stave ENG a siguran sam da budeju.
Mislim da bi Valve trebal implentirati ako stavis ENG language da nemozes pisati po ćirilici nije ni to nesto ali mozda bi mrvicu pomoglo..
- Dark Seer: Fixed being able to cast Ion Shell on special units like Spirit Bear and Warlock's Golem
Shell + radiance je bas bilo fun no i op u puno slucajeva
I Silencer u CM tome se nisam nadam bil sam siguran da ce ga nerfati prije.
Pa nije on bio izvan CM-a zato što je OP već zato što su mu promijenili spellove prije par mjeseci.
Int. steal prebačen je s pasiva na Glaives of Wisdom i Last Word je postao aktiv (jedan od boljih spellova u igri). Trebalo se samo utvrditi da nije imba, nije se išlo s pretpostavkom da je OP.
Pa nije on bio izvan CM-a zato što je OP već zato što su mu promijenili spellove prije par mjeseci.
Int. steal prebačen je s pasiva na Glaives of Wisdom i Last Word je postao aktiv (jedan od boljih spellova u igri). Trebalo se samo utvrditi da nije imba, nije se išlo s pretpostavkom da je OP.
Pa znam da nije zato ali je last word retardirani jednostavno u stanju kakvom je trenutno
Pa znam da nije zato ali je last word retardirani jednostavno u stanju kakvom je trenutno
Pa ne znam baš koliko je retardiran.
Radi ogroman dmg, ima nešto vremena od aktivacije, ali ukoliko se aktivira prije nego što to vrijeme istekne radi dugi silence.
Dmg je prilično ogroman, a cast range prilično dobar. Ne sjećam se je li mi ikad itko pobjegao sa malo HP-a dok sam igrao Silencera. Jednostavno, ni Wand ti ne može pomoći. Pustiš ga da bježi i nakon par sekundi dobiješ kill (a i ako ne dobiješ, on dobije stun pa ga opet ubijete).
Pa ne znam baš koliko je retardiran.
Radi ogroman dmg, ima nešto vremena od aktivacije, ali ukoliko se aktivira prije nego što to vrijeme istekne radi dugi silence.
Dmg je prilično ogroman, a cast range prilično dobar. Ne sjećam se je li mi ikad itko pobjegao sa malo HP-a dok sam igrao Silencera. Jednostavno, ni Wand ti ne može pomoći. Pustiš ga da bježi i nakon par sekundi dobiješ kill (a i ako ne dobiješ, on dobije stun pa ga opet ubijete).
Sa ovim retardirani sam mislil da je prilicno OP taj spell mislim cmon , disarm+silence i vise nego solidan dmg malo to much siguran sam da ce ga
promijeniti kad tad