ja i brat uzeli key pola pola na base hostu
sad me samo zahebava to kako budem igrao preko ljeta, jer nemam net u stanu zbog posla
ako ne prije onda u 9. mj
ja i brat uzeli key pola pola na base hostu
sad me samo zahebava to kako budem igrao preko ljeta, jer nemam net u stanu zbog posla
ako ne prije onda u 9. mj
mislite igrat na 1 kompu ili na 2?
jel se moze uopce za bilo koju igru imati dvije instalacije na dva kompa sa 1 key-om?
jel se moze uopce za bilo koju igru imati dvije instalacije na dva kompa sa 1 key-om?
koliko ja znam ne, jer onda taj key više ne vrijedi, tj. više ga ne prikazuje kao original, inače bi ljudi kupili jedan key i prodavali :)
mislimo igrat na dva kompa ali na jednom accountu, pošto brat bude kupovao key bude bio kod njega na accountu na steamu jer tamo već ima BO, BBC2 i sad još ovo
tako da će bit malo dogovaranja oko toga tko će kad igrat, ali dok ja bude bio u mogučnosti normalno da igram, u 9.mj, vjerujem da će brat do tad jedan dio sebe već ispucat
budemo se nas dvoje već nekako organizirali
ako smo mogli za BO, moći ćemo i za ovo
Moj primjerak se skida s D2D-a. Taman se fino skine dok dođem s posla.
Samo se nadam da neće danas stići i Witcher, jer će onda bit problema s odabirom što igrati.
Moj primjerak se skida s D2D-a. Taman se fino skine dok dođem s posla.
Samo se nadam da neće danas stići i Witcher, jer će onda bit problema s odabirom što igrati.
Čekaj zar je izašao Dirt 3? To je final version?
Da kupim ili da malo pričekam?
Hvala
Neka netko javi prve dojmove :)
Neka netko javi prve dojmove :)
Ide sporo. Jako sporo. Download, ne igra :)
Obozavam bitGamer
jel ima opet lijepe naše???
jel dosta zagađivanja teme?
Budući da moderatori nisu mentalno zaostali znaju o čemu pričate kad spominjete "jogurt" i ostale mliječne proizvode. Samim time, daljnja rasprava o istima će biti sankcionirana kako stoji u pravilima foruma.
Mislim sutra kupit igru, a što ako izađu nove staze i auti što će onda biti? Hoću li onda ja opet dobit da ponovno skinem samo s novim autima i stazama ili ću opet trabat platit?
Jedva čekam da mi dođe igra(xbox verzija)
Mislim da će ovo biti najbolji rally ikada!! Također mislim da bi DLC bio nepotreban(naravno nama korisnicima koji kupujemo igre)
Bilo bi lijepo da bace neki patch s novim autima,lokacijama i slično,a ne nas lupiti po džepu...no vidjet ćemo
Narucio PS3 verziju, pa sad cekam da dodje.
Mada vec znam da od malog necu bas previse moci "prismrditi" igri
Dajte odmah javite kako igra radi jer mislim kupiti novu grafu.
Jedva čekam da mi dođe igra(xbox verzija)
Mislim da će ovo biti najbolji rally ikada!! Također mislim da bi DLC bio nepotreban(naravno nama korisnicima koji kupujemo igre)
Bilo bi lijepo da bace neki patch s novim autima,lokacijama i slično,a ne nas lupiti po džepu...no vidjet ćemo
Evo Xbox verzija
ili čekaš na nekom drugom mjestu?
Pre-ordao sam na zavvi (http://www.zavvi.com/games/platforms/xbox-360/dirt-3/10308164.html ) ;)
Nadam se dobroj zabavi uz nju :D Puno očekujem :P
Pre-ordao sam na zavvi (http://www.zavvi.com/games/platforms/xbox-360/dirt-3/10308164.html ) ;)
Nadam se dobroj zabavi uz nju :D Puno očekujem :P
I ja, samo na kompu.
Koji ?
Evo odvozio sam prvu utrku, sa Peugeotom 207. Na žalost bio sam drugi, koštalo me malo slijetanje s ceste.
Zadovoljan sam, jako. Odo sad igrat dalje.
Evo odvozio sam prvu utrku, sa Peugeotom 207. Na žalost bio sam drugi, koštalo me malo slijetanje s ceste.
Ajde naigraj se mal vise pa javljaj dojmove. Ja mislim da sutra vec idem uplatit pare.
Daj koji SS.
Ajde naigraj se mal vise pa javljaj dojmove. Ja mislim da sutra vec idem uplatit pare.
I ja.
Doista me zanima kakva je upravljivost i reagiranje volana..Ako bude kao Shift 2 (s promjenjenim originalnim postavkama) mojoj sreći neće biti kraja