DiRT 3

poruka: 1.178
|
čitano: 386.272
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Realniji Dirt 3
15 godina
Re: DiRT 3
minikdo kaže...

jel ima ko od vas tipkovnicu logitech g110? ja imam i kad pocnem vozit utrku sve mi zasteka, ne mogu nista napraviti, niti jedna tipka ne radi osi onih g tipka sa lijeve strane. jedino sto mogu uciniti je resetirati komp na gumbicu na kucistu, a to bas i nije pametno raditi. trazio sam na googleu i pronasao da samo oni koji imaju tu tipkovnicu imaju taj problem i da je jedino rjesenje igranje s nekom drugom tipkovnicom. imate li vi kakvih iskustva s tim i znate li kakvo rjesenje?

Identičan problem....

Piracy lives forever!!!
15 godina
DiRT 3

_CR7_ vidim da si prije napisao da imaš key, pa pukni nick ovdje da te dodamo i zavozimo koju nekad

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne, neulogira mi se, odnosno svaki me put na pocetku trazi email i password, a kad to preskocim onda novi nick u igrici itd, jednostavno kad odem u postavke zatamljeno mi je sve u vezi sejvanja, kako napraviti da me zapamti u igrici?

15 godina
neaktivan
Ludi rabbit kaže...

Ne, neulogira mi se, odnosno svaki me put na pocetku trazi email i password, a kad to preskocim onda novi nick u igrici itd, jednostavno kad odem u postavke zatamljeno mi je sve u vezi sejvanja, kako napraviti da me zapamti u igrici?

OMG... pa napravi offline account u GFWL-u i to ti je to... Znači tamo di te traži taj mail i pass, napravi tamo account, ali offline account i radit će ti sejvanje...

3D dizajner
15 godina
DiRT 3

must have addon:

http://www.racedepartment.com/downloads/dirt-3-misc-96/enhanced-car-sounds-v1-5-5073/

Enhanced Car Sounds

Enhanced stock car sounds in-game/replay for Player and Ai to replicate real-life rally atmosphere. Features:
Enhanced Player Car volume of engine And exhaust
Balanced volume of Player Car engine and exhaust
Better Directional Volume of Player Car and Ai (ie. when camera is facing front of car, engine sound is more pronouced rather than exhaust, vice versa)
Louder Exhaust Detonations
Louder Dump Valves/Wastegate
Slightly Louder Turbo Hissing
Ai cars now using higher quality sounds. (same as Player Car sound Files)
Balanced Ai Cars volume to Match with Player Car.
All Ai cars in RallyCross mode now can be heard simultaneously in replay and in-game
Ai cars have Longer listening distance (ie. when Ai is further away from Player, Ai cars Fade-in and Fade-out can be heard at a longer distance and smoother when compared to stock)

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Uglavnom ja imam napravljen offline account, ali on me u GFwl-u trazi email,password i serial key i kad to sve ukucamkaze mi da nisam ukucao ispravnu email adresu ili lozinku, ali meni to ne treba zato jer je toza one koji zele igrati u multiplayeeru, a ja samo zelim preci igricu, uglavnom nisam naglasio a i neznam dali uopce smijem, igricu sam skinuo sa torrenta. i serila key mi je xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 

16 godina
moderator
Ludi rabbit kaže...

Uglavnom ja imam napravljen offline account, ali on me u GFwl-u trazi email,password i serial key i kad to sve ukucamkaze mi da nisam ukucao ispravnu email adresu ili lozinku, ali meni to ne treba zato jer je toza one koji zele igrati u multiplayeeru, a ja samo zelim preci igricu, uglavnom nisam naglasio a i neznam dali uopce smijem, igricu sam skinuo sa torrenta. i serila key mi je xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 

Pa jbt,kad te pita za email i serial samo stisni tipku "HOME"

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan

da i onda mi kaze profile creation failed i ude mi u igricu i napravim nick i blabla i onda kad odem u options i na profile sve je normalno osim save/enable save- to mi  je zatamljeno i nemogu otići na to.

16 godina
moderator
Ludi rabbit kaže...

da i onda mi kaze profile creation failed i ude mi u igricu i napravim nick i blabla i onda kad odem u options i na profile sve je normalno osim save/enable save- to mi  je zatamljeno i nemogu otići na to.

Pa onda nisi napravio offline acc.

Neznam sad točno kak ide al kad stisneš "HOME" i kad te pusti u igru,onda stisni

još jedamput "HOME" i idi create profile i negdje dolje ti piše "create local profile" i mora radit.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan

i ja sam to sve napravio kako si mi rekao i kad ulazim u igricu kaze mi: profile creatio failed-you must be signedinto LIVEto creat a new save for your profile.

15 godina

e kuda sa ovim ai folderom iz rara??
skinuo sam mod kad je došao na racedepartment, prije verzija, ali ne kužim kamo sa ovim ai folderom, ove ostale file-ove sam prebacio kamo treba

a nigdje ne pišu upute

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
15 godina
DiRT 3

dakle:

ai folder ubacis u: X:/dirt3/audio/bundles/

ostalih 4-5 fajlova u: X:/dirt3/audio

malo sam isao istrazivati gdje bi moglo ic, posto ne pise nigdje i ubacio sam tu...nisam jos testirao ali sam 99,9% siguran da idu tu

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
DiRT 3

evo isprobao sam u audi quattru i focusu wrc...bome cuje se puno jace!!!

blow off se tako hebeno cuje, dizu mi se dlake na rukama :)

mjenjajte poglede voznje pa cete cuti razlike, u focusu se turbina iznutra cuje tako dobrooooo...a na audiju iza njega zvuk je full reski, pogotovo kad lupa blokadu

odlican mod, must have za zaljubljenike u aute!

i da, probao sam sad na tipkovnici, nije mi se dalo spustat volan sa police, mogu rec da je KATASTROFA na tipkovnici, spor sam uzasno a i jako je tesko kontrolirati (bez ikakvog assista, jelte)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

dakle:

ai folder ubacis u: X:/dirt3/audio/bundles/

ostalih 4-5 fajlova u: X:/dirt3/audio

malo sam isao istrazivati gdje bi moglo ic, posto ne pise nigdje i ubacio sam tu...nisam jos testirao ali sam 99,9% siguran da idu tu

Baš cijeli folder ili samo ovo što se nalazi u folderu?

15 godina
DiRT 3

pa kako oces, ionako su ti isti fajlovi, ako se sjecam ima ih 91, samo zamjenis folder ai sa folderom ai iz moda i dobijes isto samo modano...drugim rijecima ako imas win7 samo odi na opciju MERGE i ukljuci kvacicu do for the next 90 conflicts

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
DiRT 3

Imam jedan problem. Kad pokrenem igru, javi mi se prozor u kojem piše: Application load error 5:0000065434. Kako ću to popraviti?

Xin Zhao (Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DiRT 3

Dirt 3 Application load error 5:0000065434- to upisi u google i evo ti rjesenja.

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DiRT 3

Nema tražio sam.

Xin Zhao (Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 3

e ljudi, ev ja sam stavio tu u BUG oglasnik da prodajem DiRT 3 , pa me zanima jeli 250kn realna cijena

evo link: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-dirt3/104762.aspx?page=0&jumpto=2028538&sort=asc&view=flat

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
luka.miskovic kaže...

e ljudi, ev ja sam stavio tu u BUG oglasnik da prodajem DiRT 3 , pa me zanima jeli 250kn realna cijena

evo link: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-dirt3/104762.aspx?page=0&jumpto=2028538&sort=asc&view=flat

Da je.

17 godina
RuskeGTT kaže...

pa kako oces, ionako su ti isti fajlovi, ako se sjecam ima ih 91, samo zamjenis folder ai sa folderom ai iz moda i dobijes isto samo modano...drugim rijecima ako imas win7 samo odi na opciju MERGE i ukljuci kvacicu do for the next 90 conflicts

gdje? ja ih vidim samo 4..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..™
15 godina
DiRT 3

fajlovi koji su U folderu "ai" van foldera su ta 4 sta ti kazes

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DiRT 3

Dali to moze funkcionirat na igri od skidrowa ili samo original?

Mr.AstraOwner
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DiRT 3

Jel moze netko to dignut na torrent ili negdje?

Hvala

Mr.AstraOwner
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DiRT 3

Neznam dali je tko već ovo stavio... RaceDepartment review... odličan

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 17:07 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
DiRT 3

nitko vise preko hamachi-a ne igra??

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..™
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
DiRT 3

jel nasao neko rjesenje vezano uz bug dok se igra sa logitech g110 tipkovnicom? znaci sve zablokira tijekom igre i jedino sto mogu je resetirat komp na kucistu

stvarno mi se igra, nisam ju nabavio da ju gledam, a nemam drugu tipkovnicu

Ovdje treba ici miniprofile od xfirea. Bu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
minikdo kaže...

jel nasao neko rjesenje vezano uz bug dok se igra sa logitech g110 tipkovnicom? znaci sve zablokira tijekom igre i jedino sto mogu je resetirat komp na kucistu

kako znas da je problem u tipkovnici?

15 godina
neaktivan
minikdo kaže...

Vjerojatno to vec znas al nabavi gamepad,iskustvo igranja je 100x bolje...

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
17 godina
NFSPredator0010 kaže...
minikdo kaže...

Vjerojatno to vec znas al nabavi gamepad,iskustvo igranja je 100x bolje...

ili nabavi volan i iskustvo igranja je još 1000x bolje

ššššš - možda su u šumi
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Realniji Dirt 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice