DiRT Rally

poruka: 992
|
čitano: 117.857
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: DiRT Rally
@Soldier

100% sam siguran, skuzim po brzinama koje imam u svom setupu i onda na sljedecoj kad mi prebaci na default. Za Grcku sam imao skroz skracene brzine, a ni tad se 5.brzina nije mogla rastegnuti do kraja jer nisi imao gdje, a onda u sljedecoj dionici imam duge brzine, jedva da u 4. ponekad prebacim, po tome odmah znam da ne stima. Ovu drugu dionicu koja je bila, sa svojim setupom sam inace odvozio 6 sek manje nego kad mi je u lizi stavio na default.

Probat cu danas jedan custom event da vidim jel inace to tako ili je neki bug bio u pitanju.

@Apex13
Finac je vec imao odvozene 2 dionice prije par dana, samo sto ga ne vidis u leaderboardu dok ne zavrsi cjeli event, ali na stranici lige imas kod ljestvice opciju Overall, a mozes birati i po stageovima, onda vidis ko je sta je odvozio a sta nije. Tako da je u biti imao samo 2 dionice jos za odvoziti kad si ga pitao. Ali vec je i sa prve dvije bio u dobroj prednosti, bas ono, nema sanse priblizit se :)
[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
thesekiman kaže...
@Soldier

100% sam siguran, skuzim po brzinama koje imam u svom setupu i onda na sljedecoj kad mi prebaci na default. Za Grcku sam imao skroz skracene brzine, a ni tad se 5.brzina nije mogla rastegnuti do kraja jer nisi imao gdje, a onda u sljedecoj dionici imam duge brzine, jedva da u 4. ponekad prebacim, po tome odmah znam da ne stima. Ovu drugu dionicu koja je bila, sa svojim setupom sam inace odvozio 6 sek manje nego kad mi je u lizi stavio na default.

Probat cu danas jedan custom event da vidim jel inace to tako ili je neki bug bio u pitanju.

Da vidio sam sam na brzinama...... Možemo staviti service areu na svaki stage od sljedeće sezone, vjerojatno im je to bug.(?)

Možeš li i ti staviti svoj gameplay, fino je vidjeti kada neko dobro vozi.

Evo zadnji stage od sinoć:

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2015 11:51 (Soldier977).
13 godina
DiRT Rally

Ovako treba

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
DiRT Rally

Preporuka volana do 400 kn dečki, znam da je premalo love za neki bolji, al ne želim više davati, Fallout 4 izlazi za mjesec dana :D.

I pridružio sam se ligi.

Doxy

EDIT:

Ok, pridužio sam se s datog linka, al kad uđem u igru ne vidim ligu nigdje, i kad želim je dodati u prvu karticu, jednostavno je nemam nigdje za odabrat...

Pomoć?

https://www.youtube.com/playlist?list=PLUaagkeWgzfnn8jtXoP5pXYNV75zvhg-_
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2015 18:03 (Jarvan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Nisam baš puno snimao ovaj zadnji event, kad snimam live zna mi trzuckati i iritira dok vozim, najcesce snimim onda replay na kraju.

A i veza mi je tolko loša, 600kbs upload, tako da ni kvaliteta videa nije neka jer moram raditi manje fajlove.

Ali mogao bi snimiti recimo ovu dionicu po mraku koju si vozio i onda staviti usporedbu jedan pored drugoga pa bi se vidjelo gdje je zaostatak.

Inače se uvijek ravnam po prvom checkpointu (od njih 4 na stageu) i tu onda znam otprilike dali sam dobro krenuo ili ne, a primjećujem na tvom videu da si na prvom vec u zaostatku 4 sekunde, ja sam imao negdje 1:09, ti si na 1:13. Ali kad gledam vožnju, uopće ne bih rekao jer mi se čini da si dobro odvozio, gotovo isto ko i ja..

Uglavnom, evo jedan replay od onog prvog stagea, tu sam bio negdje 3 sek zaostatka za Fincem.

EDIT: Doxy, sad tek mozes vidjeti ligu, netko te mora prihvatiti kad pošalješ request, a to sam ja sad napravio.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2015 18:20 (thesekiman).
12 godina
neaktivan
thesekiman kaže...
@Soldier

@Apex13
Finac je vec imao odvozene 2 dionice prije par dana, samo sto ga ne vidis u leaderboardu dok ne zavrsi cjeli event, ali na stranici lige imas kod ljestvice opciju Overall, a mozes birati i po stageovima, onda vidis ko je sta je odvozio a sta nije. Tako da je u biti imao samo 2 dionice jos za odvoziti kad si ga pitao. Ali vec je i sa prve dvije bio u dobroj prednosti, bas ono, nema sanse priblizit se :)

znam za to na stranici od lige. odnosilo se na event 2 sto se tice voznje od 15ak min. nisam ga pratio previse za event 3 jel sam znao da bu debelo ispred mene. ja sam jos u procesu prilagodbe igri.

13 godina
thesekiman kaže...
Soldier977 kaže...

Nisam baš puno snimao ovaj zadnji event, kad snimam live zna mi trzuckati i iritira dok vozim

Koristiš shadowplay?

12 godina
neaktivan
DiRT Rally

evo nike na zadnjoj stazi na monaco-u.

kad uploada nesto postam ovdje
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
thesekiman kaže...

Nisam baš puno snimao ovaj zadnji event, kad snimam live zna mi trzuckati i iritira dok vozim

Koristiš shadowplay?

Koristim DXtory.

Shadowplay mi ne radi uopće, probao sam više verzija i ruši se stalno. Problem je jer koristim SLI i 6K rezoluciju, tj. triple screen 5820x1080. Dugo sam tražio program koji može raditi capture samo srednjeg monitora, Afterburnerom to nisam mogao naštimati, ni Frapsom, onaj Action! nisam ni probao, na kraju sam tu opciju našao kod DXtory-ja. Snima mi samo srednji monitor, fajlovi su dosta veliki iako stavim najveću kompresiju ali svejedno zbog SLI-ja i veće reze zna mi padati fps pa smeta u vožnji. Kod nekih igara ne šteka, kod nekih mi i ne smeta ako varira malo fps, ali kod ovih racing, i još ako vozim nešto bitno, onda je koncentracija u prvom planu

@apex

Hvala za video, baš se vidi velika razlika u stilu vožnje, njegova dosta agresivna, s druge strane ja pokušavam što glađu putanju uhvatiti. Hairpinove izvlači kod od šale, ja ih nisam mogao tako izvlačiti na Monacu, zadnji kraj bi mi bježao na sve strane pogotovo na izlazu iz hairpina. Morao sam skroz polako to obaviti, dok kod njega to nije slučaj.

16 godina
Blade Runner31 kaže...

Neko je govorio da mu se igra srusi u ligi,napravio sam s peugotom 2.51 i nesto i cim sam usao u cilj srusila se igra  Evo opet 2.46 i nesto i opet se srusi,kad god budem prvi,ne kuzim.Benji jesi rijesio to?

Opet mi se srušila  igra i na Grčkoj kad prođem kroz cilj u Croligi. Prije toga sam bio resetirao stage da postignem još bolje vrijeme i izgleda da ima veze sa time jer se nakon toga resetiranja sruši svaki puta.

Blade, jer ti imaš još uvijek tih problema?

13 godina
benji kaže...
Blade Runner31 kaže...

Neko je govorio da mu se igra srusi u ligi,napravio sam s peugotom 2.51 i nesto i cim sam usao u cilj srusila se igra  Evo opet 2.46 i nesto i opet se srusi,kad god budem prvi,ne kuzim.Benji jesi rijesio to?

Opet mi se srušila  igra i na Grčkoj kad prođem kroz cilj u Croligi. Prije toga sam bio resetirao stage da postignem još bolje vrijeme i izgleda da ima veze sa time jer se nakon toga resetiranja sruši svaki puta.

Blade, jer ti imaš još uvijek tih problema?

Meni se jučer desio error 41 i toga kad sam pokrenuo igru preko rally stranice - daily event. Znači to je vjerojatno neka greška uu komunikaciji steam prema igri. Trebalo bi pogledati u firewall u je li svepropušteno kako treba. 

12 godina
neaktivan
@apex

Hvala za video, baš se vidi velika razlika u stilu vožnje, njegova dosta agresivna, s druge strane ja pokušavam što glađu putanju uhvatiti. Hairpinove izvlači kod od šale, ja ih nisam mogao tako izvlačiti na Monacu, zadnji kraj bi mi bježao na sve strane pogotovo na izlazu iz hairpina. Morao sam skroz polako to obaviti, dok kod njega to nije slučaj.

ima odlicnu kontrolu gasa. meni isto zadnji kraj plese posvuda jel mi je gas na max cim sam na ravnome. on je na gasu stalno samo ga dozira pravilno. jos me malo muci da prekasno nosom idem u zavoj. kod njega se vidi da bas ranije ulazi u zavoj i slide-a (drifta) kroz njih. losa navika od drugih igara da idem ravno pa se tesko natjerati da vozim rally kak treba.

16 godina
Soldier977 kaže...
Meni se jučer desio error 41 i toga kad sam pokrenuo igru preko rally stranice - daily event. Znači to je vjerojatno neka greška uu komunikaciji steam prema igri. Trebalo bi pogledati u firewall u je li svepropušteno kako treba. 

Pogledat ću u firewallu pa javim dali je uspjelo.

14 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Onog Finca nema šanse stići, ne treba se ni truditi. Volio bi da stavi koji video od ovih dionica koje se voze u lizi, baš me zanima gdje izvlači takvu prednost.

A di...pa si vidio onaj video koj je Dama stavio ili ko vec kako je finsku odvozio,ja nikad necu tako vozit da se neznam koliko trudim,tj ovaj video.Nisam siguran hocu li opet ligu vozit jer nemogu igrat toliko igri odjednom,glava me boli od igranja 

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
neaktivan
Jarvan kaže...

Preporuka volana do 400 kn dečki, znam da je premalo love za neki bolji, al ne želim više davati, Fallout 4 izlazi za mjesec dana :D.

I pridružio sam se ligi.

Doxy

EDIT:

Ok, pridužio sam se s datog linka, al kad uđem u igru ne vidim ligu nigdje, i kad želim je dodati u prvu karticu, jednostavno je nemam nigdje za odabrat...

Pomoć?

Za te novce, Logitech DFP

njuskalo

HAKOSUKA
12 godina
protjeran
Bacelj kaže...
Jarvan kaže...

I pridružio sam se ligi.

Doxy

EDIT:

Pomoć?

Za te novce, Logitech DFP

njuskalo

Ne želim rabljeno, može biti neznam kolko kvalitetniji, al vrag si ga znaj kaj je bivši gazda s njim delal, kaj mi vrijedi kvaliteta ak će drugi dan mi krepat.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLUaagkeWgzfnn8jtXoP5pXYNV75zvhg-_
12 godina
DiRT Rally

ako bude srece mozda kupim fanateca kojeg sam vec imao, samo ako budem imao srece pa vam se pridruzim u voznji 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
apex13leo kaže...

Predobro vozi, baš sam zavidan :)

13 godina
apex13leo kaže...

Tako se i treba voziti rally. Trebamo mi još pure pojesti.

thesekiman kaže...
Soldier977 kaže...
thesekiman kaže...

Koristiš shadowplay?

Koristim DXtory.

Shadowplay mi ne radi uopće, probao sam više verzija i ruši se stalno. Problem je jer koristim SLI i 6K rezoluciju, tj. triple screen 5820x1080. Dugo sam tražio program koji može raditi capture samo srednjeg monitora, Afterburnerom to nisam mogao naštimati, ni Frapsom, onaj Action! nisam ni probao, na kraju sam tu opciju našao kod DXtory-ja. Snima mi samo srednji monitor, fajlovi su dosta veliki iako stavim najveću kompresiju ali svejedno zbog SLI-ja i veće reze zna mi padati fps pa smeta u vožnji. Kod nekih igara ne šteka, kod nekih mi i ne smeta ako varira malo fps, ali kod ovih racing, i još ako vozim nešto bitno, onda je koncentracija u prvom planu

Naravno da trzuckanje smeta i to u svim bržim igrama a posebno vožnji. Probaj Mirillis Action ima li tu funkcionalnost. Koristio sam ga do pojave shadowplaya i radio je fantastično, a i PlayClaw je odličan tako da probaj ima li on tu mogućnost. 

Blade Runner31 kaže...

A di...pa si vidio onaj video koj je Dama stavio ili ko vec kako je finsku odvozio,ja nikad necu tako vozit da se neznam koliko trudim,tj ovaj video.Nisam siguran hocu li opet ligu vozit jer nemogu igrat toliko igri odjednom,glava me boli od igranj

Šteta, bio si dobar.

15 godina
neaktivan
DiRT Rally

Igra izgleda ima nekih čudnih problema sa setupovima, sad na prvoj stazi koju vozimo, dok sam isprobavao stazu van lige sa default setupom, ništa taknuto - napravim vrijeme 2:41.xxx. Odem u ligu, isto default setup bez ikakvog diranja, odmah u startu osjetim da je malo drugačije i ne mogu napraviti vrijeme ispod 2:45.xxx. Ne kužim šta se događa, probao sam resetirati event ali ni to nije pomoglo. Idem probat verify game files, da nije negdje nešto s*ebano.

EDIT: 83 files failed to verify and will be reaquired.

EDIT 2: Opet ista stvar, drugačiji default setup..

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2015 19:33 (thesekiman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Igra izgleda ima nekih čudnih problema sa setupovima, sad na prvoj stazi koju vozimo, dok sam isprobavao stazu van lige sa default setupom, ništa taknuto - napravim vrijeme 2:41.xxx. Odem u ligu, isto default setup bez ikakvog diranja, odmah u startu osjetim da je malo drugačije i ne mogu napraviti vrijeme ispod 2:45.xxx. Ne kužim šta se događa, probao sam resetirati event ali ni to nije pomoglo. Idem probat verify game files, da nije negdje nešto s*ebano.

EDIT: 83 files failed to verify and will be reaquired.

EDIT 2: Opet ista stvar, drugačiji default setup..

meni je obrnuto. dok isprobavam van lige mi uvijek losije vrijeme nego u ligi. sve i jedno vrijeme kaj sam odvezao u ligi sam skinuo svoje rekorde.... sve je na default sto se tice setupa.  Da li mozda imas kupljen auto i upgeade-an?

15 godina
neaktivan
apex13leo kaže...

meni je obrnuto. dok isprobavam van lige mi uvijek losije vrijeme nego u ligi. sve i jedno vrijeme kaj sam odvezao u ligi sam skinuo svoje rekorde.... sve je na default sto se tice setupa.  Da li mozda imas kupljen auto i upgeade-an?

Nemam ne, karijeru sam vozio sa onim starim autima i zavrsio samo jednu sezonu, jedino sto imam otključano je onaj Advanced Setup, ali to nisam uopće dirao, a mislim da se ni ne može u ligi. Sve je po defaultu, a opet drugačije.. I to me sad ubija, imam 4 sekunde više nego inače i to samo na prvoj stazi, ove druge nisam ni pokušavao.

12 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Nemam ne, karijeru sam vozio sa onim starim autima i zavrsio samo jednu sezonu, jedino sto imam otključano je onaj Advanced Setup, ali to nisam uopće dirao, a mislim da se ni ne može u ligi. Sve je po defaultu, a opet drugačije.. I to me sad ubija, imam 4 sekunde više nego inače i to samo na prvoj stazi, ove druge nisam ni pokušavao.

preporucam ti da odvezes daily-e kad stignes i polako skupis pare za aute pa ih kupis. cini se da se manje bugira igra ako imas aute. karijera takodjer donosti dosta love i u pocetku dosta kratko traje na slabijim tezinama. prvo skupis love preko dailya za neki malo bolji auto da nemoras voziti karijeru sa miniem jel je dosadno (sporo) pa odvezes karijeru sa tim boljim autom da dobijes upgrade-e i usput ti mehanicari dobiju level i mogu vise popravljati (jos im mozes otkljucati perkove da brze otkljucavas upgrade). S obzirom da vozimo 8 evenata i dosta staza isplati se imati auto. Nemoras naravno sve otkljucati. Jedan po jedan kak vozimo evente ak ih kanis voziti tj.

Edit: Takodjer nemoj se zuriti na slabijim tezinama za visoku poziciju jel ce ti preskociti tezine ak si predobar. a vise tezine imaju previse staza za voziti. tak da samo polako. Master tezina ima 12 staza i 5 evenata, sve ukupno 60 staza za voziti. prva tezina ima po 4 staze ak se dobro sjecam.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2015 20:29 (apex13leo).
9 godina
neaktivan

Mislim da je rally cross najbrze za skupit pare, al treba ti RX auto naravno :)

12 godina
neaktivan
DiRT Rally

evo prve staze iz njemacke, polako mi sjeda volan :)

Ostatak eventa cu staviti sutra.

Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
apex13leo kaže...

Edit: Takodjer nemoj se zuriti na slabijim tezinama za visoku poziciju jel ce ti preskociti tezine ak si predobar. a vise tezine imaju previse staza za voziti. tak da samo polako. Master tezina ima 12 staza i 5 evenata, sve ukupno 60 staza za voziti. prva tezina ima po 4 staze ak se dobro sjecam.

E da sam ovo znao :) ja se ful trudio bemti

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
apex13leo kaže...

Ostatak eventa cu staviti sutra.

Gledam i vidim da jedino kroz hairpinove i SQ krivine gubim toliko vremena, ali samo zato što priđem prebrzo. Morat ću malo poraditi na asfaltu, puno mi bolje idu zemljani stageovi.

13 godina
DiRT Rally

Sada ide Finska 4 dana. Naša rally karavana se bliži kraju 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
DiRT Rally

kad izlazi svedska? ne mogu docekati snijeg :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
apex13leo kaže...

Gdje vidiš inače ta world record vremena?

@Soldier

Odustao sam, ubilo me jučer u pojam to sa setupovima i nekonzistencija, da default setup nije isti van lige i unutar lige, i još na to onaj bug kada loada default setup na drugom i četvrtom stage-u, umjesto da ostavi setup koji je loadan u servici area-i. To me sjebalo dobro u Grčkoj, iako sam imao 2. mjesto svejedno, a sad sam zbog tih bugova u Njemačkoj izgubio 3-4 sekunde odmah na prvom stageu. Nadam se da će to spatchirati, pisao sam na Codemastersovom forumu o tome i javilo se par ljudi koji su isto to primjetili, u razgovor se ubacio i netko iz teama pa ce vjerovatno prenijeti to.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2015 8:58 (thesekiman).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice