Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.935.948
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Dota 2
martinez1 kaže...

ja mjeno dvije dote i jednu mjenjo za ac2 a drugu za portal 2, a jučer vidim   jedan je trejdo dotu 2 za valve complete pack, ti na forumu sto posto djeca jer napiše H dota 2 W B:AC

MW3, Skyrim, mislim stvarno su bahati

Treba naci budalu koja bi dali full igru za beta acc, osobno ne bi dao ni centa...

17 godina
neaktivan
Dota 2

Neki bi dali i po 200 € neznam šta se čudite. 

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
smiglcro kaže...

Treba naci budalu koja bi dali full igru za beta acc, osobno ne bi dao ni centa...

Pa niko nije lud da plati išta za beta verziju. Ali ako naprave sve kak spada, dakle rating sustav, reconnect je ok, a to najviše u biti iritira na Gareni i Iccu, mislim da se isplati platiti. I war3 me koštao nekih 200 - 300 kn. Al uzeo sam onaj dupli pack pred nekih 8 godina, valjda je bio na popustu. Mislim da će tako bit i s dotom 2. Bit ce neki popusti i akcije.

Al svatko ko išta plati (dakle žive love) za betu je debil.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
15 godina
ivan dragi kaže...

Pa niko nije lud da plati išta za beta verziju. Ali ako naprave sve kak spada, dakle rating sustav, reconnect je ok, a to najviše u biti iritira na Gareni i Iccu, mislim da se isplati platiti. I war3 me koštao nekih 200 - 300 kn. Al uzeo sam onaj dupli pack pred nekih 8 godina, valjda je bio na popustu. Mislim da će tako bit i s dotom 2. Bit ce neki popusti i akcije.

Al svatko ko išta plati (dakle žive love) za betu je debil.

pricamo o ekipi koja prodaje beta invite za dotu2 i trazi gluposti za to. ne o samoj igri koja ce kostati xx$ kada izadje.

16 godina
Dota 2

jel mi moze neko reci kako da nabavim key za dotu2 ???

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Jel ima netko beta key viska? Ako netko ima i ne treba mu neka mi posalje key, hvala ;)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

evo dobio sam beta key :)

igri ca je dobra ,ali puno se toga jos mora napraviti da bi mi odgovaral.

i kada ides igrat ime previse noobova tako da ti se ni neda igrat a nemozes cc. jer u svakoj partiji biti ce ti bar jedan ili dva totalna nooba koji neznaju nista

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel mi mozes poslat preko steama invite onda, jer koliko znam po novome onaj koji dobi beta key, moze pozvat jos 2 ljudi...

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 1:52 (D4rkStar).
14 godina
neaktivan
Dota 2

Nemam, dobio sam samo jedan key preko face od team infused

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Pokusajte povecati MMR da bi izbjegli noobove. Na pd sam vidio neke koje tvrde da MMR sistem zaista radi, i da tebe sa 100-10 skorom nikad nece spojiti sa nekim od 0-10.

E sad kako zasigurno povecati MMR dok igrate solo pitate se?...

-Ne pokusavaj igrat ganker-a (na tim se mozete oslonoti samo u snovima)

-Definitivno ne igraj supporta.

-za 100% pobjedu samo izaberite voida/maginu, a ako ste omega pro, moze i furion a ako imate vremena moze i spectre...

Ja budala pokusavam igrat sf-a, razbijam sve po mapi, dok niko u mom timu nema skor preko -3. Dzabe se nerviram.

0 0 hvala 0
16 godina
Dota 2

Ima jos tko Dota 2 invite?

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

da vecino uzmem nekog agiliti heroaja sa kojim zam da  ako ga nabilda da cu ubijat sve tako da mi nece trebat previse tim

dosada ima 7 win i 2 losa ,u svakoj od win-a imao sam preko 15 kilova  :) najvise sa NS 33/3 :)

ako igras i ti betu reci pa ce mo igrat zajedno 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dota 2

ako ima tko beta key koji daje (free) nek se javi {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Dobro znaci cekam od valvea invite vec od ljeta ... nema ga ... netko od vas ima invite ... ja imam novaca ... dajnazad@net.hr  ... hvala !

0 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

Jel postoje sluzbeni podaci kad dota 2 izlazi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

dobro ljudi ajde jel ima tko da ce pomoc ... ?  Ima li netko taj invite ili gift . . . ? steam acc marac_zg neka posalje pm da se dogovorimo ili ako je dobra dusa neka gifta : ) Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

Dobio sam key,sretniji ne mogu biti {#}{#}!!!

Life is a bitch.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Od koga???
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
Dota 2

aj posalji invite ako imas dva komada ; ) marac_zg  dajnazad@net.hr   hah : )  ajde ljudi pomoziteeeeeeeeeeee

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

taman meni i robiu posaljes ; )

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Od koga???

Playdota.

Life is a bitch.
17 godina
Dota 2

Ja još uvijek trebam key... očito je većina već dobila, ali nitko neće udijelit jedan key....

LoL username: UnimatriX (EU East) HoN username: ArmageddonX
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Unimatrix 007 kaže...

Ja još uvijek trebam key... očito je većina već dobila, ali nitko neće udijelit jedan key....

pogledaj zadnjih par stranica i koliko ljudi traži i moli za ključ pa opet dođi i provali kako je "očito" većina dobila samo tebi jadnome nitko da udjeli jedan...

13 godina
neaktivan
Dota 2

haha istina ja ga ganjam vec par mjeseci ! Tako da . . .

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dobro što je ova tema postala???? PRESTANITE SA ŽICANJEM KEYEVA!!! Kako neshvaćate da niste jedini koji nemaju key(iako ja imam) i da postoji još sigurno 100 000 ljudi koji čekaju key. Budite strpljivi i većina će ionako dobiti key od Valvea!!!!

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
13 godina
neaktivan
Dota 2

oce oce da mozes mislit ... prijavio sam se odma kada je turnir bio i cekam i nula bodova ... a tebi je fino : )

1 0 hvala 0
17 godina
smiglcro kaže...
Unimatrix 007 kaže...

pogledaj zadnjih par stranica i koliko ljudi traži i moli za ključ pa opet dođi i provali kako je "očito" većina dobila samo tebi jadnome nitko da udjeli jedan...

Ti ga sigurno već imaš pa ti je lako zajebavati, ajd odšetaj...

LoL username: UnimatriX (EU East) HoN username: ArmageddonX
14 godina
neaktivan
Dota 2

Kolega mi dao 4 beta keya, rasprodao 3, ostavio sebi 1 :D

Nemam potpisa :D

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

a ako neko ima neka se javi ... mislim da ih ima al jbg no lifaju tako da ni ne idu na forum ^^

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dota 2

Stvarno ima previše moljakanja, ja sam isto gledao di da ubodem key, ali ne ovako ovo više nije normalno.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice