tako se pričalo, bumo vidli kak bi sljepci rekli :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakvi prevaranti ovi iz CM-a.
Kenjali su da ćemo imati puno više staza kad ono puška.
Došao sam na pola drugog velikog trokuta(LOL) i pičim po istim stazama(.ebo ih smelter ružni).
Prvo vam daju stazu od A do B nakon toga istu tu stazu sa još tri zavoja nakon točke B i kul imamo novu stazu.Prevara.
Shift 2 mi je bio puno bolji iako više volim rally ali ovo zapravo i nije rally ovo je trokut natjecanje.lol...trokut, kakve gluposti.
da nekažete da samo pljujem reći ću da mi se sama vožnja sviđa iako je možda malo prelagana ali mi je ipak odlična.Možda malo više blura(nikad nisam mislio da ću ovo reći),efekata brzine i naravno helmet cam-a.
Sve u svemu skori uninstal slijedi
Kakvi prevaranti ovi iz CM-a.
Kenjali su da ćemo imati puno više staza kad ono puška.
Došao sam na pola drugog velikog trokuta(LOL) i pičim po istim stazama(.ebo ih smelter ružni).
Prvo vam daju stazu od A do B nakon toga istu tu stazu sa još tri zavoja nakon točke B i kul imamo novu stazu.Prevara.
Shift 2 mi je bio puno bolji iako više volim rally ali ovo zapravo i nije rally ovo je trokut natjecanje.lol...trokut, kakve gluposti.
da nekažete da samo pljujem reći ću da mi se sama vožnja sviđa iako je možda malo prelagana ali mi je ipak odlična.Možda malo više blura(nikad nisam mislio da ću ovo reći),efekata brzine i naravno helmet cam-a.
Sve u svemu skori uninstal slijedi
To je ono kaj ja trubim ovo je MP igra... Bolje da su napravili više staza odnosno otkupili ili što god nego stavili neka glupa natjecanja. Više europskog rellya manje američkog preseravanja.
Stvarno neznam čemu one crne trake u meniju i replayu gore i dole. Kao da nemam HD rezoluciju... Zar nisu to mogli preko cijelog ekrana stavit....
Imamjedno pitanje?
već mi je dosadila kampanja dirta, pa me zanima dali mi netko može poslati save od svoje kampanje, da je đto više prešao, da mogu malo vježbati za MP.
I još jedno pitanje xĐ dali ako uzmem nečiji save uzimam i njegov nick, ili mogu korititi svoj?
I još jedno pitanje xĐ dali ako uzmem nečiji save uzimam i njegov nick, ili mogu korititi svoj?
Da, nick se može promijeniti u opcijama.
Ljudi nece mi se pokrenut,imam problem kao i mnogi ovdje,ali oni su ga uspjeli rijesit.
Crasha mi se na logo screenu.
Pokrecem preko dirt3.exe,antivirus je iskljucen,a i dodana su ona 2 file-a u exception,stavio sam DX9=true u onom file-u...
Neznam sto bih jos mogao probati...
Itko?
Ljudi nece mi se pokrenut,imam problem kao i mnogi ovdje,ali oni su ga uspjeli rijesit.
Pokrecem preko dirt3.exe,antivirus je iskljucen,a i dodana su ona 2 file-a u exception,stavio sam DX9=true u onom file-u...
Itko?
Meni je najviše pomogla reinstalacija i pokretanje kao administrator....
Igra JE SMECE.
Nista vise komentirat
Igra JE SMECE.
Nista vise komentirat
Igra nije savršena, ali je najbolja u serijalu makar je po meni mogla imati više novotarija jer je većinom sve viđeno no nemreš reć da je smeče.
Hebes SP, glavno da ima multi i to je to
Meni je najviše pomogla reinstalacija i pokretanje kao administrator....
Evo reinstalirao sam,opet isto...
danas sam slobodan pa ko je za igru nek zove na hamachi ;)
danas sam slobodan pa ko je za igru nek zove na hamachi ;)
većeras ;)
kad igrate navečer ?možda navratim
kad igrate navečer ?možda navratim
Pa dogovo je svake većeri oko 9 sati...
idu mi više na kitu osobe koje stalno govore kako igra nije dobra i da je bezveze to šta nema većeg aspekta rally utrka...
igra je odlična, zabavna, drugačija i za ubit vrijeme odlična, sa ekipom u mp još bolja, ali kukati kako u igri ima malo rally-a mi je totalna glupost, jer igra od početka nije tako koncipirana, vidi se da je igra okrenuta u drugom smjeru, a to je da bude zabavnija i dostupnija većem krugu ljudi...
meni se igra sviđa, dobra je i uživam u njoj, ali stalno kukat kako ima malo rally-a mi je bezveze...
e da i imam riješenje za sve one koji se konstantno žale na igru i pljuju po njoj u pogledu rally-a, dragi moji imate WRC igru koja je čisto orijentirana samo na rally, i to još službeni sa licencom a i sa tim i Richard Burns Rally, tako da ja stvarno ne vidim vašu potrebu da tu pišete gluposti po temi, nabavite si WRC i vozite rally i ne kukajte, ali nemojte mi tu pisat neznam šta, samo ćete zaradit nepotrebne TD
idu mi više na kitu osobe koje stalno govore kako igra nije dobra i da je bezveze to šta nema većeg aspekta rally utrka...
igra je odlična, zabavna, drugačija i za ubit vrijeme odlična, sa ekipom u mp još bolja, ali kukati kako u igri ima malo rally-a mi je totalna glupost, jer igra od početka nije tako koncipirana, vidi se da je igra okrenuta u drugom smjeru, a to je da bude zabavnija i dostupnija većem krugu ljudi...
meni se igra sviđa, dobra je i uživam u njoj, ali stalno kukat kako ima malo rally-a mi je bezveze...
e da i imam riješenje za sve one koji se konstantno žale na igru i pljuju po njoj u pogledu rally-a, dragi moji imate WRC igru koja je čisto orijentirana samo na rally, i to još službeni sa licencom a i sa tim i Richard Burns Rally, tako da ja stvarno ne vidim vašu potrebu da tu pišete gluposti po temi, nabavite si WRC i vozite rally i ne kukajte, ali nemojte mi tu pisat neznam šta, samo ćete zaradit nepotrebne TD
Ovo tvoja tema?
mislim ako je nema problema neću više ništa napisat.
Opet se pojavi jedan koji će govorit šta će netko pisat a šta ne.Moš mislit
Igra JE SMECE.
Nista vise komentirat
Tako argumentiran post da sam ostao zapanjenj čitajući ga! Svaka čast...
Ja prvi kažem da u ovoj igri nema rallya nego da je glavni event Gymfukhana i to mnogo suxa!
Pozz ljudi! Ovako.... molio bih za pomoć. Uđem u dirt i javi mi da se prijavim na game for windows-LIVE. Ja se prijavim i on mi kaže ''PROFILE CREATION FAILED You must be signet into LIVE to create a new save for your profile''... pa ako se ko susreo sa istim ili barem sa sličnim problemom ,molim za pomoć .... unaprijed hvala
Znam da sam dosadan,ali zelim igrati...
ekipo, dal neko igra Dirt 3 na volanu logitech wingman formula force gp?
volan je dosta stari, posudio mi ga prijatelj.
Do sada sam ga isprobao u Euro truck simulatoru, tamo ne radi.
U MFS undercoveru, tamo pak radi ali one dolje papučice ne rade, sad mi se neda bezveze "kupovati" dirt 3 da vidim dal mi radi volan u toj igri ili ne?
ako netko koristi neka sam koža da radi ili ne, puno bi mi pomogao!
Ja prvi kažem da u ovoj igri nema rallya nego da je glavni event Gymfukhana i to mnogo suxa!
Ja na to kažem da ako si igrao prethodne nastavke ovog naslova i očekivao si nekakav RBR i slično od trojke, omašio si ceo fudbal i to dobrano...
ulazim u igru i GFWL treba update, skinem i traži restart igre, a vani piše updating dirt 3
je još tko imao to??
Prvi patch je stigao jucer. Evo koga zanima neka procita listu promjena. LINK
A papci nigdje ne spominju glitchere na multiju. Mislim da bi im to trebao biti jedan od prioriteta.
A papci nigdje ne spominju glitchere na multiju. Mislim da bi im to trebao biti jedan od prioriteta.
Morat ce to sredit. To izgleda totalno jadno. Pogotovo kada mi pocnu skakat na sve strane.
Onda ni sam nisam siguran da li je stvar sa kolizijom,laggom ili necim trecem. To bi im trebo biti prioritet.
Nadam se da ce doci brzo. Po njihovoj proslosti bi zakljucio da ce to sredit u dogledno vrjeme.
Usput ovako da kazem ako ste za da otvorimo temu sa nickovima iz dirt 3 da se bi se mogli zajedno okupiti.
Mislim na ove koji su kupili igru. Bilo bi odlicno da se skupi ekipa da malo multi razbacimo. Ako naravno ima ljudi za to.