DiRT 3

poruka: 1.178
|
čitano: 387.099
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Realniji Dirt 3
14 godina
protjeran
Re: DiRT 3
kilender kaže...

sta seres i podeblajavs link znas da imam problem oko dirta i ti mi stajes na muku bas si neki daj skini to i nejedi govna

Ja ti kažem da ti nitko neće pomoć dok ne kupiš igru. :)

16 godina
moderator
kilender kaže...

ja sam skinuo igru sa ove stranice evo ti link to je skidrov skini to preko torenta i kada intaliras preko demoon tolsa samo kopiras skidrov fajlove gdje ti je igra instalirana i mora da radi...

To si sve sam skužio?

OT

Slabo zadnje vrijeme ima ljudi na hamachiu,pa ću izbrisat sobu.

EDIT:Neću izbrisat sobu,kažu mi da igraju još neki dečkići.

Očito ste se naigrali mp,pa sad svi vozite time trial.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2011 0:27 (pirat).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

pa vi ste glupii dajete tolike pare za te   orginale a ja skinem za dzaba i radi samo mi se sad desio problem i to sam citao na internetu nisam jedini to se svima desava....

lemandeer
15 godina
kilender kaže...

pa vi ste glupii dajete tolike pare za te   orginale a ja skinem za dzaba i radi samo mi se sad desio problem i to sam citao na internetu nisam jedini to se svima desava....

vidim kako ti sve radi.

14 godina
protjeran

to se desilo sad nobe jedan procitaj pitanje gore i onda kometarisi...

lemandeer
15 godina
kilender kaže...

stani malo,na forum si se registrirao danas,pričaš o zabranjenim temama i vrijeđaš ljude,daj spusti se na zemlju malo.

14 godina
protjeran
kilender kaže...

@antimadridista

you got pwnd sa ovim opakim postom :P

DON'T FEED THE TROLL

14 godina
DiRT 3

Na prošloj stranici napiše da igra original, onda da je skinuo pirata da bi na kraju one koji igraju original nazvao glupima. Nije ni zaslužio da mu netko pomogne.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DiRT 3

Ovo nije troll, ovo je jednostavno neka sirovina koja trkelja gluposti po forumima jer drugačije nezna.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
DiRT 3

ajme meni majko mila

pa već smo sto puta to ponovili, jednostavno stisnite prijavi a ne svađate se s takvim likovima

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2011 0:54 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DiRT 3

Ajde malo rasprave o necemu normalnom. Da li samo ja imam srece ili se svi zabijaju u mene?

Danas sam igro sat vremena i nisam mislim 2 utrke odigro bez da me je neko guzio, zabijo se ili kocio pomocu mog auta.

Da li sam stvarno uletavo u losu ekipu ili se vecina ljudi ponasa kao kreteni u mutliju?

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
thechosenfreak kaže...

Ajde malo rasprave o necemu normalnom. Da li samo ja imam srece ili se svi zabijaju u mene?

Danas sam igro sat vremena i nisam mislim 2 utrke odigro bez da me je neko guzio, zabijo se ili kocio pomocu mog auta.

Da li sam stvarno uletavo u losu ekipu ili se vecina ljudi ponasa kao kreteni u mutliju?

možda loša ekipa, ja sam danas vozio malo mp i stvarno super bilo, vozio sa likom iz UK i razmaci bili uvijek oko sekunde, vozili kojih 20 min

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
15 godina
DiRT 3

pa gdje su ti moderatori više?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
matija656 kaže...
thechosenfreak kaže...

možda loša ekipa, ja sam danas vozio malo mp i stvarno super bilo, vozio sa likom iz UK i razmaci bili uvijek oko sekunde, vozili kojih 20 min

E vidi imam par problema. Da li se samo meni dogada onaj lagg kod protivnickog auta kad poskakuje gore dole, kao da ima federe?

Te nekad znaju nestajati, nestane protivnicki auto na 2-3 sekunde pa se pojavi. Da li je to do mene ili moje konekcije ili do igre?

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2011 1:20 (thechosenfreak).
15 godina
DiRT 3

Cemu panika? Pa moderatori spavaju ili su odsutni. Sutra ce ga maknit i to je to.

Bez nervoze. Cemu nasilje :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
thechosenfreak kaže...

Cemu panika? Pa moderatori spavaju ili su odsutni. Sutra ce ga maknit i to je to.

Bez nervoze. Cemu nasilje :)

Ma i to šta kažeš... Ispravio se... {#}

ššššš - možda su u šumi
16 godina
pirat kaže...
kilender kaže...

ja sam skinuo igru sa ove stranice evo ti link to je skidrov skini to preko torenta i kada intaliras preko demoon tolsa samo kopiras skidrov fajlove gdje ti je igra instalirana i mora da radi...

To si sve sam skužio?

OT

Slabo zadnje vrijeme ima ljudi na hamachiu,pa ću izbrisat sobu.

EDIT:Neću izbrisat sobu,kažu mi da igraju još neki dečkići.

Očito ste se naigrali mp,pa sad svi vozite time trial.

Haha, meni se igra ali sam slučajno izašao iz sobe, i više me ne pušta unutra, vi koji ne igrate mogli bi mi ustupiti mjesto !

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
16 godina
moderator
perkoxcar kaže...

Haha, meni se igra ali sam slučajno izašao iz sobe, i više me ne pušta unutra, vi koji ne igrate mogli bi mi ustupiti mjesto !

Napravit ću ti mjesta,pa probaj popodne.

سمندری ڈاکو
15 godina

ja jos nisam imao prilike zaigrati online s nekim preko hamačija..mogli bi danas popodne ako je netko zainteresiran,cisto da vidim kako to radi.nisam ni igro igru opcenito od kad sam je nabavio

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina
neaktivan
DiRT 3

pozdrav svima,evo ovako imam problem kad igram u dirt tour-u izbaci mi dirt3.exe has encountered a problem and needs to close,to mi se dogodi nakon 2 min igre,a kad igram u single player modu mogu igrati normalno nekih sat vremena.

igra nije orginal ali sam uspio namjestit da mi save radi... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DiRT 3

Za ekipu koja se buni da im fali rally-a.

Ne znam da li je netko već napisao, ali na 15 levelu se otvaraju posebne piramide samo za rally prvenstvo.

Vozi se u svakoj zemlji po 5 brzinaca.

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dax_22 kaže...

Ne znam da li je netko već napisao, ali na 15 levelu se otvaraju posebne piramide samo za rally prvenstvo.

Da, odlicni eventi, baš sam počeo prvu piramidicu, trenutno sam lvl 25, zato sam malo zapustio Time Trial {#}

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2011 14:00 (thesekiman).
15 godina
DiRT 3

Sta reputacija ne ide dalje od 30 levela? Ili?

Da li je tako isto za multi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dax_22 kaže...

slažem se sa kolegom, još kad se tome pridodaju vremenski uvjeti, različito doba dana, vožnja po noći, dobije se neka količina staza za vozit rally

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
17 godina
DiRT 3

Obožavam voziti onu 207 s2000{#}

jednostavno savršenstvo, skroz mi odgovara....

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
DiRT 3

meni nije jasno zasto uvijek neko dopali s ovakvom spikom i sve ode u OFF.

a on topic

i dalje nisam rijesio problem a i brijem da ce ic reinstalacija winsa ipak imaju prkeo godinu  poceli su stekat...

a i sve vise korisitm linux tako da.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dax_22 kaže...

Jebeš to kad kroz cijelu igru moraš igrat Đimkane da bi doša do toga... Odavno obrisano... -.-'

Yeah, smells like mass extinction...
16 godina

pa nauci se proc Đimkane kak ti kazes ,meni to ne smeta igra je mrak

15 godina
neaktivan
mariocroatia78 kaže...

pa nauci se proc Đimkane kak ti kazes ,meni to ne smeta igra je mrak

Šta se tu ima naučit? To je predosadno. Što nisu rally stavili na početak, a ostale drangulije na kraj...

Yeah, smells like mass extinction...
14 godina
neaktivan
dax_22 kaže...

Da, to valjda ako igres puno rally (ja sam igrao isključivo rally) ti se počnu otvarat piramide. Došao sam to tamo, prošao prvi event i od onda nisam igrao, to je bilo prošli tjedan.

Btw. Jel se igra multplayer ali s originalom?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Realniji Dirt 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice