a drugog načina sejvanja nema???? hehe.... odličan rally... sad sam bacil utrku jednu al ovo sejvanje me muči...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bemti njihove efekte.Mislio sam da mi je grafa u banani :D
Danas kupujem, koja je razlika između ovog Dirta
http://www.direct2drive.co.uk/1/10779/product/Buy-DiRT-3-Download
i ovog?
https://base-host.com.hr/dirt/144-dirt-3-cd-key.html
Ovaj drugi je samo CD-key, a što je s ovim prvim? Njega trebam skinut pa spržit na CD pa bi bio ko original ili?
Hvala
prvo ne trebas kurit ali ti se skine cjela igra s kijom. na drugom dobijes samo key a igru skini od kud znas.
Jel neko uzimo preka base hosta? Zar moram prvo skinit pirata pa onda upisati key?
Eto da i ja javim, sve sljaka....Znaci idemo ovak... Pre-Load verzija, zaboravite, Skidrow je dostupan i to je to...Sama igra, naravno prebolesna :) . Ima samo jedna stvar koja me muci, a to je gamepad...Imam neki tam šroteks za 80KN (Speedlink) i u svim igricama je radio odlicno sve do ove(Imo sam Rumblepad 2, raspo se nakon pol god, i Logitech Chillstream (najvece sranje od gamepada) , jako cudno za jedan Logitech)...Gamepad je onaj standardni (takoreci kopija PS2) . Naravno igra svaki put zaboravi postavke od gamepada, pa moram namjestat svaki put kad se igra pokrece (al za to postoji onaj xbox emulator controller) . E sad kaj se tice same igre...Jel sam ja mutav, ili me taj gamepad zeza ili kaj? Ona prva staza, vozio sam ju valjda 40 puta, i nemrem bit bolji od 3. mjesta na najlakse :) . Mislim nije da sam mutav i da se zabijam od grabe do grabe, fakat vozim divljacki i jednostavno nede brzije. Brijem da su fakat malo "rejzali bar" kaj se tice tezine,al no mater, poslje se dosli drugi auti i staze pa sam ih uspio zgazit na 3. i 4. razini....Anyway, let the good times role :) . I da, jos samo kaj se grafike tice...Tak se radi igra za PC . Sve do ibera (Maxed out), 1920X1200 , 60-70 FPS
ima tko da je ovo probao vozit sa kontrolerom do xboxa??
kako ide i tako to, meni nikako da uleti "normalan" download igre...
-.-
Lakše je od prošlih nastavaka, definitivno.
Doduše vozim na volan i na manual, sa svim assistovima isključenim pa možda zato.
Fix za gamepad/whell kontrole kaj se resetiraju . Ovo sam naso na jednom forumu sasvim slucajno, nadam se da mogu samo stavit copy/paste . Ukoliko se to ne smije, molio bi admina da to onda obrise :
"Many people are reporting D3 reseting their controls to default the next time they start the game. It was happening to me as well.
Found this fix at the Steam forums:
Once you set your controls, the next time you start the game, do not hit "enter" on the keyboard. Instead hit the button on your wheel/controller that corresponds with "enter". On my DFP, it's "X". That will save your controller settings."
Doduše vozim na volan i na manual, sa svim assistovima isključenim pa možda zato.
Zato ću ti ja strgat pič*ku u mp ;)
Zato ću ti ja strgat pič*ku u mp ;)
U formuli možda, u rallyju nemaš šanse šećeru.
Lakše je od prošlih nastavaka, definitivno.
Hm...Ja brijem da je meni onda do kontrolera jer se analogni stickovi ponsaju jako cudno :( . Ja se isto sjecam da sam u "dvojki" bez problema na toj razini pobjedivo. Mislim nije bilo prelako, moras se malo grcit, al to je bit svega :) , al na kraju bi uvijek bio prvi...Moram ja jos to malo vidit :)
U formuli možda, u rallyju nemaš šanse šećeru.
Ovaj možda pretvori u sigurno i donekle se slažem s tobom.
I sam si rekao da je dirt 3 lakši za vozit,tko da bi se mogla promijenit situacija u odnosu na dirt 2.
Dočekalo me ugodno iznenađenje kada sam upalio igru, ništa đubre nije sejvalo ! ?
Jedna rijec : Skidrow
Moji dojmovi. Od dirta 2 se ne razlikuje puno. Malo bolja fizika vozila (bolji osjećaj gripa na stazama), malčice bolja grafika (makar su meni palete boja bile ljepše u dirtu 2, nekako mi je igra pretamna). Težina vožnje je ista, pa kome nije bilo teško završiti hardcore u dirtu 2, neće ni ovdje imati problema. (igram na tipkovnici i na najtežom stupnju bez problema dolazim prvi, i to prvi put na stazi). Ono što me živcira je najava da će ovo biti povratak klasične rally vožnje. Odigrao sam prvih sat vremena i rallyija je jako malo, a kad mi se pojaila ona glupost od gymkhane i fuc*ing drifta (šta taj drift mora svugdje biti, još fali da ga uključe u formulu 1) smračilo mi se. Nekima je ovaj dio zabavan, ali ja sam stara škola i od igre Colin Mcrae Rally 1 naovamo želim voziti samo Rally, a ne da mi u igru nakaleme i ovu amerikanizaciju rallyja. Nekako mogu odigrati rallycross, pa i landrush, ali ova bedastoća od gymkhanne mi je totalno betveze.
Zna li neko kako igrat u splitscreen modu???
Imam 2 gamepada od ps2 spojena preko adaptera i nastimam u igri pod controls sve za gamepad i kad odem pod multyplayer->split screen pise mi da stisnem start na gamepadu...ali nista se ne desava koju god tipku pritisa -.-
ima li ko slican problem???
Zna li neko kako igrat u splitscreen modu???
Imam 2 gamepada od ps2 spojena preko adaptera i nastimam u igri pod controls sve za gamepad i kad odem pod multyplayer->split screen pise mi da stisnem start na gamepadu...ali nista se ne desava koju god tipku pritisa -.-
ima li ko slican problem???
si pokušao stavit emulator za kontroler od xboxa??
@ primus - je i ja bi radije vidio da je cijela igra okrenuta prema rally-u, ali eto amerikanci više vole tako sjest i gledati kako se auti voze u krug i tko zna šta sve ne, umjesto da pogledaju WRC natjecanje
možda bi im to promijenilo ideje za iduću igru
ima tko da je ovo probao vozit sa kontrolerom do xboxa??
kako ide i tako to, meni nikako da uleti "normalan" download igre...
-.-
Igram s kontrolerom od xboxa i nikavih problema nemam,sve radi normalno.Skidrow izdanje:)
ljudi jel ima split screena za pc? ili samo konzole?
Grafički engine je puno bolji, na 8800GT min 39 , avg 50
detalji su svi na max osim AA koji je postavljen na 2x te rezolucija koja je 1680x1050
počelo je i ovdje da se puni, tek je došlo a 3 moda su već gore
Nakon par sati igranja ukratko za mene ova igra može proči jedino u multiplayeru. Jednostavno fale službena natjecanja npr. WRC prvenstvo i takve stvari kad toga nema meni nema smisla provoditi sate igrajući neke glupe evente u SP. No na to se možda i glupo buniti jer je serijal DIRT odavno poznat po istom pristupu tako da preostaje jedino MP(barem meni). Inače napredak od prije se osjeti možda mrvu više rallya(te još nekih sitnica) što mi je drago, ali sve ostalo veoma slično i već viđeno. Uglavnom moj zaključak je da je DIRT već previše isfuran i možda sam ga se već zasitio.
Kad će se netko sjetiti napraviti jednu poštenu, pravu mušku, europsku rally igru?