Disc Image Burner-- file veci od DVD-a

poruka: 6
|
čitano: 1.527
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Trebao bih instalirati Darskiders 2, ali je iso file, a datoteka je preko 5GB, a DVD sta imam 4.7GB... pa kako da uradim to :S kad god sam uzimao DVD, bio je 4.7 GB pa i ne znam ima li veca kolicina.

Mystiq011
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Možeš snimit na dual alyer dvd, ili koristi neki program kao daemon tools s koji ti iso file prikaže kao da si umetno dvd u čitač

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Disc Image Burner-- file veci od DVD-a
O B O kaže...

Možeš snimit na dual alyer dvd, ili koristi neki program kao daemon tools s koji ti iso file prikaže kao da si umetno dvd u čitač

Mounto sam na Daemon tools

Mystiq011
14 godina
neaktivan

ma za takve stvari nikad ne moraš pržit , samo mount-aš sa Deamon Tools-om ili PowerISO {#}

ali sad sam se sjetio da imam par iso fajlova koji su ogromni (15-20 GB) i samo mi zauzimaju mjesto ,a htio bi ih sačuvat...

da li se može .iso fajl pržit na više DVD-a ??? 

Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bump !!

Da li uopce treba znati sve odgovore na sva pitanja,da li uopce postoji pravi odgovor? Da li smo se mi spremni suociti sa istinom? Hocemo istinu,a da li ju mozemo podnijeti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Disc Image Burner-- file veci od DVD-a
Noxer kaže...

ali sad sam se sjetio da imam par iso fajlova koji su ogromni (15-20 GB) i samo mi zauzimaju mjesto ,a htio bi ih sačuvat...

da li se može .iso fajl pržit na više DVD-a ??? 

Raspakiraš ISO win rarom (npr) , podijeliš na tri-četiri foldera 1,2,3,4...(npr). i onda ih razdjeliš na DVD-ove. Najbolje na dual layer DVD 8.5 GB po elementu.

Das Herz hat seine Grunde, die der Verstand nicht kennt !
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 11:37 (Budokai).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice